Vehicle King Anmeldelser

4,8

Normaal schrijf ik nooit dit soort reviews maar dit schoonmaak middel werkt geweldig. Spoot het middel op mijn witten velgen die zwart waren geworden en het vuil droop er meteen af. Hiervoor met Dr... Vis mer

Reageert snel op vragen en behulpzaam met het kiezen van producten. Producten zelf zijn ook uitstekend! Bij de bestelling krijg je een kortingscode toegestuurd. Goed ook om te horen en te lezen dat... Vis mer

Paar maanden geleden deze producten ontdekt en ben er super tevreden over! Goede kwaliteit van producten die doen wat ze moeten doen! En niet te vergeten, topservice!

1. Hobbybutikk
  2. Billakkering

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vehicle King is een officiële dealer van LARS Professional Detailers Supplies en van Work Stuff. Bij ons vindt u betrouwbare auto cosmetica en acccessoires, alles wat een detailer nodig heeft! Binnen ons assortiment vindt u producten om uw auto te reinigen en te beschermen tegen diverse invloeden die de glans van uw auto doen verminderen. Een mooie auto, hoort ook mooi te blijven. Heeft u vragen? Stel ze gerust! U kunt contact met ons opnemen middels e-mail, WhatsApp en uiteraard ook telefonisch.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

De service is fantastisch

De service is fantastisch, het persoonlijke contact en advies is geweldig om de juiste producten te vinden. Bestelling is snel en netjes.
Vehicle King jullie zijn top👌🏻🙌🏻

20. juni 2020

Svar fra Vehicle King

Hartstikke bedankt voor de review Harrie. Fijn om te horen!

Fijne bestelling ging snel en werd snel…

Fijne bestelling ging snel en werd snel geleverd nu uitproberen hopen dat ik er een plezierige ervaring aan beleef.

6. mai 2020

Hoi Gerard en Brenda,

Hartelijk dank voor de positieve review. We zijn benieuwd naar jullie bevindingen! Veel plezier met detailen.

1 mit Stern

Wie immer einfach mega klasse. Beratung top. Preisen Top. Qualität top. Und in meine Auge und die von meines Autos gibt es nichts besseres wie Vehicle King

30. april 2020

Svar fra Vehicle King

Hallo, vielen Dank Ralph!

Geweldige producten!

Geweldige producten!! Echte aanrader

23. april 2020

Svar fra Vehicle King

Hi Coen, bedankt voor de review en uiteraard in het vertrouwen in Vehicle King. Succes met http://www.ppcarcare.nl!

Zeer tevreden

Nog altijd ontzettend blij met elke bestelling. Top producten voor een prima prijs.

23. mars 2020

Svar fra Vehicle King

Hoi Lorenzo, hartelijk dank voor je leuke review!

Snelle levering van de 9H coating

Snelle levering van de 9H coating. Bedankt voor de duidelijke uitleg.

20. januar 2020

Svar fra Vehicle King

Hoi Mike, Bedankt voor je review. Veel plezier met de coating!

Top service

Top service, geweldige geholpen goede informatie

12. juni 2019

Svar fra Vehicle King

Johnny, bedankt voor je leuke review!

Goeie spullen

Goeie spullen, goeie levertijd en vriendelijk contact naar de klanten

30. mai 2019

Hoi Alex, thanks!:)

Hele fijne winkel

Bij de bestelling krijg je een kortingscode toegestuurd.
Goed ook om te horen en te lezen dat ze er zelf alles aan doen om NOG beter te worden.
Volgende bestellingen staan er zeker aan te komen.

27. mai 2019

Svar fra Vehicle King

Hi! Bedankt voor de review. We doen ons best om nog beter te worden!

Je krijgt wat je mag verwachten.

Zeer tevreden over dit bedrijf! De producten die verkocht wordrn doen perfect wat ze doen moeten, tegen een zeer schappelijke prijs. De bestelling wordt netjes verpakt en zeer snel geleverd. Wanneer er vragen zijn of je wil informatie hebben wordt er snel gereageerd. Ook krijg je hier veel tips en trick's zodat je het juiste product aanschaft.

29. mars 2019