Zorgeloosch Scheiden Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze nemen al je zorgen uit handen. Scheiden is een beladen gebeurtenis. Een goede mediator helpt je hier stap voor stap doorheen. Zo is alles goed te begrijpen en wordt anders duidelijk uitgelegd.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Diana heeft ons vanaf het begin ontzettend goed begeleidt in ons scheidingsproces. Er was hele duidelijke communicatie, ze hield overzicht en wist complexe onderwerpen op een begrijpelijke manier... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Skilsmisserådgivning

Skrevet av virksomheten

We regelen alles voor jullie. Van de mediation, tot de verdeling van jullie woning, tot zaken waarvan je zelf nog niet eens wist dat je ze moest regelen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

50 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles wat je wil en nodig hebt!

Marco is vanaf dag 1 betrokken, eerlijk, oprecht en duidelijk geweest. Hij bewaarde voor ons het overzicht, hielp ons met het maken van een stevig ouderschapsplan en heeft voor ons de moeilijke weg naar een scheiding overzichtelijk en helder gemaakt. Als je dan toch besloten hebt om uit elkaar te gaan dan raden wij Zorgeloosch en dus Marco in het bijzonder ZEKER aan, ontzorg jezelf en gun jezelf een Marco! Dankjewel voor de goede zorgen en de oprechte betrokkenheid!

8. oktober 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas moet ik weer een keer in de pen…

Helaas moet ik weer een keer in de pen klimmen voor deze club. Na de stukgelopen mediation, waarbij de mediator gewoon is weggelopen van de opdracht, moet ik er nu achter komen na al die tijd dat mijn verzoek tot verwijderen van al mijn data op basis van AVG niet is uitgevoerd. Omdat ik nu doodleuk een reclame mail op mijn mail adres mocht ontvangen. Doe geen zaken met deze club. Neem gewoon een echt goede advocaat als mediator, die wel weet hoe het belastingtechnisch in elkaar zit. Ga niet akkoord met de inhalig commerciële manier van werken en laat je geen over de top hypotheek aan je K smeren.

7. oktober 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionele begeleiding met aandacht voor iedereen

Er was hele duidelijke communicatie, ze hield overzicht en wist complexe onderwerpen op een begrijpelijke manier bespreekbaar te maken. Ze nam altijd alle tijd voor ieders verhaal, zonder te haasten of druk uit te oefenen. Dit gaf vertrouwen in het proces.

Wat ik vooral heb gewaardeerd, is de persoonlijke benadering, het geduld en het gevoel er voor beide partijen volledig te zijn en beide partijen te horen en te steunen. Dankzij de deskundige begeleiding heb ik het mediationtraject als zeer positief en waardevol ervaren en zijn wij echt ontzorgd.

25. september 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn erg tevreden over Vincent

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Vincent Weggeman. Hij is deskundig, rustig en duidelijk en weet ingewikkelde zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen. Daarbij hadden we allebei het gevoel dat er echt naar ons werd geluisterd.

Vincent houdt het proces goed op koers zonder voorbij te gaan aan de emoties die bij een scheiding horen. Dat gaf ons veel rust en overzicht in een periode waarin er al genoeg op je afkomt.

Wij kijken met een goed gevoel terug op zijn begeleiding.

21. september 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze nemen al je zorgen uit handen

Ze nemen al je zorgen uit handen.

Scheiden is een beladen gebeurtenis. Een goede mediator helpt je hier stap voor stap doorheen. Zo is alles goed te begrijpen en wordt anders duidelijk uitgelegd. Er wordt naar je geluisterd en zo kom je samen tot een goed eindresultaat.

16. september 2026

Top mediator

Ik heb Marco van Nus meegemaakt als een eerlijke meegaande en goed luisterende mediator. Hij heeft het beste voor met de kinderen wat bij onze scheiding altijd op 1 heeft gestaan.

17. september 2026

Warm en professioneel

Warm en professioneel. Het is zon moeilijke en verwarrende periode en dan biedt zorgeloosch echt rust en goede begeleiding. Ze zijn begripvol, duidelijk en hebben hun zaakjes goed voor elkaar. Wij kunnen het aanbevelen!

9. september 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Zelfregelpaket + Rechtbankprocedure

aan het zelfregelpaket waar Zorgeloosch een concept convenant voor je opsteld heb je bar weinig. Eigenlijk is het grote stappen snel thuis. Ze vragen een hoop informatie die ze vervolgens niet verwerken, luisteren/lezen niet goed naar wat jij in het convenant wilt. Je dossier wordt 1 keer per week behandeld, dus ze stellen vragen, jij antwoord binnen een uur, maar je kan toch een week wachten om vervolgens nog een vraag te krijgen waarop je razend snel antwoord… maar toch weer een week moet wachten. Uiteindelijk krijg je een conceptconvenant - en dat is het dan dus ook echt - zelf kan je dan nog alle bedragen erin zetten, nummers van de hypotheek etc… en uiteraard al je wensen die afwijken van het standaard concept. Ik had dit net zo goed met ChatGpt kunnen opstellen, serieus. Gelukkig was de advocaat waaraan ik gekoppeld werd erg kundig en vlot, dat was fijn. Helaas was het proces daarvoor met “ Zorgeloosch” vooral heel stressvol terwijl mijn ex en ik al precies wisten hoe we het wilde hebben… dus in mijn optiek totaal onnodig.

4. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onwijs fijne en duidelijke begeleiding…

Onwijs fijne en duidelijke begeleiding mogen ontvangen van onze mediator Marco Nuts. Hard op de boodschap en zacht op de relatie. Veel geduld en geen vraag is te veel. Hij heeft ons van voor naar achter en terug meegenomen in het proces. Ik ben onwijs blij dat wij ondanks dat we getrouwd waren zonder kinderen hebben gekozen voor begeleiding. Zorg dat je iemand hebt die beide belangen zo eerlijk mogelijk behartigt.

13. juli 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Marco was duidelijk en direct legde…

Marco was duidelijk en direct legde moeilijke juridische taal in Jip en Janneke taal uit en legde precies uit wat de bedoeling was en wat er ging gebeuren en hoe de procedures werken kort om een zeer fijne ervaring

13. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, niet professioneel en zeker niet transparant. Ben nu 2 jaar verder en nog steeds niet gescheiden door het convenant die is opgesteld door dit bedrijf. Als de een tegenvraag stelt aan de persoon die voor je zit, dan reageer deze gelijk met oke we stoppen ermee zoek maar een advocaat.

19. mars 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Marco is een fijne mediator.

Marco is een aardige man. Hij legt duidelijk uit en neemt de tijd tijdens de gesprekken. De bereikbaarheid met Zorgeloosch is heel goed.
Wat ik lastig vond/vind is dat alles wel in volle vaart is verlopen. Voor sommige zal dat juist een pluspunt zijn maar voor mij ging het eigenlijk wat te snel allemaal.

6. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik was en ik ben niet tevreden.

Ik vond onze mediator Rianne partijdig overkomen en warrig. We moesten vaak haar herinneren hoe onze case was. Daardoor kwam ze niet professioneel over. Chaotisch. Ik moet er bij zeggen dat we vast niet een makkelijke case waren. Er was veel onenigheid. En daar kan ik nu over instemmen dat Rianne aangaf dat als je zoveel onenigheid heb, geen co ouderschap kan hebben. En dat blijkt nu een dik half jaar verder te kloppen. We hadden meer ondersteuning nodig in het proces en co ouderschap werkt alleen als je Wel met elkaar kunt communiceren. Dat gaat bij ons nog steeds niet.

11. juni 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv