Skeidar Anmeldelser

1,4

Ufattelig dårlig kundeservice hos skeidar på Stoa i Arendal. Frekke folk på telefon og fortsetter å være frekke når man prøver å fortelle om dårlige opplevelser man hadde sist. Ville gi det en ny sjan... Vis mer

Bestilte en blå hjørne sofa 3og 2 14 dager før den skulle leveres fikk jeg beskjed om at fargen var utgått i fra fabrikken. Måtte bestille en annen farge Bretagne brown som de skulle levere. Da sofaen... Vis mer

Bestilte et bord som skulle komme etter 10 uker . Etter 11 uker ringte vi og etterlyste bordet . Fikk svar at det hadde skjedd en feil så de måtte bestille dette en gang til så da nye 10 uker å vente... Vis mer

I april bestilte jeg nattbord, og fikk beskjed om at det var seks ukers leveringstid. Etter åtte uker, tok jeg kontakt. Jeg fikk vite at bordet var på vei. Jeg ringte tilbake flere ganger, og fikk sam... Vis mer

1. Bolig og hage

Skeidar har hjulpet nordmenn med å skape gode hjem siden 1912. I dag er vi Norges største familieeide selskap innen møbler og interiør, med 50 varehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, nettbutikk på Skeidar.no og hovedkontor i Vestby. Hos Skeidar finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi tilbyr blant annet sofaer, lenestoler, senger, madrasser, spisebord, spisestoler, oppbevaring, utemøbler, tepper, lamper og annet interiør. Målet vårt er å tilby god kvalitet, moderne design og mest mulig verdi for pengene – uansett budsjett og stil. Vi designer og utvikler mange av våre egne møbler og merkevarer. I tillegg samarbeider vi med kjente produsenter som Stressless, Jensen, Svane, Wonderland, Brunstad, Conform, Hjellegjerde, Furninova og XOV. Sortimentet er valgt for å passe norske hjem, hytter og ulike behov. Historien vår startet med møbelsnekker A. Andresen, som åpnet et lite verksted på Ski i 1912. Fire generasjoner senere drives Skeidar fortsatt av familien Andresen. Selv om vi har vokst, er oppgaven den samme: å hjelpe kundene våre med å få det fint hjemme. Vi ønsker at det skal være enkelt og inspirerende å handle hos Skeidar, både i varehus og på nett. Våre medarbeidere skal være hjelpsomme, profesjonelle og tilgjengelige. Vi lytter til kundene, følger med på nye trender og jobber hele tiden for å forbedre produkter, tjenester, levering og handleopplevelse. Tilbakemeldingene på Trustpilot hjelper oss med å forstå hva vi gjør bra, og hva vi kan gjøre bedre.

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

170 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Feil produkt

Vi bestilte et skap til 13 999 kr, men fikk levert et annet skap til en verdi av 9 999 kr. Vi oppdaget at det var feil i nettløsningen, og påpekte dette med en gang. Alt står tydelig i ordrebekreftelsen – både produkt og pris.

Likevel nekter Skeidar å innrømme feilen. De påstår at vi har fått riktig produkt, selv om vi har betalt 4 000 kr mer enn skapet som ble levert faktisk koster.

Til tross for at feilen ligger hos dem, forventer Skeidar at vi selv står for retur og logistikk. Det er både urimelig og uprofesjonelt – og sier alt om hvordan de behandler kundene sine.
Har man gjort feil så rydder man opp i det, helt enkelt.

16. oktober 2025

Seng - Levering

Bestilte en seng på nettet med leveringstid på 4 uker, det tok 9 uker før sengen var i hus. Jeg fikk ingen oppdatering fra Skeidar, og da jeg selv tok konktakt for å etterspørre sengen så fikk jeg bare generiske svar som "vi forstår din frustrasjon, men.." det var mye frem og tilbake med utveksling av mailer, hvor de på et tidspunkt sier de skal se på saken og så skjer det ingenting. Jeg fikk heller aldri informasjon om hvor lageret jeg skulle hente på var. Jeg måtte ringe selv og undersøke.

7. oktober 2025

Styr unna

Jeg bestilte et bord fra Skeidar som ble markedsført med "rask levering" innen 3–5 virkedager. Dette viste seg å være fullstendig feil. Leveransen kom aldri innen rimelig tid, og det var ingen proaktiv oppfølging fra Skeidar sin side.

Da jeg forsøkte å kontakte kundeservice for oppdatering, opplevde jeg gjentatte ganger at svartiden overskred det som var lovet, og at henvendelser ble ignorert. Ingen tok ansvar, og ingen kunne gi meg konkrete svar på hvor bestillingen befant seg eller når den faktisk ville bli levert.

Skeidar reklamerer for rask levering, men evner verken å levere varen som avtalt eller å håndtere kundedialog på en profesjonell måte. Dette er ikke bare dårlig kundebehandling – det er villedende markedsføring.

Jeg mener denne praksisen bør følges opp av Forbrukerrådet. Kunder skal kunne stole på leveringstider som oppgis ved kjøp, og på at en forhandler svarer når man etterspør informasjon. Min erfaring tilsier at Skeidar ikke oppfyller noen av disse kravene.

3. oktober 2025

Kjøpte 2 stoler

Kjøpte 2 stoler, den ene er løs i feste mellom bunn og sete, tok kontakt for å få byttet den. De skulle sende en ny stol, 3 uker senere så purrer jeg og lurer på når den kommer. Da får jeg beskjed om at den er planlagt sendt neste uke. Etter totalt 2 mnd så må jeg purre igjen. Får beskjed om at butikken tar kontakt med meg neste uke. Uken etter har jeg fortsatt ikke hørt noe. Sender mail om at jeg vil levere tilbake stolen og heller få igjen pengene, da sluttet de å svare meg. Helt umulig å få kontakt med de. Har bare mail, ikke noe telefon nr å kontakte dem på. Har handlet hos Skeids 2 ganger tidligere, da var det runde på runde på en raklamasjon på et spisebord. Kommer aldri til å handle hos skeidar igjen, anbefaler heller ingen andre å gjøre det heller.

26. september 2025

Elendig service Skeidar

Vi kjøpte bord på Skeidar Drammen som visste seg å være skadet. Vi angrer virkelig at handlet på Skeidar. Elendig service og meget uhøflig daglig leder Magnus som er ikke flink med tilbakemeldinger. Han kranglet med oss fordi vi mente at det er ikke vårt ansvar å hente og levere bordet fordi det var ikke vårt feil at de har levert skadet bord. Først fikk vi beskjed at vi kan hente nye bordet mot at vi leverer den gamle bordet etterpå. Rett etterpå ombestemte han seg og sa at vi må levere det gamle bordet først. Vi mente at dette var ikke riktig fordi det var deres ansvar å hente å levere bordet, men vi kom ikke overens med hverandre. Til slutt måtte vi kjøre tilbake, hente det gamle bordet og kjøre den til butikken. Det har kostet oss både tid og penger. Det verste er at de tror at vi er dumme.

13. oktober 2025

Jeg anbefaler ikke butikken Skeidar

Jeg anbefaler ikke butikken Skeidar. Sofaen ble ødelagt etter et halvt år, og til tross for garanti svarer butikken ikke på reklamasjonene jeg har sendt (flere ganger). Veldig dårlig kundeservice.

12. oktober 2025

Reklamasjon i juli og fortsatt ikke fått svar.

Kjøpte utemøbler for over langt over 20 000 kr.
En av varene var en stor putekasse som passet til møblene jeg kjøpte.

Alt bra i butikk og levering helt ok.

Derimot putekassa som kostet så mye at man forventer at den skal være av god kvalitet.

Putekassa er ok men monteringen av denne er ikke bra.
Flere skruer og hull som er montert i selveste putekassen gav etter og førte til at skruene ikke gikk inn. Ikke fikk jeg de ut da de var integrert i stengene i putekassa.

Jeg måtte bruke strips og litt kreativitet mens jeg ventet for jeg sendte så klart inn en reklamasjon.

20.juli 2025 bekreftet Skeidar at reklamasjon var levert. Nå i dag har jeg fortsatt ikke fått noe svar. Det er over 2,5 mnd.
Dette er ikke en kundeservice jeg vil kalle bra.

Dårlig oppfølging.
Spennende å se om jeg får svar på purringen min.

29. juli 2025

Skeidar bare roter og hever seg over kjøpsloven

Her vil jeg bare si en ting styr unna Skeidar kundeservice lover og lyver de ordner ikke opp og følger ikke kjøpsloven, de lager sine egne lover og rettigheter de ordner ikke opp i helt åpenbare reklamasjoner heller de lyver å sier de ikke har mottatt reklamasjons henvendelser men de har svart med mail med saks nummer driver de å bare sletter innsendte reklamasjon dokumenter innsent i deres eget system selv de kan jo ikke bare forsvinne av seg selv..
HER ER DET BARE Å STYRE UNNA SKEIDAR Å TENKE DERE OM 10 GANGER FØR DU HANDLER HOS SKEIDAR SOM VISER TOTAL ANSVARS FRASKRIVELSE PÅ HELT ÅPENBARE REKLAMASJONER OG SAKER FORSVINNER

16. september 2025

Bestilling som aldri dukket opp

Bestilte en seng hvor det sto leveringstid 1-2 uker. Etter det hadde gått 1 mnd etterspør jeg oppdatering på leveransen, får til svar at den kommer om 1 uke, men 1 uke ble til 4 og hadde enda ikke fått sengen og hadde heller ikke fått ny oppdatering. Endte med at jeg kansellerte bestillingen ettersom ventetiden ble forlenget ytterligere. Skal aldri handle hos Skeidar igjen.

30. september 2025

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice! Frekk selger - og ingen oppfølging/tilbakemelding fra daglig leder vedr dette når han ble gjort oppmerksom på det. Ved reklamasjon og tilbud om ombytte, måtte jeg også betale et mellomlegg for å få ut nye stoler- selv om de opprinnelige stolene var gått ut av produksjon og ikke mulig å få tak i lenger. Butikken var full av flotte stoler iflg selger, bare å velge - men slik var det altså ikke i praksis. Veldig dårlig kvalitet på de stolene vi måtte betale for å få i "ombytte" også. Anbefaler IKKE å kjøpe noe på Skeidar.

23. august 2025

Kjøpte sofa med feil og fikk ingen hjelp

Kjøpte en sofa som har en fothviler som drives ut med en arm og motor. Denne funksjonen fungerer ikke som den skal. Jeg tar en video av det som skjer og sender den og en klage til reklamasjonsavd, som jeg får beskjed om å gjøre. Ingen svar. Sender nok en klage, men ingen svar. Det kaller jeg elendig kundebehandling. Handler ikke der igjen.Det er jo når ting går galt og man trenger hjelp, at bedriften har mulighet til å vise om de har god kundeservice eller ikke. I mitt tilfelle helt fraværende 😔 Anbefales ikke!

16. oktober 2024

Sofakjøp

Kjøpte sofa hos Skeidar i nettbutikken. Sofa skulle leveres innen 1-2 uker, gikk 7 uker før vi kunne hente den. Fikk og levert sofa med feil bein. Skeidar mener det er eg som har bestilt feil, og de har levert rett. Selvom de har fått bilder og bevis på at de har gjort feil. Kom ingen vei, så måtte kjøpe nye bein til sofaen selv. Blir ikke flere kjøp fra derifra! Aldri opplevd dårligere kundeservice. Lyger om leveringstid når en etterspør ordre også. STYR UNNA HANDEL I DERES NETTBUTIKK!!

11. september 2025

Useriøse og uprofesjonelle - Null stjerner!

Bestilte nye stoler i mars, fikk beskjed først etter at jeg hadde betalt at det kom til å ta 14 uker(!) - da stod det både 14 dager og 14 uker i ordrebekreftelse, og jeg antok at dette måtte være en skrivefeil. Men nei.
Ikke nok med det, de klarte selvfølgelig ikke å levere rette delene på hverken første, andre eller TREDJE reklamasjonordre! Til tross for at du som kunde må legge inn nøyaktig informasjon og laste opp bilder og i tillegg forklare alt på nytt over telefon! Nettbutikken, fysisk utsalgssted og lager har null kommunikasjon med hverandre og kunne like godt ha vært helt forskjellige selskaper. Ingen kompensasjon eller plaster på såret da jeg får siste rest av ordren på plass nesten et halvt år etter at jeg hadde bestilt og betalt for den. Hva det gjelder kvalitetsmessig på stolene er det også dårlig.. skeive sømmer og stifter, elendige skruer som gir etter om du prøver å ta litt i. NULL stjerner..

20. mars 2025

Ikke stol på levering

Bestilte en sofa fra Skeidar. Lang leveringstid er i seg selv ikke et problem, men når Skeidar krever at jeg ringer dem for å avtale en leveringsdato så forventer jeg også at produktet kommer når vi er enige om. Et langt leveringsvindu – mellom 10:00 og 18:00 – gjør at man må ta hele dagen hjemme i påvente av produktet, som selvfølgelig ikke kommer. Ikke noen beskjed, ikke noen ny leveringstid, og jeg antar jeg må ringe dem igjen, uten noen garanti for at den kommer når de sier.

Jeg antar Skeidar vil skylde på "ekstern leveringspartner", men det holder ikke. Jeg har kjøpt et møbel på Skeidar, og hvem som leverer det er likegyldig for meg så lenge det kommer som avtalt.

Edit: Endret denne fra 2 til 1 etter å ha forsøkt å snakke med kundeservice. Ikke svarer de, ikke ringer de opp (selv med oppringingsvalg på telefonen).

Etter e-post ba de meg hente produktet selv, til tross for at jeg har betalt tusen kroner i frakt. Ikke noe forslag om å refundere det.

Styr unna – kjøp møbler et annet sted.

12. september 2025

Kjøpte en Recliner over nett

Kjøpte en Recliner over nett. Helt i orden at det tar 1-2 uker før varen kommer. Ved bruk er den "livs farlig" å bruke i nærheten av barn og dyr. Forhvilern spretter ut som et prosjektil, da sier det seg selv at en må sikre området rundt før en kan ta ut forhvilern. Snakket med "kundeservice" (noe som er fraværende service) og ber om å kunne bruke angreretten. Men nei det går overhodet ikke ann ifølge den såkalte kundeservicen. Det var gått litt over 14 dager, det var en innfytningsgave så den ble ikke pakket opp med en gang, derav litt over 2 uker. Vi kunne returnere den og velge ut en annen men da blir det trekt 30% av totalsummen vi betalte, det vil si at vi taper penger på å returnere og da velge ut en annen. De må da selge den til redusert pris dvs 30% avslag. Så mao tjener de extra på dette. Så vi kunne ha reist å prøvd stoler men det er litt vanskelig når de ikke har den.
Har vært kunder av Skeidar i flere 10år men det er det helt slutt på nå.
Lite hyggelig kundeservice.
Anbefales ikke

11. september 2025

Elendig kundeservice hos Skeidar

Den 26.08.2025 bestilte jeg en ute-spisegruppe fra Skeidar sin nettside.
Varen var tilgjengelig fra nettlager, noe ordre-mailen jeg mottok etter bestilling også bekreftet.

En dag etter leveringsfrist purret jeg Skeidars kundeservice per epost, og etterlyste kjøpet mitt.
Fikk da 2.09.2025 svar «Vi beklager å informere om at bestillingen din er kansellert fordi varene for øyeblikket er utsolgt.».
Ingen beskjed ble gitt, og jeg måtte selv oppsøke informasjon.

Jeg sjekket raskt på nettsiden og fant identisk vare tilgjengelig i 5 butikker, og henvendte meg på nytt til kundeservice 2.09.2025 og spurte:
«Ser denne spisegruppen i flere butikker. Kan dere sjekke om det virkelig er tilfelle, og at denne reserveres på meg og jeg evt. henter denne selv (og dere kompenserer meg noe for kjøringen), dersom ikke dere kan fikse levering?».
Og fikk til svar 3.09 «Vi må dessverre informere om at varen for øyeblikket er utsolgt og ikke tilgjengelig i noen av våre butikker.»

Jeg ringte nærmeste butikk 3.09.2025 (som for min del var Larvik, da jeg bor i Drammen), og fikk bekreftet at «joda, vi har en igjen på lager, og holder av den til deg».
Samme ettermiddag fikk jeg lånt en varebil og hentet som avtalt varen i butikken. Mao. hadde ikke Skeidar`s kundeservice giddet å sjekke mot butikker, men bare sendt et standard-svar for å unngå ekstrajobb for seg selv.

Den 4.09.2025 sendte jeg ny henv. til kundeservice hvor jeg påpekte dette, og skrev om min misnøye mht. elendig oppfølging og tapt tillitt.
Og fikk aldri noen tilbakemelding etter dette.

3. september 2025

Ønsket å returnere en sofa før jeg…

Ønsket å returnere en sofa før jeg mottok den. Alt virket ok før jeg skjønner at jeg ikke mottar refusjon. Jeg skriver gjentatt til "Skeidar kundeservice" om situasjon da får jeg beskjed om at jeg har brukt min 14dagers frist for retur slik at jeg ikke vil ha rett på refusjon.(Beklager ulempen det vi medføre) ... Jeg mottok aldri sofaen i utgangspunktet. Etter flere stressende mailer og press fra en lokal Skeidarbutikk. Fikk jeg endelig bekreftelse på at jeg får en refusjon.

Så gav SKEIDAR en sjanse til......

Pengene ble borte og fikk aldri en ordrebekreftelse. Ny runde med å oppnå kontakt med Skeidar kundeservice. Jeg fraråder ALLE denne butikken. Spesielt over kjøp på nett. Anbefaler å handle i en fysisk butikk i såfall. Jeg opplever dette som en useriøs bedrift. Virkelig utrivelig.

26. august 2025