Jeg har flydd med Widerø fra Hammerfest, fra Oslo og fra Trondheim . God hjelp på flyplassen og også ombord. Jeg fikk behov for assistanse på flyplassen på en av turene og det ble ordnet umiddelbart s... Vis mer
Helt elendig kundeservice. Velg et annet selskap om mulig. De ansatte er frekke, korte og lite behjelpelige. De svarer ikke på spørsmålene som blir stillt men kopierer og limer inn nr til kundeservice... Vis mer
Idiot selskap som fær før det annslåtte klokke slette å ei fly vertinne som kommer inn etter på, stirrer stykt på mæ å spør om navne mitt åsså sier at du var for sein å går vekk ende opp med djævelsk... Vis mer
Flyet vårt ble nedskalert og vi ble flyttet til et fly som går to timer FØR vi ankommer flyplassen. Vi hadde i utgangspunktet GOD tid (tre timers venting). Kontaktet kundeservice, og de var ikke behje... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Flybilletter, hotell og leiebil i Norge og ut i verden. Bestill hele reisen hos oss.
Norge
- www.wideroe.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Kommer aldri frem i tide
Tur retur til Stavanger fra Ålesund;
Flyturen til Stavanger ble forsinket med 3 timer, og så ble turen opp igjen innstilt og forskjøvet med 6 timer. Dette er for dårlig, hvis du vil komme hjem i tide for å sove til dagen etterpå, må du ikke velge Widerøe.
Fly fra Stokmarknes via Bødo og TRD og…
Fly fra Stokmarknes via Bødo og TRD og Vigra til BGR. Måtte lande i TRD, neste ble kansellert. Ble booket om til en avgang kl 18, som igjen ble forsinket til kl 20. Henvendte meg til skrankepersonalet i TRD, lurte på mat-bong, og fikk følgende skarp melding; " det har du absolutt ikke krav på"!!! Fikk tak i chat på nettsidene, som igjen kontaktet personalet på TRD, som i sin tur måtte sende egen SMS med bong på kr 80. Hva har skjedd med den tidligere så hyggelige "Widerøe- familien"??? Selskapet har blitt en gjeng med surpeiser? Få inn folk utenfra, ikke rekruttere fra gammel ukultur - det er mitt råd til selskapet.
Innstiling av widerø fly som ødelegger reisen
Widerø måtte innstille flyet vårt fra tid kl12:25 til avgang kl21:15 på en annen flyplass. Tåpelig løsningsorientering av Widerø. Har billetter til konsert som nå må selges på grunn av dette...
Hodeløs Service
Reise med barn på 2 år;
Når man reiser med barn som periodevis må bæres er det enklere med 1 kolli enn 2 kolli.
Man kan ha 2 kolli med 23 kg (46 kg totalt), men ikke 1 kolli med 26 kg. Måtte betale 400,- i overvekt enda man har 20 kg mindre en totalt tillatt vekt.
Heldigvis er det KUN Widerøe som framstår som så lite begavet til å gjennomføre noe så håpløst i praksis.
Verken SAS eller Norwegian har vist så stor mangel på sunn fornuft og bruk av hodet.
Skjerp dere Widerøe.
Reiser aldri med dere igjen!!!
Booket er rundreise fra Førde til Bodø…
Booket er rundreise fra Førde til Bodø og tilbake. Flyene ble forsinket slik at jeg måtte kjøpe ny billett for å nå siste fight. Selskapet sier noe utenfor deres kontroll skjedde så jeg kan ikke få refundert ekstrautgifter. En annen gang måtte vi vente 1,5 timer på et forsinket fly. Da vi kom ombord fikk ansatte som ikke var på jobb utdelt gratis drikke, mens betalende passasjerer brydde de seg ikke om. Synes dette selskapet er i overkant kynisk.
Widerø effektiv bagasjehåndtering på Gardermoen
Når jeg lander på Gardermoen er bagasjen min på båndet ca. samtidig med at jeg kommer dit. Vet ikke åssen de får det til, men tenker på det hver gang jeg flyr med SAS og Norwegian. Ofte venter jeg 10-20 min. Propell-fly støyer mer, det kan være litt kjølig, men så lenge jeg har med meg lydkanselerende ørepropper og er kledd for årstiden så blir det 5/5.
Dårlig oppfølging av savnet bagasje
Hadde fly fra Ålesund til Bergen med SAS onsdag morgen og videre fra Bergen til Aberdeen. Begge flyene var kraftig forsinket grunnet været og avising. Da jeg kom til Aberdeen manglet innsjekket bagasje. Bagasje ble meldt savnet umiddelbart og ble henvist til å bruke nettsiden for å følge fremdriften med å finne bagasje. Over et døgn etterpå leter de fortsatt etter kofferten. Tungvint å finne ut hvordan en kan henvende seg direkte på telefon. Finner telefon nummer til SAS og Widerøe. Ringer begge selskapene og får samme svar at de ikke vet hvor bagasje er. Nå har det gått 2 døgn og ingen fremdrift. Hvor vanskelig kan det være.
Jeg har de siste 12 årene hatt…
Jeg har de siste 12 årene hatt flyskrekk. Før den siste turen så har kroppen min vært i full beredskap ved hver bevegelse. Dette opplevde jeg ikke på den siste flyturen. Det føltes trygt å vite hvorfor det var slik og at pilotene tar fullt ansvar for min trygghet. Min opplevelse ift dette har jeg fått gjennom serien" Kort bane" der jeg har fått innsikt i hva som " skjuler" seg bak døra i cockpiten.
Virkelig uprofesjonelt selskap
Virkelig uprofesjonelt selskap, ber meg om å lete etter Widerøe-skjerm på København lufthavn (noe som ikke finnes fordi de er under SAS)., jeg kommer derfor for sent til flyet med 3 minutter. Så ringer jeg de for å få fikset ny billett og da sier de at de at de ikke kan gjøre noe som helst. Møkka selskap og møkka kundeservice, begynn i en annen bransje. Når ikke deres egne ansatte vet hvem dere er under på andre flyplasser, så må de oppe i lederstolene få ut fingern og faktisk gjøre jobben deres. Lykke til…. i konkursforeningen.
Tungvint og gammeldags
Tungvint og gammeldags.
Widerøe ligger 10 år bak SAS og Norwegian og med man ikke kan endre billettene sine selv på nett, men må nødt til å sende inn forespørsel til wideroe om å få det gjort. Helt håpløst og veldig tungvint for forbrukerne.
Utmerket personale
Hyggelig kabinpersonale. Utelukkende god service ombord med dyktige, og ikke minst behjelpelige ansatte som sørget for at flyturen gikk knirkefritt for seg:)
E aldri i rute å vis piloten har…
E aldri i rute å vis piloten har mistanke om at det kan bli overskygget om 14daga så blir flygningen avlyst å så går dem i nødmodus å blir liggende i fosterstilling di neste tre ukene..
Lite for pengene
Har flydd med Widerøe veldig ofte. Nettsiden er ganske dårlig sammenlignet mot andre flyselskap. De nyeste jet-flyene deres er av type First price. Knirker fælt og lite benplass.
Det verste med Widerøe er imidlertid at man som stamkunde ikke får noen fordeler. Dette er vel fordi man i mange tilfeller ikke har alternativer til Widerøe, men likevel burde kunder som flyr ofte få noe tilbake. Prisene er også rimelig stive, spesielt søndager.
Håper det kommer et annet selskap neste anbudsrunde.
Må også legge til at servicenivået på chatten deres som regel er langt under pari. Ikke engang et hei å få.
Fullstendig svikt i logistikk med…
Fullstendig svikt i logistikk med bagasje på mellomlanding. Det var nok tid til å flytte passasjerer, men samtlige passasjerer måtte få bagasje ettersendt. Halvtimen mellom to fly (på samme reise) umuliggjør bagasjeoverføring. Etter så mange år med drift er det smått utrolig at Widerøe ikke klarer dette.
Ekstremt dårlig service i skranken på…
Ekstremt dårlig service i skranken på wirerøe fly fra Bergen Flesland til Stavanger i dag kl 10.30. Jeg prøvde i å sjekke inn bagasje først med scanning og så med referansene. Klarte det ikke. Klokken gikk over den halv timen du skal sjekke inn før. Jeg Gikk i skranken hvor det var lang kø og fikk beskjed om å ta neste fly da jeg var for sein med innsjekk. Ekstremt ufin herremann i 30 årene som satt i skranken. Han hadde i tillegg opplæring på en ny dame som skulle sjekke meg inn. Jeg forklarte situasjonen med innsjekktrøbbel + den lange køen. Klokken var 5 min over tid. Han blankt avviste meg. Jeg spurte om de kunne booke om fly for meg, men det måtte jeg gjøre selv. Så oppdager jeg etterpå at når jeg leste reglene så står at du faktisk kan sjekke inn 20min før. Jeg var der 35 min før. Mistet helikopteret fra Stavanger pga av dette. De i skranken har null forståelse for verken kø eller innsjekkproblemer.
Dårlig service på chattetjenesten
Dårlig service på chattetjenesten, chatten blir avsluttet av kundebehandler uten at kunde har fått svar på det man lurer på. Konkluderer med at kundebehandler finner seg noe annet å jobbe med om de ikke klarer å gjøre jobben sin her..
Noen gang i rute?
Venter fortsatt forgjeves på en flyvning som ikke er forsinket. Reist med Widerøe Bergen-Kristiansand ti-talls ganger på ett par år, alltid i snitt 1 time forsinkelse. Snakker heftig kompensasjon om disse kunne samles opp.
vanvittig dårlig kundebehandling.Flyet…
vanvittig dårlig kundebehandling.Flyet vårt er kansellert,og vi kommer fram 8 timer seinere.Spør i gate om vi har krav på mat,får beskjed å ta kontakt med kundesrvice.Tar kontakt med kundeservice,får beskjed å henvende oss i gate.
Anbefaler ikke
Anbefaler ikke. Utrolig dårlig kundeservice. Flyene mine blir alltid utsatt byttet eller et eller annet også er det i tillegg dårlig Service når man skal få fikset det.
Savnet informasjon
Fløy oppover "melkeruta" til Honningsvåg. Flyet kunne ikke lande der pga vind (helt forståelig), så vi måtte ta buss fra Bardufoss.
Her stoppet den gode servicen. Det var knapt en ansatt på flyplassen (også forståelig), men for en som aldri hadde fløyet hit før var det vanskelig å få med seg hva som skulle skje videre.
Det kom etter hvert en buss som det stod Kautokeino på. "Den skal dere ta". Javel. En fyr kom og delte ut baguetter og vann.
Bussen kjørte til Olderfjord. Der satt vi og stura... Det var bare da tilfeldig at en medpassasjerer spurte, da sjåføren var på vei til å kjøre videre, om bussen gikk til Honningsvåg. For det gjorde den ikke. Vi måtte bytte.
Hadde ikke vi spurt om det hadde vi havnet helt feil.
Jeg savnet bedre informasjon fra alle, inkludert flymannskapet - de sa at bussturen skulle ta to timer. Den tok 5 timer+ og spolert alle mine planer om å starte syklingen (grunnen til min tur).
Skjønner at det er snakk om force majure, men som kunde trenger jeg all slik info med teskje!
Få på plass et system hvor alle slike detaljer om hva som skjer sendes ut på sms. Dette var for dårlig.
Lurer også på hva mellomlegget var - hvor mye billetten min hadde kosta om jeg tok fly til Bardufoss og ikke helt frem.