thansen.no Anmeldelser 7 075

4,2

Veldig bra butikk men når jeg kommer i kassen og skal hente varer eller kjøpe noe så tar det så lang tid. Betjeningen bruker veldig lang tid på hver kunde, så hvis det er to tre foran meg i køen blir... Vis mer

Fantastisk samarbeid mellom fysisk butikk og nettbutikk! Varene kom veldig raskt i butikken uten ekstra kostnad, eller du kan bestille med post mot et tillegg. Ryddig nettside, stort utvalg, konkurran... Vis mer

Kjøpte 2 dekk på nett for levering i butikk. Etter 2 uker uten å høre noe så kontaktet jeg kundeservice. Kom gjennom på 3. forsøk etter å hørt på samme melodi i 3 x 5-10 minutter. En danske som var b... Vis mer

Jeg hadde sendt inn en bestilling på en rekke deler, men fant på ettermiddagen ut at noen av delene var bestilt med feil dimensjon (av meg) men tok en telefon til kundeservice, og de fikset opp i prob... Vis mer

1. Nr. 9 av de 11 beste virksomhetene i kategorien Bilutstyrsbutikk
  2. Nr. 11 av de 12 beste virksomhetene i kategorien Bildeler
  3. Nr. 2 av de 6 beste virksomhetene i kategorien Sykkelbutikk
  4. Nr. 1 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Butikk med sykkeltilbehør
  5. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Forhandler av bobilutstyr
  6. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Motorsykkelbutikk

Om thansen.no

Landsdækkende butikskæde og en af Norges største webshops.

• Hurtigt og effektiv levering
  • 365 dagers returrett
  • Byt i våre butikker over hele landet
  • Click & Collect - hent etter 30 min.

thansen opererer i dag i Danmark, Norge og Sverige med et stort sortiment på over 250 000 produkter.

Hos thansen er det en ære i å tilby god kundeservice og en fantastisk kundeopplevelse – hver gang.
Rask og effektiv levering
Vi leverer varene dine raskt og effektivt med rask levering, slik at du kan ha dem i løpet av få dager etter bestillingen.
Click & Collect
Bestill online og hent varene dine i en af våres mange butikken allerede innen 30 minutter med Click & Collect.
365 dagers returrett
Hos thansen har du hele 365 dagers returrett, slik at du kan føle deg trygg og ha god tid til å bestemme deg. Skulle du ha behov for å bytte en vare, kan du enkelt gjøre det i en av våre mange butikker spredt over hele Norge.
Historie om thansen
thansen ble grunnlagt i Danmark i 1991. Siden den gang har det gått raskt, og i dag har vi butikker over hele landet og en nettbutikk med mer enn 250 000 produkter på lager. Den første thansen-butikken i Norge åpnet i 2017, siden har vi vokset oss sterke, med butikker over hele landet og en like stor nettbutikk. I 2022 åpnet vi vår første butikk i Sverige, så thansen-konseptet er nå også til stede her.

4,2

Bra

7k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Håpløs kundeservice

Håpløs kundeservice. Feil reklamering.

16. mai 2026

Hei Øyvind,

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager din opplevelse med kundeservice.

Vi kan dessverre ikke finne ytterligere informasjon basert på det oppgitte ordrenummeret, og vi ber deg derfor kontakte oss igjen med riktige ordreopplysninger slik at vi kan hjelpe deg videre i saken.

Stort forbedringspotensiale

Vareutvalget og prisene i seg selv er bra, men servicen sentralt, og Mjøndalen spesielt, står til terningkast 1. Det tar også veldig lang tid å handle hver eneste gang jeg er der. Alltid kø, og alltid lang tid pr kunde. Bruker mye tid på sjekke og diskutere ting på pc, samt hente varer på lageret i andre enden av butikken.

Hei

Takk for din anmeldelse.

Vi er glade for at du opplever vareutvalget og prisene som gode.

Samtidig beklager vi at du opplever lang ventetid og varierende service i butikken, spesielt i Mjøndalen. Dette er ikke den kundeopplevelsen vi ønsker å levere.

For å gjøre handelen enklere og spare tid, har kunden også mulighet til å bestille varer på nett og hente i butikk.

Vi vil også informere om at vi i denne perioden er i gang med å flytte lager, noe som kan påvirke både vareflyt, tilgjengelighet og behandlingstid.

Rask og effektiv kundebehandling

Rask og effektiv kundebehandling. Skulle få nye dekk på felg, og fikk hjelp av en ansatt som tok oppgaven med en gang. Han gjorde det lille ekstra som ga meg en god kundeopplevelse.

18. mai 2026

Bestillte 6/5 var estimert leverings…

Bestillte 6/5 var estimert leverings tid 8/5 men kom ikke før 19/5 og fikk ingen info om hvorfor eller att den ikke skulle komme før så lang tid etter på

Hei Andreas,

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager at leveringstiden ble betydelig lenger enn det opprinnelige estimatet, og at du ikke fikk informasjon underveis om forsinkelsen.

Dette skyldes i perioden utfordringer knyttet til flytting av lager, som kan påvirke både leveringstid og oppdateringer underveis.

Hadde ikke varen

Hadde ikke varen. Selv om jeg fikk hentemelding.

Hei Jostein,

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager at du mottok hentemelding, selv om varen ikke var tilgjengelig ved ankomst.

Dette skyldes en feil i den interne lager- og klargjøringsprosessen.

tok for lang tid

Hei Kristian,

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager at leveringstiden ble for lang.

Dette skyldes i perioden flytting av lager, som kan påvirke både lagerstatus og leveringstid.

thansen

På nettsiden var varen på lager

På nettsiden var varen på lager, men tok lang tid før den kom i butikk for levering.

Hei Terje

Takk for anmeldelsen din.

Vi beklager at leveringstiden til butikk ble lengre enn forventet, selv om varen stod som tilgjengelig på nettsiden.

I perioden kan det forekomme forsinkelser som følge av flytting av lager, noe som kan påvirke både lagerstatus og leveringstid.