Yoga Specials Anmeldelser

4,7

Mooie kwaliteit kleding, Snelle verzending met AANDACHT en ZORG. Daarbij is yoga specials goed bereikbaar voor eventueel overleg / afstemming. Een aanrader!

Producten van goede kwaliteit en snelle online levering. Ik ben zelf wat petit en sportkleding kan soms wat lomp staan, maar deze yogakleding "hugged" mijn figuur mooi. Met name het merkje "manduka"... Vis mer

Helaas werkte de post niet zo mee, maar op al mijn vragen daarover kwam snel antwoord, ik voelde me echt gehoord. En toen het kwam het pakketje, wat echt een kadootje is, mooi ingepakt, kaartje erbij,... Vis mer

Ottimo servizio, il pacco è arrivato nei tempi previsti. Ho ordinato un tappetino Kurma, arrivato perfetto come foto e indicazioni dal web, inoltre hanno aggiunto un messaggino da parte del team di yo... Vis mer

1. Yogastudio

Bij Yoga Specials vind je online èn in onze winkel de mooiste yogakleding, yogamatten en andere yoga benodigdheden. Welke vorm van yoga je ook doet, of van welke stijl je houdt !! Een yogawinkel voor meer dan yoga alleen. Ook voor Pilates, dans, ontspanning, meditatie en om "gewoon" te dragen. Recycled, organic, fair wear -we hebben het allemaal !! Voor hem èn haar, de meest stylish yogabroeken, de fijnste wraps,, maar bovenal persoonlijke aandacht voor jou.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

45 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een aanrader!

Een aanrader!

6. september 2026

Mit Liebe verpackt…

Besonders schöne und liebevolle Verpackung der einzelnen Artikel, eine persönliche Grußkarte und sogar ein kleines Überraschungsgeschenk. Das ist wirklich außergewöhnlich. Vielen Dank für diese positive Energie. 🩷

21. august 2026

Matige ervaring

Nadat ik de handdoek had besteld en een verzendbevestiging had gekregen kreeg ik 5 (!) dagen later een bericht dat er een fout was gemaakt en de handdoek niet op voorraad was.

5. mai 2026
Logoen til Yoga Specials

Svar fra Yoga Specials

We begrijpen volledig je teleurstelling dat we de gewenste handdoek niet konden leveren. Daar balen wij natuurlijk net zo van als jij. Omdat je order op 5 mei na 18u was geplaatst konden we die op 6 mei in behandeling nemen. Als het item niet op de locatie beschikbaar blijkt, wordt de andere locatie voor je gecheckt. Het bleek dat 2 towels verwisseld waren en jouw item daarom abusievelijk online stond. Daarnaast was ook het verzendlabel al geprint waardoor je de verzendbevestiging kreeg. We hebben ook gekeken of we het item nog voor je konden bestellen, helaas was dat niet mogelijk. Dat we je pas 3 dagen later 's ochtends op 9 mei hebben gemaild is absoluut te laat! Daar heb je volledig gelijk in. We stonden paraat om direct een alternatief te sturen, maar dat wilde je niet. Gelukkig is het bedrag direct teruggestort, ook belangrijk. Nogmaals excuses voor de onbedoelde vertraging, het blijft toch maar weer mensenwerk.

Verrassend!

Snel en makkelijk door de goede website. Maar wat het vooral leuk maakte was de verrassende verpakking met een persoonlijke tint.

25. april 2026