Ten eerste zijn ze telefonisch moeilijk tot niet te bereiken, via de e-mail krijg je niet zomaar antwoord daar moet een herinnering e-mail overheen. Het antwoord komt uiteindelijk via een AI assisten... Vis mer
Se hva andre synes
Automatische incasso wijziging bankrekening doorgeven via yellowbrick en ANWB - herhaaldelijk contact met AI assistent, contact center etc. Standaard antwoorden niemand die het probleem wilde snappen... Vis mer
Een -ogenblik- bij de klantenservice van Uellowbrick duurt meer dan 20 minuten. En als je dan iemand spreekt moeten ze het navragen omdat ze het niet weten. Je zou bijna denken: hoe jaag ik klanten we... Vis mer
Vreselijk bedrijf, factuur ontvangen die automatisch afgeschreven wordt, dag erop account geblokkeerd. Bellen dan maar, na een uurtje maar opgehangen. Contact gezocht met de ANWB, zij verwijzen echter... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Mobiel parkeren in heel Nederland via de gratis parkeer app, telefonisch of via internet. Met Yellowbrick parkeer je makkelijk en voordelig via je smartphone op straat, in ParkBee garages en bij Schiphol. Je bespaart gemiddeld 20% op de parkeerkosten.
Kontaktopplysninger
Nederland
- yellowbrick.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
wat een slecht bedrijf brengen 28 euro…
wat een slecht bedrijf brengen 28 euro in rekening voor parkeren waar ik regelmatig parkeer maar niet op die dag en zeker geen 10 uur krijg niemand aan de lijn via chat en mail geen reactie oplichters ga mijn rechtsbijstand hier achter zetten
Stay away from yellowbrick
A bugged app made me pay for the whole day instead of the two hours that i was parked there. Then after refusing to pay for the bill they decided to increase the bill from 27 to 67 euros and to go trough a incasso agency. This all ontop of their prices being higher than general parking trough the municipality.
Ombereikbaar via mail of telefoon
Ik krijg een rekening voor parkeren via ANWB. Het bedrag zal binnen 6 dagen automatisch worden afgeschreven...maar nu volgt de ene na de andere aanmaning en al dreigen met deurwaarder! EN telefonisch niet bereikbaar.
Bijzonder slechte ervaring met Yellowbrick
Bijzonder slechte ervaring met Yellowbrick. Na eerst te zijn geblokkeerd door de app en alsnog moeten betalen voor een parkeeractie waar geen melding van is getoond contact gezocht met de klantenservice waar zeer onprofessioneel wordt omgegaan met de klacht en frustratie. Yellowbrick is hierbij een klant armer.
Op zich was ik tevreden over Yellow…
Op zich was ik tevreden over Yellow Brick. Maar..een tijdje geleden wilde ik de zone code van waar ik stond bevestigen, gelukkig zag ik net op tijd dat er een totaal anders adres stond aangegeven. Bij een hernieuwde poging pakte de app wel het juiste adres.
Einde van deze maand zag ik bij mijn parkeeractie's toch 2 adressen staan met een hoog bedrag (in centrum amsterdam) op deze adressen had ik helemaal niet geparkeerd. Gebeld met Yellow Brick. Die zeiden: dit komt ons niet bekend voor en maak maar bezwaar bij de gemeente, (maar dat heeft alleen maar zin wanneer je bewijs hebt dat je daar NIET stond) Echt waardeloos, zomaar bijna 70 euro armer. Toen ik de klantenservice vertelde dat de app dus ook een keer gewoon een verkeerde zone aan gaf (aan de andere kant van de stad) kwam haar dat ook niet bekend voor. Voor mij geen Yellow brick meer.
Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf ! Onlangs storing bij Yellowbrick zelf (stond zelfs op hun eigen website ! ) waardoor de transactie niet gestopt kon worden.
En de rekening? Die mochten we gewoon zelf betalen……
Vorige week weer geparkeerd. Vrijdag de factuur die automatisch wordt geïncasseerd, dus betaal niet ….
Dag er na een herinnering, en weer dag later de account geblokkeerd…
Wat is dit voor klantonvriendelijk bedrijf ?
Slechte ‘service’ en totaal niet meedenken
Nadat er een factuur kwam waarop 4 data stonden waarop de app niet gestopt was en ik 80 euro extra moest betalen, contact opgenomen met de klantenservice. Uitgelegd dat er een fout moest zijn gemaakt. Dat ik de app gestopt had maar de parkeertijd toch is doorgelopen.
Ik heb het bedrag gestoneerd. Dat kon ik niet missen voor boodschappen. Yellowbrick gaf aan dat ik een fout gemaakt moest hebben en dat ik gewoon moest betalen. Ik kon ze niet overtuigen van mijn gelijk. Om extra kosten te voorkomen gaf ik aan dat ik van mijn Wia onmogelijk zo’n bedrag in één keer kon betalen als ik ook normaal boodschappen wilde doen. En dus vroeg ik om een betalingsregeling. Maar dat was ook niet mogelijk. En als ik niet zou betalen zou het naar een incassobureau gaan met nog eens extra 40 euro. Er zat niets anders op dan betalen en droog brood eten. Van de app geen gebruik meer maken. Wat een slechte ‘service’.
Eigen schuld, dikke bult....
Bij mijn laatste parkeeractie kreeg ik weer eens een error bij het beëindigen van de parkeertijd. Screenshot gemaakt. Via de chatbot krijg je geen reactie als je contact met een medewerker vraagt. Uiteindelijk via email mijn klacht neergelegt. Krijg je als antwoord terug dat je de parkeeractie ook telefonisch kan beëindigen en dat dit onnodige kosten had kunnen voorkomen. Ik heb toch een parkeerAPP? In nette bewoording stond er gewoon, eigen schuld dikke bult..... Na 5 jaar klant voor mij geen Yellowbrick meer. De app is inmiddels verwijderd.
Regelmatig storingen waardoor je of…
Regelmatig storingen waardoor je of niet kunt stoppen met een parkeersessie of niet kunt starten.
Kosten worden in het geval van niet kunnen stoppen natuurlijk mooi doorberekend.
Verder is het een app die er op een of andere manier op gebouwd is dat je snel vergeet hen uit te zetten, met torenhoge kosten als gevolg
Vorige week gebeld omdat mijn app…
Vorige week gebeld omdat mijn app geblokkeerd was omdat de betaling niet was voldaan terwijl dit met een automatische incasso gaat.
Het probleem zou opgelost worden, helaas na ruim een week nog niks gehoord. Vandaag gebeld en na 20 minuten in de wacht te hebben gestaan een dame aan de telefoon gekregen.
Toen ik aangaf dat ik mijn abonnement wou opzeggen vroeg ze of ik even een momentje had en stond ik weer 10 minuten in de wacht. Gelukkig ben ik er nu vanaf, voor mij geen yellowbrick meer. Wat een slechte service!
Lakse klantenservice
Ik had een melding gemaakt van een fout in de ANWB Onderweg app en zou gecontacteerd worden over een mogelijke terugstorting, echter ben ik nooit meer gecontacteerd en zijn de uren die ik door een storing in de app niet kon annuleren gewoon doorbelast. Ik zie dat geld niet meer terug.
Dramatische ervaring aan tel.
Lichtelijk ben ik niet verbaasd over de droevig trustpilot rating van 1.2. Ook ik kreeg een caribische dame aan de lijn die een gesprek met zichzelf voerde ipv luisteren naar het probleem. Het probleem was volgens haar omdat er een account is bij een andere parkeerapp van een familielid met zelfde achternaam die niet betaald is en dat ik daarom geblokkeerd ben. Ik betaal netjes alles maar de achternaam doet het erom volgens mevrouw. Na meerdere keren in t verleden een storing te hebben met yellowbrick heb ik besloten 2026 anders te doen. Ik zie hier aanrader zoals qpark. Dat ga ik mooi gebruiken. Vaarwel yellowbrick.
Oplichters en 0900 als klantenservice…
Oplichters en 0900 als klantenservice dan weet je genoeg
Waardeloos bedrijf
Dramatisch bedrijf. Factuur woensdag 24 dec ontvangen met aanhef: LET OP! De invoice wordt automatisch geïncasseerd. Eén dag later een mail ontvangen dat mijn account is geblokkeerd.. Contact alleen mogelijk via chatbox en onbereikbare telefoonverbinding. De optie credit card is inmiddels gestaakt.
Ik ga per direct account opzeggen. Nooit meer bricken!
Wat een afschuwelijk waardeloos/slecht bedrijf.
Dramatisch bedrijf
Dramatisch bedrijf. Invoice woensdag ontvangen met aanhef: LET OP! De invoice wordt automatisch geïncasseerd. Eén dag later is mijn account geblokkeerd.. contact alleen mogelijk via chatbox. De optie credit card is inmiddels gestaakt maar daar moet je op deze manier zelf maar achter komen. Per direct klant af. Nooit meer bricken! Wat een afschuwelijk slecht bedrijf.
Geen ondersteuning klantenservice
Nadat je alleen via automatische bankoverschrijving kan betalen gaat het mis. Tot 3x toe klantenservice gebeld, uiteindelijk hele probleem gemaakt. Niets op teruggekregen, laat staan enige hulp. Waardeloze service, zoek het uit als motto!
Onbehoorlijke helpdesk
Nadat ik belde met vragen over de ontvangen factuur kreeg ik het welbekende Surinaamse call center aan de lijn. De dame die ik aan de lijn kreeg luisterde niet naar mijn vraag, maar hoorde liever haar eigen stem en bleef maar herhalen wat NIET het antwoord was op mijn vraag.
Toen ik dat aangaf vond zij het nodig de verbinding te verbreken.
Deze uiterst onprofessionele houding heeft mij doen besluiten mijn bedrijfsabonnement wat ik jaren bij hun had DIRECT op te zeggen.
Nergens kun je een mailadres vinden of direct contact krijgen.
Advies voor iedereen: via de Q-park app kun je zonder extra kosten ook op straat parkeren!
Bericht: "Bel klantenservice">nummer is nergens om te vinden
De tekenbord nummers van mijn deelauto waren niet van toepassen. Ik moest klantenservice bellen, maar er is geen telefoonnummer in de app, en ik kon niet communiceren met de bot. Hij heeft gevraagd stomme vragen en ik kon niet intikken om uit te leggen wat het probleem was.
Te veel betaald door fout in app die…
Te veel betaald door fout in app die hun niet erkennen. Telefoon word opgehangen en niet naar oplossing gekeken alleen maar naar de gemeente gestuurd die mij terug verwijzen naar hun. Ronduit onbeleefd aan de telefoon en per mail.
Advies voor alle klanten
Ik heb een advies voor alle mensen die overwegen om de Yellowbrick aan te schaffen om te parkeren: NIET DOEN!
En het advies voor alle mensen die al een Yellowbrick account hebben en de app willen gebruiken is het advies: OPZEGGEN!
Waarom?
Ik betaalde jarenlang via mijn creditcard. Ergens rond de 24e van elke maand krijg ik een factuur in mijn mailaccount toegestuurd. Het bedrag wordt dan door Yellowbrick afgeboekt van mijn creditcard. Tot zover gaat alles goed. Maar een dag later krijg je dan de mededeling dat mijn yellowbrick account is geblokkeerd omdat er nog een onbetaalde rekening open staat. Navraag leert dat Yellowbrick moeite heeft met het correct afboeken van het bedrag op mijn creditcard. Daarom willen ze graag dat je de factuur op een andere manier betaald. Ik deed dat keurig via ideal. In het Yellowbrick account staat dan keurig dat de factuur is betaald. Maar het account blijft wel geblokkeerd. Ze melden in mijn Yellowbrick dat het 3 tot 5 werkdagen kan duren voordat de betaling verwerkt is. Maar ook na 3 weken is het account nog steeds geblokkeerd. En als je dan weer belt krijg je een dame van de klantenservice aan de lijn na een wachttijd van bijna 20 minuten. Jammergenoeg begrijpen die medewerkers niet waar het om gaat en daarom ratelen ze maar door over allerlei dingen die niets met de kwestie te maken hebben. Na diverse keren in de wacht te zijn gezet omdat "ze even een collega moeten raadplegen" komt dan de mededeling dat je account eindelijk is gedeblokkeerd. Mooi, dan kan je het account dus opzeggen. Dat heb ik gedaan en oh ja, het voelt heerlijk!!
Goodbye Yellowbrick. Wat een ongelofelijk flutbedrijf. Ze kunnen niks, ze begrijpen niks, ze snappen niks en eigenlijk zouden ze, zo mogelijk nog in 2025, failliet moeten gaan.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.