Selskapet har svart
Heel goed geholpen. Als onze begeleiding afwezig was, dan werd dit door iemand anders opgepakt. Het proces heeft lang geduurd, dat is logisch. Echter verwacht je soms een sneller antwoord te krijg... Vis mer
Selskapet har svart
Uitelkaar.nl is voor mij een hele goede ervaring geweest. Een scheiding is nooit leuk maar wanneer je beiden bereid bent de dingen te regelen die nu eenmaal geregeld moeten worden, is deze digitale di... Vis mer
Selskapet har svart
Uitelkaar.nl neemt het voortouw in Nederland om het scheidingsproces toegankelijker te maken. En stellen te helpen goed uit elkaar te gaan. Dat doen wij door een online omgeving te bieden waarin je zelf je scheidingsafspraken kunt maken met je (ex-)partner. Gewoon in je eigen woorden. Zonder ingewikkelde juridische termen. Je krijgt hierbij onbeperkte persoonlijke begeleiding van een casemanager. Daarnaast word je ondersteund door een gespecialiseerde advocaat. Uitelkaar.nl is onderdeel van Justice42, een sociale onderneming. Onze maatschappelijke missie staat voorop: het scheidingsproces toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken via een gepersonaliseerde, online aanpak. Hiermee stellen we mensen in staat zoveel mogelijk samen op te lossen. Met ondersteuning waar nodig. Wij werken samen met verschillende overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties, waaronder de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket, het Ministerie van Justitie en Veiligheid, en het Nibud. Uitelkaar.nl voldoet als enige online scheidingsplatform aan de kwaliteitscriteria van de Raad voor Rechtsbijstand.
Binckhorstlaan, 2516 BE, Den Haag, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snel, zorgvuldig en betaalbaar proces met korte lijnen, snelle reacties en prettige samenwerking.
Er werd echt laat op onderwerpen gereageerd. Het heeft onnodig lang geduurd.

Svar fra Uitelkaar.nl
Als je het samen eens bent over alles is dit een prima manier om je scheiding vlot en betaalbaar te regelen. Je moet wel bereid zijn er tijd in te steken want je moet zelf de benodigde documenten e.d aanleveren. Begeleiding is goed. Ook gekoppeld aan prettige advocaat. Binnen 3 maanden alles geregeld.

Svar fra Uitelkaar.nl
Since the start they guide us patiently yet professionally step by step through the process until the end. They also gave more options, solution and useful information for both sides (win-win solution). Fast respond adding the plus point! Flexible online meetings making it easier to combine them with work, children and household.

Svar fra Uitelkaar.nl
Zij laten duidelijk weten waar je aan toe bent wanneer je met ze in zee gaat en helpen waar nodig heel prettig
Het is wel nodig dat je het samen eens bent
Anders kun je beter meteen beide een. Advocaat in huren

Svar fra Uitelkaar.nl
Ik heb een zeer prettige samenwerking ervaren met uitgeklaar.nl. Ondersteunend en luisteren naar wat de behoeftes zijn. Snelle reacties en ook het platform is ideaal als je alles online wilt regelen.
Professionele mensen die weten wat de doen.

Svar fra Uitelkaar.nl
Scheiding is snel afgewikkeld. Snelle reacties op vragen. Vriendelijke en begripvolle mensen.

Svar fra Uitelkaar.nl
Fijn geholpen. In eigen tempo. Met veel respect en begrip.

Svar fra Uitelkaar.nl
Uitstekende begeleiding bij het proces om te komen tot goede afspraken bij scheiding voor een goede prijs. Het platform biedt daarnaast diverse ondersteuning bij de verschillende onderdelen van het scheidingsplan. Als beide partners het redelijk eens zijn over te maken afspraken, kan de scheiding via uitelkaar.nl snel geregeld worden.

Svar fra Uitelkaar.nl
Professionele medewerkers staan klaar om u te helpen.

Svar fra Uitelkaar.nl
Snel en professioneel geholpen.
Onze dank daarvoor.

Svar fra Uitelkaar.nl
We hebben de begeleiding tijdens een moeilijke periode als erg prettig ervaren. Alles werd helder uitgelegd en op vragen kregen we snel reactie. Het online traject verliep overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Zeker een aanrader als je samen duidelijke en goede afspraken wilt maken.

Svar fra Uitelkaar.nl
Prima, prijs technisch okay (afhankelijk van inkomsten). Communicatie kan soms beter. Uiteindelijk hadden wij geen mediaton nodig; maar toch prima geholpen bij de scheiding.
Al met al 6/10 in onze opinie.

Svar fra Uitelkaar.nl
Het hele traject wordt er snel gereageerd op je vragen, alles is duidelijk en netjes uitgelegd. Vriendelijke casemanager, duidelijke website.
Heel fijn!

Svar fra Uitelkaar.nl
Ik en mijn ex man zijn via uitelkaar gescheiden. Je doet dan alles samen zoals een ouderschapsplan en scheidingsplan te maken. Er is goede begeleiding en het gaat snel. Goede ervaring en ik kan het aanraden als je op goede voet bent met je ex

Svar fra Uitelkaar.nl
Snel/ digitaal/ laagdrempelig. Contactmogelijkheden enigszins beperkt maar dat was geen beletsel. Juridische kant van scheiding vooral gericht op faciliteren proces/ Diepliggender financiele consequenties minder in beeld gekregen.

Svar fra Uitelkaar.nl
De site gaf aan dat de scheiding snel geregeld zou worden. Ze hadden hulp aangeboden, wat op zich wel mooi was, maar het proces duurde veel te lang. Elke keer was er wel iets dat weer opnieuw aangepast moest worden. Meerdere dingen heb ik wel 5 keer uitgelegd en uiteindelijk stond het nog niet goed in het document. Nu is alles geregeld, maar niet hoe mijn ex en ik het zou willen. Het hele proces heeft zo'n 4 maanden geduurd. Dat is in mijn ogen niet snel. Zeker niet omdat we alle documenten in de eerste week al hadden aangeleverd.

Vanaf het eerste moment

Svar fra Uitelkaar.nl
Opzich prima, ik vind zelf dat het systeem omtrent scheiden in Nederland belachelijk ingewikkeld word gemaakt, het is eigenlijk wel bizar hoeveel meer je moet aanleveren en ook betalen om te kunnen scheiden dan wat er nodig word geacht om in eerste instantie te trouwen. Hierdoor vond ik uitelkaar.nl ook een beetje frustrerend, al kunnen zei hier helaas weinig aan doen. Maar als je geen grote hoeveelheid te besteden hebt, dan is dit een prima site.

Svar fra Uitelkaar.nl
Uitelkaar.nl helped me tremendously with my divorce process. I am very grateful for this opportunity. I will recommend Uitelkaar.nl to anyone who wants to go through divorce peacefully.
Everything was clear from the beginning until the end. When I had questions I could ask them and got the answer. I could go through this process at my own pace. There were no due dates and that helped me to read everything carefully, to write my divorce plan and to have some time to take care of myself and other parts of my life. I had everything I needed to know explained and given. Thank you very much for your service. I truly appreciate your help.

Svar fra Uitelkaar.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.