Natuurbazen Anmeldelser

4,8

Hoi Mariëlle en Jannet Even een berichtje om jullie te laten weten dat ik ontzettend geniet van de Shea Nilotica crème en de Jojoba-olie. Het is makkelijk smeerbaar,niet vet en het voelt... Vis mer

Fijne producten. Sinds ik de shea nilotica gebruik heb ik geen dure cremes meer nodig. De sojawas heb ik gekocht om verantwoorde kaarsen mee te maken. Door een foutje op de site was een deel van de... Vis mer

Deze webwinkel is echt een topper! Ze hebben een geweldige collectie van essentiële oliën en allerlei verzorgingsproducten voor huid en haar. Ik ben hier al meerdere keren geslaagd en elke keer weer h... Vis mer

1. Helse- og velværebutikk

Gezond en duurzaam leven hoort eenvoudig te zijn. Neem de regie weer in eigen handen met onze 100% natuurlijke producten. Wij zetten ons in om een gezonde en duurzame levensstijl eenvoudig en aantrekkelijk te maken. Onze aandacht gaat uit naar schoonheidsproducten, met een sterke voorkeur voor vegan, natuurlijke en op feiten gebaseerde verzorgingsproducten. Met onze doe-het-zelf pakketten kun je zelf producten zoals lippenbalsem, bodylotion, tandpasta en shampoo creëren.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

40 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een TOP product, een echte aanrader!

Hoi Mariëlle en Jannet

Het is makkelijk smeerbaar,niet vet en het voelt de hele dag zacht aan!
EN zonder allerlei toevoegingen!
Ik gebruik het voor het gezicht en hals als dagcrème,op de armen en ook op psoriasis plekjes op de hoofdhuid,het werkt fantastisch!
Ben nog maar een paar weken bezig!
De Jojoba-olie gebruik ik 's nachts op het hele lichaam, ook het gezicht.
Overdag gebruik ik de olie ook op de benen,nooit meer een droge huid!

Zo blij mee....
Een echte aanrader!

🧡 Groetjes Ali.

15. juli 2026

Onze zoon en schoondochter hebben beide…

Onze zoon en schoondochter hebben beide psoriasis. Zeer droge huid daardoor en veel plekken. Door hun ben ik aan deze zalf begonnen. Vooral omdat ik zoveel verschil zie met hun huid. Ziet er beter uit. In zeer korte tijd. Fijn uit te smeren. En niet vettig na de tijd. Kloven verdwijnen en de huid word zachter. Psoriasis verdwijnt bijna helemaal. Vandaar dat ik het ook gekocht heb. Ik ben tot dusver zeer tevreden. Maar uiteraard moet je het zelf proberen. Want bij iedereen is de werking anders. Maar voor wat ik gezien het is het fantastisch!

13. april 2026

Super!

Super vlot, netjes en vriendelijk met goede en betaalbare producten! Een aanrader! 🙂

2. april 2026

Biologische olie

Blij met de heerlijke biologische olie. Van castor, jojoba, shea en bijenwas vast een aantal heerlijke lippenbalsem sticks gemaakt. Perfect.

10. mars 2026

100% tevreden!

De verwerking van mijn bestelling was niet helemaal goed gegaan, en ik moest hier zelf nog even achteraan gaan. Echter, de producten zijn heel netjes ingepakt met een mooi bedankt-kaartje. Inmiddels heb ik de producten ook kunnen testen en ik ben er erg blij mee!

30. januar 2026