Zorgzaam Scheiden Anmeldelser

1. Skilsmisserådgivning
  2. også i
  3. Forliksmegling

Skrevet av virksomheten

Zorgzaam Scheiden staat voor een pragmatisch aanpak, waarbij mensen in onderling overleg tot goede afspraken kunnen komen. We vinden dat het om de mensen moet gaan. En vooral om de kinderen. Een scheiding wordt veelal te financieel of fiscaal aangepakt. Een scheiding is meer dan dat. Dit zijn belangrijke onderdelen, echter in de basis is een scheiding een emotioneel en praktisch vraagstuk, waarbij de focus hoort te liggen op een respectvolle afronding en een nieuwe start. Scheiden is niet niks, hier moet zorgvuldig mee om worden gegaan. Wij begeleiden het gehele proces van de scheiding en komen samen tot oplossingen. Oplossingen waar beiden achter kunnen staan. En welke natuurlijk ook uitvoerbaar zijn, voor het hele gezin.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

46 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb de begeleiding van Dirk Kroes…

Ik heb de begeleiding van Dirk Kroes uit Heerenveen prettig ervaren. Hij was goed bereikbaar, reageerde snel en handelde ook snel wanneer dat nodig was. Er werd actief meegedacht en ik heb me echt goed geholpen en gehoord gevoeld. En wat ik zelf ook fijn heb gevonden is dat ondanks de vervelende situatie er ruimte was voor mijn verhaal en voor een luisterend oor. Dat gaf mij het gevoel dat er echt aandacht was voor mij als persoon. Een scheiding brengt uiteraard ook verdriet met zich mee, een luisterend oor wordt dan ook echt gewaardeerd.

11. juni 2026

Beste Andjana,

Dank je wel voor je mooie beoordeling. We zijn blij dat onze scheidingsbemiddelaar je op een deskundige en respectvolle manier heeft kunnen begeleiden. Je tevredenheid is voor ons de grootste waardering. We wensen je alle goeds in de toekomst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meneer Dirk Kroes heeft ons heel goed…

Meneer Dirk Kroes heeft ons heel goed geïnformeerd, ook nog mooi dat je pakket kan kiezen, dan heb je de kosten op 1 plek en een totaal plaatje.
Wij hebben er voor gekozen om 1 Mediator te nemen, voor ons bijde. Dit ging fantastisch. Zowel voor haar als voor mij.
Bedankt Dirk Kroes.

24. september 2026

Beste Tjibbe,

Hartelijk dank voor je open en positieve feedback. Het doet ons goed dat je de ondersteuning van onze scheidingsbemiddelaar als prettig en professioneel hebt ervaren. We geven je complimenten uiteraard door. We wensen je veel geluk voor de toekomst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Shiara heeft mij veel inzichten en…

Shiara heeft mij veel inzichten en handvaten gegeven om het co-ouderschap te verbeteren en zelf mee om te kunnen gaan. Na de sessie voelde alles een stuk lichter en had ik meer duidelijkheid hoe te handelen in het belang van de kinderen en mijzelf. Ik heb nu weer meer tools om mijn eigen energie niet onnodig te verliezen.

16. september 2026

Beste Geke,

Geweldig!

Snel, Makkelijk, Duidelijk, Ons kind op 1.
Zo goed was Mariska bezig.
Als het gebeurd, zou ik weer terug komen bij haar.

7. september 2026

Beste Jimmy,

Geen aanrader!

Blijf hier weg. Eerst was een mediator aan ons toegewezen, Na 3 of 4 afspraken was mevrouw niet meer werkzaam. Vervolgens kregen we een andere mediator toegewezen en moest alles weer opnieuw. (heel vervelend als je een scheiding snel wil afwikkelen) Het begin leek goed, maar ook dit was niet goed. Ze werken gewoon een template af tijdens de gesprekken. Geen luisterend oor, geen vragen hoe het met beide partijen en het kind gaat. Totaal geen belangstelling. Bij het zien van het concept VSO stond er iets in dat tijdens onze gesprekken helemaal niet is besproken. Na dit te hebben aangekaart, zei onze mediator dat deze bepaling een formaliteit is en standaard is bij een VSO. Nou, die 'formaliteit' achtervolgt mij tot de dag van vandaag!

Kortom, waardeloos en totaal geen maatwerk. Beter die contracten door een advocaat laten controleren voordat je tekent!

9. september 2025

Beste Rob,
We waarderen iedere beoordeling, zo ook deze. Uiteraard willen we graag uitzoeken wat er is gebeurd, maar enkel op basis van je voornaam kunnen we je dossier niet vinden. Geen van onze mediators herkent ook wat je hier beschrijft.

Wil je je gegevens doorgeven via het e-mailadres contact@zorgzaamscheiden.nl? Dan kunnen we je dossier opzoeken of wellicht concluderen dat de dienstverlening elders is geweest. We horen graag van je.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mariska was voor ons echt een grote…

Mariska was voor ons echt een grote hulp. Ze wist alles goed luchtig te houden en alles verliep helemaal soepel. Ik ben immens blij haar hulp te hebben gehad in dit traject.

1. september 2026

Beste Quinty,

Wat fijn om je positieve ervaring te mogen lezen. Een scheiding is een emotionele periode en we vinden het belangrijk dat onze scheidingsbemiddelaar hierin helderheid, structuur en betrokkenheid biedt. Dank voor je vertrouwen en je aanbeveling.

Slechtste mediator ooit

Heel partijdig naar de vrouw toe! Dan heb ik het over donja grunfeld.
Raad het ten sterkste af bij haar mediation aan te gaan!

6. februar 2026

Svar fra Zorgzaam Scheiden

We waarderen iedere review. Inmiddels hebben we contact gehad met de mediator die destijds in Den Bosch aangesloten was bij Zorgzaam Scheiden. Op dit moment is zij niet meer aangesloten bij ons.
Zij geeft aan zich niet te herkennen in de beschrijving die hier gegeven wordt.
We verzoeken je contact met ons op te nemen, indien je dit wil bespreken met ons. We verzoeken je ons te mailen op contact@zorgzaamscheiden.nl.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat er mis ging dat de bemiddelaar te…

Wat er mis ging dat de bemiddelaar te ver doorboog naar mijn partner en uitspraken deed zoals " nou als dit bij de rechter komt ,dan weet ik wel wat de rechter beslist, terwijl er geadviseerd wordt om levenstestamenten om te zetten gedurende de procedure stelt de bemiddelaar dat het niet uitmaakt om dit te doen omdat je voor de wet gewoon getrouwd blijft . Voorts niet ingegaan op de lijst die mijn partner indiende. Neen , spijt als haren op mijn hoofd dat ik dit traject uit kostenverlaging heb gestart en er zoveel slechter van ben geworden . Ook besproken en mijn beklag gedaan ,ja jammer dat ik het zo ervaren heb en nee dat was zeker niet de bedoeling , woorden komen soms anders over in deze emotionele tijden . Nou dat had de bemiddelaar dan zelf ook wel eens eerder moeten bedenken in dit traject .

15. mai 2026

Beste Nico,

Het spijt ons te lezen dat je, ondanks het gesprek dat hierover met onze mediator heeft plaatsgevonden, toch met dit gevoel op het traject terugkijkt.

De punten die je in deze review noemt, zijn eerder rechtstreeks met de mediator besproken. Naar aanleiding daarvan hebben jullie uitgebreid met elkaar gesproken over wat er tijdens het traject is gezegd, hoe bepaalde uitspraken bij jou zijn overgekomen en wat daarmee werd bedoeld. Na dat gesprek hebben wij begrepen, en is ook per e-mail door je bevestigd, dat de kwestie voor jou naar tevredenheid was besproken en opgelost. Daarom komt deze review voor ons onverwacht.

Een mediator moet tijdens een scheiding soms kritisch doorvragen en partijen informeren over juridische kaders en mogelijke consequenties van keuzes. Dat kan betekenen dat ook onderwerpen of scenario's worden besproken die een van beide partijen liever anders zou zien. Dat is iets anders dan partij kiezen. Tegelijkertijd moeten dergelijke onderwerpen zorgvuldig worden besproken en geformuleerd, juist omdat een scheiding een emotionele periode is.

Ook binnen dit traject is aanvullende juridische expertise betrokken. Dat doen wij juist om ervoor te zorgen dat juridische aspecten zorgvuldig worden beoordeeld en partijen goed geïnformeerd hun keuzes kunnen maken.

We vinden het jammer dat je achteraf toch anders terugkijkt op het traject. Een verdere inhoudelijke reactie zou mogelijk meer context geven bij een aantal uitspraken in deze review, maar vanwege de vertrouwelijkheid van mediation kunnen wij die details niet via een openbaar platform delen.

Fijne samenwerking

Ik vond het erg prettig dat het mogelijk was om het via teams te doen. Gezien het en goedkoper was. En je niet naast je ex hoeft te zitten. Zeker als het contact tussen beide niet goed is kan dit erg handig zijn.
Het personeel is aardig en helpt je alles in goede banen te leiden. Kortom erg tevreden.

12. august 2026

Beste Nienke,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn erg prettig bijgestaan tijdens…

Wij zijn erg prettig bijgestaan tijdens onze scheiding. Het was een moeilijke en emotionele periode maar de mediator heeft ons op een warme en rustige manier begeleid. Ze nam alle tijd voor ons en had veel begrip voor onze situatie. We merkten dat ze vakkundig was en veel ervaring had.
Ook de nazorg was heel goed. Toen we onlangs nog een vraag hadden, konden we zonder problemen bij haar terecht. Ze nam opnieuw de tijd om ons te helpen en met ons mee te denken. Dat hebben wij zeer gewaardeerd!
Wij zijn haar zeer erkentelijk voor alles wat zij voor ons heeft gedaan en kunnen dit bedrijf daarom van harte aanbevelen.

1. desember 2025

Goedemorgen,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fijne persoonlijke en pragmatische begeleiding

In Deventer heeft Mariska ons goed begeleid en geïnformeerd over alles wat er op ons afkwam na het besluit te gaan scheiden. Het was makkelijk om afspraken te plannen. Mariska gaf ruimte om zaken te laten bezinken waar nodig en gaf ook duidelijke adviezen. Onverwachte administratieve zaken werden snel en praktisch opgelost. Het contact was persoonlijk, maar ook zakelijk waar nodig. Een prima balans vonden wij. Onze scheiding is hierdoor soepel, zonder gedoe verlopen.

21. juli 2026

Beste Anoeska,

Niet altijd even partijdig

Niet altijd even partijdig, dan weer partij voor mij, volgende moment voor haar. Niet consequent met communicatie, zou altijd in hij/zij/mediator moeten zijn, werd geregeld van afgeweken.
Nu wilde ik mijn ex wat meer toebedelen, advies was niet doen. Dacht dat een mediator alleen een bemiddelde rol had, en uitzoeken wat de wettelijke regels zijn.
Scheiding is nu rond, en uiteindelijk naar tevredenheid, maar heb het idee/gevoel dat er wel olie op het vuur werd gegooid door mediater. Ook duurde het erg lang op wachten controleren convenant en de advocaat, dit heeft zeker 6 weken daardoor te lang geduurd.

1. juli 2026

Beste Ronald,

We kunnen je gegevens o.b.v. enkel je voornaam niet vinden. Geen van onze mediators herkent de situatie zoals je deze beschrijft. Weet je zeker dat je bij onze organisatie bent gescheiden? Indien dat het geval is, dan wil ik je verzoeken een mail te sturen naar contact@zorgzaamscheiden.nl, dan zullen we contact met je opnemen om de situatie te bespreken. Indien je elders bent gescheiden, dan wil ik je verzoeken om de review daar te plaatsen.

Zorgzaam Scheiden

Fijne ervaring!

We zijn erg goed geholpen door Marjolijn. Fijne gesprekken met oog voor onze situatie. Ze weet héél goed waar zij het over heeft, en kan het goed uitleggen. Ze heeft goede kennis van zaken en weet wat ze doet en moet doen.
Mocht je iemand nodig hebben: wij hebben een héél goede ervaring met Marjolijn!

10. juni 2026

Goedemorgen,

Dank voor je waardevolle review. Het is prettig om te lezen dat de begeleiding door onze scheidingsbemiddelaar heeft bijgedragen aan een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van je scheiding. We streven ernaar om in elke situatie rust en duidelijkheid te bieden. Veel succes in deze nieuwe fase.

Trustworthy and fast!

hulpzaam, je krijgt alle informatie die je nodig heb, check listen van wat alles geregeld moet worden. alles wordt gedaan voor je. je moet alleen papieren te verzamelen, wat doornemen, tekenen en zij doet de rest :) super snel ook!

3. juni 2026

Beste Vanessa,

Een zeer goede aanbeveling

Donja is een vriendelijke, goed geïnformeerde vrouw die ons geweldig heeft begeleid. Mijn ex-partner heeft Autisme en ook daar heeft ze met zorg ruimte aan gegeven.

2. juni 2026

Beste Marloes,

Zorgzame begeleiding!

Wij zochten voor de begeleiding van onze scheiding een partij die met ons meedenkt en met vertrouwen en zorg naar beide partijen overzicht zou brengen. Dat is naar onze volle tevredenheid gelukt! Shiara luistert, blijft rustig en komt met goede adviezen en oplossingen waar wij mee verder konden. De communicatie verliep erg prettig, dus wij kunnen haar zeer zeker aanbevelen!

28. mai 2026

Beste Martin,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het mediation traject is bijzonder…prettig verlopen.

Het mediation traject is bijzonder prettig verlopen. Onze mediator Joost Bakhuys Roozeboom is zeer kundig en neemt je op een bijzonder prettige manier mee door dit toch lastige proces.

22. mai 2026

Beste Wilco,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en het vertrouwen dat je in ons en onze scheidingsbemiddelaar hebt gesteld. Fijn om te horen dat je de begeleiding tijdens deze ingrijpende periode als positief hebt ervaren. We wensen je alle goeds voor de toekomst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

aanrader, zeker bij scheiding bij kinderen

Zorgvuldig, menselijk naast de zakelijkheid die nodig is bij een scheiding met kinderen, structureel door alle punten heen maar ook bij vragen die later opkomen tijd een aandacht. Geen oordeel, onpartijdig.

11. februar 2026

Beste familie de Bode,

zeer kundige mediator

Vanwege een scheiding ben ik op zoek gegaan naar een mediator. Via Google kwam ik terecht bij Zorgzaam Scheiden. Het stukje dat Shiara over zichzelf had geschreven sprak mij direct aan en gaf meteen een goed gevoel.

Tijdens de eerste kennismaking maakte zij dit gevoel helemaal waar. Alle gesprekken waarbij Shiara aanwezig was, heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft oog voor oplossingen, denkt goed mee in het belang van het kind en kiest absoluut geen partij.

Ik zou Shiara dan ook zeker aanraden aan anderen die in een soortgelijke situatie zitten.

11. mai 2026

Beste Marjon,

Mediation met Shiara Hebbink

Ik had Shiara Hebbink als mediator en ik ben onwijs blij met haar. Ze was heel neutraal, altijd bereikbaar, en staat er echt voor je in de al moeilijke tijd waar je doorheen gaat. Ik zal Shiara altijd aanbevelen als mediator!

8. mai 2026

Beste Sandy,

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv