Skeidar Anmeldelser

1,4

Ufattelig dårlig kundeservice hos skeidar på Stoa i Arendal. Frekke folk på telefon og fortsetter å være frekke når man prøver å fortelle om dårlige opplevelser man hadde sist. Ville gi det en ny sjan... Vis mer

Bestilte en blå hjørne sofa 3og 2 14 dager før den skulle leveres fikk jeg beskjed om at fargen var utgått i fra fabrikken. Måtte bestille en annen farge Bretagne brown som de skulle levere. Da sofaen... Vis mer

Bestilte et bord som skulle komme etter 10 uker . Etter 11 uker ringte vi og etterlyste bordet . Fikk svar at det hadde skjedd en feil så de måtte bestille dette en gang til så da nye 10 uker å vente... Vis mer

I april bestilte jeg nattbord, og fikk beskjed om at det var seks ukers leveringstid. Etter åtte uker, tok jeg kontakt. Jeg fikk vite at bordet var på vei. Jeg ringte tilbake flere ganger, og fikk sam... Vis mer

1. Bolig og hage

Skeidar har hjulpet nordmenn med å skape gode hjem siden 1912. I dag er vi Norges største familieeide selskap innen møbler og interiør, med 50 varehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, nettbutikk på Skeidar.no og hovedkontor i Vestby. Hos Skeidar finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi tilbyr blant annet sofaer, lenestoler, senger, madrasser, spisebord, spisestoler, oppbevaring, utemøbler, tepper, lamper og annet interiør. Målet vårt er å tilby god kvalitet, moderne design og mest mulig verdi for pengene – uansett budsjett og stil. Vi designer og utvikler mange av våre egne møbler og merkevarer. I tillegg samarbeider vi med kjente produsenter som Stressless, Jensen, Svane, Wonderland, Brunstad, Conform, Hjellegjerde, Furninova og XOV. Sortimentet er valgt for å passe norske hjem, hytter og ulike behov. Historien vår startet med møbelsnekker A. Andresen, som åpnet et lite verksted på Ski i 1912. Fire generasjoner senere drives Skeidar fortsatt av familien Andresen. Selv om vi har vokst, er oppgaven den samme: å hjelpe kundene våre med å få det fint hjemme. Vi ønsker at det skal være enkelt og inspirerende å handle hos Skeidar, både i varehus og på nett. Våre medarbeidere skal være hjelpsomme, profesjonelle og tilgjengelige. Vi lytter til kundene, følger med på nye trender og jobber hele tiden for å forbedre produkter, tjenester, levering og handleopplevelse. Tilbakemeldingene på Trustpilot hjelper oss med å forstå hva vi gjør bra, og hva vi kan gjøre bedre.

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

170 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi kjøpte alle stua møblene våre fra…

Vi kjøpte alle stua møblene våre fra Skeidar, vi brukte nesten 100.000 NOK for møblene vi kjøpte. Etter det første partiet bestemte vi oss å bestille vitrineskap av samme serie. Vi bestilte det som har 190 cm høyde, men vi fikk høy skjenk i steden som var 145 cm i høyde. Selvfølgelig kan vi ikke vite hvordan produktet ble pakket så vi skjønte ikke feil produkt var levert før vi kom hjem og etablerte møbelet.
Support fungerer kjempe sakte og useriøs. De mener at alt var riktig, selv om vi har alt dokumetert på faktura. De svarer ikke en gang før vi purrer dem.
Dette har vi holdt på i månedsvis…Kundeservis er helt håpløs.

13. september 2025

Bestilte sofa med 6-7ukers…

Bestilte sofa med 6-7ukers leveransetid, har ikke hørt et pip via mail eller andre midler. Purret nå opp etter 11 uker, fikk beskjed at sofaen er forsinket i 4 måneder til!! Hva i? Frustrerende for å si det mildt, de skylder på leverandøren via kundeservice at leverandøren har en tendens for at dette skjer. Spør du meg?hvorfor har Skeidar avtale med en underleverandør som ikke kan levere produktene sine i riktig tid! Denne feilen ligger på Skeidar sine hender, viser hvor upprofesjonell de er når de hvitvasker seg fra feilen og legger skylda på andre. Dere selger produktene, og kjøper det fra underleverdørene da må jo dere ha kontroll på kvalitet, leveranse og avtalte kontrakter. Aldri opplevd noe så innmari dårlig bedrifts praksis. Er ikke rart dere har 1 i stjerne på trustpilot...

10. november 2025

Bestilte en stol fra Skeidar 30.08

Bestilte en stol fra Skeidar 30.08. Fikk beskjed om at den skulle overføres internt fra sentrallager til nærmeste butikk. Purret de opp for over en måned siden. Fikk beskjed om å smøre meg med tålmodighet. Purret opp igjen i forrige uke. Nå svarer de ikke…
Kan da ikke ta så lang tid å få transportert den stolen?

1. oktober 2025

Skaidar handles aldri hos

Skaidar handles aldri hos. For en elendig butikk og kundeservice. Kjøpte sofa, men endte opp med å sitte på gulvet i seks måneder pga at sofaen var knust ved levering. Trustpilot fantes ikke for 16 år siden, men etter og ha lest nyhets innslag om lignende flere ganger så er det på tide vi forteller om denne historien nå. Og vi er stolte over at vår boykott av denne butikken har holdt, for det fins ikke lyspungt til bedring. Så her blir det ikke kjøpt noe fra denne kjeden resten av vårt liv.

6. november 2025

Alt igrunnen

Alt igrunnen
Bestilte varene i Juli måned
Purret og purret på disse møblene som var skaper ifra Skeidar Martaserien. Tok ca 3mnd før de ankom oss da har vi hatt uttal med telefoner som de ikke gidder å svare på,enden på visa var at vi måtte oppsøke dem. Ikke nok med det MEN på dekketøyskapet er der ett stygt stort merke på overflaten og slik skal det ikke være. Sendte klage med en gang har enda ikke fått noen tilbakemelding på dette 14 dager siden vi la inn dette
ALDRI MER SKEIDAR, ELDENIG SERVIS OG TILBAKEMELDINGER IKKE SVARER DEM PÅ TELEFONEN HELLER
STYR UNNA

21. juli 2025

Bryter loven og lager sine egne regler

Bryter loven og lager sine egne regler. Defekt på juletre kjøpt til mange tusen i 2024, fikk beskjed om at saken min var avvist fordi reklamasjonsfristen var gått ut. Lurer på hvilken frist de da tar utgangspunkt i? Det spørsmålet stilte jeg som svar på e-posten og fikk aldri svar. Tar saken til Forbrukerrådet, ser ut som eneste løsning for å få fremgang og orden i saken. Reklamasjonsfrist er 2 år og det gjelder også for Skeidar, selv om de sikkert ikke ønsker det. Styr unna!

4. november 2025

ELENDIG!!

ELENDIG!!! Bestilte et bord i august som hadde hele 5 uker leveringstid å er nå i November og har fortsatt ikke fått bordet! Nå sier de 13 desember. Bestill heller en annen plass.

3. november 2025

Ekstremt sen levering og dårlig behandling - Skeidar

Vi kjøpte en madrass i starten av juni som skulle ta ca 5 uker leveringstid. Fire måneder gikk det før vi fikk varen. Og når jeg klagde til Skeidar fikk jeg bare beskjed om at dette var leverandørens feil. Etter tre måneder fikk jeg beskjed etter å ha mast om hjelp at madrassen var i butikken. Når vi kom dit var den ikke det allikevel- Vi ba sjefen ringe oss opp, noe hun aldri gjorde. Dette skjedde to ganger.

29. oktober 2025

Elendig oppfølging fra Skeidar Lørenskog

Jeg kjøpte en Svane seng, men det er tydelig høydeforskjell mellom madrassene. Jeg har sendt flere e-poster og purret mange ganger uten svar. Etter lang tid fikk jeg kun et standardavslag uten at de faktisk undersøkte problemet.
Forventet mye bedre service når man kjøper en dyr kvalitetsvare. Dette er rett og slett dårlig kundebehandling – jeg kommer ikke til å handle her igjen.

29. september 2025

HOLD UNNA SKEIDAR!!VERSTE KVALITET OG KUNDESERVICE,DE AKSEPTERER IKKE REKLAMASJONER

Kjøpte skapet med skraper og skader overalt ,også monterings feil. Kjøpte på nett men fått utlevert i fysisk butikk i Skeidar Ørsta. Allerede neste arbeidsdag vi gikk til Skeider Ørsta tilbake med bilder av skader og feil, og de ville ikke høre på oss heller eller ha skapet tilbake. Og i tillegg lederen va veldig frekk, sa at han ikke bryr seg om det vi kjøpte på nett og at han brukte hans egen tid for å utlevere den helt gratis. Så vi måtte klage på nett, og de på nett også ville ikke tro på at skapet hadde feil, for å sleppe refusjon . Og samtidig de ville ikke dekke transport tilbake ,då nærmeste butikken er 45 min unna + varebil lån. ALDRI SKEIDER!! HOLD UNNA FOLKENS,VERSTE KVALITET SOM FINNES-TEMU MYE BEDRE!!!!

27. oktober 2025

Elendig kundeservice og 4mnd forsen leveringstid

Jeg bestilte en vare i August med leveringstid 5-7 dager. I flere uker har jeg prøvd å få svar fra kundeservice (chat), hvor de lover å sjekke saken å ta kontakt igjen snarest. Dette skjer aldri. Når jeg ringte Skeidar trondheim sier de at varen sannsynligvis kommer til nyåret, 4mnd forsinket. Skjønner ingenting av hvordan Skeidar driver kundeservicen sin, kjøper ikke en vare derfra igjen...

24. oktober 2025

Fraråder alle å handle på Skeidar

Fraråder alle å handle på Skeidar. Elendig kundeservice. Bestilte en sofa på nett og fikk forespeilet en leveringstid på 6-9 uker. Fikk ingen ordrebekreftelse, så i ettertid var det vanskelig å se tilbake på hva man egentlig hadde kjøpt. Sofaen ble omsider levert etter 12 uker, og da var hjørnet på sofaen knekt og hele sofaen dermed ubrukelig. Ettersom at Skeidar ikke har noe telefonnummer å nå dem direkte på, sendte vi mail og leverte reklamasjonsskjema via nettsiden. Har enda ikke fått svar og vi har nå måttet melde saken til Forbrukertilsynet. Svært skuffet over det jeg trodde var en seriøs møbelforretning. Skeidar scorer derfor lavt hos meg om dagen.

13. oktober 2025

Elendig på levering

Elendig på levering. I det siste har jeg handlet 2 stk bord og siste gangen spisestuestoler. På hvert av disse 3 kjøpene er jeg blitt lovet 2-3 uker levering. Og hvert enkelt av kjøpene har gått over minst 4,5-5 uker. Grunnen til kjøpet var at de var fine, men leveringsdatoen var viktigst. Og når de 3 ganger på rad ikke klarer å levere på det, ELLER gi beskjed om forsinkelsen, da er det for dårlig.

22. september 2025

Ingen ordrebekreftelse frå kjøp i nettbutikk ved kjøp, ei svar eller kontakt.

Bestilte eit spisebord på nett hjå Skeidar med levering 3-5 dg utan å få ordrebekreftelse hverken i søppelpost, uønska eller vanleg e-post. Ingen tlf å nå dei på så har sendt mail og etterspurt ordrebekreftelse uten å få svar. Fann til slutt ein chat og etterspurte ordrebekreftelse der- uten å få det då heller. Pengane har gått ut av konto for lengst. Heldigvis har eg skjermbilete for bestillinga. Etter å ha lest her er eg spent på om dei overheld leveringa innan 3-5 dagar då Skeidar seier bordet er på lager. Vurderer å kansellere heile bestillinga då dette er så useriøst som det går ann av ein norsk kjent møbelkjede.

20. oktober 2025

Tony Andre på Skeidar Asker var utrolig…

Tony Andre på Skeidar Asker var utrolig hjelpsom og hadde så god kompetanse. Kunne gi råd om alt fra seng til tepper og sofa. Han er virkelig opptatt av å dekke kundens behov. Er i tillegg fornøyd med alle varene vi endte opp med. Vil anbefale denne avdelingen til alle!

18. oktober 2025

IKKE kjøp møbler på skeidar!

Vi kjøpte en sofa i september -24. Vi har måttet sende inn flere deler av sofaen til reparasjon i løpet av 2025. Først ble ikke sofaen hentet som avtalt og vi måtte vente 5 uker ekstra på å få sendt den inn pga ferieavvikling, så ble det sagt at reparasjonen skulle ta 5-6 uker. Det tok 12 for den ene delen og den andre har vi enda ikke fått tilbake (er 9 uker siden den ble hentet)! Og når vi får den ene tilbake, så mangler det mange deler som vi sendte med da den ble hentet hos oss og som gjør at det elektriske fortsatt ikke kan brukes. Den andre delen har skeidar eller leverandør klart å rote bort og verken skeidar eller leverandør som har fått den til reparasjon, vet hvor den befinner seg. Vi har vært i kontakt med skeidar på mail og telefon mange ganger i prosessen og enten ikke fått svar eller beskjed om at de skal sjekke opp også ringe tilbake, noe de ikke gjør! Nå er vi lei og fraråder alle andre å handle hos skeidar!! Dårlig kvalitet og den mest elendige kundeservicen jeg har opplevd!!!!

18. oktober 2025

Elendig service elendig kvalitet på en…

Elendig service elendig kvalitet på en seng over 20 000kr
Erstatning ventet jeg på i over 4 måneder og i dag fikk jeg den sengedelen i enda dårligere kvalitet. Skal jeg vente igjen 4 måneder for å erstatte det?
Helt sjukt at det er lovlig for Scheidar fortsatt eksistere.
Noen må ta tak i det og gjøre noe at folk i det minste får kompensasjon, hvis Scheidar ikke kan levere kvalitet.
Aldri kjøper der igjen

16. oktober 2025