Eerste keer bij hun ons nieuwe laptop laten klaar maken met alles erop eraan inclusief beveiliging erbij op laptop. En ook betaalbaar. Enkele dagen geleden van hun een telefoontje dat de beveiliging o... Vis mer
Top service! Telefonisch contact gehad en kon mijn pc dezelfde middag nog brengen. Helaas was de SSD overleden en kon ik de pc de volgende ochtend ophalen. Extra uitleg gehad over de upgrade mog... Vis mer
TOP en een dikke 5 sterren. Zoals gebruikelijk heeft ‘Spoed Service’ zijn naam eer aangedaan en bewezen vakkundige mensen in hun team te hebben. Bedankt voor uw bijdrage aan het goed functioneren v... Vis mer
- Datamaskinreparatør
- IT-konsulent
- IT-tjenester
- Telefon- og internettjenester
- Telekommunikasjonsentreprenør
- Bruktbutikk for datamaskiner og datautstyr
PC Hulp aan Huis in Amersfoort ✓ Meer dan 10 jaar ervaring ✓ Oplossingen op maat ✓ Installatie van netwerkkabels ✓ Internet- en WiFi-installatie
Xenonweg 13, 3812SZ, Amersfoort, Nederland
- info@pcspoedservice.nl
- www.pcspoedservice.nl
Blij met PC, advies mag actiever
Blij met mijn nieuwe PC en de organisatie is betrouwbaar. Tijdens het aankoopproces kreeg ik vooral korte antwoorden en werd er niet actief meegedacht of duidelijk uitgelegd hoe keuzes en prijzen tot stand kwamen, dat zou ik als klant graag zien. Bij het afhalen ontbrak een HDMI‑poort, dat werd netjes opgelost, maar het vergde een extra bezoek.
Tip: iets meer begeleiding en transparantie bij keuzes zou de service nog beter maken.
Super geholpen
Super geholpen! Laptop startte niet meer op, einde van de middag langsgekomen, volgende ochtend stond er een andere laptop klaar met alle gegevens erop, snel en correcte prijs. Heel blij mee!!
Aanrader dus
Uitstekend!
mij erop gewezen dat ik nog een update…
mij erop gewezen dat ik nog een update moest doen
anders werkt de computer niet meer
geweldige service laptop op tijd…
geweldige service laptop op tijd verstuurd en precies zoals verwacht, een geweldig bedrijf om zaken mee te doen
5 sterren!
Problemen met outlook e-mail snel en zelfs met verbeteringen opgelost. Vakmensen, top!
Goede service, zelfs als het lastig is!
Goede service, zelfs bij lastige klussen, ze gaan door totdat er een oplossing is! Erg prettig!
Omzetten naar windows 11
PC spoed service heeft mijn computer overgezet naar WIndows 11 en ook onderdelen geïnstalleerd. Alles werkt weer prima.
Uiterst rustig en deskundig te woord…
Uiterst rustig en deskundig te woord gestaan door Mehmet én, nog belangrijker: snel en accuraat geholpen door hem.
Fijne dag,
Joop.