Ten eerste zijn ze telefonisch moeilijk tot niet te bereiken, via de e-mail krijg je niet zomaar antwoord daar moet een herinnering e-mail overheen. Het antwoord komt uiteindelijk via een AI assisten... Vis mer
Se hva andre synes
Automatische incasso wijziging bankrekening doorgeven via yellowbrick en ANWB - herhaaldelijk contact met AI assistent, contact center etc. Standaard antwoorden niemand die het probleem wilde snappen... Vis mer
Een -ogenblik- bij de klantenservice van Uellowbrick duurt meer dan 20 minuten. En als je dan iemand spreekt moeten ze het navragen omdat ze het niet weten. Je zou bijna denken: hoe jaag ik klanten we... Vis mer
Vreselijk bedrijf, factuur ontvangen die automatisch afgeschreven wordt, dag erop account geblokkeerd. Bellen dan maar, na een uurtje maar opgehangen. Contact gezocht met de ANWB, zij verwijzen echter... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Mobiel parkeren in heel Nederland via de gratis parkeer app, telefonisch of via internet. Met Yellowbrick parkeer je makkelijk en voordelig via je smartphone op straat, in ParkBee garages en bij Schiphol. Je bespaart gemiddeld 20% op de parkeerkosten.
Kontaktopplysninger
Nederland
- yellowbrick.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Parkeerkosten betaald onterecht
Parkeerkosten betaald onterecht. Wegens storing kon de app niet gestart worden. Heb dus bij een andere app parkeerkosten betaald. Zie ik een week later dat ze de hele dag parkeerkosten hebben ingehouden. Zonder dat ik het wist. Meerdere keren contact opgezocht maar geen gehoor

Svar fra Yellowbrick
Klantenservice zonder enige service en/of wederkerigheid
Na een review te hebben geplaatst werd geadviseerd (opnieuw) contact op te nemen met de klantenservice. Dat heb ik gedaan, maar werd opnieuw 'afgeserveerd' met de regels van het bedrijf. Onder het motto 'jammer maar helaas voor u' en zonder enig inlevingsvermogen werd de zaak opnieuw eenzijdig gesloten.
Daarnaast is het niet eenvoudig om contact met de klantenservice te krijgen.
waardeloze app en klantenservice die…
waardeloze app en klantenservice die niet anders kunnen dan je account opheffen.
En tussendoor regelmatig je app blokkeren zodat je hem ook niet kunt gebruiken om te parkeren.
Na twee dagen van contact met de klantenservice de vraag om contact op te nemen met de klantenservice, probleem nog steeds niet opgelost en niemand die blijkbaar kan doorverbinden, intern zaken kan afstemmen en het probleem daadwerkelijk kan oplossen. Vraag me echt af waarom ik uberhauopt dus contact met de klantenservice zou moeten opnemen als ik in de systemen sta en ze weten wat het probleem is.

Svar fra Yellowbrick
4 jaar lang deze service betaald en…
4 jaar lang deze service betaald en nooit gebruikt. Ben een keer in Amsterdam en heb problemen met parkeren, herinner me dat ik yellowbrick al 4 jaar steun, wil het gebruiken om te parkeren en blijkt mijn account te zijn geblokkeerd omdat ik 4 maanden geleden 1 factuur gemist heb.

Net meldpunt Max gekeken op npo 2
Net meldpunt Max gekeken op npo 2, mijn god wat een prutsers die yellowbrick en ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid en sturen iedereen vh kastje naar de muur. Nee dan maar gewoon een parkeerzuil. De twijfel over wel/geen app is bij deze voorbij. Schandalig dat de gemeentes en Anwb hiermee in zee gaan!

Svar fra Yellowbrick
Basis tarief wordt verhoogt met 32,4%…
Basis tarief wordt verhoogt met 32,4% (van 37 cent naar 49 cent). Geen enkele uitleg in de de mail of op de site! Erg jammer en riekt naar graaigedrag!
Slechte pakeer app die bestaat
Die pakeer App werkt niet ,dus 1 Jaar niet gebruikt. Ik had de account opgezegd.Alleen zeide ze dat was niet gebeurd ,dus ze schreven 6.50 abonnement van me af via machtiging .Stop gezet werd het geld terug geboekt .En ze hebben mijn account toen geblokkeerd incasso bureau in geschakeld. Ik moest eerst betalen dan kwam mijn account vrij,dat heb ik gedaan . IK kon nog niet inkomen want de link herstellen paswoord werkte niet.Gebeld voor de 2 de keer 30 minuten in de wacht gestaan en het is geen gratis nummer. Ik ga nooit met dit bedrijf in zee meer. Belachelijk dat deze bedrijven bestaan.
De klantenservice zou bereikbaar zijn…
De klantenservice zou bereikbaar zijn tot 17:00 uur. Ik heb gebeld om 16:00, maar er werd niet opgenomen. Ik heb om 14:15 een parkeeractie gestart en ik zag dat de parkeeractie liep. Toen ben ik de auto uitgestapt. Nadat ik klaar was, wilde ik de parkeeractie stop zetten, maar tot mijn verbazing was ik uit de app gegooid en was er geen lopende parkeeractie meer?? Hoe kan dit? Graag ophelderen a.u.b., want ik heb geen zin in een boete omdat de app niet werkt naar behoren.
Account opzeggen word moeilijk gemaakt
Neem nooit een account bij ze eenmaal aangemeld kom je er niet vanaf 2 maanden geleden account opgezegd, ze blijven nog steeds geld eraf halen hoe dan
Super slecht bereikbaar, klantenservicelijn lijkt net alsof ze express opnemen na een halfuur
Via whatsapp duurt het lang voordat je antwoord krijgt
Ik krijg geen antwoord dus ik probeer het zo!!

Svar fra Yellowbrick
Oplichters zijn het en wel hierom.Ik…
Oplichters zijn het en wel hierom.Ik ben erachter gekomen dat ik te veel betaal voor mn parkeer actie.s ik parkeer omdat ik slecht ter been ben al geruime tijd op het zelfde plekje voor de supermarkt slinge zone 290 echter betaal ik vaak veel meer als wat er aangegeven staat .als voorbeeld shop en go eerste 30 minuten 0.20 plus kosten van brick 0.37 cent totaal 0.57 cent. het viel mij ineens op dat ik voor diezelfde parkeer actie.s ineens 1.99 euro of meer moest betalen. Even gebeld met brick en wat krijg je te horen tjah u stond in parkeerzone 291 Dat is apart want ik sta altijd op de zelfde parkeerplek. en buiten dat is zone 291 een kleien km verderop. de dame aan de telefoon had de oplossing ik moest bij elke parkeeractie toch de app controleren want deze kon weleens afwijken ivm foutieve gps.Ik zou namelijk op zone 290 ingelogt hebben . egt onmogelijk maar goed wat blijkt ook zone 290 heeft dezelfde als in 291 dus ook eerste 30 minuten 0.20cent ivm shop and go. Het is een lijdensweg om dit uit te leggen aan de dametjes aan de telefoon die overigens zeer gebrekkig nederlands spreken ze willen en zullen jou wel even uitleggen hoe het werkt het ligt namelijk altijd aan jou mobieltje, echter geen feiten maar fabels.ik ben weg bij deze oplichters die0.37 cent berekenen voor een parkeeractie en je dan ook nog eens oplichten voor gemiddeld 1.20 per keer

Pas op met Yellowbrick
Tweede keer dat ik gebruik maak van de app...
Ik kreeg een foutmelding waarna ik de parkeeractie niet kon stoppen. Opnieuw opgestart, van alles geprobeerd, maar onmogelijk het parkeren stop te zetten. Er is vandaag 40 euro afgeschreven door Yellowbrick. Als ik bel krijg ik het antwoord contact op te moeten nemen met de gemeente, die kunnen niet helpen omdat de storing niet aan de parkeerautomaat ligt, maar aan de app.
Waardeloos
Om 10.55 ingecheckt met parkeeractie in Amsterdam. Moest dochter naar Schiphol brengen. Om 11.30 bij haar weggereden en uitgecheckt in app. Dochter afgezet op Schiphol tegen 12.00 en terwijl ik terug naar Blaricum reed kreeg ik een reminder dat Yellowbrick nog aanstond. Onderweg gestopt, maar de Yellowbrick app zat vast. Paar keer telefoon aan en uit gezet, maar niks, toen gebeld naar klantenservice en die zetten m uit maar het teveel in rekening gebrachte parkeergeld moest ik maar bij de gemeente Amsterdam terughalen. Weg met Yellowbrick, wat een waardeloze app
ANWB parkeer app niet gebruiken
Al voor de derde keer in korte tijd werkt de app niet van de ANWB (yellowbrick) Nu net in Rotterdam geparkeerd en het is onmogelijk om de app te stoppen .toen maar het telefoonnummer gebeld wat in het scherm verscheen, helaas geen contact mogelijk, je wordt er direct uitgegooid. Toen de ANWB maar gebeld. Deze hebben hun best gedaan, maar konden uiteindelijk helaas ook niets doen . Echt een trieste service. Ik raad echt een andere app aan
App al twee jaar aan het gebruiken
App al twee jaar aan het gebruiken, nu kreeg ik ineens bekeuring terwijl ik betaald had. Nagekeken en staat er ineens mijn oude kenteken in.
Dit terwijl ik al een jaar een andere auto heb!
Gebeld met yellowbrick en zij ervaren hun fout niet!! Waardeloos bedrijf

Svar fra Yellowbrick
App werkt niet - te veel parkeergeld betaald
De app (Android) van Yellow Brick had de laatste dagen veel problemen: het ging moeilijk om parkeren te starten en te stoppen. Bij stoppen van parkeren gisteren (05/Feb/2025) werkte de app niet. Het telefoon nummer dat je kon bellen werkte ook niet! Pas anderhalf uur later had ik een 2e nummer gevonden om te bellen en mijn parkeren te stoppen.
Intussen liep de teller lekker door!
Vandaag heb ik het storingsformulier ingevuld met met de onaangename verrassing dat ze "30 dagen nodig hebben om het te verwerken" en ze melden "Let op! U ontvangt geen bevestiging na de verwerking van uw inzending, ongeacht of deze wel of niet wordt goedgekeurd" ook melden ze dat "LET OP! Dit storingsformulier wordt alleen verwerkt wanneer er een algemene storing is geweest! Wanneer u het formulier invult n.a.v. een fout(melding) in de app, zal dit dus niet verwerkt worden!"
Dus als hun app niet goed werkt dan kunnen ze weigeren om de teveel betaalde gelden terug te storten.
Héél klant onvriendelijk bedrijf!

Svar fra Yellowbrick
Enorme lange wachttijd bij bellen en…
Enorme lange wachttijd bij bellen en dan word je ook niet vriendelijk behandeld
Jammer want de app zelf is goed

Nooit gebruiken!
Nooit gebruiken!! De pop-up verdwijnt om onduidelijke redenen waardoor je compleet vergeet je parkeersessie uit te zetten. €140 voor 15 min parkeren, de boete is goedkoper. Ongelooflijke afzetters

Neppe tarieven bij ParkeerApp
Neppe tarieven bij ParkeerApp
Ik parkeer telkens bij winkel straten binnen Stop&Shop locaties in Rotterdam waar een tarief van 0.20€ per 30min geldig is en dat wat wordt ook getoond op de app +0.37€ trnskstn voordat ik dat inschakelt,
Maar helaas na drukken op stoppen met parkeren kreeg ik vaak ander hoger tarief te betalen niet de voor bekende!
En gaven ze ook aan dat wordt per 15min afgerekend maar helaas dat zeker ook niet er wordt per 30min afgerkend als dat maar voor 10min wordt gberuikt dan is het 30min volgens Meneer de App.
Dus Ik heb wel contact opgenomen via Whatsapp en dat ongemak uitgelegd en hun ook gevraagd om mijn centjes terug te krijgen maar helaas de reactie was Hoi,'Naam' van Yellow Brick hier!
Helaas kunnen we daarin niets voor u betekenen.
Excuses voor het ongemak.
Vandaar probeerde ik mijn centjes zelf terug te krijgen door dat ik de geïncasseerd bedrag terug te boeken en de onterechte betaalde centjes af te nemen en dat deed ik en lukte me wel maar uiteindelijk werd ik er bedreigd met deurwaarder als ik de onterechte afgenomen bedrag niet weer terug overschrijf,
En ja dat vind ik kunstmatige opzettelijke fouten op deze maniertjes zeg en dat wordt zeker vervolgt nog.

Betalingsherinnering €0.01 app geblokkeerd
Meermaals in app bankrekening ingesteld ad €0.01 per keer. Yellowbrick zegt niet te kunnen afschrijven en legt het probleem bij de ABN. De ABN zegt dat er geen blokkades zijn. Klantenservice legt de fout bij mij en gaat niet intern verder vragen. Omdat meermaals nu €0.01 is geincasseerd voor verificatie van mijn bankrekening (dat lukt wel) heb ik €0.01 minder betaald dan het factuurtotaal van €0.12. Blokkade blijft en ik ben gesommeerd die 1 cent te betalen. Uit principe doe ik dat niet en parkeer ik nu met een andere app. Nooit geen Yellowbrick meer. Op mijn email naar anwbparkeren@yellowbrick geen reactie gehad. Consumentenbond maar inlichten dus.
Nog even ter update: er lijken 2 accounts te bestaan en de ene incasseert blijkbaar zonder problemen geld af van mijn bank. Ik heb echter 1 app en hoe kan ik dan zien dat ik 2 accounts blijken te hebben? Vorig jaar met behulp van een medewerker mijn account omgezet van zakelijk naar privé maar ondanks de hulp kwam ik er vandaag (04/02) achter dat ik 2 accounts heb… never mind, ze snappen het zelf dus ook niet zo goed…

Parkeeractie niet te stoppen
Geparkeerd in Amsterdam, parkeeractie gestopt maar vervolgens werkte de knop Beëindigen Bevestigen niet en kwam ik bijna 3 uur in een loop te hangen alvorens te kunnen afsluiten. Ondanks bewijs met screenshots en toelichting via chat gestuurd geen reactie. Na vele keren bellen uiteindelijk een medewerker die met allerlei onzin dingen komt waardoor dit kon gebeuren. Conclusie: het is blijkbaar een wonder als het wel werkt met zoveel risico’s. Kortom nul op het request en klacht ingediend. En nooit meer Yelliw Brick!

Svar fra Yellowbrick
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.