Hei har akkurat skaffet meg denne. Ble glad i den ettervert når jeg fikk den kobla opp med ladestasjon og grense tråd. Legge grensetråd var den største jobben men det var det vert.nå er det bare og p... Vis mer
Bestilling og forsendelse var helt greit. Produktet holder ikke helt mål, og bruksanvisning er dårlig. «Sen» på sender har all regulering mellom 1 og 2. sjekket med oscilloskop. Dette gjør det vansk... Vis mer
Støvsugeren er flott. Siden tar dessverre veldig lang tid å svare. Men når de svarer, prøver de veldig hardt å hjelpe. Levering, som lovet, var 1-4 dager. Den fjerde dagen brakte de den. Støvsuger... Vis mer
Hei, vi har ikke fått orderen vår. Ordrenummer: ORDER-2093713 Hei, MARCEL! Her får du instruksjoner om hvordan du betaler for ditt kjøp hos Goshopping APS, med betalingsmetoden Betal sener... Vis mer
Om RobotEksperten.no
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Gjerdrums vei 10B, 0484, Oslo, Norge
- info@roboteksperten.no
- www.roboteksperten.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Andre kikket også på
Topp service 😊👍
Syns dere var veldig bra på levering, opplysning ! Super kundebehandling !
Super robotklipper
rask levering, og en fantastisk klipper som har fått navnet James.
Enkelt å finne produktet på nett
Enkelt å finne produktet på nett, positivt at ein kan bruke Klarna ifm betaling, rask levering, enkel montering.
Raskt og greit levert
Har ikke montert varen enda
Har ikke montert varen enda, men levering og ordre ble ordnet tilfredstillende.
Ingen reklamasjonsrett
Nordmenn, styr unna roboteksperten dersom du forventer at varer skal vare lenger enn 2 år. Når kjøpt produkt er over 2 år er det ingen hjelp og få. Reklamasjonsrett på 5 år er ikke eksisterende hos Roboteksperten dessverre.
Svar til roboteksperten svar: Dette er ikke tilfelle i praksis. Har forsøkt i 6 mnd å få min robotstøvsuger undersøkt. Dere konkluderer med slitasje uten å ha undersøkt støvsugeren. Dere kunne ha tatt den inn for å undersøke før dere trakk konklusjon. Uprofesjonelt å sammenlikne min klage om at støvsugeren ikke starter, som om eg skulle klage til bilforhandler om at dekkene på bilen blir slitt etter bruk. Opplever liten vilje til å hjelpe dessverre.

Utrolig rask levering
Utrolig rask levering. Bestilte vare langfredag, tirsdag 3 påskedag kunne jeg hente på posten.
Drivhjul.
Hei.
Rask og grei bestilling og levering. Produktet var lett og montere, og fungerer utmerket. Begge drivhjul og hjul i front byttet. Produktet er som nytt👍
Veldig fornøyd, og anbefaler gjerne denne leverandøren.
MVH
Erik
Rask og presis levering.
El Sparkesykkelen drar ikke i bakken
El Sparkesykkelen drar ikke i bakken, altfor kort for min datter, bråker noe forferdelig. Rett å slett et dårlig produkt til å nesten koste 2000,-
Min datter er ca 27kg og 136cm høy. Ikke noe særlig når hun kommer gråtende hjem etter en tur med den. Vi har hatt den i 3 dager.
Eller raskt levert.

Svar fra RobotEksperten.no
Kjapp ekspedering og levering!
Kjapp ekspedering og levering!
Absolutt å anbefale 👍👍
Veldig fornøyd med bestillingen
Veldig fornøyd med bestillingen, alt kom raskt frem og var pakket godt inn! Fungerte utmerket! Bestiller gjerne igjen :)
Alt gikk bra
Alt gikk bra. Kort leveringstid og enkelt å bestille
Dårlig service etter kjøp!
Bestilte motor til klipperen min, den fungerte ikke slik den skulle når jeg fikk den. Prove å få byttet men de viste meg bare videre til robomow. De sendte meg videre til servicemann. Han bor 40 mil unna meg.. Jeg prøvde å sjekke motoren på en annen klipper, og fant ut at det var noe feil med den. Så prøvde jeg å reklamere og få sendt den tilbake, siden har jeg ikke hørt noe fra dem.. Så rimelig useriøst å tilby reklamasjon når man ikke får svar..

Kjapp levering
Kjapp levering
Produktet svarte til forventningene , fornøyd så langt.
Fin ordning med klarna,rask levering og…
Fin ordning med klarna,rask levering og konkurransedyktige pris på varen jeg kjøpte.
Vanskelig å skjønne hvem man handler med og kan få suppert fra.
I slutten av desember bestilte jeg en "Pakke: Roomba S9 Plus + Braava Jet M6" for 25000 kroner fra Roboteksperten.no som på sin nettside reklamerte med "Husrobotter siden 2008". Men da jeg sendte noen spørsmål til mailadressen på nettsiden til selskapet, fikk jeg ikke svar. På Klarna, som tok seg av betalingen, sto det at jeg hadde kjøpt noe for 25000 kroner fra "Bagaren och Kocken AB", så jeg ringte til Klarna. De opplyste at selskapet jeg hadde kjøpt hos, egentlig het Goshopping.dk. Ettersom jeg ikke lenger visste hvem jeg hadde handlet med, og jeg ikke fikk svar fra adressem på nettsiden til selskapet, avbestilte jeg robotpakken. Jeg liker å vite hvem som har ansvar for support og garanti. Ingenting skjedde. Pakken ble sendt til meg, til tross for e-post og avbestilling, hvorpå jeg omsider fikk svar fra Goshopping.dk om at jeg "dessverre ikke kunne annullere denne. I det tilfælde skal du undlade at afhente den, så vil den gå retur til os." Nå regner jeg med støvsugeren er blitt returnert, siden jeg aldri hentet den, men jeg har fortsatt ikke fått tilbake 25000 kroner som jeg betalte i desember.

Helt topp Robot .…
Helt topp Robot greier alle vanskelige steder og går over alle hjørner. Kan anbefales .
Fin nettbutikk
Fin nettbutikk, rask levering. Super støvsuger.