Wizzair har forandret mine foreldres reise fra 20 mai til 18 mai / de har rett og slett kansellert fly den 20 mai/26!! / Og vi fant om det tilfeldig morgenen den 18 … hadde 4,5 t til avreise og sitt... Vis mer
Vi hadde ikke sjekket inn online så derfor måtte vi betale 1000 kr ekstra. Skal ALDRI mer bruke Wizz air. Fikk en epost dagen før reisen kl 13:30 om innsjekk. Men sjekker ikke epost når jeg er på feri... Vis mer
Fikk ikke sjekket inn på nettstedet deres på grunn av problemer med wizzair sin nettside, måtte betale 530kr i gebyr på flyplassen. Wizzair tar null ansvar og sier jeg burde ha kontaktet før flyreisen... Vis mer
Første reise med Wizz Air: Boarding var effektiv, og flyet gikk til og med litt før oppsatt tid – et klart pluss. Dessverre trekker de høye bagasjeprisene ned, og det samme gjør den lange ventetiden p... Vis mer
Spekulativt av Wizz Air
Bestilte for første gang billetter med WIZZAIR.
T/R Oslo-Budapest og en vei Budapest-Oslo.
Fikk mail om at flyet rundt 20.07.23 var kansellert.
Fikk da en grei og ryddig mail om at det ville bli gitt refusjon i form av "poeng" inn på kontoen på Wizzair profilen min. Kunne der "søke" om å få tilbake i penger inn på konto det var betalt fra. Greit og enkelt, men 1 måneds behandlingstid. Dette gjaldt meg og det ene av 2 Confirmation codes som jeg hadde.
Den andre bestillingen min, har jeg aldri fått noe bekreftelse på at den har gått i orden. Den er betalt fra nettbank, og da har jeg visstnok ikke rett på refusjon, men poenget er at jeg har aldri fått bekreftet at betaling er ok!?
Er som alle skriver her inne, håpløst å komme gjennom på telefonen, chatbot er udugelig og når man skal registrere en refusjon, så stopper det opp, for det går ikke lenger å legge inn avreise/destinasjonssted, da de har kuttet hele ruten mellom Oslo og Budapest.
Jeg har ikke brukt de siste kronene jeg har på disse billettene, men føler med de som ikke har råd til disse tapene, da man kan bli fysisk uvel av fortvilelse av å ikke komme i kontakt med de og samtidig ikke komme seg hjem.
Verdens dårligste servicebedrift
Det er nesten for utrolig til å være sant at det går an å drive så mye svindel på høylys dag uten at det får konsekvenser. Første gangen jeg reiste med de ble jeg advart om alle fallgruene, og noen var jo så formidable at jeg ikke fikk de med meg. Neste gang hadde de funnet en lurere metoder. Da hadde de feil med hjemmesiden sin, slik at vi var jo en mengde passasjerer som ikke fikk chekked in via nett. Noen var så lure at de hadde tatt skjærmdump, og da slapp de å betale (400/pers). Men det er vel innlysende at når mange hadde feilen deres på skjermdump, så var det jo slik for alle.
Hvorfor gjør ikke myndighetene noe med dette? Jeg har aldri sett en verre vurdering av noe selskap noengang.
Mitt absolutt beste råd er å styr unna, for dette kan bli jævlig dyrt.
Useriøst flyselskap
Flyet mitt ble kansellert på veg heim fra Polen til Norge. Jeg ble ikke tatt hånd om, ikke mulig å oppnå kontakt med Wizz Air på kundeservice. Ikke fikk jeg valg om ny flybillett eller refusjon. Jeg har nå store utgifter på heimkomst og pengene mine for billetten ligger i en WIZZ konto jeg ikke er interessert i eller har fått valg om. Så mitt råd, STYR UNNA.
Møkkaselskap
Møkkaselskap. Flyttet min hjemreise til samme dag som utreise. Fikk ikke igjen pengene! Ren svindel. STYR UNNA!
Etter å ha lest så mange negative…
Etter å ha lest så mange negative kommentarer før jeg reiste ble jeg litt skeptisk. Første gangen jeg reiser med Wizz Air. Var aller mest redd for kansellering fra Haugesund. Vi hadd hjemreise fra Gdansk via Oslo med annet selskap.Det hadde i verste fall betydd nye flybilletter, men ingen kansellering :) boardingkort hadde jeg på mobilen. Ingen problem der. Innsjekk gjorde jeg på appen deres med en gang jeg fikk mulighet til å sjekke inn. Viktig å sette seg inn i gangen på hvordan det fungerer, så slipper man ekstra gebyr på ting. Mulig pipa hadde fått en annen lyd ved en kansellering, men det slapp vi denne gangen. Hyggelig crew. Tommel opp!
Dritt selskap.Svindlere så styr unna
Ingen info om check in på hjemreise
Ikke en eneste info om check in på hjemreise. Før avreise bombanderte de med mailer og ble påminnet på check in. Prøvde sjekket inn kvelden før, synes merkelig at vi ikke har fått en sms eller påminning. Visste ikke at man kan sjekke inn samme dag minst 3t før avgang. Hvorfor informerte de da ikke slike viktige opplysninger? Tok en heftig gebyr på familie på 4, for å printe ut boardingkort i papir utgave. Hissige og frekke ansatte bak skranken der. Kan ikke skjønne at noen kan jobbe for en slik selskap. Forsinkelser uten grunn!
Dette er ran midt på lyse dagen!
For en jælva tullete selskap
For en jælva tullete selskap, de svindler deg på like linje som svindlerene fra Nigeria. Velger du fly med Wizz taper du garantert mye penger. Anbefales ikke!
ELENDIG
Verste flyselskapet der ute uten tvil. Elendig kundeservice, flyvninger avlyst under en time før flyvning. På toppen av det hele koster det nærmere 20kroner i minuttet å ringe de, INKLUDERT om du står på vent… latterlig.
Det er som å kjøpe skrapelodd og håpe på det beste når du kjøper flybilletter hos disse tullingene her…. Ingen garanti, nettsiden deres funker ikke engang…. Anbefaler alle å holde seg langt unna (med mindre du liker å tape penger da)
Vil gjerne gi 0 stjerner
Vil gjerne gi 0 stjerner. Det verste jeg har opplevd av flyselskaper.
Burde være mulig og gi 0 stjerner
Burde være mulig og gi 0 stjerner.
Skulle reise lørdag 2 juli. 2 timer før flygning får jeg en sms om at flyet er kansellert. Har ingen mulighet til og få kontakt. Jeg ordner meg en annen rute ned men beholder retur billetten.
2 timer før hjemreise får jeg ny sms fly kansellert. Ingen mulighet for og få kontakt.
Tusen takk wizzair for og ha gjort denne reisen mye lengre og vanskeligere
ALDRI fly med WIZZ air!!
Da det ikke er mulig å gi null stjerner, blir det en. Flyet ble kansellert få timer før avgang, ingen informasjon, ikke kontaktbare på telefon. Betjeningen på flyplassen rådet sågar om å fly med andre flyselskap. Nye fly samt overnatting en ekstra matt måtte bookes, gjenstår å se om man får noe refundert, har mine tvil. Det verste av alt; ble advart av folk med lignede opplevelse, men tok sjansen, så mitt tips er: styr unna!
Helt sykt dårlig kundeservice og fly…
Helt sykt dårlig kundeservice og flyene er ALLTID enten forsinket eller kansellert…Skulle ta fly fra sandefjord til Riga 8:55. senere ble det innstilt til 10:55. Etter å ha venta to timer etter det, så kansellerer de flyet for i dag. Da jeg gikk til kundeservice og spurte om de kunne hjelpe meg med å booke nærmeste flyet, så sa de at jeg skulle booke selv på Wizzair.com. Da jeg gjorde det, oppstod det en feil og derfor prøvde jeg å kontakte både Wizzair og administrasjonen i Samdefjord på telefon. Wizzair svarte ikke i det hele tatt og kom rett til telefonsvarer, Torp Sandefjord hadde veldig frekke ansatte. Nå må jeg bruke flere tusen kroner bare for å booke et annet fly dagen etter.
Helt elendig flyselskap
Helt elendig flyselskap. Feiler på stort sett alle punkter...
De flyttet flyreisen til Budapest med over 7 timer. Dette ble jeg informert om pr epost.
Én ting er at jeg måtte avlyse avtalen jeg hadde i Budapest den dagen.
Enda verre var det at jeg deretter ikke fikk sjekket inn på nett, enda jeg satt i lange samtaler for pr. telefon for å få dette bekreftet.Til alt overmål var de som tok telefonen dårlig engelsktalende indere som etter lange samtaler bare kunne fortelle meg at innsjekking på nett var umulig.
Til alt overmål måtte jeg stå i kø på Gardermoen i over en time for å sjekke inn, bare for å bli avkrevd ytterligere 900 kr for to billetter for innsjekking på flyplassen.
ALDRI MER WIZZ AIR!!!!
Aldri fly med dette selskapet, virkelig.
Aldri fly med dette selskapet.
Fullstendig useriøst. Først krever de 840 kroner for å SKRIVE UT to boardingkort på flyplassen, ALDRI opplevd lignende hos andre selskap. Så blir flyet vårt innstilt under 1 time før boarding, verken mannskapet eller selskapet gir grunn for dette. Så, når jeg søker om kompensasjon for det alternative flyet jeg måtte ta pga dette, får jeg som svar at det ikke kompenseres da flyet ble kansellert for ''ekstraordinær'' grunn. Dette er 100% svindel og lureri. Jeg kommer aldri til å fly med Wizzair igjen og anbefaler ingen dette.
Jeg tror selskapet burde møte i retten for å få svar på hvor lovlig det de gjør faktisk er.
Idiotisk selskap
Idiotisk selskap! Billig, men masse ekstra som ellers i andre konkurrerende selskap er kostnadsfritt. Blandt annet er du nødt til å betale for å ha med deg håndbagasje.
Anbefales på det sterkeste å holde seg unna.
Utrolig skuffa over både app og tilgang…
Utrolig skuffa over både app og tilgang til informasjon. Umulig med innsjekking når vi skulle hjem fra Polen. Nå sitter vi med 4 barn på flyplassen og må vente før vi får sjekket inn via skranken. Vi var tidlig ute for å få fikset innsjekking men da fikk vi beskjed om at vi var for seine!
Wizz tiltrekker med god pris men du…
Wizz tiltrekker med god pris men du ender opp med å betale ekstra for alt mulig. B.la. betale for seter de velger for deg under self check-in. Kr. 220. Hvis du velger normal check-in, så må du ut med kr. 415. Pr. person...
Dette forsurer reisen man gleder seg til...
Dette var første og siste gangen. Orker ikke å skrive navnet engang.
Ingen tvil om dette vil bli fortalt alle venner og bekjente ved anledninger.
Ren svindel
450,- bare for å sjekke inn på flyplassen! Flyreisen blir plutselig ikke så rimelig etter alt av avgifter kommer i tillegg!