Heel tevreden over PC Refresh! Ik heb mijn HP-laptop hier laten repareren omdat het toetsenbord vervangen moest worden. De service was uitstekend: snelle afhandeling, duidelijke communicatie en alle... Vis mer
Had de laptop al afgeschreven, tot ik van pc refresh hoorde via vrienden met positieve ervaring. Kon het op zijn minst proberen, prima geregeld met afname en ophalen allemaal top. En het resultaat g... Vis mer
1. Reparatie is - voor zover ik kan beoordelen - perfect uitgevoerd. 2. Informatie over wat er van mij verlangd werd, de gestelde diagnose voor het uit te voeren werk, tussentijdse rapportage over d... Vis mer
Topservice! Duidelijke communicatie en transparante tarieven. De reparatie werd snel uitgevoerd en was klaar binnen de afgesproken termijn. PC Refresh heeft er alles aan gedaan om ervoor te zo... Vis mer
PC Refresh is de nummer 1 in reparatie van uw pc, laptop en Mac. -- For English, please scroll down -- U bent bij ons welkom voor reparatie bij laptopschade, opstartproblemen, herstel van verloren bestanden, reiniging, upgrades en véél meer. Meldt uw reparatie aan binnen één minuut en breng uw computer naar het innamepunt in de buurt. -- PC Refresh is the number 1 repair company for your PC, laptop and Mac. We're happy to help you with your damaged laptop, startup problems, upgrades, and much more. To start your repair, register online in 1 minute, and take your computer to the pickup location in your area.
Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Svar fra PC Refresh
Netjes en vakkundig geholpen maar niet snel en prijs is hoog

Svar fra PC Refresh
alles klopte - comms, planning, overleg over keuzes,opleveren, timing - goeie club

Svar fra PC Refresh
went here to repair my pc because it crashed every few minutes when i tried to play games, paid more the 800 euro to examine and repair my pc and it still had the exact same problem so 1 star from me.

Svar fra PC Refresh
Goede service en reparatie. PC werkt na een jaar ook nog goed.

Svar fra PC Refresh
De service was super want de PC is bij me thuis opgehaald omdat er in Breda geen afhaalpunt is en de nieuwe PC was snel weer terug afgeleverd. Zeer goed werk,dus!

Svar fra PC Refresh
Heeft snel mijn pc probleem opgelost en werkt als nieuw

Svar fra PC Refresh
Hele goede communicatie, helder en snel. Prima service. Wat wordt beloofd wordt geleverd. Je voelt je als klant serieus genomen. Aftersales prima geregeld.

Svar fra PC Refresh
Op 23-06-2925 heb Ik mijn laptop voor spoed reparatie overgedragen aan PC Refresh. Het verliep soepel, volgens schema. Ik heb garantie van 2 jaar op alle hardware reparatie op onderdelen en montage.
Op 18-07-2025 reageerde mijn laptop niet. Nog opdelfde dag krijg ik e email instructies waarmee het probleem werd opgelost.

Snelle reply per mail.
Snelle handeling in het doorgeven van het probleem.
Er was iets gewijzigd in mn boot, perongeluk denk ik waardoor ik dacht dat alles weg was maar na wat uitzoeken werk kwam ik er achter dat een boot instelling was verwisseld.
Aanrader voor herstel want ze zijn duidelijk in hun mailing met wat je probleem is en wat de oplossing is incl. Prijzen.
Telefonisch ook goed bereikbaar!

Svar fra PC Refresh
Aangename ervaring voor de reparatie van mijn gaming desktop. Werkt weer als een zonnetje

Svar fra PC Refresh
Bij zoektocht op internet naar een reparateur voor mijn Dell laptop heb ik de keuze gemaakt voor PC Refresh na het lezen van een aantal review.
Tot nu toe geen spijt van gehad.
Duidelijk in hun werkwijze
Gemakkelijk de laptop bij Primera winkel afgeven en ophalen
Bij repetitie duidelijk, de voor en nadelen en kosten goed en duidelijk weergegeven.
Kortom tevreden klant

Svar fra PC Refresh
Een zeer goede communicatie aan de telefoon en service bij het wegbrengen en ophalen van mijn I Mac..
Dezelfde dag dat de betaling rond is wordt mijn PC op locatie gebracht en kan ik hem al weer ophalen en mee werken.,

Svar fra PC Refresh
De klap van laptop was stuk en hij werd erg snel warm met opladen plus dat de datterij niet meer goed werkte.Klap en de batterij vervangen, schoon gemaakt en nagekeken. was niet goedkoop maar nu werkt alls weer als vanouds en alls bestanden staan er nog op, grandioos.

Svar fra PC Refresh
This company is a fraud! They say they charge 30 euros for diagnostics but they always push you to pay 150 for uitgebreide diagnostics. When you say no, you have to pay 30 euros for literally nothing as they don’t even open your computer.