thansen.se Anmeldelser 3 049

4. Butikk med sykkeltilbehør
  5. Forhandler av bobilutstyr
  6. Motorsykkelbutikk

Om thansen.se

Rikstäckande butikskedja och en av Sveriges största webbutiker.

• Snabb och effektiv leverans
  • 365 dagars returrätt
  • Byte i våra butiker över hela landet
  • Click&Collect - hämtning efter 30 min.

Hos thansen sätter vi en ära i att erbjuda våra kunder en fantastisk upplevelse – varje gång.

Snabb och effektiv leverans
Vi levererar dina varor snabbt och effektivt, så att du kan ha dem inom några dagar efter beställningen.
Click & Collect
Beställ online och hämta dina varor i butiken redan inom 30 minuter med Click & Collect i en av våra många butiker.
365 dagars returrätt
Hos thansen har du hela 365 dagars returrätt, så att du kan känna dig trygg och ha gott om tid att bestämma dig. Skulle du behöva byta en vara kan du enkelt göra det i en av våra många butiker runt om i Sverige.
Historien om thansen
thansen grundades i Danmark 1991. Sedan dess har det gått snabbt och idag har vi butiker över hela landet och en nätbutik med mer än 250 000 produkter i lager. Den första thansen-butiken i Sverige öppnade 2022, och även här har vi växt oss starka, med butiker över landet och en lika stor nätbutik.

4,2

Bra

3k anmeldelser

Leveringsdatoen for bestillingen min 19 juni…

Leveringsdatoen for bestillingen min ble endret til den 24., og jeg ble ikke informert om dette. Det betyr at jeg ikke mottok bestillingen min, og jeg måtte reise videre, fordi jeg hadde en fergebestilling til Rostock på kvelden den 19. juni.

19. juni 2025

Hei Attila.

Takk for henvendelsen

Du kan alltid spore bestillingen din på mittthansen.
Vi hjelper deg gjerne med en status via kundeservice også.

Mvh Alexander

Dette er for dårlig!

Fikk tilsendt en link slik at jeg skulle kunne holdes informert om når delen ankom Horten. Stod at jeg kunne hente den etter 09.30 den 10.7. Så satte meg i bilen 09.30 og kjørte fra Tønsberg til Horten, hvor betjeningen bare sa at den er ikke kommet ennå... Kontroll med linken så var datoen forandret med to dager frem i tid. På mitt spørsmål om hvordan slikt er mulig bare ristet betjeningen på hodet og sa så arrogant at det er slik det er, ikke en beklagelse eller vilje til å å vise at dette må det rettes opp i. Dette er rett og slett alt for dårlig!

10. juli 2024

Hej Stig

Kan du oplyse et ordrenummer på din bestilling, så vil vi kunne se på sagen herfra.

Mvh Kasper

Thansen avd Hillevåg / Stavanger

Thansen avd Hillevåg / Stavanger
Jeg må si jeg er meget godt fornøyd med servicen jeg har fått der , både når jeg kjøpte dekk og som de la om på min Twizy , og når jeg trengte hjelp med en ventil på et mc hjul .
Kjekke folk som gjør det lille ekstra .👍

4. juli 2024

ELENDIG!

Avd. Drammen CC Senter.
Jeg blir satt ut av det ufine og arrogante.
Altså kundeservice.
En helt lattelig og uinteressert kundebehandler.
(Mulig de andre er mer oppegående)
Måtte gjenta meg og han var mumlende uten øyekontakt eller ørekontakt.
Mc buksa jeg ville prøve var det blankt og kort "Nei"
Hadde da kjørt 3.2 mil.
Aldri mer!
Thansen er generelt ubrukelig på å "lære" opp sine ansatte (Hvis de i det hele tatt gjør det) med en udugelig webside hvor de ikke aner hva som passer til hva av deler.
Dette tok jeg opp for 5 år siden med ledelsen med et svar unt småbarn, men jeg leser at Bent Jensen utvikler av konseptet var lei av og ikke finne deler...
DET.... har han glemt og han er absolutt ingen servicemann.
Utover det så kjørte jeg i dette tilfelle 6 mil da buksen ikke var på lager der jeg bor.
(Hvor de forøvrig har god kundeservice)
Stakkars folk som gjør en innsats i dette firmaet. drevet av profitt.
... Se anmeldelser....
(Ser av svaret jeg fikk at de rett og slett ikke skjønner eller vil skjønne deres utfordring.)

24. juni 2024

Hei Vegard

Takk for anmeldelsen.
Hvis det er en spesifikk utfordring med en bestilling, kan du oppgi referansenummeret på rapporten din, så vil vi undersøke saken umiddelbart.
Er du derimot bare generelt misfornøyd med thansen, så er dette også helt greit.
Hvis det er utfordringer med å finne deler til bilen din, kan du ta med en mekaniker for å få råd for å sikre at bestillingen din blir riktig ved 1. forsøk. Er thansen drevet av profitt... Jeg er ganske sikker på at de fleste bedrifter ønsker å tjene penger ellers legger de bare ned etter kort tid. Riktig god sommer

Styr unna

Styr unna ! Bestilte henting i butikk før kl 14 da det står at den kan leveres etter kl 16 dagen etter. Fikk da bekreftelsen hvor det plutselig står henting to dager senere. Kommer da i butikken hvor de sier kom tilbake onsdag torsdag neste uke. Roger kundeservice som sier at varen ikke lenger finnes så den kommer nok aldri. Hva med noe beskjed her underveis ??? I tillegg har vi ved to tidligere anledninger måttet reise frem og tilbake og bytte vare i butikk da de har gitt oss feil. Dette var dråpen !

10. mai 2024

Hei Monica

Kan dere oplyse ordrenummer eller fakturanummer, så jeg kan se dette i mit system.

Mvh Kasper
thansen

Helt UTROLIG ELENDIG service !

Helt UTROLIG ELENDIG service !! Gjelder THansen i Norge !!!

Kjøpte en sykkellykt med ekstern batteripakke til 699,- Denne tålte ikke minusgrader og var helt 'død' dagen etter full-lading. Iflg.THansen er dette helt normalt med ALLE Lithium Ion batterier og at disse må taes med inn når det blir kaldt ute 😆 Fikk således ikke reklamert på lykten, ei heller fordi jeg hadde avhendet emballasjen og iflg.THansen er det da uttalt (implisitt) at om man ikke tar vare på emballasjen i to (2) år minus én dag, får man uansett ikke reklamert på produkter som ihht.Kjøpsloven har to (2) års reklamasjonsrett... Og, så er det jo dessverre slik i tillegg at man ikke akkurat blir møtt med 'smil og lutter glede' i butikken heller (Larvik) 😑 Så, for å konkludere ville jeg nok gitt null (0) stjerner om dét var en opsjon!! THansen har med dette mistet ytterligere én kunde... Oppdatering:
Ga nylig THansen én sjanse til da de hadde et par tilsynelatende bra tilbud...MEN, skulle ha fulgt mitt opprinnelige instinkt da dét viser seg å stemme!! Produkter de selger er av SVÆRT dårlig kvalitet og returordningen likeledes !! Kjøpte et Sykkelstativ for tilhengerfeste fra Menabo som ikke engang passer på std.europeisk tilhengerkule, én av posene med deler var åpnet og manglet således en del !! Kjøpte også et 'mekkestativ' fra Ingear (hvilket også er merket på lykten tidligere kjøpt...(nevnt lenger opp i denne anmeldelsen), hvor 'kloen' som skal holde sykkel fritt fra bakken, KNAKK uten å ha annen belastning enn sykkelen (stativet skal iflg.spec.tåle 30 kg, mens sykkel benyttet veier 23 kg.)... Iflg.butikk-sjef, må reklamasjoner 'rapporteres' inn av butikken selv om det er HELT åpenbart en feil på produktet, hvilket vil si at jeg da måtte vente én uke for å få erstatnings-produkt eller få pengene tilbake ved å henvende meg i butikk (svar fra butikk : 'Hei. Sykkelstativet ditt er tatt tilbake av oss og pengene er satt på
kundekonto. Disse kan du få utbetalt i butikken i Sandefjord eller bruke til
og kjøpe noe annet ved en senere anledning.') !! Styr klar av useriøs kjede er det eneste rådet jeg kan gi !!!

15. april 2023
Vis anmeldelser på alle språk. (3 049 anmeldelser)