Yellowbrick Anmeldelser

TrustScore 1 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ten eerste zijn ze telefonisch moeilijk tot niet te bereiken, via de e-mail krijg je niet zomaar antwoord daar moet een herinnering e-mail overheen. Het antwoord komt uiteindelijk via een AI assisten... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Automatische incasso wijziging bankrekening doorgeven via yellowbrick en ANWB - herhaaldelijk contact met AI assistent, contact center etc. Standaard antwoorden niemand die het probleem wilde snappen... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een -ogenblik- bij de klantenservice van Uellowbrick duurt meer dan 20 minuten. En als je dan iemand spreekt moeten ze het navragen omdat ze het niet weten. Je zou bijna denken: hoe jaag ik klanten we... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vreselijk bedrijf, factuur ontvangen die automatisch afgeschreven wordt, dag erop account geblokkeerd. Bellen dan maar, na een uurtje maar opgehangen. Contact gezocht met de ANWB, zij verwijzen echter... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Mobiel parkeren in heel Nederland via de gratis parkeer app, telefonisch of via internet. Met Yellowbrick parkeer je makkelijk en voordelig via je smartphone op straat, in ParkBee garages en bij Schiphol. Je bespaart gemiddeld 20% op de parkeerkosten.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

109 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Communicatie

Ik kreeg rekening voor parkeeractie en mededeling dat deze via autoatische incasso verrekend zou worden. volgende dag reeds aanmaning van niet betaald. Direkt via ideal betaald en op factuurgegevens is dit verwerkt. Toch krijg ik bij elk contact poging bericht dat er nog een factuur openstaat. Meedere keren gebeld, na 20 minuten ben ik gestopt. via chat kom ik niet verder dan : u heb nog een factuur openstaan. Wil mijn account opheffen maar dit kan niet om bovengenoemde redenen,baal hiervasn

24. juli 2025

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Geen enkele reactie op mijn 5 mails en niet telefonisch te bereiken. Waardeloze chat bot. Dreigen met incassobureau. Anwb staat ook machteloos. Wel ben ik via Anwb bij dit bedrijf gekomen, daarom leek het betrouwbaar. Snap niet dat Anwb met YB samen werkt.

25. august 2025

Klantenservice

Klantenservice: waardeloos! Op emails geen reactie, telefonisch NIET te bereiken! Blijven onterecht aanmanen. Blijf weg van Yellowbrick!

18. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kenteken geblokkeerd, parkeren met ANWB onderweg niet meer mogelijk.

Iemand anders heeft op zijn account een parkeeractie gedaan op MIJN kenteken. Vermoedelijk onbedoeld. Maar omdat die parkeeractie niet betaald is blokkeert de parkeerapp van ANWB. Na ongelofelijk veel moeite en heel lang wachtmuziekjes aanhoren is Yellowbrick in de lucht gekomen. Resultaat; in een mail bericht Yellowbrick mij dat de blokkade op mijn kenteken NIET wordt opgeven totdat de rekening betaald wordt. Ik bevind me dus in een volkomen machteloze situatie. ANWB staat me vriendelijk te woord maar kan er ook niets aan doen. Ook dit nog: Helpdesk is nagenoeg niet bereikbaar op whatsapp wordt niet meer gereageerd en de chatbot is de slechtste die ik ooit meegemaakt heb.

1. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

I reported a storing online and when I…

I reported a storing online and when I received my bill they did not credit me. It’s impossible to contact them, their website is a maze of questions and links. When I tried to call I was on hold for over 30 minutes. If they would have credited for the storing when I reported it then I wouldn’t have to waste my time calling or leaving a review. Do your job. It has been almost 30 days and the representative told me that because everyone was on vacation they haven’t processed my storing complaint. He has does not know when they will process it, because those people are not in the office.

7. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gebruik nooit de Yellow Brick parkeer app!

De Yellow Brick parkeer app bezorgt mij de ene onterechte parkeerboete na de andere. Minstens 1 keer per week ontvang ik een parkeer boete terwijl ik wel was ingelogd. Steeds weer een bezwaarschrift maken. Waardeloos. Volgens Gemeente Rotterdam is dit vaak het geval met Yellow Brick. Gebruik deze app niet!!

28. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hoe snel moet je betalen bij yellowbrick

Ik kreeg midden in de nacht een factuur van ANWB voor een parkeeractie waarbij werd aangegeven dat het bedrag automatisch wordt geïncasseerd. Binnen 2 uur ontvang ik een mail van yellowbrick dat mijn ANWB parkeeraccount is geblokkeerd. “Mogelijk heeft u een openstaande factuur.” Ja dat lijkt mij ook yellowbrick. Blokkeren gaat sneller dan reageren, want antwoord op mijn mail heb ik niet ontvangen. Dat ze nog klanten hebben verbaast mij. Mij binnenkort niet meer.

20. august 2025

1 ster is echt teveel voor deze club

1 ster is echt teveel voor deze club. De beste parkeerapp van nederland roepen ze zelf. Huh? Hoe dan? Probeer in te loggen op mijn ANWB Onderweg app. Kansloze missie. Chatten zou de snelste weg zijn om in contact te komen met een medewerker. Wel even je mailadres en kenteken invoeren. Ik wacht nog steeds. Gisteren hele dag geen enkele reactie. Zijn ze allemaal op vakantie soms? Wat een bedroevende klantervaring. Hier hebben ze werkelijk helemaal niets begrepen van klantreizen (Wat een k-woord is dat overigens). Ik zou zeggen tegen Yellowbrick, ga wat anders doen alsjeblieft. "Beste parkeerapp van Nederland", wat een aanfluiting.
Misschien een tip om het jaartal erbij te zetten dat die kwalificatie (nog) van toepassing was, 1875?

25. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Frauduleus en totaal waardeloos bedrijf, vooral geen zaken doen met ze.

Wat jammer, dat je Yellowbrick niet minder dan één ster mag geven.
Na jaren een trouwe goedbetalende klant te zijn geweest is het de laatste maanden te bizar voor woorden dat Yellowbrick onjuiste abonnementsgelden int. Na kort contact met de klantenservice te hebben gehad kreeg ik een hoogst autoritair antwoord terug, dat ik mij maar moest schikken in de niet met de incorrecte aantallen parkeerrechten. Iedere maand een ander bedrag betalen, hoe kan dat?
Aanmaningen, dreigen met incassobureaus, daar zijn ze wel vlug mee. Ik heb op 23 juli jl. mijn account opgezegd, en bevestigd terug ontvangen, maar krijg een factuur in augustus met weer een ander bedrag. Geen referentie welke maand je betaalt, geen aanvullende informatie, ik weer geantwoord en krijg vervolgens na drie dagen een tweede aanmaning.

16. august 2025

Yellowbrick logt automatisch uit

Yellowbrick logt automatisch uit, waardoor ik steeds opnieuw moet inloggen. Dit is nu met tweetraps verificatie extra lastig. Vlgs Yellowbrick moet ik ‘gegevens onthouden’ aanvinken, maar dat keuzeboxje staat er helemaal niet op mijn inlogscherm.

16. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

ONBETROUWBAAR en ZEER SLECHT !! Dit bedrijf is niet te vertrouwen en…

Dit bedrijf is niet te vertrouwen en houden je ongewenst als 'klant'.
Aanmaningen op bedragen waarvoor een automatisch incasso is verleend.
Aanmaningen op dezelfde datum en tijd waarop de rekening is verstuurd.
Geen antwoord op vragen via de email en geen aansluiting via telefoon.
Geen mogelijkheid om account op te zeggen omdat de z.g. "klantenservice" je niet in staat stelt om de juiste vragen te stellen. Zij geven het antwoord structureel zelf waardoor je automatisch in een loop terecht komt.
Ten slotte worden mijn inloggegevens als "onjuist" beoordeeld terwijl die gegevens kloppen.
Van het geheel is inmiddels een klein archief opgesteld met foto's als bewijs.
Heb inmiddels een andere parkeerapp en wil nooit meer iets te maken hebben met Yellowbrick.
Bij de ANWB wordt eveneens een forse klacht neergelegd.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slecht contact / administratieve fouten festival

Helaas moet ik wel 1 ster geven om een beoordeling te kunnen geven.
Wat een waardeloos bedrijf. Voor de 2e keer in 1,5 jaar tijd mijn account geblokkeerd omdat er zogenaamd niet automatisch geïncasseerd kon worden.
Blokkeren van account gebeurt direct met versturen van de factuur. Je krijgt geen tijd om te handelen of te reageren.
Op mails (3) wordt totaal niet gereageerd. Wel elke week een dreigmail met incassokosten sturen.
Uiteindelijk telefonisch te pakken gekregen maar geen oplossing en/of begrip.
Betreft ANWB parkeren.
Account per direct nu opgezegd.

11. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

They take no responsibility on…

They take no responsibility on incorrect charging. I left the close garage but applications shows differently (extra 6 hours although i left the garage) they are not replying my emails and just sending payment reminders.

2. juli 2025

Veel duurder geworden

Veel duurder geworden, heb er lange tijd plezier van gehad maar er zijn inmiddels veel betere en goedkopere alternatieven. Voor mij houd het hier op.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik heb net mijn ANWB-Yellowbrick…

Ik heb net mijn ANWB-Yellowbrick parkeerabonnement opgezegd nadat ik iedere keer een betalingsherinnering kreeg + direct een blokkade van de parkeermogelijkheid. Ik heb een automatische incasso afgegeven maar er werkt er iets niet goed. Bij de ANWB krijg ik geen gehoor voor mijn klacht, zij verwijzen mij door naar Yellowbrick. En daar hoor ik helemaal niets terug van. Jammer hoor!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte bereikbaarheid van klantenservice…

Zeer slechte bereikbaarheid van klantenservice. En in 1 keer wordt wachtwoord gevraagd. Heb je niet allemaal in de auto. En als je via de ANWB doet ga je natuurlijk het wachtwoord van de ANWB doen. Niet goed, Yellowbrick heeft eigen wachtwoord. Jammer ANWB. Niet doen dus.

5. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg!

Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg. Altijd op tijd de rekening betaald, door een storing bij Yellowbrick zelf kon niet geïncasseerd worden. Toch blokkeren ze het account direct. Er wordt verzocht anders te betalen. Direct gedaan en de blokkade zou opgegeven worden, mooi niet dus. Inmiddels een week verder en nog steeds kan er niet geparkeerd worden. Klantenservice gebeld voor hulp. Helpen is er niet bij, moet bij een andere afdeling worden uitgezegd, hoe lang dat gaat duren, geen idee meneer. Wat een soap is dit! Toch maar naar een andere parkeer-app overstappen.

4. august 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv