VANBRUUN Anmeldelser

1 631

4,8

Veldig fornøyd med hjelpen vi fikk! Fikk hjelp av Emilia! Vi kom inn for ring størrelse men fikk kjøpt ringene vi ønsket under samme avtale! Fikk muligheten til å se på andre ringer og prøve ut de... Vis mer

Jeg og gubben var storfornøyd med besøket på Vanbruun i Oslo i dag! Kjempetrivelig dame som hørte etter ønsker og drømmer. Fikk alt forklart godt og forståelig. Fikk en fin mail i etterkant med en opp... Vis mer

Ble møtt av Emilia, som var utrolig hyggelig og hjelpsom, og ble vist ringene jeg hadde meldt interesse om. Hun var flink på å forklare de forskjellige stenene og svarte godt på spørsmålene jeg hadde.... Vis mer

Eksepsjonell service, flotte ringer. Kunne ikke vært mer fornøyd! Vi fikk prøvd på ringer i deres filial, samt fant riktig ringstørrelse. Videre fikk vi lagd én "custom" ring, og kjøpte én fra deres... Vis mer

Enestående

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

(1 631)

248 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

God kunderservice etter bestilling av…

God kunderservice etter bestilling av Forlovelsesring.

9. november 2021

Svar fra VANBRUUN

Tack för att du tog dig tid att skriva den fina recensionen. Vi blir glada av att höra att du haft en sådan bra upplevelse hos oss på VANBRUUN.

Med vänlig hälsning,
Victor Halvarsson, VD och grundare VANBRUUN

Ikke bruk Vanbruun, bruk heller lokal gullsmed.

Ikke fornøyd. Veldig kjedelig når man kjøper en diamantring til 15 000NOK og hoveddiamanten detter av. Har erfaring at reklamasjonen ikke ble godt tatt i mot. De sier at de kan se på den, men at hvis det ikke er byggkvaliteten sin feil at diamanten har gått ut, må vi betale 1000kr i frakt. Det syns jeg er urimelig når man allerede har betalt så mye og vet at det er på grunn av byggekvalitet, men i frykt at de vil nekte at det er de sin feil, tør jeg ikke å sende den. Anbefaler ikke å bestille fra Vanbruun, alle bør kjøpe fra lokal gullsmed. Ikke verdt det estetiske. Forstår at det er lovlig rett, men syns Vanbruun bør klare å vise litt mer skjønn og tatt den eventuelle fraktkostnaden på sin kappe, når det er snakk om noen som har hatt en 15 000NOK forlovelsesring som har blitt ødelagt.

5. november 2021

Kjære kunde.
Beklager så mye for din opplevelse hos oss. Vi jobber hele tiden med å forbedre oss, så takk for din anmeldelse. Vi har denne uken åpnet en postboks i Norge hvor vår gullsmed kan ta en titt på ringen din. Ta kontakt med kundeservice og vi kan gi deg videre instruksjoner. I fremtiden vil kunne tilby de norske kundene et eget norsk kundeservice team og showroom i Oslo hvor kundene kan møte oss direkte. Ha en riktig fin dag.

Med vennlig hilsen VANBRUUN.

Rask og god service - meget fornøyd med ringen

Utrolig god opplevelse med VanBruun. Personlig service, god og kjapp oppfølging og svært fornøyd med ringen😊 Anbefaler de som ønsker seg en one of a kind forlovelsesring.

24. oktober 2021

Svar fra VANBRUUN

Takk for at du tok deg tid til å skrive denne fine anmeldelsen. Vi er glade for å høre at du hadde en så god opplevelse med oss ​​i VANBRUUN.

Med vennlig hilsen,
Victor Halvarsson, administrerende direktør og gründer VANBRUUN

Magisk

Jeg har virkelig ingenting vondt å si! Gifteringene var helt nydelige, og passformen var perfekt. Jeg husker jeg fikk hakeslepp når jeg åpnet pakken, ikke bare var ringene nydelige, men innpakningen var upåklagelig og veldig eksklusiv! Jeg gleder meg til å handle mer hos Vanbruun😍😍

19. oktober 2021

Svar fra VANBRUUN

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive den fine anmeldelsen! Vi er glade for å høre at du satte pris på de vakre ringene og ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Victor Halvarsson, administrerende direktør og gründer VANBRUUN

Spesialdesignet ring👌

Jeg fikk min ring spesiallaget hos Vanbruun med hjelp fra Sabina. Sabina var så tålmodig med alle mine finjusteringer og spørsmål underveis, og prosessen var virkelig en drøm! Jeg fikk mange gode tips om hva som var mulig og ikke med ulike størrelser på diamanter osv. Sluttresultatet ble helt perfekt, og jeg er så fornøyd! Ville definitivt brukt Vanbruun igjen!

19. august 2021

Feil giftering 2 dager før bryllup

Hvis du ønsker dårlig kundeservice, feilproduksjon og mangel på kvalitetssjekk til din forlovelses eller giftering, er dette stedet for deg!! Jeg er skuffet og frustrert over feilen Vannruun har gjort og møter ingen forståelse. Anbefaler ikke Vanbruun til noen. Gå til diamanter.no eller fysisk butikk!

16. august 2021

Kjære kunde.
Beklager så mye for din opplevelse hos oss. Vi jobber hele tiden med å forbedre oss, så takk for din anmeldelse. Vi vil ta den til etterretning. I fremtiden vil kunne tilby de norske kundene et eget norsk kundeservice team og showroom i Oslo hvor kundene kan møte oss direkte. Ha en riktig fin dag. Med vennlig hilsen VANBRUUN.

Fantastisk fin produkt

Fantastisk fin nettside, kundeservice, leveranse og ikke minst produkt! Den opplevelsen jeg fikk som kunde er nært perfekt. Ringen var pakket inn så fint i ringeeske og litt større eske og var levert av FedEx til hjemdøra mi... Og den ringen som så på meg når jeg åpna esken var jo finere enn jeg hadde forestilt meg etter mange kikk på hjemsia deres. Dere behandler alle kundene deres med respekt! Tusen takk!

5. juli 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (1 631 anmeldelser)