Veldig fornøyd med hjelpen vi fikk! Fikk hjelp av Emilia! Vi kom inn for ring størrelse men fikk kjøpt ringene vi ønsket under samme avtale! Fikk muligheten til å se på andre ringer og prøve ut de... Vis mer
Jeg og gubben var storfornøyd med besøket på Vanbruun i Oslo i dag! Kjempetrivelig dame som hørte etter ønsker og drømmer. Fikk alt forklart godt og forståelig. Fikk en fin mail i etterkant med en opp... Vis mer
Ble møtt av Emilia, som var utrolig hyggelig og hjelpsom, og ble vist ringene jeg hadde meldt interesse om. Hun var flink på å forklare de forskjellige stenene og svarte godt på spørsmålene jeg hadde.... Vis mer
Eksepsjonell service, flotte ringer. Kunne ikke vært mer fornøyd! Vi fikk prøvd på ringer i deres filial, samt fant riktig ringstørrelse. Videre fikk vi lagd én "custom" ring, og kjøpte én fra deres... Vis mer
Jakobsbergsgatan 6, 11144, STOCKHOLM, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Bestilte konsultasjon til å prøve gifteringer i Bergen og var veldig fornøyd med service, produkt og oppfølging. Linn var hjelpsom og veldig hyggelig. Vi satt kun igjen med positive tanker etter timen. Vil absolutt anbefale VANBRUUN videre!

Svar fra VANBRUUN
Veldig fin opplevelse hos Vanbruun. Kjøpte forlovelsesring hos Vanbruun til min kjære. Har nå kontaktet de på nytt for å kjøpe gifteringer.
Veldig bra service, profesjonalitet og veldig fornøyd med produktet. De tar hensyn til kundes ønsker og krav og imøtekommer disse i aller høyeste grad.
Anbefales!

Svar fra VANBRUUN
Kundeservicen og hjelpen vi har fått av VANBRUUN har vært over all forventning. Vi har fått raskt svar på mail og telefon, ble tatt godt imot på konsultasjon, og ikke minst, fått veldig god hjelp gjennom hele prosessen med å bytte og justere størrelse på ringen.
Kundeservice har vært strålende fra start til slutt.
En ekstra stor takk til Alma S. som har vært så forståelsesfull og hjelpsom.
Ingenting å utsette på kvaliteten på produktene heller. Ringen kom i en veldig flott eske.
Kan varmt anbefale å handle hos VANBRUUN.

Svar fra VANBRUUN
Moa Lovisa og Sebastian yter kundeservice av høyeste klasse. Disse må dere ta vare på. Kjappe svar og utrolig behjelpelige. Anbefaler VanBruun på det sterkeste

Svar fra VANBRUUN
Hadde time på showroom før vi bestemte oss. Hyggelig kundeservice! Godt og informativt møte :)

Svar fra VANBRUUN
Veldig fornøyd med utrolig god service.

Svar fra VANBRUUN
Tok bare en uke fra bestilling til gifteringen min kom i posten! Kjempe fornøyd. Endret ordren tre dager etterpå og det var ingen problem, pengene som var til overs etter ordren kom automatisk tilbake til konto uten at jeg tenkte over prisforskjellen engang! Når den ingen kom har det blitt sprayet en parfyme oppi, jeg er obsessed med den parfymen, jeg og søsteren min lurer veldig på hva den lukten er så vi kan kjøpe den til våre kjærester:) Hva er den gode lukten???
Forresten en svensk ung dame i kundeservice som bare er suuuuuper søt og ordnet alt! Fikk lyst til å ringe henne mer bare for å prate:D

Svar fra VANBRUUN
Veldig fornøyd med kundeservicen. Jeg kjøpte online uten konsultasjon, fordi jeg visste hva jeg ville ha i forkant. Selvom jeg bestille ringen og diamanten i separate bestillinger, kommuniserte de flott og la sammen ordren helt til de sendte den.
Ringen ankom til forventet tidspunkt

Svar fra VANBRUUN
Veldig god hjelp og service fra di ansatte og veldig fine produkt.

Svar fra VANBRUUN
Hjelpen både på showroom og på mail i etterkant var helt upåklagelig. I alt 3 personer bidro til å finne en kjempefin lab-grown diamant. Takk for hjelpen!

Svar fra VANBRUUN
Hyggelig og hjelpsom konsultasjon i vakre lokaler på Östermalm. Vi er utrolig fornøyde med assistansen vi fikk av Walter, og allianseringen som kom i posten drøye to uker senere. Vi vil definitivt benytte oss av Vanbruun i fremtiden.

Svar fra VANBRUUN
Vanbruun har kundeservice i verdensklasse. All kontakt jeg har hatt med de ansatte, både i butikk og på mail har vært strålende. Produktene er også av bedre kvalitet, og til en bedre pris enn typiske gullsmeder i Norge. Min mann og jeg kommer utelukkende til å handle hos vanbruun når vi skal kjøpe diamanter.

Takk for fantastisk god service Tina. Kan varmt anbefale Vanbruun💍🤍

Svar fra VANBRUUN
Veldig fin webside men lenken til konsultasjon funket ikke. Fikk god hjelp via chat. En ting - det er ikke bare folk som skal gifte seg som er interessert i diamanter og allianseringer – mtp det kunne websiden vært mer inkluderende.

Svar fra VANBRUUN
Kjempe fine ringer som kan spesialtilpasses og ikke minst gode priser! Veldig god kundeservice🙏🏽

Svar fra VANBRUUN
Jeg har fått verdens vakreste forlovelsesring som dessverre var for liten, men justering av størrelse på ringen var null problem og den ble HELT perfekt etterpå. Jeg var så heldig å få konsultasjon med en av jentene som er ansvarlig for å sende diamantene, så opplevelsen ble enda raskere enn forventet. I tillegg svarer de ekstremt raskt og gir tydelige svar over mail. 11/10! Vi kommer tilbake

Svar fra VANBRUUN
Behov for service for ringen, som var størrelse-justering. Alma brukte god tid for å hjelpe oss med å finne riktig størrelse, og det har vært en fantastisk og unik opplevelse å være kunde hos vanbruun. Jeg kommer garantert tilbake for andre smykker til vanbruun.

Svar fra VANBRUUN
Utrolig bra kundeservice! Svarer raskt på det du lurer på i chat som du kan prate direkte med de (ikke robot). Så fornøyd med sluttresultat av produktet jeg fikk.
+ Fin beholder den blir tilsendt i. VANBRUNN 10/10

Svar fra VANBRUUN
Vi er super fornøyd med egendesignet diamantring! Startet med en fysisk konsultasjon med Tina der jeg fikk prøve på forskjellige ringer for å få en ide av det jeg ville ha. Siden vi ikke bor i Oslo ville prosessen for å designe egen ring foregå via e-post, jeg var litt skeptisk først men det gikk helt knirkefritt. De er veldig kjapp på å svare (vanligvis innen noen timer), hyggelige og kunnskapsrik. De skjønte akkurat hva jeg ville ha, og da ringen kom i posten var den faktisk enda finere enn det jeg kunne forestille. Jeg vil absolutt anbefale VANBRUUN! Ringen ble helt perfekt, jeg har hatt den i en uke og klarer ikke å slutte å stirre på fingeren min. Diamanten er også av ypperlig kvalitet og de hadde et svært stort utvalg.

Svar fra VANBRUUN
Jeg bestilte et armbånd til nesten 30.000kr og betaler 1800kr ekstra for levering før avtalt dato. De greier ikke å levere til avtalt tid pga at de fant skade i kvalitetskontrollen. Blir enig om at de fikser feilen og sender noen dager senere, men ønsker ikke kompensere for at de ikke kan levere som avtalt og legger feilen på kunde. De mente jeg godkjente senere frakt, men dette måtte jeg gjøre for å ikke få tilsendt et ødelagt produkt.
Når armbåndet først kommer så er det skadet på samme måte som de beskrev før de skulle utbedre feilen. Reklamasjon ønsker de ikke noe av. Sikkelig dårlig oppfølging og generiske e-post-svar der de kun henviser til linker på deres nettside.
Dette er et sikkelig useriøst firma jeg hadde gode forhåpninger om ettersom jeg ønsker å handle mer her (og fikk min forlovelsesring herfra), men etter dette kjøpet vil jeg aldri anbefale noen å handle her!