Habe jetzt schon die zweite Domstrebe bestellt.Die erste habe ich zwei mal reklamiert mit Bildern und Text,habe keine Antwort von der angeblichen Technikabteilung bekommen. Die zweite Dohmstrebe... Vis mer
Denken met je mee en reageren direct op je berichtjes! Super behulpzaam en snelle verzending. Werkelijk niks slechts over te melden!
Voordat ik mijn bestelling plaatste wou ik graag even wat extra informatie over het product. Even contact opgenomen met de klantenservice van JT-products en kreeg binnen no-time een reactie. Daarna he... Vis mer
JT Products is a Netherlands-based specialist in high-performance automotive parts, founded in 2015 and trusted by car enthusiasts across Europe. We offer a carefully selected range of performance parts from over 75 leading A-brands worldwide. Our assortment includes components such as downpipes, air intakes, intercoolers, braking systems, transmission upgrades, and more—designed to enhance both daily driving and high-performance applications. With a strong technical background in automotive engineering, JT Products provides expert guidance to help customers select the right parts for their specific vehicle and goals. We focus on delivering not only high-quality products, but also reliable service and clear communication throughout the entire customer journey. By working closely with international suppliers, we continuously expand our product range and ensure access to the latest innovations in the automotive performance industry. JT Products is committed to helping customers across Europe achieve optimal performance, with a focus on quality, expertise, and dependable service.
Geurdeland 17G, 6673DR , Andelst, Nederland
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke

snelle services en meedenkend

Svar fra JT-Products
Ik had een vraag gesteld over welk product ik moest hebben en kreeg een goed advies over de producten die ik nodig had.

Svar fra JT-Products
Had een vraag over een product dus via app vraag gesteld en goed geholpen met het vinden van wat ik zocht.
Nu wachten tot het binnen komt :)

Svar fra JT-Products
Goede kwaliteit, snelle levering en goede opvolging van JT-products

Svar fra JT-Products
Die zweite Dohmstrebe hat wieder planebene Aufschraubhalter aus Stahl.
Laut Besellung und der Internetseite sollte die Halterung aus Alu und direckt zum Anschrauben sein.
Jetzt muß ich wieder 3mm Scheiben unterlegen was nicht Fachmännisch aussieht.
Eigentlich nur einen Stern wehrt.

Svar fra JT-Products
Snel geleverd en goede kwaliteit echt om aan te raden!

Svar fra JT-Products
Kort en krachtig, top bedrijf bestellingen volgende dag all binnen, klantenservice reageerde heel snel op mijn vragen, want ik wou zeker weten dat ik juiste onderdelen bestel. Hier kan je maar 5 steren geven maar als het kon had ik zeker 10 gegeven. Voortaan bestel ik alles wat ik nodig heb bij deze bedrijf, bedankt en tot snel weer🫡👍

Svar fra JT-Products
I am happy with the purchase, fast delivery, straight installation.

Svar fra JT-Products
Tuningart 3” Race Cat downpipe gekocht bij JT Products voor mijn Golf 5 GTI Edition 30 (± €480).
De downpipe is netjes gemonteerd (zoals bij dit soort onderdelen gebruikelijk vaak zelf gedaan) en functioneerde in eerste instantie goed. Na een aantal maanden is tijdens het rijden één van de ophangpunten richting het subframe afgebroken.
Op de foto’s is duidelijk te zien dat de bevestiging bij de las is gebroken en niet op een ander punt. Daarnaast heeft de downpipe twee ophangpunten, waarvan er één volledig intact is gebleven.
Voor deze setup heeft er ook langere tijd een andere uitlaat onder de auto gezeten (zonder sportcat), die onder dezelfde omstandigheden nooit problemen heeft gegeven met de ophanging.
Contact opgenomen met JT Products en de situatie inclusief foto’s uitgelegd. In eerste instantie werd aangegeven dat het probleem waarschijnlijk door externe belasting zou komen en niet door het product zelf. Ook werd verwezen naar de leverancier, waardoor de garantieclaim werd afgewezen.
Wat ik jammer vond, is dat er in het begin niet direct naar een passende oplossing werd gekeken, terwijl het probleem zich binnen circa 6 maanden voordeed.
Na verdere communicatie en het oppakken van de situatie door de eigenaar is er uiteindelijk een passende oplossing geboden in de vorm van een tegemoetkoming van €150. Dit waardeer ik en hiermee is het uiteindelijk netjes opgelost.
Mijn ervaring is daarom gemengd: het product heeft in mijn geval een defect gehad op een kritisch punt, maar de uiteindelijke afhandeling is na verdere communicatie goed opgepakt.
Fijn dat het uiteindelijk op een nette manier is opgelost!
Ik laat deze review achter zodat anderen een eerlijk en volledig beeld hebben van zowel het product als de afhandeling.

Esperienza fantastica, prezzi ottimi

Très bonne réactivité,
Au Top ! Je recommande a 100%

Svar fra JT-Products
The lowering links work perfect, the stance of the car is awesome, easy to fit and adjust if you go a bit too far with lowering the car, which i did🫣.