Veldig fornøyd med hjelpen vi fikk! Fikk hjelp av Emilia! Vi kom inn for ring størrelse men fikk kjøpt ringene vi ønsket under samme avtale! Fikk muligheten til å se på andre ringer og prøve ut de... Vis mer
Jeg og gubben var storfornøyd med besøket på Vanbruun i Oslo i dag! Kjempetrivelig dame som hørte etter ønsker og drømmer. Fikk alt forklart godt og forståelig. Fikk en fin mail i etterkant med en opp... Vis mer
Ble møtt av Emilia, som var utrolig hyggelig og hjelpsom, og ble vist ringene jeg hadde meldt interesse om. Hun var flink på å forklare de forskjellige stenene og svarte godt på spørsmålene jeg hadde.... Vis mer
Eksepsjonell service, flotte ringer. Kunne ikke vært mer fornøyd! Vi fikk prøvd på ringer i deres filial, samt fant riktig ringstørrelse. Videre fikk vi lagd én "custom" ring, og kjøpte én fra deres... Vis mer
Jakobsbergsgatan 6, 11144, STOCKHOLM, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Kjøpte forlovelsesring og kunne ikke være mer fornøyd. Fantastisk service fra første kontakt, til etter ringen ble mottatt. Gikk inn med budsjett og fikk gode råd på hva jeg burde prioritere, samtidig som jeg aldri opplevde å bli prakka på noe. Ringen er nydelig i seg selv, og forloveden er strålende fornøyd. Vil klart anbefale Vanbruun.

Svar fra VANBRUUN
Forloveden min og jeg stakk innom for å sjekke ut blant annet Marie og Charles, som vi hadde sett på på nett. Vi hadde ikke booket noe time, men Tina tok oss varmt imot. Vi fikk sett ringene vi ønsket å se, pluss enda flere alternativ. Fikk også gode svar på spørsmål om ringene. Syns også det var veldig hyggelig med oppfølgingsmail en måned etterpå. Veldig fornøyd! Vi kommer til å bestille Marie og Charles

Svar fra VANBRUUN
Trine var kjempe trivelig, behjelpelig og gir bra service!
Anbefales 😊👍🏻

Svar fra VANBRUUN
Hyggelig opplevelse og ikke minst, gifteringene kom på plass i god tid.
Det ble en del frem og tilbake på email, angående størrelse og behandling på overflate, men Izabella var tålmodig og fikset alt. Det hele tok 27 dager fra bestillings- til leveringsdatoen.
Fint arbeid med unikt særpreg.
Jeg vil anbefale folk til å ha et tydelig og godt gjennomtenkt prosjekt og ta det i god tid for å unngå problemer.
Prisene, når det gjelder 18k, er hyggeligere enn i Norges butikkene og det hele er levert i en nydelig innpakning.

Svar fra VANBRUUN
Fantastisk opplevelse fra start til slutt. Dette selskapet leverer så til de grader. Veldig fornøyd kunde.

Svar fra VANBRUUN
Vennlige, morsomme og er presise på å tilpasse utvalget til personligheten til vedkommende.

Svar fra VANBRUUN
Kjempe koselig sted, og utrolig bra service! Følte oss godt ivaretatt.

Svar fra VANBRUUN
Godt fornøyd med både gifteringen og kundeservice i hele prosessen! Ringen var spesiallaget til meg og så har jeg bestilt feil størrelse. Det var null stress å lage en unik ring til meg, justere størrelsen (gratis 1. gang) i etterkant og kommunisere med Vanbruun underveis. Ringen var laget i 18 karat hvitt gull, gravert akkurat sånn som jeg ville, tung og av solid kvalitet! Dem svarer utrolig raskt på alle henvendelser og Tina Risdal Bauge er en meget hyggelig og dyktig kunderådgiver :-) Jeg har herved ingen problemer med å anbefale andre å handle hos Vanbruun, dere kommer helt sikkert til å bli fornøyd med pris, kvalitet og kundeservice! God helg til alle :-)

Svar fra VANBRUUN
Servicen var fantastisk. Fikk nøye gjennomgang og god med informasjon om alt. Følte virkelig på at det handlet om mine interesser og at jeg fikk prøve, ikke om å selge inn det dyreste. God tidsberegning og flott med en til en fokus.

Svar fra VANBRUUN
Har ikke nok ord til å beskrive hvor bra servicen til Van Bruun er. Vil starte med å si tusen takk til Sofie Skönvall som hjalp meg gjennom hele prosessen. Jeg ønsket selvfølgelig at ringen skulle bli så perfekt som mulig og Sofie skjønte med en gang hva jeg ønsket og hjalp meg med å finne drømmeringen. Som student på budsjett var det mye frem og tilbake men Sofie har hele tiden respektert budsjettet og forstått hva jeg har ønsket meg. Prosessen starta i februar/mars og Sofie har hele tiden fulgt opp og vært en stor støtte og hjelp. Takket være henne og Van Bruun har jeg vært avslappet og bekymringsfri fra første stund.
Da en hendelse i familien førte til utsettelse av frieriet hadde Sofie full forståelse og støttet meg gjennom dette og utvidet ringens 90-dagers garanti til så lenge jeg trengte, så jeg kunne justere størrelsen etter frieriet. Dette betød utrolig mye for oss, og viser at Van Bruun virkelig setter kundene først.
Anbefaler virkelig Van Bruun videre til alle sammen, og spesielt Sofie Skönvall. Tusen tusen takk for at dere gjorde ringen helt perfekt. Både jeg og forloveden min elsker ringen!!

Svar fra VANBRUUN
Veldig hyggelig konsultasjon og mye god/nyttig informasjon. Veldig flinke er dere, og kommer med gode forslag. Et lite stjernetrekk for navnet mitt i mailen. Spør gjerne en gang ekstra hva jeg heter, jeg vet jeg ikke har et vanlig navn ;)
Gleder meg til å realisere kjøpe når andre bryllupsdetaljer er på plass.

Svar fra VANBRUUN
Topp service, topp kundebehandling. Jeg vil forsette å bruke dere til fremtidige anledninger

Svar fra VANBRUUN
Altså wow - for et fantastisk team, og for en nyyydelig ring.
Jeg vil anbefale Vanbruun på det aller aller sterkeste! Først og fremst er alle de fantastiske kundebehandlerene utrolig servicedyktige. De hjelper til med absolutt alt, og hadde så utrolig mye kunnskap og informasjon til meg som trengte hjelp med å velge diamant til gifteringen min. De svarte alltid innen max et par timer, og de strakk seg langt for at ringen min skulle bli det perfekte resultatet jeg var ute etter.
Etter første inspeksjon av den ferdige ringen valgte de å gjøre ringen på nytt fordi de selv ønsket å gjøre den enda finere. Dette betyr, for meg, at de oppriktig bryr seg om å være best i det de driver med og at selv om det kanskje er ubeleilig for dem så gjør de virkelig alt for at kunden skal bli overlykkelig og fornøyd når ringen er ferdig. Jeg ble veldig positivt overrasket da de valgte å bruke ekstra lang tid på ringen min (selvom jeg helt sikkert hadde vært superfornøyd med den aller første).
For en nydelig service. De legger 100% stolthet og sjel i det de driver med. Kan ikke anbefale Vanbruun nok… Tusen takk for verdens beste kundeopplevelse og ring♥️.

Svar fra VANBRUUN
Jeg er så utrolig fornøyd med min handleopplevelse hos Vanbruun. Den har vært helt fantastisk fra start til slutt. Alle er så utrolig hjelpsomme, snille og tar så godt vare på kundene sine.
De gir alt for at kunden skal bli fornøyd og at produktet skal bli slik kunden har sett for seg og i høy kvalitet.
De svarer utrolig fort på mail og er alltid like blide og hjelpsomme uansett. Man merker at alle bryr seg om kvalitet innen produkter og kundeservice.
Vil bare takke Vanbruun for en fantastisk handleopplevelse.

Svar fra VANBRUUN
Veldig bra kundeservice, gir raske svar og strekker seg langt for at kunden skal få det h*n ønsker.

Svar fra VANBRUUN
Vi bestilte gifteringer og er helt målløs over både service, frakt og ikke minst innpakning.
Hadde flere spørsmål før vi bestilte og fikk meget gode svar, raskt! Jeg føler det sitter noen på kundeservice her døgnet rundt.
Vi fikk tilsendt målebånd veldig fort og så snart jeg bestilte fikk vi god informasjon om levering etc.
En dag etter jeg fikk mail om at ringene nå er sendt lå de i postkassen.
Innpakningen er helt utrolig! Det er den mest eksklusive innpakningen jeg noen gang har sett!
Jeg anbefaler virkelig vanbruun! Og kommer aldri til å handle ringer fra noen andre! Helt utrolig!

Svar fra VANBRUUN
Vi hadde egentlig ikke time, men konsulenten tok seg likevel tid til oss, da vi hadde et ønske å prøve en spesifikk ring - og fordi vi kun var på reise til Stockholm. Så hyggelig og imøtekommende betjening! Kan virkelig anbefales!

Svar fra VANBRUUN
Jeg mottok i dag ringen jeg bestilte og jeg må si jeg ble totalt sjokkert. Pakken var helt nydelig og boksen og hele opplevelsen av å motta gifteringen var utrolig. Nesten trist at vanbruun ikke selger klær, sko og interiør, for dette var over all forventning! 😱😍 ringen var akkurat det jeg ville ha! i tillegg har de ufattelig god kundeservice! Skal jeg ha flere ringer/smykker vet jeg hvor jeg skal handle! 🥰👍

Svar fra VANBRUUN
Bestilte forlovelsesring, Sofia, den kom før tiden,helt perfekt og i eksklusiv innpakning, kommer garantert til å handle her igjen, raske svar om man lurte på noe via Mail!

Svar fra VANBRUUN
God og personlig oppfølging, varen ble levert på døren mange dager før avtalt tid.