Normaal schrijf ik nooit dit soort reviews maar dit schoonmaak middel werkt geweldig. Spoot het middel op mijn witten velgen die zwart waren geworden en het vuil droop er meteen af. Hiervoor met Dr... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer tevreden over dit bedrijf! De producten die verkocht wordrn doen perfect wat ze doen moeten, tegen een zeer schappelijke prijs. De bestelling wordt netjes verpakt en zeer snel geleverd. Wanneer e... Vis mer
Reageert snel op vragen en behulpzaam met het kiezen van producten. Producten zelf zijn ook uitstekend! Bij de bestelling krijg je een kortingscode toegestuurd. Goed ook om te horen en te lezen dat... Vis mer
Selskapet har svart
Paar maanden geleden deze producten ontdekt en ben er super tevreden over! Goede kwaliteit van producten die doen wat ze moeten doen! En niet te vergeten, topservice!
Vehicle King is een officiële dealer van LARS Professional Detailers Supplies en van Work Stuff. Bij ons vindt u betrouwbare auto cosmetica en acccessoires, alles wat een detailer nodig heeft! Binnen ons assortiment vindt u producten om uw auto te reinigen en te beschermen tegen diverse invloeden die de glans van uw auto doen verminderen. Een mooie auto, hoort ook mooi te blijven. Heeft u vragen? Stel ze gerust! U kunt contact met ons opnemen middels e-mail, WhatsApp en uiteraard ook telefonisch.
Laan van Norfolk 10, 2135 XD, Hoofddorp, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Een uitstekende service prima uitleg en evt nieuwe inzichten goede service zeer tevreden prima betrouwbaar bedrijf

Snelle service!
Alles is met 1-2 werkdagen binnen.
Producten werken goed.
Heb hier al wat vaker besteld.

Svar fra Vehicle King
Leuke webshop met goed geprijsde producten. Snelle service en levering.
Ga hier zeker vaker wat bestellen!
Eerst alles op voorraad, maak je een account aan en ineens is niks meer op voorraad.. waardeloos

Svar fra Vehicle King
Mooie en goede kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Netjes geleverd.

Svar fra Vehicle King
Woensdag besteld donderdag geleverd.
Sneller kan niet.
PRIMA.

Svar fra Vehicle King
Zoals gewoonlijk is de bestelling perfect verlopen. Snelle levering en wederom perfecte producten. Nog steeds een erg tevreden klant!!

Svar fra Vehicle King
Goede spullen voor een goede prijs, alles werkt perfect en snelle bezorging, kan niet klagen

Goede producten. Eerlijke prijs. En uitstekende klantenservice

Svar fra Vehicle King
Het is een top site en echt top service ik had een keer het verkeerde e-mail in gevuld en ze reageerden gelijk echt top

Svar fra Vehicle King
Prima levering en fijne producten, niet goedkoop maar merkbaar van goede kwaliteit!

Svar fra Vehicle King
Wat een top service! De bestelling wordt binnen 2 dagen bezorgd. Op vragen wordt binnen 15 minuten beantwoord via Instagram.
Zeker een aanrader!

Svar fra Vehicle King
Top werkende producten voor een goede prijs! En beter dan de meeste duurdere merken! En ook een goede vriendelijke en snelle service!

Svar fra Vehicle King
Ik heb besteld en een dag later was het binnen. Ideaal spul werkt fijn.
Ik raad het aan om hier te bestellen.

Super zaak.
Had iets besteld wat achteraf niet voorradig was. Netjes mail gehad. Geld terug gekregen en ter vervanging een ander product bij geleverd.

Svar fra Vehicle King
Producten snel en goed ontvangen!
Goede uitleg op voorhand gekregen, topservice!

Svar fra Vehicle King
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.