Echtscheiding Online Anmeldelser

1,7

'Betaal direct bij aanmelden en je wordt snel geholpen' ... niet dus. Na twee weken wel de factuur ontvangen, maar de gelijk meegestuurde convenant daar was nog geen reactie op. Dan maar bellen om t... Vis mer

Slechte communicatie, zeer traag in verwerking. Ongeïnteresseerd in client. Zakelijk en onzinnig hard. Nog wat vervelende eigenschappen tijdens telefoon conversaties. Uiteindelijk de scheiding geregel... Vis mer

Teurlings staat goed aangeschreven en de prijs is aantrekkelijk. In de praktijk blijkt de snelheid en medewerking erg tegen te vallen. Er worden continu fouten gemaakt, maar die worden op een zeer ar... Vis mer

1. Juridiske tjenester og myndigheter

Om Echtscheiding Online

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Echtscheiding via internet op goedekope en snelle wijze. Gescheiden binnen 5 weken voor 675 of 765 euro zonder verborgen kosten.

Scheiden.nl was formerly known as Echtscheiding-online.nl

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

zeer behulpzaam

ik vond de communicatie erg prettig. Vond het wel heel veel werk om dit allemaal zelf op schrift te zetten. Het zou fijn zijn als je bepaalde punten zou kunnen volgen. dat je bijvoorbeeld meer voorbeeldteksten zou kunnen downloaden. Verzer ben ik zeer tevreden

14. november 2014

Snel goed en betaalbaar

De regeling van echtscheiding via dit advocatenkantoor is zeer aan te bevelen , geen poespas en snel resultaat voor een vooraf afgesproken betaalbaar bedrag.

31. oktober 2014

Jammer dat ons dossier in de eerste instantie per ongeluk op een stapel terechtkwam

Enig minpunt bij ons was dat ons dossier per ongeluk ergens op een stapel of kast terechtkwam waar het niet thuishoorde. Kleine 4 weken na afgifte van ons dossier heb ik gebeld voor de status. Het dossier bleek even zoek te zijn. Na even zoeken is het dossier gevonden. Na excuses die wij hebben aanvaard werd de scheiding snel en deskundig geregeld. Wij wisten weinig over de scheidingsproces.Teurlings & Ellens Advocaten heeft ons voorzien van alle benodigde informatie. Binnen 4 weken was de scheiding rond. Die vertraging die wij eerst opliepen was vervelend maar geen ramp.

31. oktober 2014

Duidelijk, snel en goedkoop

via een vriend die eerder gescheiden was via Teurlings (en tevreden) ook ingeschreven. Alles is duidelijk. Je krijgt een convenant en ouderschapsplan welke je met eigen woorden kan omschrijven. Het is best veel werk om het zelf goed te doen maar je krijgt een terugkoppeling met op en aanmerken. Omdat we het financieel beter zelf konden doen dan een advocaat á € xxx per uur toch hier voor gekozen. Je krijgt zeer snelle reactie op eventuele vragen. Al met al zeer tevreden en mocht je overal samen uit kunnen komen dan is dit zeker een (goedkope) aanrader!

29. oktober 2014