RobotEksperten.no Anmeldelser

2,4

Hei har akkurat skaffet meg denne. Ble glad i den ettervert når jeg fikk den kobla opp med ladestasjon og grense tråd. Legge grensetråd var den største jobben men det var det vert.nå er det bare og p... Vis mer

Bestilling og forsendelse var helt greit. Produktet holder ikke helt mål, og bruksanvisning er dårlig. «Sen» på sender har all regulering mellom 1 og 2. sjekket med oscilloskop. Dette gjør det vansk... Vis mer

Støvsugeren er flott. Siden tar dessverre veldig lang tid å svare. Men når de svarer, prøver de veldig hardt å hjelpe. Levering, som lovet, var 1-4 dager. Den fjerde dagen brakte de den. Støvsuger... Vis mer

Hei, vi har ikke fått orderen vår. Ordrenummer: ORDER-2093713 Hei, MARCEL! Her får du instruksjoner om hvordan du betaler for ditt kjøp hos Goshopping APS, med betalingsmetoden Betal sener... Vis mer

1. Hvitevareforretning

Om RobotEksperten.no

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

RobotEksperten startet i 2008, når det fortsatt var uvanlig å ha roboter i sitt hjem. I dag har blant annet robotstøvsugeren funnet sin plass i mange hjem, og RobotEksperten har blitt en markedsleder innen hus-roboter.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Manglende kompetanse på produkt

Bestilling, levering og betaling gikk knirkefritt. Årsaken til at vi handlet hos Roboteksperten var at de annonserte med support tjeneste. Den er kun for folk som trenger noen å snakke med. De hadde null kompetanse på Roborock robotstøvsugeren de solgte til meg. 3. gangen jeg ringte dem (uten å få hjelp) fikk jeg et telefonnummer til en annen supporttjeneste. Heller ikke de kunne hjelpe. De ba meg om å sende min feilfrie støvsuger i retur. Heldigvis finns det en facebook gruppe for oss som har Roborock robotstøvsuger. Der fikk jeg veiledning til hvordan jeg kunne løse problemet på 10 minutter.

17. desember 2020

Ordnet opp

Fikk en El sparkesykkel med defekt lader. Tok kontakt med kundeservice og det ble mye rot med levering av ny lader, men likevel etter alt rotet så tilbyr de retur av varen og full tilbakebetaling. Har ingenting å utsette på firma og hjelpen jeg har fått, de ordnet opp 👌

15. desember 2020

Dårlig Butikk/service.

Dårlig service.
Var et produkt som måtte inn på rep. Etter 2 mnd. bruk har ble den ødelagt, nå har den vært på rep. I 2 mnd. Man må grave å spør om å få informasjon, og det lille man får er ubrukelig.. De er hyggelige, men hva hjelper det når man ikke blir verdsatt som kunde?
STYR UNNA!

16. oktober 2020

Dette var full klaff

Dette var full klaff. Rask levering, enkel installasjon og et perfekt klipperesultat.
Det hjalp sikkert at vi skiftet ut en klipper med denne. Vi var således vant med denne type klipper (ikke Gardena) fra før.
Vi er svært fornøyd med leveransen og klipperen.
Erling Berg

26. august 2020

Gardena plenklipper sluttet og virke

Gardena plenklipper sluttet og virke. Tok kontakt med roboteksperten for reklamasjon.
Kundeservice er elendig. Får ikke lenger svar på mail eller tlf. Har nå ventet 1 mnd, og saken er meldt til forbrukerrådet.
Har måtte kjøpe meg ny plenklipper for og holde gresset i sjakk gjennom sommeren.

24. august 2020

Vær obs

Rask leveranse. Vær observant på at bilder og tekst ikke nødvendigvis passer sammen. Ønsket å kjøpe en topakning med blad til min Robomow, slik at jeg hadde ett i reserve. Trodde jeg hadde gjort en god handel da jeg fant en «topakning» til 665kr. Når jeg fikk pakken var skuffelsen stor, da det viste seg at det jeg hadde bestilt var ett blad. Bildet viste to, men i teksten sto det relativt klart at det bare var snakk om ett.

8. august 2020
Logoen til RobotEksperten.no

Svar fra RobotEksperten.no

Hej,

Beklagar att det var missvisande bild på vår hemsida. Ska be om att detta uppdateras och att det blir mer tydligt i framtida köp.

Önskar dig en fin dag!

God hjelp for vonde armer.

Bestilte vindusvasker-robot hos Roboteksperten for to uker siden. En av de aller beste hjelpemidlene til husarbeid. Gjør jobben!
Det tok som sagt to uker før jeg fikk den hjem, det er ikke så verst siden det var PostNord som hadde transporten.

10. juli 2020

Maken til treg service håper jeg ikke…

Maken til treg service håper jeg ikke finnes. Bestilte varen i mars og den ankom først juni. Produktet er bra og akkurat det jeg var på utkikk etter. Imidlertid burde den lange leveringstiden, som ikke var varslet på forhånd, som et minimum av service, gitt meg som kjøper en prisreduksjon Rett og slett for dårlig.

9. juli 2020

Vil fraråde denne Nettbutikken !

Vil fraråde denne Nettbutikken !
Var feil på produktet jeg fikk, meget dårleg oppfølging, vanskelig å komme i kontakt med, svarer sjelden på telefon.
Varen leveres fra et annet firmanavn, bestilte fra robotexsperten fekk levert varen fra bakeren og kokken,

PostNord

Robotexperten benytter PostNord. Robotexperten nektet på oppfordring å sende varen til riktig utleveringssted.

9. juli 2020

Altfor mye emballasje i forhold til…

Altfor mye emballasje i forhold til størrelsen på forsendelsen. 2 stk. mopper som fint hadde fått plass i en konvolutt og kunne blitt levert i min postkasse, var pakket inn i pappeske og sendt med PostNord som jeg måtte hente på hentested. Dette burde kunne gjøres på en annen måte med tanke på miljø.