Jeg har flydd med Widerø fra Hammerfest, fra Oslo og fra Trondheim . God hjelp på flyplassen og også ombord. Jeg fikk behov for assistanse på flyplassen på en av turene og det ble ordnet umiddelbart s... Vis mer
Helt elendig kundeservice. Velg et annet selskap om mulig. De ansatte er frekke, korte og lite behjelpelige. De svarer ikke på spørsmålene som blir stillt men kopierer og limer inn nr til kundeservice... Vis mer
Idiot selskap som fær før det annslåtte klokke slette å ei fly vertinne som kommer inn etter på, stirrer stykt på mæ å spør om navne mitt åsså sier at du var for sein å går vekk ende opp med djævelsk... Vis mer
Flyet vårt ble nedskalert og vi ble flyttet til et fly som går to timer FØR vi ankommer flyplassen. Vi hadde i utgangspunktet GOD tid (tre timers venting). Kontaktet kundeservice, og de var ikke behje... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Flybilletter, hotell og leiebil i Norge og ut i verden. Bestill hele reisen hos oss.
Norge
- www.wideroe.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Hei styr unna Widerøe
Hei,
Jeg har en erfaring med Widerø og den skulle jeg nok vært foruten.
Skulle reise med fly fra Hovden/Ørsta flyplass kl 06, fikk beskjed kvelden før om at det var utsatt til kl 16. En avtale som jeg hadde da fikk benyttet. Brukte billetten kl 16. Men mener jeg har krav på kompensasjon og sendte inn et krav for 2-3 mnd siden og fikk et saksnr.
Widerøe har ikke tlf som de er å nå på og INGEN kan svare på hva hender.
Det må være fint å kunne drive om en kan registrere en klage og deretter ikke gjøre noe mere. Gjelder sak nr 2024-03519-Sørvik
Styr unna om mulig…

hyggelige service team piloter og alt
hyggelige service team piloter og alt
Alvorlige bekymringer angående mangelfull behandling av bagasjeskade og mangel på kundeservice
Vurdering:
Den foreliggende saken innebærer flere alvorlige hendelser knyttet til kundeopplevelsen med Widerøe. Først og fremst er det den uheldige kanselleringen av en KLM-flygning, som førte til en overføring til Widerøe, etterfulgt av tapet av bagasje ved ankomst til Bergen. Denne hendelsesrekken førte til betydelig ulempe for kunden, som opplevde forsinkelser og tap av eiendeler.
Videre, den mangelfulle håndteringen av den ødelagte bagasjen er av stor bekymring. Kunden ble presentert med en bagasje manglende et hjul, noe som indikerer utilstrekkelig håndtering under transporten. Kundens umiddelbare kontakt med selskapet og innsending av bilder for evaluering indikerer en rask respons, men den påfølgende mangelen på effektiv oppfølging og kommunikasjon fra selskapets side er uakseptabel.
Den akutte situasjonen med behovet for nødvendige klær for en gravid kone, i tillegg til tapet av bagasje, ble ikke møtt med tilstrekkelig assistanse eller veiledning fra Widerøes kundeservice. Til tross for forsikringer om at nødvendige gjenstander kunne kjøpes til rimelige priser, opplevde kunden passivitet og manglende respons på deres behov.
Kundens initiativ med å søke en vurdering av skaden på bagasjen gjennom en spesialisert butikk, samt den påfølgende informasjonen om at skaden ikke var reparabel, bør ha utløst en umiddelbar respons fra selskapet. Imidlertid har kunden møtt en urovekkende mangel på respons og passivitet fra Widerøe, som har etterlatt dem i en uholdbar situasjon.
På bakgrunn av de nevnte hendelsene, fremstår Widerøes håndtering av denne saken som uprofesjonell og uakseptabel. Kundens opplevelse av ignorering og manglende oppfølging har forsterket mistilliten til selskapet, og det er nødvendig med en umiddelbar og tilfredsstillende løsning.
Det anbefales at Widerøe tar denne saken på alvor og handler med hensyn til den urettferdigheten som er påført kunden. En rask og rettferdig avklaring av saken er nødvendig for å gjenopprette tilliten og opprettholde kundens forpliktelse til selskapet.
Forsinkelser og null info
Ble stående ved gate til lenge etter flyet skulle gått, mange passasjerer som står og lurer på hva som er galt. Null info, null noen ting. Viste seg til slutt at mannskapet var forsinket, dette kunne de med fordel ha informert alle som stod og ventet om. Useriøst.

Endring av billett
Dersom man trenger hjelp angående billetter så er man på tynn is. Kundeservice, 75 53 50 10, sier at man må gå til skranken ved gate. Skranken ved gate sier ring kundeservice.
Hva f*** skal man da gjøre?
PS. Fikk ikke hjelp fra noen av dem etter å ha gått i ring noen runder.

Tromsø kl 0700
Tromsø 24, 02. 24 Skulle sende mine barn som var på vinterferie hjem , stilte oss i kø bak en annen familie for å levere bagasjen . Men da vi kommer frem å jeg legger kofferten på båndet ,ser ho på meg å lurer på hva jeg vil . Der jeg sier sende bagasjen. Får så beskjed om å gå på selvbetjent bånd ved siden av. Som ikke virker , går så etter 4 forsøk på selbetjent tilbake til ho å sliter kofferten oppå bandet igjen, der ho spør om det går bra med meg ,med ett smil om kjeften. Det verste er at ho mens vi prøve å få send t bagasjen sitter der å kikker, når det tar ho 3 sekunder å skanne kofferten trykke på knappen for å starte bandet ,så ferdig.
Når man står med to barn som har vært på vinterferie å mindste skriker å ikke vil reise , man er preget av det . å man blir møtt med det her i skranken syns jeg det er utrolig. Hun er widerøes ansikt utad noe som jeg tror hun ikke overhodet hadde fått med seg. For slett service, hun burde finne seg en annen jobb , vis ikke dette er widerøes måte å behandle folk.

Svar fra Widerøe
Normalt elsker jeg reise med Widerøe
Normalt elsker jeg reise med Widerøe, men innsjekkingen av bagasje her i Hamburg er utrolig elendig!! Pga dette blir det nok færre turer med Widerøe fra Hamburg enda de går direkte til Bergen.
Veldig trist!! De har heller ingen egen luke for oss på Bussiness🥲

Styr unna!!!
Hadde jeg kunne gitt ingen stjerner, ville det vært valget mitt. Skulle reise fra Mo i Rana til Oslo, med bytte av fly på Værnes. Flyet fra Mo i Rana ble over en time forsinket, noe som førte til at vi ikke rakk flyet vårt. Da vi spurte om å kunne bli med neste fly, var beskjeden at det ble for kort varsel. Når Widerøe vet at de allerede er en time forsinket, vil jeg kalle dette fullstendig ansvarsfraskrivelse fra deres side. Vi ble nødt til å vente over tre timer på neste fly, og med et barn på 3 år og en baby på 7 mnd er dette i utgangspunktet grusomt. Når vi i tillegg står på en flyplass uten en eneste restaurant åpen, kjenner jeg sinnet koker. Prisen for dette? Fjorten tusen fem hundre kroner, takk. Det er jo et ran i utgangspunktet!
Anbefaller ingen å reise med dette…
Anbefaller ingen å reise med dette selskapet. Håper for guds skyld eg aldri trenger reiser med dem igjen.
Hyggelig flyturer
Hyggelige flyvertinner som yter god service. God gratis kaffe på flyet. Enkelt å lett å ta med kjærledyr i kabin. Hyggelig betjening i «skranken». Takk for turen! Blir å reise flere gang med widerøe.
Eksepsjonelt dårlig kundeservice/, kundebehandling
Eksepsjonelt ekstremt dårlig.
Iskald kynisk kundebehandling.
Widerøe er ikke det,de en gang var.
Den reisende er ikke lengre i fokus.
Jeg gjorde ett tastetrykk feil, og kontaktet de omgående for og få omgjort feilen, kommer til en likegyldig dame ved navn Karina som bare iskaldt robotisk svarer "beklager"
Feilen kostet meg 3000 kr..
Håper "Karina" en gang utvikler en samvittighet og ett hjerte.
Skam dere!!
Heretter vil jeg omtale Widerøe som ett møkka selskap og se etter andre alternativer..

Svar fra Widerøe
Jeg ble utsatt for samme situasjon mer…
Hei
Jeg skulle reise fra Sandefjord til Brønnøysund i dag 11.01.2024 kl 06.25
Billettnummer 701-2132336252
Jeg ble utsatt for samme situasjon mer enn en gang med samme ansatte på Sandefjord lufthavn, en eldre kvinne som var så rasistisk at vi mistet mer enn en tredjedel av flyreisene våre på grunn av henne. Pengene ble ikke returnert til meg. I dag mistet jeg også et fly på grunn av henne.Jeg kom til flyplassen 25 minutter før flyet, men hun lot meg vente og dro et sted.Så kom hun tilbake et kvarter senere og fortalte at jeg ikke ville klare å reise på grunn av forsinkelse, men jeg var ikke sen. Jeg kom for omtrent 25 minutter siden, og du kan sjekke overvåkingskameraene. . Dette er ikke første gang, men en kvinne er tydelig rasist. Hun gjorde dette ikke bare med meg, også med dattren min og svigersønn og mine venner. Jeg vil fortelle pressen om dette om det ikke fikses.
Det er ganske dyrt har ikke råd til å kjøpe flere billetter

Dårlige nettsider
Har reist ganske mye med Widerøe de siste årene da de er eneste som flyr dirkete Trondheim-Torp. Hver eneste gang jeg skal bestille billett er det problemer, nettsidene er treige, endrer man utreisedato blir plutselig hjemreisedatoen endret til samme dagen som utreise og jeg merker jeg blir irritert hver gang. Dessverre går det ikke tog lenger og dette tar uansett mye lenger tid. Eneste jeg ønsker er at de kunne gjort noe med nettsidene sine. Det burde vært mulig i 2023 :))
Flyr bare Widerøe om det er siste utvei
23 desember skulle jeg fly hjem til familien til jul, da fra Stavanger til Bergen og så Bergen Bodø. Allerede i Stavanger skjedde det tull, flyet til Bergen måtte kanselleres grunnet tektiske feil og de kunne på ingen måter sette inn noen ekstra fly, så da ble alle ombooket til 26... Ikke bare det men ingen hjelp å få var det heller. Elendig kundeservice, ansatte som mener de bare "flyr flyet". Noe jeg skjønner godt men da burde selskapet skape mer sammarbeid mellom diverse ledd for hele situasjonen føltes helt håpløs ut. Måtte booke om nytt fly selv via Norwegian.
Dette er ikke første problemet jeg har med Widerøe da jeg i fjor jul ble booket om på et fly jeg ble nekta ombordstigning på da det tydeligvis var fullbooket, og så satt ei natt i Bergen på hotell av samme grunn og fikk ikke dekket verken ny bilett, hotell kostnad eller mat av Widerøe. Søppel.
Svarer ikke
Forsinket bagasje. Umulig å få tak i på telefon og chat.
Fullstendig hjelpeløst
Splitter opp reisegruppen med forskjellige fly. Plasserer en 2 åring på eget sete 5 rader fra foreldrene, og sier at vi selv må ordne det inne på flyet, på tross av at det var mange ledige seter. Forsøker å sende oss til Europa (Amsterdam), uten pass, når flygningen opprinnelig er fra Bodø - Kristiansand. 20 timer forsinket til destinasjon. Ingen matkuponger. Hotellet hadde ikke fått beskjed om at vi kom. Må dekke transport selv, siden vi ikke kunne ta tog eller buss klokken 02 på natten med en 2 åring, og tok taxi i stedet. Fraskriver seg alt ansvar, og gir ingen form for kompensasjon. Knuser kofferten vår. Slutter helt å svare på sms, slik at vi må klare oss selv.
Man skulle tro at jeg tullet eller at jeg overdriver, men Widerøe leverer den desidert verste reiseopplevelsen jeg noen gang har hatt.
Tvilsom kundeservice
Bestilte flybilletter samlet til meg og min kone, og la til håndbagasje på hennes billett. Ellers like billetter. Widerøe presterer da å plassere oss i to ulike boardinggrupper, slik at hun skulle gå om bord først. Det vi ikke tenkte på var at jeg tilfeldigvis bar håndbagasjen, noe som selvfølgelig var en feil fra vår side. Informerte den ansatte om feilen ved boarding, og viste henne begge boardingkortene våre. Hadde da håpt jeg aller nådigst fikk ta med inn denne kofferten. Men neida, da måtte jeg betale for ekstra bagasje først. Men etter litt om og men fikk min kone forlate flyet igjen, og hente kofferten. Sikkert i henhold til betingelsene, men etter min mening særdeles lite smidig løst. Den ansatte var ellers lite imøtekommende, og med en frekk tone. Dette var på Oslo Lufthavn. Godt gjort å få en så misfornøyd kunde ut av en slik fillesak.
Reiste fra Stokmarknes WF0852 23nov…
Reiste fra Stokmarknes WF0852 23nov kl1550.reiste som følge med barn.wideroes funksjonær stoppet meg og sa ,de unge mann må vente .så min datter og hennes 1års sønn gikk, og jeg ble igjen med håndbagasjen og sammenleggbar vogn.føltes som jeg bresset meg fram i køen.slett behandling kaller jeg dette.