Wellis Anmeldelser 2 196

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er wordt duidelijke informatie geboden. Het proces om aan te melden en te bestellen is snel, transparant en efficiënt. Je medicatie wordt gecheckt en je hebt een persoonlijke telefonisch check in gesp... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Der Beginn der Behandlung war einfach und unkompliziert. Anders als bei einigen Ärzten, hat man neben den Kosten für das Medikament (sind identisch mit den Kosten dafür über den herkömmlichen Weg) kei... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het hele proces wordt, zoals beschreven op de site, correct doorlopen. De begeleiding is ruim voldoende. Heel belangrijk vind ik dat gestelde vragen direct worden beantwoord. Er wordt geen druk uitgeo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De informatie is duidelijk evenals de communicatie. De service is snel ook als je contact zoekt met de klantenservice, vaak dezelfde dag nog antwoord op je vragen. Eerst levering met toebehoren ook ne... Vis mer

Informasjon om virksomheten

5. Kosttilskuddsbutikk

Om Wellis

Skrevet av virksomheten

Over Wellis

Wellis levert zorg zoals mensen die nodig hebben: toegankelijk, persoonlijk en volledig online.

Via ons innovatieve online gezondheidszorgplatform ontvang je complete zorg, van consult en diagnose tot medicatie, voor dagelijkse gezondheidsbehoeften zoals gewichtsverlies, seksuele gezondheid en haaruitval. We volgen alle wet- en regelgeving die van toepassing is op gezondheidszorg en medische praktijken in Nederland.

Onze erkende artsen en apothekers combineren medische expertise met slimme technologie om veilige, effectieve en persoonlijke behandelingen te bieden. Met onze aanpak krijg je de controle over je welzijn en word je de beste versie van jezelf.

Jouw gezondheid, onze zorg.

Hoe gaan we te werk?

Wij maken het verkrijgen van medisch advies en recepten eenvoudig en veilig.

• Je vult in 5 minuten een online vragenlijst in.
  • Je hebt een korte telefonische intake met een van onze specialisten, om je antwoorden door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.
  • Indien je in aanmerking komt, schrijft een Nederlandse arts je een recept voor.
  • Je medicatie wordt gratis en discreet bij je thuis bezorgd.

Ons team van gezondheidscoaches en artsen staat klaar om je te ondersteunen tijdens het hele traject. Wil je je behandeling bespreken of je medicatie veranderen? We staan voor je klaar.

Snelle zorg, optimale resultaten.

Haaruitverlies

Gewicht afvallen

Erectiestoornis

Vroegtijdige Climax

Wellis

Wellis staat onder toezicht van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), de onafhankelijke toezichthouder op alle gezondheids- en sociale zorgdiensten in Nederland.

Apotheek: Wellis Pharmacy

1 stjerne

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Het werkt echt

Ben 9 maanden verder en 22kg afgevallen! Super blij met dit resultaat. Hopelijk gaat prijs wel een keer zakken, dat zou fantastisch zijn…

18. april 2026

professionele hulp

professionele hulp, vriendelijk contact. Ben net begonnen dus heb nog geen idee van het resultaat maar heb er wel vertrouwen in

Svar fra Wellis

Bedankt voor je review, Inge!

Wat fijn dat de eerste indruk van onze hulp en het contact zo positief is. Een vriendelijke en professionele benadering vinden wij essentieel, zeker bij de start van een nieuw traject.

Het is volkomen logisch dat je nu nog geen zicht hebt op het uiteindelijke resultaat, maar het feit dat je er vertrouwen in hebt, is de allerbeste basis om te beginnen. We gaan er samen met jou alles aan doen om dat vertrouwen om te zetten in mooie resultaten!

Heel veel succes met je eerste weken, we staan voor je klaar als je ons nodig hebt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het intake gesprek was fijn en…

Het intake gesprek was fijn en duidelijk, er werd goed geluisterd naar de vragen en of onduidelijkheden die je nog hebt. De klantenservice is snel.

7. april 2026

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je het intakegesprek als prettig en duidelijk hebt ervaren. We vinden het erg belangrijk dat er echt de tijd wordt genomen om te luisteren naar je vragen; een goede start begint immers bij het wegnemen van onduidelijkheden.

Het is bovendien goed om te weten dat onze klantenservice je snel heeft kunnen helpen. We proberen altijd om korte lijnen te houden, zodat je nooit lang met een vraag blijft zitten.

Heel veel succes met de rest van je traject!

5 weeks experience

So far so good from 5 weeks now. It is well systematic and with fast respond if you need help.

Svar fra Wellis

Thank you for sharing your 5-week update, Florence!

It is wonderful to hear that your experience has been "so far so good" during these first five weeks. We take great pride in our systematic approach, as we believe a structured process provides the best foundation for long-term success.

We are also glad you mentioned our fast response times. We know how important it is to get quick support when you have questions or need help, and our team is always ready to assist you.

Keep up the great work, and we look forward to supporting you through the coming weeks!

Tot dusver goede ervaringen

Tot dusver goede ervaringen, maar de communicatie zou iets persoonlijker kunnen zijn.

Svar fra Wellis

Bedankt voor je review, Maarten!

Het is fijn om te horen dat je tot nu toe goede ervaringen met ons hebt. We streven er altijd naar om een betrouwbaar en soepel proces neer te zetten.

Tegelijkertijd waarderen we je kritische noot over de communicatie. We begrijpen dat een traject dat om je gezondheid en welzijn gaat, gebaat is bij een persoonlijke benadering. We nemen je feedback dan ook serieus mee om te kijken hoe we onze berichten en contactmomenten persoonlijker en minder procesmatig kunnen maken.

Mocht je specifieke suggesties hebben of op dit moment behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek over je voortgang, laat het ons dan gerust weten. We staan voor je klaar!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onbetrouwbare geldkloppers

Na een pauze wil ik weer beginnen. Wellis past ONGEVRAAGD en zonder enige toelichting mijn bestelling aan en meldt doodleuk: binnenkort schrijven we het geld af. Voor iets wat ik niet heb besteld, honderden euro's. Doe effe normaal! Pas nadat ik de boel blokkeer komen ze met een toelichting en die is helder: NOG meer geld harken dan nodig is door de dosering te verlagen.

De AI geschreven reactie hieronder is totale onzin. Ik heb op meerdere manieren uitgelegd dat een pauze in bestelling niet een pauze in behandeling betekent. Er is een verschil tussen niet kunnen en niet willen begrijpen. Het zijn gewoon ordinaire geldkloppers.

Beste RK,

Bedankt voor het delen van je feedback. Het spijt ons oprecht dat onze werkwijze voor zoveel frustratie heeft gezorgd; dat is nooit onze bedoeling.

We begrijpen je standpunt over de kosten, maar we willen graag benadrukken waarom we deze keuze maken. Als medische organisatie zijn wij gebonden aan strikte veiligheidsprotocollen. Wanneer iemand drie maanden of langer stopt, is de werkzame stof volledig uit het lichaam verdwenen. Direct weer starten op een hoge dosering brengt aanzienlijke medische risico's en kans op ernstige bijwerkingen met zich mee.

Hoewel we begrijpen dat je zelf de dosering wilt beheren met een grotere pen, mogen en kunnen wij dit als gereguleerde aanbieder niet faciliteren. Wij zijn medisch verantwoordelijk voor de dosis die we voorschrijven en versturen. Het protocol voor herstarten is er puur voor jouw veiligheid en heeft niets te maken met een commerciële strategie.

We erkennen direct dat onze communicatie hierover vooraf beter had gemoeten. Het had niet als een verrassing mogen komen dat de dosering bij een herstart aangepast wordt. Hiervoor hebben we onze excuses aangeboden en een tegemoetkoming voorgesteld, omdat we de fout in de communicatie wilden herstellen.

We vinden het jammer dat we het vertrouwen zijn verloren, maar we kunnen niet afwijken van medische veiligheidsrichtlijnen, ook niet wanneer een cliënt daar zelf om verzoekt. We wensen je desondanks veel succes met je verdere traject.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tot nu toe is alles naar wens en…

Tot nu toe is alles naar wens en duidelijk. De begeleiding is goed.
Ik ben vandaag begonnen omdat ik iemand erbij wilde hebben mijn assistente. Alles verloopt goed.

Svar fra Wellis

Bedankt voor je review, Angelica!

Wat fijn om te horen dat alles tot nu toe naar wens verloopt en dat de begeleiding als goed wordt ervaren. Het is een slimme beslissing geweest om vandaag samen met je assistente te starten; een beetje extra support bij de eerste stap kan net dat extra beetje vertrouwen geven.

We zijn blij dat de start goed is verlopen. Onthoud dat we er gedurende het hele traject voor je zijn als je vragen hebt of extra advies nodig hebt.

Heel veel succes met je eerste week!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk
Duidelijke uitleg
Alleen duur!

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid en de duidelijke uitleg waardeert. We vinden het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent en dat je je tijdens het traject goed ondersteund voelt.

Wat betreft de prijs begrijpen we je opmerking zeker. Het klopt dat er een prijskaartje aan hangt; dit komt doordat we niet alleen de medicatie leveren, maar een totaalpakket bieden. Dit is inclusief de screening door onze artsen, de continue begeleiding door professionals, de gekoelde verzending en de toegang tot onze expertise. We investeren in deze kwaliteit om ervoor te zorgen dat je op een veilige en verantwoorde manier je doelen behaalt.

We wensen je veel succes met het vervolg van je traject!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Geen gesnaai meer en hongerig gevoel

Na 2 jaar GlI waarin ik al 10 kg af ben gevallen wilde ik via de huisarts graag nog een aantal kilo meer kwijt om op mijn streef gewicht te komen om zo een goede BMI te verkrijgen. Mijn eigen huisarts was dit niet te krijgen ondanks mijn leefstijl verandering. Get Wellis dacht daar gelukkig heel anders over.
Dus op na een BMI van 23-25!!! Sta nu op 28😉

Svar fra Wellis

Wat een inspirerend verhaal, Jo!

Gefeliciteerd met de 10 kg die je al bent afgevallen via de GLI; dat getuigt van een enorme inzet en een sterke verandering in leefstijl. Wat jammer dat je bij je eigen huisarts niet de extra ondersteuning vond die je zocht, zeker omdat je al hebt laten zien dat je het zelfstandig kunt.

We zijn ontzettend blij dat wij bij Wellis wel met je mee konden denken om die laatste stap te zetten. Het is geweldig om te horen dat het snaaien en het hongerige gevoel nu verdwenen zijn; dat maakt het behalen van je streefdoel (een BMI van 23-25) een stuk haalbaarder en prettiger.

Je bent al super goed op weg van een BMI van 28 naar je doel. We staan volledig achter je om die laatste kilo's er op een gezonde manier af te krijgen!

Goed

Goede intake, duidelijk en snel.

10. april 2026

Svar fra Wellis

Bedankt voor je review, Sascha!

Wat fijn om te horen dat de intake aan je verwachtingen voldeed. We streven naar een proces dat niet alleen duidelijk en professioneel is, maar ook vlot verloopt, zodat je snel en met de juiste informatie kunt starten.

Heel veel succes met het vervolg van je traject!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

They were very quick to handle the…

They were very quick to handle the request. They were always available to answer the all the questions. I was very happy to be able to contact then by email and phone.
The only problem was the medicine is waited in the post because of the national holiday.

3. april 2026

Svar fra Wellis

Thank you for your review, Hatice!

We are delighted to hear that you were very happy with our quick response and that our team was always available to support you. We believe that being reachable by both email and phone is essential for providing the peace of mind our clients deserve.

It is unfortunate to hear that the delivery was delayed due to the national holiday. While we always aim for the fastest possible shipping, external factors like postal services on holidays are sometimes out of our hands. We appreciate your patience and understanding regarding this!

We wish you a wonderful and successful journey ahead.

Simpel

Simpel, maar genoeg informatie over het medicijn.

14. april 2026

Svar fra Wellis

Bedankt voor je review, Jacqueline!

Wat fijn dat je ons proces als simpel ervaart. We doen ons best om het traject zo toegankelijk mogelijk te houden, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Het is goed om te horen dat de informatie over het medicijn voor jou precies genoeg was. We vinden het belangrijk dat onze cliënten goed geïnformeerd zijn over de werking en het gebruik, zodat je veilig en met vertrouwen aan de slag kunt gaan.

Heel veel succes met je traject!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik zie dat het bij iedeteen om mij heen…

Ik zie dat het bij iedeteen om mij heen helpt

Svar fra Wellis

Bedankt voor je review, Ali!

Wat een mooie observatie. Het is vaak de krachtigste motivatie als je in je directe omgeving ziet dat de behandeling echt resultaat oplevert. Het feit dat het bij de mensen om je heen helpt, laat zien hoe effectief het traject kan zijn als het op de juiste manier wordt ingezet.

We vinden het geweldig dat je door deze positieve ervaringen van anderen ook enthousiast bent geworden. Nu is het tijd om aan jouw eigen succesverhaal te gaan werken! We staan klaar om je daar met dezelfde zorg en expertise bij te begeleiden.

Zet hem op!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Soepel proces en goede begeleiding

De wachttijd was kort, de informatie was erg duidelijk en de intake verliep professioneel en prettig. De medicatie werd daarna snel opgestuurd.

Svar fra Wellis

Bedankt voor je review, Joris!

Wat goed om te horen dat je het proces als zo soepel hebt ervaren. We doen ons uiterste best om de wachttijden kort te houden, zodat je de motivatie van de start direct kunt omzetten in actie.

Het is fijn dat de informatie duidelijk was en dat je de intake als professioneel en prettig hebt ervaren. Dat is precies de balans die we zoeken: medische diepgang gecombineerd met een toegankelijke benadering. Nu de medicatie snel bij je is aangekomen, kan het echte werk beginnen!

Heel veel succes met het behalen van je doelen!

Goed & snel geleverd

Goed & snel geleverd. Erg blij met de service tot nu toe.

Svar fra Wellis

Bedankt voor je review, Lauren!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service en de snelle levering. We doen er alles aan om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je direct en zonder zorgen kunt starten.

Het is geweldig dat je erg blij bent met de ondersteuning tot nu toe. We blijven natuurlijk voor je klaarstaan tijdens de rest van je traject om die positieve ervaring vast te houden!

Veel succes met je verdere voortgang!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Weinig tot geen bijwerkingen ben nu…

Weinig tot geen bijwerkingen ben nu bijna 3 weken bezig en al 5 kilo eraf. Totaal geen moeite

Svar fra Wellis

Wat een geweldig resultaat in zo'n korte tijd, Bosma!

Het is fantastisch om te horen dat je na bijna drie weken al 5 kilo kwijt bent en dat dit je tot nu toe totaal geen moeite kost. Dat is precies het steuntje in de rug waar we naar streven.

Nog fijner is dat je aangeeft weinig tot geen bijwerkingen te ervaren. Ieder lichaam reageert anders, maar het is een heel goed teken dat jouw lichaam de behandeling zo goed oppakt. Blijf wel goed naar je lichaam luisteren terwijl je deze mooie lijn doorzet!

Zet hem op, je bent super goed bezig!

We staan tevens graag voor je klaar indien je behoefte hebt aan extra advies of begeleiding.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Gaan niet over een dag ijs en komen…

Gaan niet over een dag ijs en komen afspraken na.

Svar fra Wellis

Bedankt voor je review, Richard!

Wat goed om te horen dat je onze werkwijze waardeert. Dat we niet over één dag ijs gaan, is een bewuste keuze; omdat het om je gezondheid gaat, vinden we een grondige en zorgvuldige beoordeling essentieel.

Het nakomen van afspraken is voor ons de basis van een betrouwbare samenwerking. Fijn dat dit ook voor jou zo is ervaren.

Veel succes met het vervolg van je traject!

Introduction and ordering

My initial phone call was very informative and the team were very patient answering all of my questions and concerns. The ordering process is very straightforward and allowed me to change delivery dates to suit my schedule.

11. mars 2026

Svar fra Wellis

Thank you for your review, Charlotte!

It is wonderful to hear that our team was able to provide you with an informative and patient introduction. We understand that starting this journey can bring up many questions and concerns, so we take great pride in making sure our clients feel fully supported and heard from the very first call.

We are also glad that you found the ordering process straightforward and that you could adjust the delivery dates to suit your schedule.

Please remember that we are always here for you. Whether you have more questions, need advice, or require extra guidance during your journey, do not hesitate to reach out. We are committed to supporting you every step of the way!

We wish you a fantastic start and much success.

Snelle en duidelijke aanpak

Snelle en duidelijke aanpak
Snelle duidelijke aanloop en levering

15. april 2026

Svar fra Wellis

Bedankt voor je review, Willeke!

Wat fijn dat je de aanpak van Wellis als snel en duidelijk hebt ervaren. We doen ons best om de aanloop naar het traject zo overzichtelijk mogelijk te maken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Het is bovendien goed om te horen dat de levering vlot is verlopen. Wanneer je eenmaal de beslissing hebt genomen om te starten, is het wel zo prettig als je ook direct aan de slag kunt gaan!

Heel veel succes met je traject!

Mocht je behoefte hebben aan advies of begeleiding, weet dan dat we graag voor je klaar staan.

Team Wellis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv