1. Søkesider for flyreiser
  2. Flyselskap
  3. Reisebyrå
  4. Søkesider for reiser

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Wizz Air, legally incorporated as Wizz Air Hungary Ltd.

1,2

Dårlig

3k anmeldelser

Wizz air vienna

Wizz air vienna, helt ubrukelig folk og vil ikke hjelpe. Vi fikk ikke noe informasjon om innsjekk og at det måtte gjøres fra første mellomlanding eller via internett minst 3 timer før, og når vi landet ved siste mellomlanding før siste fly med wizzair(2 timer før flyet skulle gå), så fikk vi beskjed om at vi ikke fikk være med fordi innsjekking var stengt, 2 timer før, selv om vi ikke har fått hverken mail, sms, ingen beskjed på noen av flyplassene. Deretter etter mye ulike beskjeder fra ulike ansatte i selskapet deres, så går flyet uten oss og vi må tilbake til terminalen og ombooke, hvor vi må betale 1500kr per person for å reise 2 dager senere, + vi må legge ut for hotell, taxi og mat 2 dager extra. Virkelig utrivelige mennesker som bare er ute etter at folk skal bruke mer penger. Har hørt mye dritt om dem fra før, men nå kan jeg virkelig skrive under på at de er fæle. Det var flere folk som også måtte stå over og var helt forbanna, folka som jobba der

8. desember 2025

Utrolig skuffende flyselskap

Utrolig skuffende. Vi reiste 2 i sammen og fikk ikke sitte sammen på hjemturen. Det var flere som reiste alene så det burde ikke vert ett problem. Å vil du få boardingkort på flyplassen koster det 500 kr ekstra. Vi var i Polen og all informasjon om reisen var på polsk. Det er heller ingen tilgang til Wifi ombord

24. november 2025

På grensa til svindel

Veldig misvisende markedsføring, på grensa til svindel. Appen fungerer ikke som den skal og man må betale enorme gebyrer for at ting ikke fungerer som det skal, og det er alt for dårlig informasjon. Ansatte virker veldig sure og lei av jobben sin, ingen hjelp å få. Ingen informasjon fra piloten om turbulens (som varte store deler av turen). Flyet virket slitent og det var ikke vasket eller ryddet fra forrige flyvning. Jeg kommer aldri til å reise med dette selskapet mer.

26. januar 2025

Når Wiss Air ikke bryr seg om kundene sine

Flyet landet aldri i Bergen (sagsnummer: 827167) grunnet tåke og jeg måtte komme meg fra Oslo til Bergen (og Sogndal hvor jeg bor for tiden) på egen hånd uten å få erstatning. Utrolig dårlig kundeservice!!!!! Kommer sannsynligvis aldri til å fly med dem igjen (ei heller min familie)

21. september 2024

Uprofesjonelt, ansvarsfraskrivelse, svindel

Flyet ble utsatt med 11 timer grunnet teknisk feil på fly. Sto på flyplassen og fikk ingen hjelp. All kommunikasjon foregikk på ekstremt dårlig engelsk. Ingen steder å slappe av så måtte sitte på stein gulv i 11 timer.

Kommer oss hjem å ønsker klage forsikringselskapet ønsker bekreftelse fra Wizzair med hvorfor det ble utsatt. Dette klarer ikke Wizzair levere. Forsøkte flere ganger vis deres nett sider, det var helt umulig. Snakket også flere ganger med kundeservice i tlf som var frekke og ikke til hjelp.

Måtte også betalte over 1200kr for boardingkort (selve billettene kosta 800kr tur/retur) pga feil på deres nettsider som gjorde at man ikke fikk sjekket inn i forkant.

Utrolig useriøst, uprofesjonelt og dårlig selskap. Anbefaler ingen å bruke Wizzair, skjer det noe feil står du på egne bein og de sier ifra seg alt ansvar. Burde faktisk ikke vært lov å drive på slikt.

18. august 2024

Skikkelig useriøst selskap

Skikkelig useriøst selskap. Vi skulle til Polen fra Stavanger og skulle sjekke inn online. Dette var umulig. Så vi måtte betale over 1000nok for innsjekk på flyplassen. De lokker med lave priser så robber deg senere. Dyreste bagasjen også sammenlignet med Norwegian og SAS. Vil gjerne slippe å reise med dem igjen

18. juli 2024

Styr unna!!!

Styr unna!!!
Går ikke å få hjelp på kundeservic. 14 kr minuttet for å ringe og blir satt rett i kø i nesten 20 minutter vi må betale for. Den ansatte sier alt nå er i orden. Dette var i går kveld. Dattera mi er på gardemoen nå og billettene er ikke i orden. Stått der i 2 timer og får ikke skrevet ut selv da maskinen ikke godtar bestillingsnr deres. Ingen skranke å henvende seg til og de andre som jobber her vet ikke når det kommer noen for innsjekk
Flyet går
om 1t 45 min.

14. mars 2024

Positivt overrasket.

Leste anmeldelsene her før jeg bestilte billett, så hadde lave forventninger. Men var ingenting galt med reisen. Så lenge vi hadde målt bagasjen som det står på nettsiden så var det ingen problem.
Kanskje vi hadde flaks, men jeg kommer til å bestille hos Wizz Air igjen!

28. mai 2023

Har du alternativ, hold deg unna. Dette blir ikke billigere!

Nettsidene til wizzair er ubrukelige og oftest får man opp feilemldinger og utlogging, noe som øker sjansen for å gjøre feil stor. Man får kjøpt priority pass som inkluderer baggasje, men ikke setevalg! Etter å ha betalt rundt kr. 6.700,- for 3 billetter Oslo-Gdansk ringte jeg kundeservice for kr. 6/min + oppkobling. Mannen som svarte må ha vært den mest uhøflige personen som fantes, direkte agressiv og avbrøt meg hele tiden og sa at jeg måtte gjøre alt på nettet. Jeg fikk ikke sjansen til å si at ingen ting fungerte på nettet. Det komm bare en ekstra regning på mobilen for denne samtelen.

25. juli 2020
Vis anmeldelser på alle språk. (2 549 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis