Jeg har flydd med Widerø fra Hammerfest, fra Oslo og fra Trondheim . God hjelp på flyplassen og også ombord. Jeg fikk behov for assistanse på flyplassen på en av turene og det ble ordnet umiddelbart s... Vis mer
Helt elendig kundeservice. Velg et annet selskap om mulig. De ansatte er frekke, korte og lite behjelpelige. De svarer ikke på spørsmålene som blir stillt men kopierer og limer inn nr til kundeservice... Vis mer
Idiot selskap som fær før det annslåtte klokke slette å ei fly vertinne som kommer inn etter på, stirrer stykt på mæ å spør om navne mitt åsså sier at du var for sein å går vekk ende opp med djævelsk... Vis mer
Flyet vårt ble nedskalert og vi ble flyttet til et fly som går to timer FØR vi ankommer flyplassen. Vi hadde i utgangspunktet GOD tid (tre timers venting). Kontaktet kundeservice, og de var ikke behje... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Flybilletter, hotell og leiebil i Norge og ut i verden. Bestill hele reisen hos oss.
Norge
- www.wideroe.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Lite informasjon, dårlig service og lite forståelse
Da jeg og min samboer skulle reise hjem etter fødsel måtte vi reise med fly. (Førstegangsforeldre) Det var sykehuset som sto for biletten for meg og vår da 3 dager gammle datter. Mannen min sto for sin egen bilett. Da vi kom på flyplassen fikk vi beskjed om å stå synlige for gaten siden vi var prioritert ombordstigning da vi reiste med spebarn. Vi endte opp med å stå og vente forran gaten i 45 minutter fordi flyet var forsinket pga overbooking (jeg med vår datter på armen, 3 dager etter fødsel!!! Mannen min bar håndbagarsjen vår.)
Når vi endelig kom ombord var det ny runde med at noen måtte av pga overbooking. Like før flyet skal lette får vi høre på høytaleren at flyet ikke kan lande på planlagt flyplass pga dårlig vær, derfor skal vi lande på en av naboflyplassene. Veldig mye turbulens gjennom hele flyturen. Man kan jo diskutere om flyet i utganspungtet burde ha lettet i det hele tatt?
Flyet prøvde å lande 2 ganger på naboflyplassen (1,5 time i bil unna der vi opprinnelig skulle lande) før pilotene ga opp og snudde og fløy TILBAKE til flyplassen vi opprinelig kom fra!!!! Flyturen som skulle ta 25 minutter tok til slutt over 2 timer! Og vi endte tilbake på start! Når vi kom inn på flyplassen igjen måtte åpenbart vår datter få stell og mat. Dette gjorde som at vi ikke fikk blitt me da resten av passasjerene fikk hjelp. 45 minutter etter landing var vi klare og kunne gå til skranken å få hjelp. Der ble vi møtt med "Ja, men passasjerene på det flyet dere snakker om fikk hjelp for lenge siden." Klokken var over 23 og vi måtte få overnatting. Vi fikk etter langt om lenge en rekvisisjon til både taxi og hotell. (Jeg var frisk nok for reisen før vi satte oss på flyet, men på dette tidspungtet var jeg så utslitt at det fine hotellet vi ble utdelt var ikke det jeg trengte der og da.) Vi får beskjed om å vente på SMS fra widerøe om videre informasjon.
Dagen etter ca kl 11 får mannen min beskjed på chatsiden til widerøe om å dra tilbake til flyplassen og snakke med dem i skranken for å få raskere hjelp. Han dro dit og fikk som svar "Dem passasjerene på det flyet du snakker om fikk tilbud om buss kl 08:30." (Busstur på 3 timer var noe som var uaktuelt for oss pga spedbarn på nå 4 dager.) Hvorfor vi ikke fikk beskjed om dette vet vi ikke. Sansynligvis pga vi måtte ta oss av datteren vår etter flyturen slik at vi ikke kom til skranken samtidig som de andre passasjerene. Men strengt tatt skulle vi fått 2 meldinger om dette etter som våre biletter var bestilt seperat. Mannen min fikk omsider ordnet med nye biletter til flyet som gikk dagen etter.(Vi skulle vært hjemme søndag, vi fikk ikke nytt fly før tirsdag.)
Nye problemet nå var at jeg ikke var i stand til enda en natt på hotell. Vi hadde heller ikke det vi trengte for å ta oss av stell av vår nå 4 dager gamle datter. Vi måtte ha hjelp, både jeg og vår datter, så vi hadde ikke noe annet valg enn å dra tilbake til sykehuset å få hjelp fra Fødeavdelingen. Problemet her var at vi ikke kunne få et pasientrom, da vi allerede var skrevet ut, så her måtte vi inn på pasienthotellet. (Med god oppfølging av fødeavdelingen). Vi måtte betale oppholdet selv i tillegg til transport til og fra. Vi kunne ikke ta imot widerøs tilbud om hotell pga åpenbare grunner som feks at både jeg og min datter trengte oppfølging fra sykehuset.
(Vi skulle reise hjem til vår hjemby og få oppfølging fra vårt lokale sykehus ved behov. Det var ikke unasvarlig av sykehuset å sende oss hjem da jeg var frisk på hjemreise tidspungtet. Det var under reisen jeg ble i dårlig form. Dette var et resultat av at reisen ble 2 dager lengere enn planlagt og stresset ble for mye for meg etter fødesel.)
Da vi endelig kom til flyplassen i vår hjemby dagen etter var det et nytt problem. Vår transport hjem fra flyplassen var klar til å hente oss Søndag, der sto vi 2 dager senere og hadde ikke transport hjem. Dermed ble det enda en taxiregning på langt over 500 kr.
Tilsammen måtte vi ut med over 4000 kr ekstra fra egen lomme, kun pga widerø ikke hjalp oss. Dette er snart 2 månter siden og vi har fremdeles ikke sett noe til pengene enda vi sendte inn alle kviteringene med en gang vi kom hjem.
Dårlig kundeservice og forståelse fra Widerøe i vår situasjon. Ikke første gang det skjer at vi får problemer med flyreisen, men dette var den værste opplevelsen vi har hatt på en av Widerøes reiser.
Bra, men...
Bruker fast pga. Gode støtteordninger for studenter. Flinke piloter, trivelig besetning, ELENDIG kundebehandling.
Mistet bagasjen, og det er steike ta helt klin umulig å få snakke med et menneske. Telefonen er så godt som ubrukelig, og chatten er enda verre. På mail får jeg svar, men blir bare henvist videre til telefon eller chat. Chat bruker timevis i kø, og telefonen murrer bare konstant om at "prøv senere" og "sjekk tilbud", eller min favoritt: "har du prøvd å bruke nettsiden, din dumme slubbert?". Linken den evig monotone stemmen henviser til er forøvrig ikke-fungerende.
For Guds skyld, gi meg en kø-oppleser. Noe, sånn at jeg vet hvor lenge jeg må sitte. Og sett på noe pan-fløyte eller noe sånt slik at jeg ikke trenger å høre sikringene i hodet mitt sprette som kviser på en rygg.
Synd at man må gi 1 stjerne.
Må dessverre reise med Widerøe igjen i dag. Sitter på Vigra og flighten blir utsatt 20-30 min om gangen, totalt over 2 timer så langt. Reiser normalt 12 t/r reiser i året med Widerøe men skal etter beste evne unngå å fly med dem fremover. Av de tre siste t/r (6 flighter) jeg har hatt, har kun en gått på tida, nesten.
Ti dager forsinkelse og null hjelp fra Widerøe
LKN–BOO–OSL
Jeg fikk flyet mitt innstilt i romjulen på grunn av en teknisk feil. Løsningen Widerøe tilbød, var en ny avgang først ti dager senere – til tross for at dette skjedde flere dager før snøstorm og polart lavtrykk skulle lamme Bodø lufthavn.
Jeg har reist denne ruten to ganger i året i 17 år. Jeg vet at det alltid kan oppstå forsinkelser som krever en overnatting eller én ekstra dag. Det har hendt 3–4 ganger tidligere, og da har det normalt løst seg greit.
Denne gangen fikk jeg ingen tekstmeldinger eller annen info, men hørte plutselig over høyttaleranlegget at flyet, som sto på Røst, hadde tekniske problemer. Tekniske feil er flyselskapets ansvar og kan ikke regnes som ekstraordinære omstendigheter på linje med for eksempel vær eller naturkatastrofer. Den konspiratoriske siden av meg lurer på om selskapet med vilje unngår å sende ut varslinger som innrømmer egne feil, ettersom det fort blir dyrere for dem.
Da jeg kontaktet kundeservice, fikk jeg kun svar på deler av spørsmålene mine. Det var flere praktiske ting jeg måtte vite, men jeg opplevde i stedet kverulering og en lite hjelpsom tone. Likevel fortsatte jeg å be om svar, men fikk da press om å kansellere og ta refusjon for den ubrukte delen av reisen. Med andre ord ville flyselskapet skyve ansvaret over på meg, så jeg måtte ordne hele alternativtransporten selv.
På dette nivået kan man jo nesten håpe at kundesenteret overtas av mer kapable AI-løsninger (slik Norwegian, Widerøes eier, bruker på egne nettsider). Den chatboten svarer i det minste på det du spør om, umiddelbart.
Jeg vet fremdeles ikke hvordan jeg skal dokumentere kostnadene til mat og opphold i fem ekstra dager hos familie. Jeg er også kjent med at flyselskapet skal tilby omruting via andre selskaper når de ikke klarer å finne en akseptabel løsning selv. Widerøe påstår likevel at ti dager forsinkelse beste løsning, og faktisk “innenfor formålet med turen min” – noe jeg mener er helt urimelig.
Til slutt fikset jeg en alternativ rute med Norwegian fra Evenes, fem dager etter planen. Et familiemedlem kunne heldigvis kjøre meg helt dit. Men hvordan sender man inn kvitteringer for slikt? Dette burde Widerøe ha ordnet!
Om Widerøe selv hadde tilbudt omruting via Evenes, kunne jeg vært hjemme samme dag. Men å transportere passasjerer fra én flyplass til en annen (3–4 timer i bil) var tydeligvis helt uaktuelt.
På Leknes lufthavn fikk vi passasjerer høre fra de ansatte at de gruet seg til å gå på jobb i romjulen, at det var “texas” og “helt jævlig.” Jeg forstår dem – “helt jævlig” er det også for oss passasjerer.
Fly innstilt ingen informasjon
Fly forsinket 3 timer deretter innstilt, ikke en eneste SMS fra Widerøe vedr forsinkelser, overnatting eller ombooking. Det er rett og slett ikke godt nok, vi var et stort antall passasjerer som selv måtte finne ut og navigere i Widerøes forbanna kaos
Flyet våres var innstilt
Flyet våres var innstilt. Fikk ikke overnatting fra flyselskapet måtte orde og betale selv. Send klaget til widerøe med krav om betaling. Veldig laaaang behandligstid. Er dette normalt praksis?
Har brukt Widerøe til å fly privat med…
Har brukt Widerøe til å fly privat med barna og med barna som reiser alene. Før var det ganske god ordning på dette men etter Norwegian tok over har det blitt avlysninger, dårligere kundeservice og større utbytte til aksjonærene.
Jeg vil ikke anbefale Widerøe annet enn på sommeren når været er godt om man skal reise med barn. Da de ikke har ressurser lengre til å prioritere mennesker på Widerøe.
Forferdelig dårlig service
frekk kundeservice
snakket med kundeservice for å få avbestilt tur, og de har ikke gitt refund innen 24t avbestilt som avtalt. Da møter jeg på chat tidenes mest uhøflige og arrogante på kundeservice i romjulen, sikkert vikar. Påfallende oppførsel. Sier at han er sjefen når jeg spør om noen andre å snakke med eller klageprosess. Ender opp med dobbelt opp bestilling, og ikke penger tilbake for en kansellering jeg har skriftlig på mail at jeg ba om kansellering i tide. Bedre å fly lengre med andre enn å ha slik kundeservice, så unngår Widerøe fremover
Det skal godt gjøres at de klarer å…
Det skal godt gjøres at de klarer å miste 3 av 4 kolli i innsjekka bagasje! Lite trivelig rett før jul når man har med seg julegaver og slikt. Vet virkelig ikke hvordan de klarer det. Aldri skal jeg fly med Widerøe igjen.
Verste flyselskapet i Skandinavia
Verste flyselskapet i Skandinavia. Helt rævva. Får aldri baggasje og alltid forsinka. IKKE FLY MED WIDERØE. For guds skyld!
Do not fly with this company
Helt rævva flyselskap!!
Helt rævva flyselskap!! Stadig vekk kanselleringer og forsinkelser!
Et upålitelig selskap
Vanskelig å få kontakt! Gir beskjed i siste liten. Frekke og uhøflige ansatte. Et upålitelig flyselskap, hyppige kanselleringer. Lite hjelp å få. Unngå å fly med Widerøe hvis mulig.
Dårlig service av hun i skranken
Dårlig service av hun i skranken! Hun var sur og lite behjelpelig. Sto der med airpods i øret, og var lite behjelpelig med spørsmål. Kansje hun hadde en dårlig dag, hvem vet?
Dårlig behanling og frekke ansatte
Dårlig behanling og frekke ansatte
nesten null i refusjon
jeg skulle avbetille en bilett til 2200 kr, miste 24 kanseleringen med 1 time og spurte om det var mulig og få full eller delvis refusjon selv om. Det nektet de, som gjør at man kun får tilbake 288 kr. Dette flyet skulle heller ikke gå før om 3 måneder. Syns ærlig det er ekstremt dårlig services.
Jeg hadde et fly den 11 oktober til…
Jeg hadde et fly den 11 oktober til Molde som ble kansellert 50 min før flyavgang pga sykdom.. Hadde en frisør time dagen etter og flere planer denne helgen.. Bestilte også nye billetter til Molde den 14 november. Innså at jeg hadde gjort en feil med bestilling av billetten og skulle få refundere denne. Var bare noen få tastetrykk så fikk jeg en mail om at jeg bare får 425 kr i refusjon når billetten kostet meg 1597…
Sendte mail om dette og det var «umulig» for Widerøe og gi tilbake billetten eller hele beløpet. Synes det er utrolig kjipt at det er så «enkelt» og avbestille noe, fikk ingen mailer eller meldinger om at jeg ikke får refundert tilbake hele beløpet. Virker som Widerøe vil at kunder skal gjøre feil..
STYR UNNA!!!
Bra kundeservice
Har flydd med Widerøe en god del. Aldri hatt noe problemer. Er litt små fly og rart system for bagasje. Utenom det er firmaet og kundeservicen på nett helt topp. Fikk hjelp med en gang når jeg ønsket hjelp.
Tidenes mest arrogante og sure…
Tidenes mest arrogante og sure Widerødame stod ved gaten i Stavanger i dag hvor jeg med full flex billett ville komme meg på en tidligere avgang. Boardingen var ikke startet, flyet hadde nesten ikke passasjerer, men nei det fikk hun ikke til og det var ikke hennes problem. Dette får da alle andre til og poenget med fullpris billett… ‘du er su fordi du ikke får viljen din’ presterte damen å si!!!! Nå må Wiserø komme seg videre - kundeservicen er katastrofal!
Jeg som vernepliktig skulle endelig…
Jeg som vernepliktig skulle endelig tilbake på perm, ble møtt med en sur flyvertinne. Skulle knyte m77 og da fikk jeg hundkjeft for at skoen var litt i setet, dette gjorde jeg på grunn av en skade i fot, må si meg meget misfornøyd med Widerøe, null respekt for forsvaret. Styr unna!!!!
Kansellerer i hytt og pine
Kansellerer i hytt og pine, sier som mange andre her, skal du noe viktig så styr unna Widerøe!!!!!!