Widerøe Anmeldelser

1,5

Jeg har flydd med Widerø fra Hammerfest, fra Oslo og fra Trondheim . God hjelp på flyplassen og også ombord. Jeg fikk behov for assistanse på flyplassen på en av turene og det ble ordnet umiddelbart s... Vis mer

Helt elendig kundeservice. Velg et annet selskap om mulig. De ansatte er frekke, korte og lite behjelpelige. De svarer ikke på spørsmålene som blir stillt men kopierer og limer inn nr til kundeservice... Vis mer

Idiot selskap som fær før det annslåtte klokke slette å ei fly vertinne som kommer inn etter på, stirrer stykt på mæ å spør om navne mitt åsså sier at du var for sein å går vekk ende opp med djævelsk... Vis mer

Flyet vårt ble nedskalert og vi ble flyttet til et fly som går to timer FØR vi ankommer flyplassen. Vi hadde i utgangspunktet GOD tid (tre timers venting). Kontaktet kundeservice, og de var ikke behje... Vis mer

1. Flyselskap
  2. Søkesider for flyreiser

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Flybilletter, hotell og leiebil i Norge og ut i verden. Bestill hele reisen hos oss.

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

58 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hei styr unna Widerøe

Hei,
Jeg har en erfaring med Widerø og den skulle jeg nok vært foruten.
Skulle reise med fly fra Hovden/Ørsta flyplass kl 06, fikk beskjed kvelden før om at det var utsatt til kl 16. En avtale som jeg hadde da fikk benyttet. Brukte billetten kl 16. Men mener jeg har krav på kompensasjon og sendte inn et krav for 2-3 mnd siden og fikk et saksnr.
Widerøe har ikke tlf som de er å nå på og INGEN kan svare på hva hender.
Det må være fint å kunne drive om en kan registrere en klage og deretter ikke gjøre noe mere. Gjelder sak nr 2024-03519-Sørvik
Styr unna om mulig…

3. januar 2024

Svar fra Widerøe

Hei Robert. Vi beklager at reisen ikke gikk som planlagt.
Når du legger inn kompensasjonskrav, skal du få mail med et saksnummer, samt forventet behandlingstid.
De som jobber på Widerøes Reklamasjonsavdeling har for tiden et ganske stort etter en vinter med mye ekstremvær som har forårsaket et uvanlig stort antall berørte reisende, og således et like uvanlig høyt antall reklamasjonssaker.
De jobber på høytrykk med å ta unna, og jobber nå ned dette etterslepet dag for dag.

Oppdatert -- Etter hva vi kan se ble denne sak behandlet 25/3, hvor 250 EUR ble utbetalt til oppgitt konto i klagesaken

Alvorlige bekymringer angående mangelfull behandling av bagasjeskade og mangel på kundeservice

Vurdering:

Den foreliggende saken innebærer flere alvorlige hendelser knyttet til kundeopplevelsen med Widerøe. Først og fremst er det den uheldige kanselleringen av en KLM-flygning, som førte til en overføring til Widerøe, etterfulgt av tapet av bagasje ved ankomst til Bergen. Denne hendelsesrekken førte til betydelig ulempe for kunden, som opplevde forsinkelser og tap av eiendeler.

Videre, den mangelfulle håndteringen av den ødelagte bagasjen er av stor bekymring. Kunden ble presentert med en bagasje manglende et hjul, noe som indikerer utilstrekkelig håndtering under transporten. Kundens umiddelbare kontakt med selskapet og innsending av bilder for evaluering indikerer en rask respons, men den påfølgende mangelen på effektiv oppfølging og kommunikasjon fra selskapets side er uakseptabel.

Den akutte situasjonen med behovet for nødvendige klær for en gravid kone, i tillegg til tapet av bagasje, ble ikke møtt med tilstrekkelig assistanse eller veiledning fra Widerøes kundeservice. Til tross for forsikringer om at nødvendige gjenstander kunne kjøpes til rimelige priser, opplevde kunden passivitet og manglende respons på deres behov.

Kundens initiativ med å søke en vurdering av skaden på bagasjen gjennom en spesialisert butikk, samt den påfølgende informasjonen om at skaden ikke var reparabel, bør ha utløst en umiddelbar respons fra selskapet. Imidlertid har kunden møtt en urovekkende mangel på respons og passivitet fra Widerøe, som har etterlatt dem i en uholdbar situasjon.

På bakgrunn av de nevnte hendelsene, fremstår Widerøes håndtering av denne saken som uprofesjonell og uakseptabel. Kundens opplevelse av ignorering og manglende oppfølging har forsterket mistilliten til selskapet, og det er nødvendig med en umiddelbar og tilfredsstillende løsning.

Det anbefales at Widerøe tar denne saken på alvor og handler med hensyn til den urettferdigheten som er påført kunden. En rask og rettferdig avklaring av saken er nødvendig for å gjenopprette tilliten og opprettholde kundens forpliktelse til selskapet.

14. januar 2024

Forsinkelser og null info

Ble stående ved gate til lenge etter flyet skulle gått, mange passasjerer som står og lurer på hva som er galt. Null info, null noen ting. Viste seg til slutt at mannskapet var forsinket, dette kunne de med fordel ha informert alle som stod og ventet om. Useriøst.

13. mars 2024

Svar fra Widerøe

Hei Terese, og takk for din tilbakemelding.
Dette er et avvik fra Widerøes prosedyrer, hvor det skal varsles om forsinkelser både på SMS og ved gate av personell som er tilstede der.
Kan du gi oss flightnummer, flyplass og dato slik at vi kan få fulgt opp dette med aktuelt flyplasspersonell ?

Hei igjen. Har du mulighet til å gi oss noe mer informasjon slik at vi kan få sjekket opp denne saken ?

Endring av billett

Dersom man trenger hjelp angående billetter så er man på tynn is. Kundeservice, 75 53 50 10, sier at man må gå til skranken ved gate. Skranken ved gate sier ring kundeservice.

Hva f*** skal man da gjøre?

PS. Fikk ikke hjelp fra noen av dem etter å ha gått i ring noen runder.

28. februar 2024

Hei Ståle
Vi beklager dette.
Du må alltid ta kontakt der reisen er booket om du skal endre reisen. Personellet hos de ulike selskap vi kjøper bakketjenester har dessverre ikke tilganger til å endre flybilletter.

Tromsø kl 0700

Tromsø 24, 02. 24 Skulle sende mine barn som var på vinterferie hjem , stilte oss i kø bak en annen familie for å levere bagasjen . Men da vi kommer frem å jeg legger kofferten på båndet ,ser ho på meg å lurer på hva jeg vil . Der jeg sier sende bagasjen. Får så beskjed om å gå på selvbetjent bånd ved siden av. Som ikke virker , går så etter 4 forsøk på selbetjent tilbake til ho å sliter kofferten oppå bandet igjen, der ho spør om det går bra med meg ,med ett smil om kjeften. Det verste er at ho mens vi prøve å få send t bagasjen sitter der å kikker, når det tar ho 3 sekunder å skanne kofferten trykke på knappen for å starte bandet ,så ferdig.
Når man står med to barn som har vært på vinterferie å mindste skriker å ikke vil reise , man er preget av det . å man blir møtt med det her i skranken syns jeg det er utrolig. Hun er widerøes ansikt utad noe som jeg tror hun ikke overhodet hadde fått med seg. For slett service, hun burde finne seg en annen jobb , vis ikke dette er widerøes måte å behandle folk.

24. februar 2024

Vi beklager dette!
Send gjerne en mail til support@wideroe.no med detaljer som reservasjonsnummer, flightnummer, hendelsesforsløp, slik at vi kan få fulgt opp dette med selskapet vi kjøper bakketjenester av på denne flyplassen

Normalt elsker jeg reise med Widerøe

Normalt elsker jeg reise med Widerøe, men innsjekkingen av bagasje her i Hamburg er utrolig elendig!! Pga dette blir det nok færre turer med Widerøe fra Hamburg enda de går direkte til Bergen.
Veldig trist!! De har heller ingen egen luke for oss på Bussiness🥲

24. februar 2024

Svar fra Widerøe

Takk for innspill, som vi skal ta videre med de som står for innkjøp av bakketjenester hos eksterne leverandører på utenlandske flyplasser

Styr unna!!!

Hadde jeg kunne gitt ingen stjerner, ville det vært valget mitt. Skulle reise fra Mo i Rana til Oslo, med bytte av fly på Værnes. Flyet fra Mo i Rana ble over en time forsinket, noe som førte til at vi ikke rakk flyet vårt. Da vi spurte om å kunne bli med neste fly, var beskjeden at det ble for kort varsel. Når Widerøe vet at de allerede er en time forsinket, vil jeg kalle dette fullstendig ansvarsfraskrivelse fra deres side. Vi ble nødt til å vente over tre timer på neste fly, og med et barn på 3 år og en baby på 7 mnd er dette i utgangspunktet grusomt. Når vi i tillegg står på en flyplass uten en eneste restaurant åpen, kjenner jeg sinnet koker. Prisen for dette? Fjorten tusen fem hundre kroner, takk. Det er jo et ran i utgangspunktet!

10. februar 2024

Hyggelig flyturer

Hyggelige flyvertinner som yter god service. God gratis kaffe på flyet. Enkelt å lett å ta med kjærledyr i kabin. Hyggelig betjening i «skranken». Takk for turen! Blir å reise flere gang med widerøe.

27. januar 2024

Eksepsjonelt dårlig kundeservice/, kundebehandling

Eksepsjonelt ekstremt dårlig.
Iskald kynisk kundebehandling.
Widerøe er ikke det,de en gang var.
Den reisende er ikke lengre i fokus.

Jeg gjorde ett tastetrykk feil, og kontaktet de omgående for og få omgjort feilen, kommer til en likegyldig dame ved navn Karina som bare iskaldt robotisk svarer "beklager"
Feilen kostet meg 3000 kr..
Håper "Karina" en gang utvikler en samvittighet og ett hjerte.
Skam dere!!

Heretter vil jeg omtale Widerøe som ett møkka selskap og se etter andre alternativer..

23. januar 2024

Svar fra Widerøe

Hei William. Vi beklager at du ikke er tilfreds med Widerøes service.
Om du booker reisen på www.wideroe.no, har du alltid 24 timers angrefrist som gjør at du ved feilbooking etc kan få kansellert og refundert billetten fullt ut. Deretter kan du starte på nytt med blanke ark.
Er det gått mer enn 24 t siden du booket reisen, følger Widerøe som alle andre flyselskap billettens regelverk. Dette kan medføre endringsgebyr, prisforskjell med mer.

Jeg ble utsatt for samme situasjon mer…

Hei
Jeg skulle reise fra Sandefjord til Brønnøysund i dag 11.01.2024 kl 06.25
Billettnummer 701-2132336252
Jeg ble utsatt for samme situasjon mer enn en gang med samme ansatte på Sandefjord lufthavn, en eldre kvinne som var så rasistisk at vi mistet mer enn en tredjedel av flyreisene våre på grunn av henne. Pengene ble ikke returnert til meg. I dag mistet jeg også et fly på grunn av henne.Jeg kom til flyplassen 25 minutter før flyet, men hun lot meg vente og dro et sted.Så kom hun tilbake et kvarter senere og fortalte at jeg ikke ville klare å reise på grunn av forsinkelse, men jeg var ikke sen. Jeg kom for omtrent 25 minutter siden, og du kan sjekke overvåkingskameraene. . Dette er ikke første gang, men en kvinne er tydelig rasist. Hun gjorde dette ikke bare med meg, også med dattren min og svigersønn og mine venner. Jeg vil fortelle pressen om dette om det ikke fikses.
Det er ganske dyrt har ikke råd til å kjøpe flere billetter

11. januar 2024

Svar fra Widerøe

Vi beklager at reisen ikke gikk som den skulle.
Hvilken avgang og dato var dette på?
Vi behøver mer informasjon for å kunne følge opp saken.

Dårlige nettsider

Har reist ganske mye med Widerøe de siste årene da de er eneste som flyr dirkete Trondheim-Torp. Hver eneste gang jeg skal bestille billett er det problemer, nettsidene er treige, endrer man utreisedato blir plutselig hjemreisedatoen endret til samme dagen som utreise og jeg merker jeg blir irritert hver gang. Dessverre går det ikke tog lenger og dette tar uansett mye lenger tid. Eneste jeg ønsker er at de kunne gjort noe med nettsidene sine. Det burde vært mulig i 2023 :))

4. januar 2024

Flyr bare Widerøe om det er siste utvei

23 desember skulle jeg fly hjem til familien til jul, da fra Stavanger til Bergen og så Bergen Bodø. Allerede i Stavanger skjedde det tull, flyet til Bergen måtte kanselleres grunnet tektiske feil og de kunne på ingen måter sette inn noen ekstra fly, så da ble alle ombooket til 26... Ikke bare det men ingen hjelp å få var det heller. Elendig kundeservice, ansatte som mener de bare "flyr flyet". Noe jeg skjønner godt men da burde selskapet skape mer sammarbeid mellom diverse ledd for hele situasjonen føltes helt håpløs ut. Måtte booke om nytt fly selv via Norwegian.

Dette er ikke første problemet jeg har med Widerøe da jeg i fjor jul ble booket om på et fly jeg ble nekta ombordstigning på da det tydeligvis var fullbooket, og så satt ei natt i Bergen på hotell av samme grunn og fikk ikke dekket verken ny bilett, hotell kostnad eller mat av Widerøe. Søppel.

23. desember 2023

Fullstendig hjelpeløst

Splitter opp reisegruppen med forskjellige fly. Plasserer en 2 åring på eget sete 5 rader fra foreldrene, og sier at vi selv må ordne det inne på flyet, på tross av at det var mange ledige seter. Forsøker å sende oss til Europa (Amsterdam), uten pass, når flygningen opprinnelig er fra Bodø - Kristiansand. 20 timer forsinket til destinasjon. Ingen matkuponger. Hotellet hadde ikke fått beskjed om at vi kom. Må dekke transport selv, siden vi ikke kunne ta tog eller buss klokken 02 på natten med en 2 åring, og tok taxi i stedet. Fraskriver seg alt ansvar, og gir ingen form for kompensasjon. Knuser kofferten vår. Slutter helt å svare på sms, slik at vi må klare oss selv.

Man skulle tro at jeg tullet eller at jeg overdriver, men Widerøe leverer den desidert verste reiseopplevelsen jeg noen gang har hatt.

16. desember 2023

Tvilsom kundeservice

Bestilte flybilletter samlet til meg og min kone, og la til håndbagasje på hennes billett. Ellers like billetter. Widerøe presterer da å plassere oss i to ulike boardinggrupper, slik at hun skulle gå om bord først. Det vi ikke tenkte på var at jeg tilfeldigvis bar håndbagasjen, noe som selvfølgelig var en feil fra vår side. Informerte den ansatte om feilen ved boarding, og viste henne begge boardingkortene våre. Hadde da håpt jeg aller nådigst fikk ta med inn denne kofferten. Men neida, da måtte jeg betale for ekstra bagasje først. Men etter litt om og men fikk min kone forlate flyet igjen, og hente kofferten. Sikkert i henhold til betingelsene, men etter min mening særdeles lite smidig løst. Den ansatte var ellers lite imøtekommende, og med en frekk tone. Dette var på Oslo Lufthavn. Godt gjort å få en så misfornøyd kunde ut av en slik fillesak.

11. desember 2023

Reiste fra Stokmarknes WF0852 23nov…

Reiste fra Stokmarknes WF0852 23nov kl1550.reiste som følge med barn.wideroes funksjonær stoppet meg og sa ,de unge mann må vente .så min datter og hennes 1års sønn gikk, og jeg ble igjen med håndbagasjen og sammenleggbar vogn.føltes som jeg bresset meg fram i køen.slett behandling kaller jeg dette.

23. november 2023

Sykt dyrt og sykt dårlig

Alt. Absolutt alt.

15. november 2023

Hei HP.
Takk for din henvendelse.
Om vi skal kunne finne noen forbedringspotensiale for de mer enn 400 daglige avganger, hvor 97-98% av flyene normalt går som planlagt, vil vi sette pris på om du kan spesifisere litt mer hva du har å utsette på ;-)