Se hva andre synes
Muligvis nogen af de fedeste høretelefoner jeg har haft. Top kvalitet, solid lyd, behagelig pasform og så er der ekstra kabler til hvis man er til gaming eller i studiet. Varm anbefaling herfra!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
FAUSTIX er et dansk lydbrand skabt af DJ og producer Morten Olsen - bedre kendt som Faustix. Vores mission er enkel: at levere høretelefoner med lyd, kvalitet og performance, der kan mærkes. Alle produkter bliver personligt udvalgt, testet og godkendt af Faustix selv - med fokus på klar lyd, dyb bas og komfort, der holder. Vi går ikke op i smarte buzzwords, men i ægte lydoplevelser, der fungerer i virkeligheden - på scenen, i studiet og i hverdagen. Hos FAUSTIX tager vi os af hele processen - fra udvælgelse og test til pakning og support. Det betyder, at du altid får hurtig levering, personlig service og produkter, vi selv står 100 % inde for. Vi er stolte af at være et dansk brand med passion for lyd - og vi værdsætter hver eneste anmeldelse, der hjælper os med at blive endnu bedre. 👉 Del gerne din oplevelse her på Trustpilot - vi læser alt, og din mening betyder noget.
Kontaktopplysninger
Gammelmarksvej 11, 7100, Vejle, Danmark
- kontakt@faustix.dk
- faustix.dk
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Så øv… træner dagligt
Så øv… træner dagligt, så har prøvet diverse forskellige headset…. Da det var selveste Faustix som lavede et par headset så tænkte jeg “de må have en bad og lyd der kan noget”. Men nej…. Jeg kan høre det hvis der bliver støvsuget i baggrunden, og der er ikke rigtig noget vildt ved bassen… så skuffet 😣
Følelsen af kvalitet 💚
Følelsen af kvalitet med at produkt der bakker det op 👌 har haft mange forskellige earbuds men FSTX Go er klart de bedste jeg har haft og så er jeg imponeret over microfonen, som bare fungere i modsætning til mine Samsung Buds som koster 3 gange så meget 😅 super godt produkt 👌
Har nu brugt måned på prøve få en retur…
Har nu brugt måned på prøve få en retur label tilsendt så jeg kan komme af med det produkt som ikke virker og min penge retur.
Har oplevet kommunal arbejder på rohypnoler som arbejder hurtigt og meget effektivt en kunde service.
Fantastisk lyd i forhold til prisen - FSTXOne Wireless (ANC)
Fandt dem på tilbud til bare 249 hvor de normalt koster 499 og lyden var fantastisk! Manualen er nem at forstå, bassen er god og lyden er bare alt i alt virkelig god. Bedste høretelefoner jeg har haft!
købte et par fstxOne, sammenlignet med Sonys 1000mx3
Jeg købte et par fstxOne. Var meget spændt på kvaliteten og hvordan de spillet - indtil videre meget positiv overrasket da jeg har sammenlignet dem med Sony 1000mx3. Anc i fstxOne virker rigtig god. Syntes lyden spiller max (de kan faktisk spille højere end Sony’s hvilket jeg er fan af. De virker også lækker i kvaliteten også kan de faktisk passe i min hardcase fra sony’s det er sku blæret. Så indtil videre 5 stjerner herfra det er virkelig godt givet ud for små 299kr - jeg købte nogle i lufthavnen til 499kr på tilbud og de er slet i nærheden af den kvalitet! :-)
Super glad for mit køb
Super glad for mit køb. 👍
Spiller fremragende 💪
God service og mange god lyd
God service og mange god lyd. Bliv overraskende over det .overvejere at købe et sæt mere
Ingen service
Ingen service
Jeg har ingen ting hørt fra deres support efter reklamation på hører telefoner. Snart gået en måned.
Fået et par FSTXgo i julegave
Fået et par FSTXgo i julegave, ønsket mig dem specifikt da der står flg. i beskrivelsen af disse. Komforten er enkel og sikker. Vælg de tips der passer bedst, vrid dem på plads og glem resten. Det var derfor jeg ønskede mig disse, men der er ikke nogen tips. Har skrevet til kundeservice den 28-12-2025 og fået et sagsnummer, og de skriver i deres mail at man ikke skal blive ved med at skrive, da dette vil forsinke processen, så dette er selvfølgelig ikke gjort. Vi skriver nu den 12-01-2026 og har stadig intet hørt fra dem.
5 diamanter her fra!
Fik et par faustix one i tidlig julegave af min elskede hustru, og jeg må sige at det et de bedste on ear hovedtelefoner jeg har prøvet til dato! Perfekt pasform og super lækker lyd, og med ANC på så bliver du på ingen forstyrret af andet udefra kommende støj. Min kone skulle også have et par efter at hun prøvede mine.
Så fra en musikglad mand får de 5 stjerner men de fortjener klart 5 diamanter!
Levering ganske fin,MEN
Levering ganske fin, som lovet,
Høretelefonerne spiller faktisk rigtigt godt til de penge, det er jo små penge for et sæt hørebøffer.(One) men hver gang jeg bruger dem så slukker de efter 2-3 sange / 10 min ca så kan man tænde igen og så gør de det samme igen og sådan bliver det ved. Det bliver man faktisk pænt træt af.
Har skrevet til kunde service for 2-3 dage siden men har ikke hørt fra dem endnu, men regner jeg da bestem med jeg gør, håber lidt jeg måske kan få lov til og opgrader til Pro versionen, og jeg har lidt held med det bare spiller når jeg engang finder mig et sæt hørebøffer.
Simpelthen den fedeste lyd til virkelig…
Simpelthen den fedeste lyd til virkelig god pris 😍 Har prøvet så mange hørebøffer, for er virkelig kræsen med min lyd. Jeg hører musik hver dag og de her er mit match. Klar og dyb sound. Kan varmt anbefales og fik en sweet deal 👍🏻 Køber ikke andre steder fra igen
Røver køb
Røver køb
Så meget for pengene
Køber kun høretelefoner hos Faustix nu.
Mvh Malthe
Hurtig levering. Super lyd, er meget tilfreds. 🎧
Muligvis nogen af de fedeste…
Varm anbefaling herfra!
Det er nok det bedste headset jeg…
Det er nok det bedste headset jeg nogensinde har haft. Jeg er virkelig glad for dem og kan ihvertfald anbefale dem.
Lynhurtig levering og god lyd for…
Lynhurtig levering og god lyd for pengene
Vildt gode til pengene🙏💪 takker
Mega god lyd i dem
Mega god lyd i dem. Det giver dog en underlig lyd/fornemmelse i ørerne, når man kører bil og har noisecancelling på.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.