Hei har akkurat skaffet meg denne. Ble glad i den ettervert når jeg fikk den kobla opp med ladestasjon og grense tråd. Legge grensetråd var den største jobben men det var det vert.nå er det bare og p... Vis mer
Bestilling og forsendelse var helt greit. Produktet holder ikke helt mål, og bruksanvisning er dårlig. «Sen» på sender har all regulering mellom 1 og 2. sjekket med oscilloskop. Dette gjør det vansk... Vis mer
Støvsugeren er flott. Siden tar dessverre veldig lang tid å svare. Men når de svarer, prøver de veldig hardt å hjelpe. Levering, som lovet, var 1-4 dager. Den fjerde dagen brakte de den. Støvsuger... Vis mer
Hei, vi har ikke fått orderen vår. Ordrenummer: ORDER-2093713 Hei, MARCEL! Her får du instruksjoner om hvordan du betaler for ditt kjøp hos Goshopping APS, med betalingsmetoden Betal sener... Vis mer
Om RobotEksperten.no
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Gjerdrums vei 10B, 0484, Oslo, Norge
- info@roboteksperten.no
- www.roboteksperten.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Andre kikket også på
Roboten fungerer bra
Roboten fungerer bra! Men garasjen som var lovet var ikke med.
Styr unna!
Elendig kundeservice og oppfølging om det er feil på produktet! Det er over 2 måneder siden vi meldte inn feil på vår robotgressklipper. Og da ble vi bare henvist først til Gardena, også til andre forhandlere. Vi endte med å finne ett verksted selv som hadde service på merket og 7 juni fikk vi godkjent ombytte/kreditt på produktet. Nå, nesten en måned senere har ikke Roboteksperten klart å levere hverken nytt, tilsvarende eller bedre produkt eller gitt oss pengene tilbake. Mail blir ikke besvart og når vi har ringt så får vi beskjed om at de må undersøke om vi kan få pengene igjen. De 2 siste dagene har det vært umulig å komme gjennom på telefon. Vi må nå ta saken til forbrukerrådet for å få dette i orden.
Lang leveringstid og dyrere enn…
Lang leveringstid og dyrere enn alternativene
Ikke bestill deler
Ikke bestill deler, bestilte i april og forskjøvet leveranse gang på gang, neste er slutten av juli for varer som er betalt. Helt forkastelig
Fornøyd kunde
Fornøyd kunde.
Her finner man et stort utvalg av modellspesifikke reservedeler. Enkel bestilling og relativt rask levering til gode priser.
Elendig service
Elendig service. Svarer ikke på Mail og ikke på telefon. Varen er betalt, men ikke sett noe til den. Varen er betalt, men får jeg den ???Kan dessverre IKKE anbefales !
Rask og korrekt leveranse av klipper…
Rask og korrekt leveranse av klipper motor.
Oversiktlig hjemmeside og meget rask…
Oversiktlig hjemmeside og meget rask levering. Anbefales.
Problemfri bestilling og levering.
Rask levering flotte varer
Roboteksperten har levert ryddig og…
Roboteksperten har levert ryddig og greit til en god pris. Og utstyret har fungert utmerket.
Hold dere langt unna denne…
Hold dere langt unna denne nettbutikken!
Elendig moral og kundeservice!
Kjøpte vare som ble betalt og fikk ordrebekreftelse på mail.
Så kommer de senere å påstår at varen var feilpriset og at de kom til å kansellere ordren!
En ordrebekreftelse er en bindende avtale mellom kjøper og selger.
Svindelbutikk styr unna!!
Det tok litt tid å få kontakt med…
Det tok litt tid å få kontakt med kundeservice, noe jeg har forståelse for med tanke på Korona-tiden. Fikk så et grundig svar på hvorfor min forsendelse var forsinket. Har nå fått pakken med alt jeg har bestillt.
Rask levering
Rask levering, og god kommunikasjon. Lettfattelig forklaring for å finne rett produkt. Anbefales
Jeg har kjøpt en Grouw L1200 av Roboteksperten
Jeg har kjøpt en Grouw L1200 robotgressklipper og mottok den 26/3-20. I dag 7/5-20 har jeg fremdeles ingen maskin som virker. Elendig service,oppfølging på reklamasjoner. Har sendt mange mailer og sist svar var som følger:
Hej,
Tack för din återkoppling.
Vi förstår.
Vi har tagit ditt ärende vidare till vår leverantör och återkommer snarast möjligt med besked om hur vi bäst går vidare
Ha en fortsatt fin dag.
4 uker på og få et svar som kun sier at de skal sende saken videre? Styr unna dette firmaet. Denne saken vil bli oversendt til TV 2 hjelper deg dersom firmaet ikke rydder opp snarest. Følg med!
Hadde problemer med fjernkontrollen
Hadde problemer med fjernkontrollen, har løst det nå. Roboten sliter med å finne hjem til laderen enten når vi stopper den eller grunnet redusert strøm på batteriet.
sein levering, forfallsdato må dokke utsette
Hei, vi har ikke fått orderen vår.
Ordrenummer: ORDER-2093713
Hei, MARCEL! Her får du instruksjoner om hvordan du betaler for ditt kjøp hos Goshopping APS, med betalingsmetoden Betal senere.
Forfallsdato 8. mai
Ordredato 15. april
Å betale 3 878,00 kr
vi har bestilt varer allerede på 15 april. ( 3 veke no )
vi skal ikke betale for varer som vi har ikke fått.
mvh, M.Meijer
Produktet fungerte ikke
Produktet fungerte ikke og det var veldig vaskelig å få hjelp.støvsugeren kom ikke over liten terskel og ville ikke støvsuge teppe. Så etter 30min kom det feilkode 5.Fikk ikke hjelp på mail eller tlf før etter 3 arbeidsdager. Heving av kjøpet gikk greit.
Erstattet med en Bosch connect
Erstattet med en Bosch connect. Å lot den følge samme grenseståden. Det fungerte bra, men ser at der Bosch connect slett noe setter denne seg fast siden denne Work landroid M500 bare har et hjul foran så huker den lettere på fremme på siden.
Men når det er sagt så er jeg strålende fornøyd, denne er mer stillegående og føler den gir mer for pengene enn Bosch connect kostet den gang