Skeidar Anmeldelser

1,4

Ufattelig dårlig kundeservice hos skeidar på Stoa i Arendal. Frekke folk på telefon og fortsetter å være frekke når man prøver å fortelle om dårlige opplevelser man hadde sist. Ville gi det en ny sjan... Vis mer

Bestilte en blå hjørne sofa 3og 2 14 dager før den skulle leveres fikk jeg beskjed om at fargen var utgått i fra fabrikken. Måtte bestille en annen farge Bretagne brown som de skulle levere. Da sofaen... Vis mer

Bestilte et bord som skulle komme etter 10 uker . Etter 11 uker ringte vi og etterlyste bordet . Fikk svar at det hadde skjedd en feil så de måtte bestille dette en gang til så da nye 10 uker å vente... Vis mer

I april bestilte jeg nattbord, og fikk beskjed om at det var seks ukers leveringstid. Etter åtte uker, tok jeg kontakt. Jeg fikk vite at bordet var på vei. Jeg ringte tilbake flere ganger, og fikk sam... Vis mer

1. Bolig og hage

Skeidar har hjulpet nordmenn med å skape gode hjem siden 1912. I dag er vi Norges største familieeide selskap innen møbler og interiør, med 50 varehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, nettbutikk på Skeidar.no og hovedkontor i Vestby. Hos Skeidar finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi tilbyr blant annet sofaer, lenestoler, senger, madrasser, spisebord, spisestoler, oppbevaring, utemøbler, tepper, lamper og annet interiør. Målet vårt er å tilby god kvalitet, moderne design og mest mulig verdi for pengene – uansett budsjett og stil. Vi designer og utvikler mange av våre egne møbler og merkevarer. I tillegg samarbeider vi med kjente produsenter som Stressless, Jensen, Svane, Wonderland, Brunstad, Conform, Hjellegjerde, Furninova og XOV. Sortimentet er valgt for å passe norske hjem, hytter og ulike behov. Historien vår startet med møbelsnekker A. Andresen, som åpnet et lite verksted på Ski i 1912. Fire generasjoner senere drives Skeidar fortsatt av familien Andresen. Selv om vi har vokst, er oppgaven den samme: å hjelpe kundene våre med å få det fint hjemme. Vi ønsker at det skal være enkelt og inspirerende å handle hos Skeidar, både i varehus og på nett. Våre medarbeidere skal være hjelpsomme, profesjonelle og tilgjengelige. Vi lytter til kundene, følger med på nye trender og jobber hele tiden for å forbedre produkter, tjenester, levering og handleopplevelse. Tilbakemeldingene på Trustpilot hjelper oss med å forstå hva vi gjør bra, og hva vi kan gjøre bedre.

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

170 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Velg en annen butikk!

Bestillte en madrass i midten av juli. 3 uker leveringstid ble til 7 uker. Fikk omsider melding om å hente madrassen, noe som heller ikke skulle være lett.. (lageret er åpent 10-15 og ikke lørdag..) de skulle ta madrassen opp i butikken så jeg kunne hente etter jobb, etter en uke hvor jeg var innom 2 ganger for å prøve å hente, ga jeg opp og tok fri for å hente den. Fikk den hjem, bare for å oppdage at den var full av hull og shit! Returnerte den, men returen må man gjøre selv på nett, så får vell sikkert ikke noen ny madrass før tidligst til jul.... velg en annen butikk om mulig, dette er for dårlig!

4. september 2025

Lampe med ekstremt lang leveringstid, og som manglet deler

Bestilte to lamper på nett der begge hadde 2 ukers leveringstid. Det gikk 3 uker før jeg etterlyste, og da var den "på vei". Etter 4 uker fikk jeg melding om at jeg kunne hente varene, men det viste seg at butikken fremdeles bare hadde mottatt én lampe. Mye lovnader om undersøkelser og tilbakemeldinger som ikke ble holdt, men kunne til slutt reise til en annen butikk på andre siden av byn og hente en lampe. Det viste seg imidlertid at denne hadde tegn på å ha vært åpnet før og manglet skruer. Passe lei av å måtte følge opp.

25. august 2025

Jeg har kjøpt en spisebord hos Skeidar…

Jeg har kjøpt en spisebord hos Skeidar som ble levert etter mange problemer med levering.
Når jeg fått spisebord, den var var skadet det tok lang tid for å få opprette en sak.
Idag spisebordet fikk beskjed å venter for levering idag fra 12.00 til 20.00 , jeg ventet hele dagen til nå kl 18.55 , jeg fikk beskjed om de kan ikke levere idag
Dette er for dårlig fra Skeidar

26. august 2025

Problematisk betalingsløsning.

Problematisk betalingsløsning.

Skeidar har et litt merkelig betalingssystem der man må betale ved bestilling, der pengene ikke blir trukket fra konto.
Så blir pengene trukket fra konto når varen er på vei, flere måneder senere, uten å få et lite forvarsel.
Veldig vanskelig å få kontakt med kundeservice også.

22. august 2025

Ikke handle fra Skeidar!

Bestilte 2 senger som skulle leveres på 6 uker. Etter 7 uker hadde sengen fortsatt ikke kommet, sender de mail som de bruker god tid å svare på. Da viser det seg at det er yttligere 10 uker leveringstid. Så 6 uker var plutselig 17 uker levering. Og det uten at jeg fikk noen beskjed. Kansellerte hele ordren selvsagt!

21. august 2025

Er så mangelfull drift i tråd med gjeldende lov?

Vi kjøpte et lite bord og bordlampe på Skeidar Alnabru for snart 7 uker siden med beskjed om opp til 4 ukers levering. I uke 5 forsøker jeg å ta kontakt for å høre hvordan det går. Det nytter ikke å få kontakt på e-post eller tlf. I uke 6 får jeg sms om at varen har kommet. Vi arrangerer sjåfør, tar fri fra jobb for å kjøre og hente. Ved varemottak får vi beskjed om at nei, den har ikke kommet likevel. Ok, Skeidar tar hvertfall på seg å levere lampen når den kommer og vi kan ta med oss bordet som angivelig lå på lager fra før. Når vi kommer hjem ser vi at vi har fått feil bord (!) Jeg forsøker å ringe igjen.

På websiden står det at eposter besvares innen 48 timer, min første epost fikk svar etter 1 uke, den andre etter 4 døgn, de siste to (sendt for en uke+ siden) har ikke fått svar i det hele tatt. Ved 3 anledninger over 2 uker har jeg ringt på tvers av avdelinger uten å få svar, maskinen lover at du vil bli ringt tilbake av en ansatt ved nærmeste anledning. Ingen ringer tilbake.

Til slutt får jeg kontakt med Skeidar Tønsberg som riktignok ikke kan hjelpe med levering, men møter min frustrasjon og følger opp saken på mine vegne ved å skrive til region sjefen som gir tilbakemelding om at jeg vil kontaktes snarest. En uke senere har vi enda ikke blitt kontaktet av noen.

I dag, snart 7 uker etter kjøpet, kommer jeg gjennom på telefonen. En ansatt forteller meg på morgenen at butikksjefen vil ringe meg tilbake. Kl. 16:30 har jeg ikke blitt kontaktet og forsøker igjen - jeg har jo enda ikke fått gi beskjed om at bordet er feil. En ny ansatt svarer og kikker inn i saken for å hjelpe. Det blir tydelig at han ikke ser noe spor av verken mine epost til de eller fra Tønsberg. Det er ingen kontinuitet i saken. Han kan imidlertidig bekrefte at lampen må bestilles helt på nytt, sannsynligvis har min kommet og blitt solgt igjen i mens jeg har ventet.

Så, the saga continues, venter i spenning på å se om varene omsider kommer i neste uke. Enda mer spennende er det å se om noen i ledelsen tar ansvar og iverksetter noen bedrings tiltak, for så mangelfull drift kan vel ikke være hensiktsmessig for noen?? Tross alle feilene og ulempene medført her hadde fx mye vært gjort med litt bedre kommunikasjon.

8. juli 2025

Ekstremt dårlig

Ekstremt dårlig, under enhver kritikk.
Godtar ikke ikke angrerett selv FØR varen er levert!
Bord med ubrukelig bruksanvisning, elendig kundeservice via netthandel (Mirza). Styr unna, jeg har handlet her for over 25.000,- nok denne mnd (feriepenger), dette er første gang jeg handler her, og som det ser nå så er det også definitivt siste gang jeg handler her!

20. august 2025

Kjøp aldri noe på Skeidar..

Kjøp aldri noe på Skeidar..
Virker hyggelige og hjelpsomme kun frem til du betaler varen.
Var kjøpt seng i januar 2025 og rammen fikk sprekk på midten.
Reklamerte den 1.august og har bedt evt kun omå bytte sprukket del
Per dags dato er helt stilt.
Skeidar gir fort blaffen etter at de fikk dine penger..

Hei!

Hei!
Vi har bestilt sofa fra SKEIDAR i februar og fikk sofaen 4 juli😔når vi åpnet første pakke viste seg at sofa var ødelagt,tok kontakt med en gang og fikk veldig lite hjelp, måtte opprette en reklamasjon sak samma dag vi fikk sofa,ringte 2 uke senere fikk kun beskjed at saken er i gang, ringte SKEIDAR flere ganger for å høre om saken er behandlet,fikk kun svar at det er lang ventetid🤬ringte SKEIDAR i slutten av juli og saken er ikke behandlet og fikk beskjed at jeg kan låne en sofa til saken er behandlet og svarte ja takk og de skulle ringe meg tilbake men ikke en lyd fra SKEIDAR,så nå sitter vi hjemme uten sofa🤬 SKEIDAR er helt KATASTROFE.nå midten av august og fortsatt ikke en lyd fra SKEIDAR 🤬🤬🤬🤬

2. juli 2025

Bestilte en sofa med anslått leveringstid…

Bestilte en sofa med leveringstid inntil 6 uker. Etter et par uker spurte jeg om forventet levering. Etter mye fram og tilbake fikk jeg plutselig opplyst 12 ukers leveringstid. Dette uten at noen hadde tenkt å gi meg beskjed.
Elendig kommunikasjon og oppfølging!
Ps: ordren er kanselert.

5. august 2025

Veldig dårlig

Veldig dårlig. Feil info om produkter (for eksempel - en overmadrass skal ha 7 cm tykkelse, har kun 5). Etter at man pakka det opp og brukte 3 døgn for å la den puste for å få den tykkelsen, uten at noen var hjemme, klager de på hygiene og vil ikke ta produktet tilbake. veldig dårlig gjort.

14. august 2025

Lang ventetid på et utrolig produkt

Tok veeeldig lang tid fra bestilling til anskaffelse. Var så jeg glemte det ut. Gruelig frustrerende.Men da den endelig kom var jeg innom Skeidar. God service. Pene møbler. Flere gode salg på blomsterpotter og annet.

Når jeg fikk teltet fra skeidar var jeg 10/10 fornøyd med produkt. Litt tiltak å få det opp i vind, men det gjelder da det meste.

Perfekt produkt til god pris på salg 200kr. Utrolig lettvint, stilig og folk blir nysjerrige. Enda på første dagen og vi har blitt oppsøkt av 3 (4 mens jeg skrev dette) forksjellige nysjerrige kvinner som også virket som de egentlig ville prøve å sette seg ned dem óg.

Anbefales til alle som liker benker, og nyter livet:)

13. august 2025

tragisk kundebehandlig.

tragisk kundebehandlig.
forskjellige regler fra butikk til butikk og netthandel.
dette står ikke forklart noe sted så noen butikker nekter retur ifølge rettningslinjer(de har tydeligvis egene) ble ikke informert om at det var andre rettningslinjer.

saken gjelder at en selger solgte meg en sofa som jeg fikk forklart at var "god og myk å sitte i" dette var ikke tilfelle.
må være den hardeste og knirkete sofaen jeg noen gang har sitti i.
handler aldri igjennom skeidar igjen.

7. august 2025

Dårlig kvalitet, helt ubrukelig sofa. Ikke kjøp hos Skeidar!

Vi kjøpte stor „U” sofa på tilbud (nedsatt fra 26.000 til 14.000) og den er helt forferdelig. Jeg får vondt i rumpa av å sitte på den. Det er umulig å ligge ned fordi kroppen er presset inn i trebjelkene. Putene som støtter ryggen er harde. Hvis et barn hoppet opp i sofaen i all hast, kan de sannsynligvis skade seg. Jeg kommer aldri til å kjøpe der igjen. Likte mye bedre gammal sofa.. kundeservice hjelper ikke og vi får ikke noe erstatning, bare kaste i bosset og kjøpe enda ny en…

6. august 2025

Ikke kjøp! Portland hjørne sofa...

Kundeservice på Skeidar netthandel er heilt grusom. Ikkje kjøp gjennom netthandel.
Bestilte en sofa (Portland hjørnesofa) som var satt ned fra 26k til 14k. Denne sofaen anbefaler jeg ikke til noen. Helt forferdelig å både sitte å ligge. Man treffer på konstruksjonen hele tiden. Ingen hjelp å få. Ser ikke ut som jeg får returnert den heller. Sitter igjen med en dritt sofa som nesten ikke kan brukes. Ikke handle hos Skeidar!!!!

Kansellering pga. prisfeil

Jeg bestilte en kommode fra Skeidar.no i juli til 1499 kr, og brukte innmeldingsrabatt på 20 %, så prisen ble 1199 kr. Alt gikk gjennom og jeg fikk ordrebekreftelse både på mail og på «Min side» hos Skeidar. Fem dager senere får jeg en e-post fra dem der de påstår at det var en "systemfeil" – kommoden skulle visst koste 11 999 kr(!) – og at jeg måtte godta kansellering og legge inn ny bestilling til fullpris.

Mailen virket useriøs, med dårlig språk og saksbehandler som ignorerte svarene mine. Jeg godtok ikke kanselleringen. Etter mye frem og tilbake tilbød Skeidar meg 2000 kr på den nå rabatterte prisen på 9999 kr, men det er jo langt over den prisen vi hadde avtalt. Jeg tilbød å betale 3000 kr – mer enn dobbelt av prisen jeg bestilte til – men det ville de ikke.

De henviser til sine egne kjøpsvilkår om prisfeil, men slike vilkår gir ikke rett til å bryte inngåtte avtaler. Det har Forbrukerklageutvalget slått fast før. Unntaket er ved åpenbart feilprisede varer – men hvordan skulle jeg vite at akkurat denne kommoden var feilpriset? Den hadde ingen førpris, selges ikke andre steder, og de har flere andre kommoder til 1499 kr på nettsiden. Jeg er ikke en kommodeekspert – det burde ikke forventes.

Jeg har nå sendt saken til Forbrukertilsynet, men det kan ta opptil et år å få svar. I mellomtiden må vi skaffe ny kommode et annet sted. Dette er blitt en prinsippsak.

Skeidar viser null ansvar og virker useriøs i sin kundeservice. Jeg opplever at svarene deres er lite gjennomtenkte og at de kanskje bruker automatiserte KI-svar. De lytter ikke og tar ikke kundens perspektiv på alvor. Forsøkene deres på å løse saken er alt fra rimelige.

Styr unna Skeidar. Når noe går galt, tar de ikke ansvar – selv når de har sendt ordrebekreftelse og du har inngått en gyldig avtale. Ikke stol på at en bestilling faktisk gjelder, og ikke forvent god kundeservice.

13. juli 2025

Har bestilt en stol som skulle leveres…

Har bestilt en stol som skulle leveres innen 3-5 dager. Vi fikk levert feil stol, et produkt som er mye billigere. Det er nå uker senere og vi er ikke sikre på om vi har kommet i kontakt med et menneske engang. Bestillingstiden på nettsiden er 5 uker, men de nekter å gi oss et estimat på leveringstid, telefonnr til sentralbord eller fortelle oss hvordan vi skal få hjelp til å få stolen inn i leiligheten, da mannen min ikke kan være hjemme fra jobb en dag til for å ta imot leveranse (jeg er 8 mnd gravid...). Vi vet ikke lenger om stolen kommer før ungen er født, kjipt for den var det eneste som har hjulpet bekkenløsningen min så langt. Vi får heller ikke kansellert orderen og returnert stolen, for de har last inn en bestilling med dissertation menneskene vi ikke får lov til å kontakte, og vi kan ikke kansellere før den er fullført. Men de nekter jo å si hvor lang tid det tar.

1. august 2025

Bestilte et spisebord med stoler

Bestilte et spisebord med stoler, varene kom og jeg hentet på butikken. Kom hjem og det viste seg at vi hadde fått feil farge på stolene og det var hakk i bordplaten. Snakket med kundeservice i 2mnd frem og tilbake før de sa at jeg skulle få tilbake penger og en ny bordplate. Dagene gikk og pengene kom ikke over på konto (de sa de hadde overført 7000kr og at de skulle være på konto etter 3-7virkedager). Det gikk 10 dager før jeg sendte ny mail, da viste det seg at de ikke hadde overført pengene allikavel og at jeg kun kunne få tilbake 2000kr mtp stolene. Så de på kundeservice løy! Jeg sendte ny mail om at jeg skulle ha 7000kr og en ny bordplate- dette skulle skje asap hvis ikke gikk jeg til all media jeg kunne komme på! Gikk et sekund og jeg skrev at jeg heva kjøpet og at de kunne komme å hente dritten! Da kom pengene på kontoen etter 3-4 dager og vi venter fremdeles på bordplaten. Vi endte med feil farge på stolene, men det er ok. Det ble faktisk ganske bra 😅
Alt i alt, føler de på kundeservice sender autosvar, de ljuger og de har null tidsperspektiv! Spent på om den nye bordplaten i det hele tatt kommer :) IKKE handl på skeidar med mindre du kan gå ut av butikken med det i en pose eller under armen!

21. mai 2025

Føler meg lurt og kastet bort penger

Jeg kjøpte en ny seng med fast/fast madrass, måtte vente hele 12 uker før denne ankom lager. Etter 2 uker normalt bruk på 2 pers på 70/80 kg har allerede madrassen falt betydelig, dette klaget jeg på da det står på deres nettside at mer enn 2cm anses som produksjonsfeil. Min hadde søkket over 5 cm og jeg fikk til svar at dette anses som normalt. Etter mange krangler ble jeg lovet en ny madrass som en ekstra service, har ventet over 4 uker og enda ikke fått noe. Anbefaler ingen å handle her avd Moss og bruk pengene generelt andre steder enn Skeidar! Billig søppel alt sammen

1. februar 2025