Se hva andre synes
Pure oplichting! Armbandjes besteld en betaald...niets ontvangen! Contact opnemen lukt ook niet want het opgegeven nummer en mail bestaan niet! De zogenaamde alexandra kan je ook niet beantwoorden! Co... Vis mer
Besteld maar nog steeds niets gekregen van 26/12/'24. Heb een antwoord gekregen via support,geleverd DHL zeiden ze. contact mee opgenomen maar blijkbaar niet via hun maar van een chinees bedr... Vis mer
In december 2023 armbandjes besteld voor familie (met foto’s van emotionele waarde). Armbandjes wel ontvangen, maar 1 ging snel kapot (foto was eruit gevallen, heeft nu alleen een gat). Hierover... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
support@papajas.nl
Kontaktopplysninger
Den Haag, Nederland
- www.papajas.nl
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het is dat er niet lager dan 1 ster…
Het is dat er niet lager dan 1 ster gegeven kan worden, maar je krijgt niemand te pakken, er wordt wel gereageerd 1 keer per jaar en dat is het. vreselijk bedrijf. Niets ontvangen, maar zeggen dat erverstuurd is of het bestelnummer klopt niet :(.
Mijn geval soeelt al vanaf 2023.
OPLICHTING!!!!
Geen reacties na probleem melding
Ik heb meerdere keren een mail gestuurd, dat het armbandje heel snel kapot was en dat de foto scheurtjes vertoonde. Kreeg snel een reactie een oplossing te vinden, moest de foto opsturen. Nadien nog verschillende malen gemaild, maar geen reactie en oplossing gekregen. Ben hier echt niet tevreden over!
Zeer ontevreden, zelfs boos
Het armbandje was al na 1 dag kapot. Na wat mails op en neer met de belofte tot een oplossing te komen, krijg je geen antwoord meer en zijn deze oplichters niet meer te bereiken
Slechte kwaliteit en klantenservice.
Twee armbandjes besteld, foto's zitten schots en scheef, bij één liet de foto los binnen 1,5 week. Al ruim 6 weken in conclaaf met de klantenservice.. Ze moeten 'overleggen' en de foto's 'analyseren'. Waardeloos. Afzetters. Niet kopen :)
Nog steeds niets ontvangen en geen reactie klantenservice!
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Tig mailtjes gestuurd, krijg geen reactie. 1 keer een vertaald computermailtje terug gehad, met vraag ik geduld wil hebben zodat ze het uitzoeken, maar nooit meer iets van gehoord.
Ben bang dat alle slechte recensies waarheid zijn en dit gewoonweg een oplichting is. Weg geld en geen mooie herinnering aan overleden dierbare.
Update, ik kreeg een verzendbevestiging in de mail. Lijkt op een link vanuit China. Dus misschien beter rechtstreeks via Ali express kunnen bestellen. Ben benieuwd of ik de bestelling ooit ontvang.
Trap niet in deze webwinkel en…
Trap niet in deze webwinkel en aanbieding van 1 plus 1 gratis voor 29,95. Zelfs een euro is nog teveel. Bandje van plastic kwaliteit en foto nauwelijks zichtbaar
Ik vind de armbandjes leuk maar de…
Ik vind de armbandjes leuk maar de beloofde cadeauverpakking zit er niet bij. Zaten in een plastic zakje gepropt en in 1 wit cadeaudoosje. Jammer dat ik zelf op pad moet voor een verpakking.
Besteld maar nog steeds niets gekregen…
Besteld maar nog steeds niets gekregen van 26/12/'24.
Heb een antwoord gekregen via support,geleverd DHL zeiden ze.
contact mee opgenomen maar blijkbaar niet via hun maar van een chinees bedrijf geleverd yun express.
Opgezocht met mijn levering nr geleverd stond erbij dat helemaal niet zo is.
Geen vertrouwde site.
Nu ga ik verdere stappen ondernemen!
Rechtvaardig iemand.
WAAR BLIJFT MIJN BESTELLING????
WAAR BLIJFT MIJN BESTELLING????
Contact super slecht
Geld ook niet terug te halen
NOOIT BESTELLEN HIER
Chinese brol
Chinese brol! Bovendien extra betaald voor 1+1 maar geen extra ontvangen. Klacht ingediend, maar zonder respons. Deze praktijken zou men moeten verbieden en bestraffen!
De bestelling werd binnen 1 week…
De bestelling werd binnen 1 week bezorgd en de foto is duidelijk te zien
Ben er blij .ee dus zeker wel betrouwbaar
Mooi idee, uitvoering minder
Heb bestelling gedaan met 2 soorten foto's en ze hebben de kleuren van de armband bij de verkeerde foto's gedaan. Geen reactie op email die ik heb verstuurd🫣
Ik zou de armbandjes in de toekomst niet meer bestellen. De kwaliteit van het armbandje ziet er…
De kwaliteit van het armbandje ziet er niet zo goed uit. De foto kan je niet zien zonder vergrootglas en de foto in het hangertje is van iemand anders...ik heb spijt van mijn aankoop.
Ik heb het pakketje ontvangen
Ik heb het pakketje ontvangen, echter zijn de armbandjes van slechte kwaliteit. En weet je wat het ergste van alles is? Je kan de foto niet eens zien! Zonde van mijn geld, ik zou dit product en deze webshop niet aanbevelen.
Het duurde een aantal weken tot mijn…
Het duurde een aantal weken tot mijn bestelling er was. Door de reviews na mijn bestelling, had ik zo mijn twijfels of het goed zou komen. Het is gelukkig goed gekomen. De bestelling was te volgen via een track and trace en het klopte. De foto’s zijn duidelijk. Ben er blij mee.
Niets bestellen
Ik heb 4 armbandjes besteld en betaald, maar nooit ontvangen. Maandenlang waren ze niet bereikbaar. reageerden nergens op. Nu beginnen ze weer met adverteren . Het aanbod van dat zij de verzendkosten willen betalen bij een volgende bestelling ter compensatie vind ik wat magertjes. Verder geen reactie meer gehad.Pas op met dit bedrijf!!! Niets bestellen want ze komen hun mooie beloftes van de website niet na!!!
Dropshippers, NIET HIER BESTELLEN!!!
Hele tijd terug 2 armbandjes besteld (met de zogenaamde 1+1 gratis actie) vond ze via facebook... Na het bestellen kwam ik er een aantal dagen achter dat het dropshippers zijn en je dus de armbandjes veeeel goedkoper kan kopen bij de wel bekende sites (ali, temu, shein) mooi balen dus... Armbandjes wel na hele lange tijd ontvangen wat ik persoonlijk niet meer had gedacht
Raad het zeker af hier te kopen
Dropshippers
Een ketting besteld bij Christine personaliseert, 1 ketting gekregen ipv 2 en geleverd door de papaja... pas op DROPSHIPPERS!!!! Je krijgt een mail maar doen verder niets, staat geen naam onder dus via de computer gegenereert. Kortom... Helaas zijn mijn BFF en ik er ingetuind :(
3 armbandjes besteld
3 armbandjes besteld. 2 fotos zijn niet te zien.... welke foto is welke.
1 is erg mooi. Beetje jammer
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.