Hei har akkurat skaffet meg denne. Ble glad i den ettervert når jeg fikk den kobla opp med ladestasjon og grense tråd. Legge grensetråd var den største jobben men det var det vert.nå er det bare og p... Vis mer

Bestilling og forsendelse var helt greit. Produktet holder ikke helt mål, og bruksanvisning er dårlig. «Sen» på sender har all regulering mellom 1 og 2. sjekket med oscilloskop. Dette gjør det vansk... Vis mer

Støvsugeren er flott. Siden tar dessverre veldig lang tid å svare. Men når de svarer, prøver de veldig hardt å hjelpe. Levering, som lovet, var 1-4 dager. Den fjerde dagen brakte de den. Støvsuger... Vis mer

Hei, vi har ikke fått orderen vår. Ordrenummer: ORDER-2093713 Hei, MARCEL! Her får du instruksjoner om hvordan du betaler for ditt kjøp hos Goshopping APS, med betalingsmetoden Betal sener... Vis mer

1. Hvitevareforretning

Om RobotEksperten.no

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

RobotEksperten startet i 2008, når det fortsatt var uvanlig å ha roboter i sitt hjem. I dag har blant annet robotstøvsugeren funnet sin plass i mange hjem, og RobotEksperten har blitt en markedsleder innen hus-roboter.

2,4

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Robotstøvsuger

Robotstøvsuger som har gått lite i forhold til det man skulle forvente, etter 2 år med bruk ca 60 minutter pr uke vil den ikke støvsuge mer enn 15 minutter før den slår seg av, finner ikke tilbake til lading heller. Sender ingen signal til appen. Har aldri brukt vaskedelen i støvsugeren så den er aldri utsatt for vann. Har stått på samme ladepunkt hele tiden og ikke vært utsatt for uhell.
Tok kontakt med kundeservice da det er forventet levetid på 6 år på robotstøvsuger, men de fraskriver seg alt ansvar, mener jeg skal ta kontakt med eget servicepersonell. Hevder garanti på batteri bare er ett år.
Jeg informerte om at selger har ansvar i 5 år i følge forbrukerkjøpsloven, men dette var de ikke med på!
Jeg fikk raskt svar på kundeservice så det er eneste som er bra, men de skriver bare masse ord uten svar på det jeg faktisk ber om!

Styr unna!

28. juli 2023

Bestilling og forsendelse var helt…

«Sen» på sender har all regulering mellom 1 og 2. sjekket med oscilloskop. Dette gjør det vanskelig å finne settinger for å søke riktig. Sier intet om at sender må reguleres etter avstand for å finne signal/kabel. Ble mye prøv og feil med så dårlig bruksanvisning.
Finn

4. mai 2023

Robotamatøren.no

Etter gjentagende forespørsel om og få reklamere får jeg bare til svar att det er vannskade som forårsaker alle problemene med robotklipperen. Inkludert skruer som forsvinner…

10. mai 2023

Den var mye større enn forventet og…

Den var mye større enn forventet og særs vanskelig å sette sammen

8. mai 2023

Hej Lund,

Tack för att du valt att lämna ett omdöme här hos oss.
Det verkar som att du valt att lämna en produkt-recension här på Trustpilot. Vilket självklart är okej men det vi kan inte se vilken produkt det gäller, så vill du få hjälp eller dela din mening med oss så gör du det smidigast på https://www.robotexperten.se/kontakta/

produktet fungerte ikke

produktet fungerte ikke - kontaktet roboteksperten - men de sendte med bare til produsent.

Men i etterhvert endret dette seg og de tok ansvar og service fungerte langt bedre!

26. april 2023

Hej Hege,

Tack för att du valt att lämna ett omdöme här hos oss.
Jag får beklaga att du har problem med din produkt. Men jag är säker på att min kollega som har ditt ärende kommer att hjälpa dig vidare. i flera fall så behöver vi koppla in vår leverantör för att kunna ge dig bäst möjliga hjälp.

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Får ikke svar på noen ting.

3. april 2023

Hej Ole,

Tack för att du valt att lämna ett omdöme här hos oss.
Jag får beklaga att din order var försenad samt att du har problem med roboten.

Vänligen kontakta oss på https://www.roboteksperten.no/kontakt/ så skall vi hjälpa dig vidare med detta.

MVH Petter RX

Dårlig service og oppfølging.

Kjøpte robotstøvsuger for litt over 2 år siden. Den sluttet å ta til seg lading og vil dermed ikke gå. Får ikke hjelp til å skaffe evnt deler eller feilsøke hva som er galt , må skaffe hjelp selv. Påstår at de ikke kan skaffe batteri. De sender heller ikke ny maskin da det er litt over 2 år siden vi kjøpte den. Slett service😡

9. mars 2023

Hej Morten,

Tack för att du valt att lämna ett omdöme här hos oss.
Det verkar som vi har missförstått varandra i ärendet. Gällande batteriet så är detta en del som har en separat garantiperiod då detta är en förbrukningsvara.

Men jag svarar dig i ärendetråden som du har med min kollega och hoppas att vi gemensamt kan komma fram till en lösning i detta.

MVH Petter Robotexperten

👍bra

Hei. Jeg er veldig fornøyd med min robotstøvsuger👍. Da min mor så den, ville ho også ha en sånn. Jeg bestilte da en til. Ho er veldig fornøyd ho også👍😊

27. februar 2023

Lang leveringstid og ingen respons fra kundeservice

Jeg bestilte en del til min robotstøvsuger for en måned siden, intet er hørt siden. kundeservice svarer fortsatt ikke på henvendelser, til tross for svaret under.

20. februar 2023

Hej Silje,

Tack för att du hörde av dig till oss.
Jag får verkligen beklaga att delarna till din robot inte nått fram.

Vill du vänligen skriva till oss på https://www.roboteksperten.no/kontakt/ så kommer en utav mina kollegor hjälpa dig vidare.