The Fat Cow Anmeldelser

3,1

Har inte fått min leverans. Har mailat flera gånger. Jag har försökt nå dom per telefon men får inte prata med rätt avdelning får bara höra "vi lämnar ett meddelade till dom direkt". För snart 2 ve... Vis mer

Totalt OSERIÖSA. 4 veckor efter beställning har jag fortfarande inte fått något kött levererat. Omöjliga att nå direkt. Svarar inte på email... Oförskämd (outsourcad) "kundtjänst" på telefon, so... Vis mer

Har en beställning från Augusti. Inte fått den ännu. Pratade med kundtjänst i slutet av september, då skulle ordern skickas nästa vecka, så jag betalade fakturan. Fortfarande inte fått något och helt... Vis mer

Ja, det är många bra saker med detta företag. Snabba leveranser, bra priser och kvaliteten på deras produkter är helt outstanding! De befinner sig i en liga för sig själva. Kan inte tänka mig att ä... Vis mer

1. Leverandør av kjøttprodukter
  2. Netthandel

The Fat Cow - Premium online köttbutik. The Fat Cow erbjuder utvalda, unika delikatessköttdetaljer. Vi fokuserar , precis som på gourmetrestaurangerna, på speciella köttdetaljer med en hög kvalitet och ett gott ursprung där vi vet att djuren har mått bra och fått ströva fritt utomhus. Så, om du söker efter köttprodukter som ör bättre och godare än de du hittar i livsmedelsbutiken, då har du absolut kommit till rätt ställe!

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Köttet var gott men deras kundvård är…

Köttet var gott men deras kundvård är usel. När kund påpekar och bevisar att beställt kött kommit tinat p.g.a. dåligt utförd leverans av leveransföretaget (lämnat utanför dörr utomhus i 10h) tycker de inte att det är deras bekymmer. De borde stå upp för sin kund och kompensera eller åtminstone kräva att budföretaget står för kompensation till kund.

4. september 2023

Under all kritik

Under all kritik!
Väntade och väntade.
Efter 10 dagar mailade jag och frågade efter min beställning.
Fick till svar att dom inte längre hade köttet jag beställt.
Kan verkligen inte rekommendera detta företag.
Färdighandlat på på the fat cow.

30. september 2023

Mycket goda hamburgare

Mycket goda hamburgare, provade 4 olika sorter. Leveransen var utan anmärkning. Kommer definitivt att rekommendera mina vänner.

3. august 2023

Bra kvalitet - lång leveranstid

Köttet som levererades var av allra bästa kvalitet. Liksom dess paketering i kylbox.
Det som drar ned betyget är lång leveranstid (bekräftad beställning tisdag 1/8, leverans 8/8 och lång svarstid från kundsupporten.

8. august 2023

Levererat fel varor, återkopplar inte på mail/telefonsamtal

Beställde och betalade för 18 wagyuburgare, fick vanliga högrevsburgare. Best lyckades förstås inte leverera enligt avtalad tid utan försenade ett dygn - det som var fruset kom fram tinat.

Har mailat om felleveransen utan att får svar på ett dygn och har ringt till supporten som skickat vidare, men ingen har ringt tillbaka.

Dessutom rätt lång leveranstid.

Tyvärr ingen vidare första upplevelse som kund till "The Fat Cow"...

EDIT: Efter att ha ringt och påmint igen fick jag till slut rätt varor skickade.

30. august 2023

Brisket

Beställde en packer brisket på 6.7kg. Från att leveransen gick iväg hade jag den levererad dagen efter fortfarande väl djupfryst fortfarande. Med tanke på att vi bor i norra Uppland var det väldigt positivt. Rökte den 3h på min Weber Kamado och efter det hamnade den i ugnen i 9h på 115 grader då regnet förstörde möjligheterna att fortsätta ute. Efter 4h vila i frigolitlådan som den levererades i så fick vi ett fantastiskt resultat.

7. juli 2023

Uselt!

Jag beställde 3 olika köttdetaljer den 20:e juli, till en middagsbjudning den 28:e. Fick direkt efter beställning ett mejl där det stod att det var semesterstängt den veckan(v.29), vilket inte meddelades förrän efter man beställt... Fick sedan ett mejl den 24:e där det meddelades att min beställning var försenad, men inte varför eller hur mycket försenad. När jag försökte få svar på det via mejl så fick jag bara automatiska utskick där det meddelades att det var stängt v.29, och detta var ju alltså måndag v.30. Väntade till den 27:e innan jag hörde av mig igen och skrev att det är inte v.29 längre, fick då ett nytt utskick där det stod att v.30-31 är det semestertider vilket påverkar kundtjänsten.. Skickade utterliggare två mejl den 28:e där jag beskrev hur besviken jag var men inget svar. Den 31:a fick jag ett svar där jag meddelades att min order inte var hanterad ännu och hen skulle kontakta lagret och sedan höra av sig. Detta var på morgonen. Senare på kvällen skickade jag ett mejl där jag frågade om det verkligen tar en hel dag att kontakta lagret? Dagen därpå fick jag till svar att en av mina tre detaljer inte fanns i lager och frågade om jag kunde tänka mig något annat istället. Varpå jag svarade med en alternativ produkt. Sedan samma dag så får jag en leveransbekräftelse där mina tre ursprungliga detaljer listans som paketerade och skickade. Tänkte då att någon hittade kanske en bit på lagret ändå, då jag ändå inte fick något svar gällande alternativa detaljen.
Fick sedan leverans den 3:e augusti, men där fanns bara 2 av tre beställda detaljer. Jag ringde på en gång till kundtjänsten där jag efter en stunds väntetid fick prata med någon. Jag beskrev hela händelseförloppet och denne sa bara att "ja då måste det ha blivit fel någonstans". Ingen ursäkt eller något åt det hållet. Hen skulle ta ärendet vidare till huvudkontoret, och jag tryckte på gällande någon typ av kompensation för allt besväret.
Idag är det den 6:e augusti och jag har ännu inte fått återkoppling. Imorgon är det måndag så hoppas på goda besked då.
Extremt besviken på den usla servicen!

Idag, den 17:e augusti, har det levererats en alternativ produkt. Samt en kompensation i form av några lessna upptinade blodiga grytbitar..
Kommer aldrig beställa härifrån igen.

6. august 2023