Jeg har flydd med Widerø fra Hammerfest, fra Oslo og fra Trondheim . God hjelp på flyplassen og også ombord. Jeg fikk behov for assistanse på flyplassen på en av turene og det ble ordnet umiddelbart s... Vis mer
Helt elendig kundeservice. Velg et annet selskap om mulig. De ansatte er frekke, korte og lite behjelpelige. De svarer ikke på spørsmålene som blir stillt men kopierer og limer inn nr til kundeservice... Vis mer
Idiot selskap som fær før det annslåtte klokke slette å ei fly vertinne som kommer inn etter på, stirrer stykt på mæ å spør om navne mitt åsså sier at du var for sein å går vekk ende opp med djævelsk... Vis mer
Flyet vårt ble nedskalert og vi ble flyttet til et fly som går to timer FØR vi ankommer flyplassen. Vi hadde i utgangspunktet GOD tid (tre timers venting). Kontaktet kundeservice, og de var ikke behje... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Flybilletter, hotell og leiebil i Norge og ut i verden. Bestill hele reisen hos oss.
Norge
- www.wideroe.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Elendig flyselskap
Elendig flyselskap, ikke no positivt og si om noe som helst
Reist med Widerøe mangen ganger de…
Reist med Widerøe mangen ganger de siste to ukene, og enten har flyet vært forsinket eller blitt innstilt. Bemerkelsesverdig dårlig. Skal prøve å unngå Widerøe fremover.
Reiste fra Hammerfest 0800
Lander Stavanger kl 0000
Min siste tur Ned widerø Fy F
Reise fra kristiansand som skulle ende…
Reise fra kristiansand som skulle ende i Lofoten. Endte opp i Tromsø med booking på hotell i Bodø da det ble oppdaget at man ikke rakk flyet til leknes. I Tromsø måtte man stå i evighet i kø før man fikk endret hotell til Tromsø, drassende med tre store kofferter opp i 11. etasje til resepsjon der. Fikk ikke matkupong før dagen etter. Kom inn på hotellrommet kun få timer før ny avreise igjen, turte ikke sove mye da det heller ikke var mulig på hotellet å bestille vekking. Hotellet skulle bestille taxi som skulle stå klar pga mye bagasje og uheldig når man skal drasse på å ta buss, taxien var ikke bestilt. Feil m flyet fra Tromsø som da gjorde at flyet man skulle reise med fra Bodø til Røst og Svolvær som ikke en gang var reisemålet, gikk, før man fikk landet. Fikk i Bodø beskjed om at alle fly var fulle i dag til leknes så d ble ei ny natt på hotell og første ledige fly i morgen. Fikk da som sagt matkupong på hele 150 kr fra dagen før. Valgte derfor å bestille egen taxi ned til fergekaia for å slippe å bruke to døgn for å komme meg hjem. Vel fremme på fergekaia får man kontra beskjed om at man får plass på et fly klokka 15. Da det går fortere å komme hjem med ferga så ble valget å ikke dra tilbake på flyplassen med tre store kofferter for egen regning, men heller søke refusjon på reisen fra Bodø til Leknes. Dårlig kundebehandling og dårlige løsninger!!!! Når jeg kommer hjem har jeg vært på reise i nesten ett døgn.

Svar fra Widerøe
Styr unna: Enten forsinket eller innstilt.
Reist med Widerøe fire ganger de siste to ukene, og enten har flyet vært forsinket eller blitt innstilt. Bemerkelsesverdig dårlig. Skal prøve å unngå Widerøe fremover.
Veldig skuffet av kundeservice
Veldig skuffet av kundeservice. Har blitt henvist i sirkel i over en mnd og de jeg har pratet med er dessverre ikke hjelpsomme i det hele. Det gjør at det tar mye energi fra meg å fikse et problem som egentlig ikke trengte å være så stort.
De har ødelagt bagasje i reisefølget mitt flere ganger bare i år. Til og med kofferter som tåler veldig mye blir ødelagt og må erstattes.
Skulle trodd at de hadde lyst til å gjøre kunden fornøyd? Jeg opplever hvert fall ikke at de vil kunden det beste, og jeg skal gjøre mitt ytterste for å unngå widerøe i framtiden.
WF 1333 kl 17.55 fra Tromsø til Bodø
WF 1333 kl 17.55 fra Tromsø til Bodø.
Flyvertinnen lot en gjeng med berusede unge menn få fritt spillerom til å både gå med vognen med varer,dele ut sjokolade og snakke i telefonen hun skal gi beskjeder via. Alt dette imens de filmer andre passasjerer. Selv tok hun helt av med både bannskap og støy sammen med disse mennene. De hadde det veldig morsomt men for oss andre virket dette veldig rart.
Først for en uke sia satt jeg i…
Først for en uke sia satt jeg i Trondheim på en tre timers forsinkelse, og i dag etter fem uker på sjøen reiser jeg fra Harstad til thronheim, Trondheim Bergen ,Bergen Sandefjord, å mister flyet i Bergen fordi de hadde endret gaten , måtte sitte å vente i tre timer akkurat som forrige gang ,,hjelpe ta
Stadig kanselleringer både en og to når…
Stadig kanselleringer både en og to når du skal reise. Sendte inn klage for kompensasjon, kompenserer ikke som de skal. Svarer ikke på Mail når det klages.
Et selskap som har en dårlig kultur, mulig det gjenspeiler HMS.

Svar fra Widerøe
En dag forsinket og ingen kompensasjon eller svar.
Valget landet på Widerøe selv om de var dobbelt så dyr som konkurrentene. Årsaken var at turen var kort og vi hadde ikke tid til mellomlanding. Flyet ble en dag forsinket. Vi fikk så å si ingen informasjon underveis. Helgeturen til Trondheim endte med hotellovernatting i Sandefjord fordi crewet måtte hvile der. Ankom Sandefjord så seint at det ikke var mat å få. Fikk heller ingen matkuponger til å bruke på flyplassen. Sendte inn klage etterpå men ikke fått svar og nå har det gått 3 måneder. Rett og slett verste flyselskap jeg har vært borti noen gang.

KSU-BGO/ BGO-SVG
Fløy KSU-BGO/ BGO-SVG med Dash 8-300 og 400 . begge fly landet ca 10 min før antatt tidspunkt.veldig effektive og meget hyggelig personale. Noe hard landing i SVG men ellers en fin og rolig tur. Med tanke på at første fly vi tok er 23 år gammelt skal det sies at flyet er godt vedlikeholdt innvendig og ut. Jeg er svært fornøyd og ser fram til neste tur jeg tar med dere:)

Flytur fra tromsø til Skagen ❤️
Heia:) flydde i dag med widerøe fra tromsø til Skagen . Æ har vanvittig med flyskrekk, men har flydd mye førr å overvinne den skrekken. Sett mæ alltid frems i flyet å tåran trilla hver gang å æ har tungt for å puste, ingen som har kommet bort å prata med mæ av personalet, men i dag opplevde æ noe fantastisk, den snille omsorgsfulle flyverten. Han så mæ som menneske å skjønte fort ka æ sleit med.. kom bort å prata med mæ å roa mæ ned. Det e så godt at d finnes så god menneska der ute, håpa virkelig alle lær av denna mannen. Helt fantastisk❤️
( flymaskinen var 847)

Dårlig kundeservice
Bestandig forsinket, Elendig og feilinformasjon fra kundeservice.

Svar fra Widerøe
Ansvar strekker ikke lengre enn nesetippen
De siste to år har jeg reist ca. 1 gang i måneden til en by hvor Widerøe er eneste alternativ med fly. Dessverre er det oftere forsinkelser og problemer, enn reiser uten det. Dette kan ha forskjellige grunner, fra vær til underbemanning eller sykdom, men det som virkelig trekker ned er Widerøes måte å håndtere kunder i slike situasjoner. Dvs. ikke håndtere det. Forsinkelsene ender ofte opp til å bli mellom 6-15 timer. På disse 6-15 timers forsinkelsene har jeg måttet overnatte forskjellige steder og lagt ut for mat og taxi. Jeg skriver lagt ut, men har ikke fått noe tilbake for det, så egentlig er det bare penger tapt. Du kan se langt etter en kompensasjon etter de drøye 12 uker behandlingstid, for det er ikke grense for hva Widerøe vil anse som "ekstraordinære omstendigheter". Det er vanskelig (by design) fordi det er lukrativt å gi faen i kundene, spesielt om man så og si har monopol på småflyplasser. Dette kan også sees når det koster mer å fly til Nordland enn til Tokyo.
Fremover vil jeg nok heller velge tog, da det tydeligvis både er kjappere og mer pålitelig (hest med vogn vil nok også her være et bedre alternativ) .

Svar fra Widerøe
Svindel, med elendig nettside etterfulgt av kundeservice
Elendig nettside etterfulgt av elendig kundeservice! Anbefaler deg at du tar opp hele bestillingen med skjermopptak når du bestiller slik at du kan bevise at du har bestilt noe ekstra, som i mitt tilfelle var bagasje! Nettsiden deres er ELENDIG, ikke bruk denne så lang det lar seg gjøre!
Som vanlig fungerte ikke betalingen så jeg måtte få tilsendt link til betalingen. Jeg sa i fra at de må få med seg håndbagasjen min. Jeg sjekket prisen, den var lik den jeg skulle betale inkludert håndbagasje.
Når jeg skulle sjekke inn, skjer det noe som ikke har skjedd meg før. Jeg må fysisk gå til «sjekk inn» for og kunne få boardingkortet mitt. Her sier de at jeg ikke har betalt for håndbagasjen. Jeg vet jeg har betalt for håndbagasje! Dette er svindel!
Jeg kontaktet kundeservice. De nektet og ta ansvar.

Dårlig kudneservice
bestillte tur fra Stavanger til Torp. Beløpet ble trukket fra kontoen min, men fikk aldri biletten. Kontakter deretter kundeservice som sa jeg måtte kjøpe ny bilett til en høyere pris...

Aldri bestill Widerøe
Fly kansellert, feilaktig informasjon på SMS, ingen hjelp å få. Uhøflig personal, dårlig service, rett og slett en forferdelig opplevelse. Sug meg stående

Aggressiv betjening på Kristansand Lufthavn
En av Widerøes betjening på Kristiansand Lufthavn ville rett og slett ikke ha noe med meg å gjøre når jeg ba henne om å endre bestillingen min. Hun viste til og med grimaser og gjorde håndbevegelser som viste at hun ikke ville ha noe som helst med meg, det enda jeg hadde en full fleks billett. Hun virket så aggressiv, og av denne grunn valgte jeg å skrive denne tilbakemeldingen her. Jeg er innvandrer og derfor forteller jeg dette her så denne personen innser at vi er en del av dette samfunnet. Widerøe bør kvitte seg med henne siden hun er så fordomsfull som hun er.

Svar fra Widerøe
Anbefaler ingen å reise med Wideroe
Anbefaler ingen å reise med Wideroe, bruk heller Norwegian eller buss.. Wideroe er bare lureri og har en elendig kunseservice.

Dårlig flyselskap
Blodpriser på reiser, utdaterte fly, forskjellsbehandling på A, B, C, grupper. Er sikker masse annet som vi kan finne på hos widerøe. Var visst 1500,- billigere for meg å fly til utlandet og til Bergen og tilbake, neste turen min blir slikt så slipper jeg å tenke og stresse med dette selskapet. Håper at noen andre tar over innlandsreiser straks. Ingen rabatter for å oprette profilen, selv om du reiser et par ganger i måneden også.
1 ekstra stjerne for personale på flyet.

Svar fra Widerøe
De solgte oss billetter uten å ha slot…
De solgte oss billetter uten å ha slot tider på flyplassen, 70% av reisen ble borte pga ruteendring