Do Not Buy From These People!! They are not Worth it! They don’t respond to my messages. I have emailed them , and , sent them an Instagram message! There is no contact number for them and , they don’... Vis mer
Se hva andre synes
Pure oplichting! Armbandjes besteld en betaald...niets ontvangen! Contact opnemen lukt ook niet want het opgegeven nummer en mail bestaan niet! De zogenaamde alexandra kan je ook niet beantwoorden! Co... Vis mer
In december 2023 armbandjes besteld voor familie (met foto’s van emotionele waarde). Armbandjes wel ontvangen, maar 1 ging snel kapot (foto was eruit gevallen, heeft nu alleen een gat). Hierover... Vis mer
Na 2 mails gestuurd te hebben, omdat ik vanwege slechte reviews toch huiverig was het bestelde product niet te ontvangen, vandaag mijn bestelling ontvangen. 1,5 week nadat ik de armbandjes met foto’s... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
support@papajas.nl
Kontaktopplysninger
Den Haag, Nederland
- www.papajas.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Foto van mn moeder…
Ik heb m'n moeder 5 jaar geleden verliren, en zag een advertentie van papja, was een beetje sceptisch maar de nieuwsgierigheid won. Precies op de 5de sterfdag kwam mijn bestelling binnen en ik was verrast, je ziet echt de foto.
Een echte aanrader dus
Aan iedereen!!!!Mensen
Aan iedereen!!!!Mensen, laat jullie ook niet vangen aan deze mooie reclame van de 1 + 1 armbandjes!!! Op 28 augustus besteld, nog steeds niets aangekregen...éénmaal hebben zij gereageerd....om te zeggen dat mijn bestelling al zouden moeten gearriveerd zijn.....nope dus......ik blijf hen maar mailen....maar ge krijgt steeds weer de geweldige automatische reactie terug......ze reageren nog geeneens meer op je mails of wat dan ook!!! Dus aan iedereen: bestel hier best niks!!!!! Betalen heb ik mogen doen.....ze zijn dus gewoon met mijn centen weg!!!
Barslecht
Barslecht. Ik wacht nu welgeteld 69 dagen op mijn armbandjes. De klantendienst is gewoonweg niet te bereiken. Als ik zoek waar mijn pakje zich bevindt, staat er doodleuk dat het teruggestuurd werd omdat de wachttijd verstreken is. Nooit heb ik hierover een mail, brief of dergelijke gehad. Ik heb ook elke dag gekeken op de track en trace en ineens stond dit erop. Eerst 'er heeft zich iets ongewoons voorgedaan' en nadien gewoon dat het teruggestuurd werd. Volgens mij is het een dikke scam. Nooit bestellen.
NOOIT BESTELLEN
NOOIT BESTELLEN. Je kan bestellen wat je wilt maar je krijgt het gewoon niet. Er staat dat de klantenservice er 24/7 is maar die is er 0/0!!!!
Wat een slechte kwaliteit!!!!!!!
Ik kreeg de 2 armbandje maar de foto was totaal niet zichtbaar als je er in keek. Je ziet alleen maar wat wazige blauwe en rode vlekken. Echt niks kopen daar!!!!!
En mocht het aan de kwaliteit van foto liggen lijkt mij het handig dat ze dat erbij vermelden dat de gekozen foto niet doet aan de eis voor een goede armband.
Oplichters
Oplichters, bestellen alles via aliexpress en als je zoals ik de foute bestelling hebt gekregen krijg je geen contact met ze
2 ketingen besteld en 19 dagen nog…
2 ketingen besteld en 19 dagen nog steeds niks binnen
Een groot fiasco! Dieven
Een groot fiasco!! Geen levering, geen service, echte dieven
Heel blij met mijn twee ontvangen…
Heel blij met mijn twee ontvangen armbandjes. Een voor mijn moeder. En een voor mij. Met een mooie duidelijk foto. Super bedankt voor de goede service. En dat jullie meteen antwoorden bij ceahwn via de mail. Mvg cinthia
Super aso behandeld
Super aso behandeld
Foto was niet te zien zeggen ze pak je camera erbij vergroot het beeld
Wat een belachelijk antwoord als ik vraag om een NIEUWE OF GELD RETOUR ZIJN ZE NIET THUIS DAAR
KOOP DAAR NIKS OPLICHTERS ZIJN HET !!!!!!!!!
Slechtste bedrijf ooit
slechte en mega goedkope kwaliteit, GEEN service want antwoorden noch met een oplossing komen doen ze niet. Het zijn dikke afzetters. Wees slim en bestel hier NOOIT!!!!!
Vreselijke nepsite
Vreselijke nepsite, 4 armbandjes besteld waar geen foto in te zien is!!
Van enige garantie en / of retourneren HO MAAR!!!
Het is gewoon een Chinese oplichtings site, meer kan ik er niet van maken, dus mensen NIET BESTELLEN bij Papaja's!!!!
Niks ontvangen, super slecht
Ik heb 2 keer een bestelling geplaatst voor 2 armbandjes. Ze zijn nooit aangekomen. Ik heb meerdere keren contact opgenomen. Ik moest contact opnemen met PostNL, maar ik heb helemaal geen gegevens van het pakket ontvangen. Daarna kreeg ik geen reactie meer. Gelukkig had ik het met Klarna besteld en dus nog niks betaald, Klarna handelt het nu verder af met Papaja’s.
nu al dierbaar sieraad
Heel mooi en nu al dierbaar sieraad. Snel antwoord van de klantenservice bij vragen over de levertijd. Bijzonder kado, aanrader.
Great customer service
Great customer service. Quick response on email and the bracelets are beautiful. I will recommend the site to other People.
Armband na 1 maand stuk
Armband na 1 maand stuk, het doorgewerkte was uit de armband verdwenen… reactie van hen was: de armband is al 1 maand oud, daar kunnen we niets aan doen! 😱
Wat een reactie
Deze armbanden waren geweldig mooi de…foto's zeer duidelijk
Deze armbanden waren geweldig mooi de foto's komen duidelijk naar voren een geweldig cadeau maar ook om zelf te hebben goede kwaliteit een aanrader een goede service top
Heel bijzonder
Door de actie 1 + 1 gratis heb ik de gevlochten armbandjes besteld met de afbeelding in de steen. Door de afbeelding in de steen zijn ze heel bijzonder.
Ik had een paar vraagjes en er werd snel gereageerd. Ik zal Papaja’s (en de armbandjes) zeker aanbevelen.
Papaja armband
Mooie armband alleen ik had meegedaan met de actie 1+1 gratis en heb maar 1 gekregen en als je ze erop aanspreekt dan krijg je geen antwoord meer en dan zie je verder op hun site en staat er bij vragen
Hoe kan ik profiteren van de 1 + 1 deal?
Om gebruik te maken van de 1 + 1 deal met gratis gepersonaliseerde items, dien je 2 stuks van het betreffende product aan je winkelmand toe te voegen. De korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenen.
Dus ze lokken mensen met die actie en omdat je niet weet dat je het zo moet doen en niet automatisch gebeurd krijg je dit niet schandalig gewoon
Teveel betaald!!!! Slechte service
Ik bestelde op 3-8-2023 2 armbandjes. Ik zag toen ik afgerekend had dat ik er ook voor 2 betaald heb. Meteen mail gestuurd dat fout was gegaan. Kreeg eerst mail terug dat ik ook net als fysieke winkel er echt 2 in mandje moest doen. Uitgelegd dat ik er ook 2 heb en betaald heb. Geen reactie meer. Vandaag de armbandjes binnen gekregen na 22 dagen. Zien er leuk uit maar vind het belachelijk dat ze niks doen als je teveel betaald. Gewoon ook geen reactie meer gehad!!!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.