Do Not Buy From These People!! They are not Worth it! They don’t respond to my messages. I have emailed them , and , sent them an Instagram message! There is no contact number for them and , they don’... Vis mer
Se hva andre synes
Pure oplichting! Armbandjes besteld en betaald...niets ontvangen! Contact opnemen lukt ook niet want het opgegeven nummer en mail bestaan niet! De zogenaamde alexandra kan je ook niet beantwoorden! Co... Vis mer
In december 2023 armbandjes besteld voor familie (met foto’s van emotionele waarde). Armbandjes wel ontvangen, maar 1 ging snel kapot (foto was eruit gevallen, heeft nu alleen een gat). Hierover... Vis mer
Na 2 mails gestuurd te hebben, omdat ik vanwege slechte reviews toch huiverig was het bestelde product niet te ontvangen, vandaag mijn bestelling ontvangen. 1,5 week nadat ik de armbandjes met foto’s... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
support@papajas.nl
Kontaktopplysninger
Den Haag, Nederland
- www.papajas.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Papaja’s heeft het Eefje elise…
Papaja’s heeft het Eefje elise overgenomen, wat ook al een bende was! Ik heb tot twee keer toe een haar ingesloten in een armband. De klantenservice is hooguit belabberd! 100.000 e-mails maar nul hulp, wel ontzettend veel reclame blijven ze sturen. Ze weigeren een oplossing en blijven ook opvoeren “dat het het ordernummer niet kunnen terugvinden”.
BESTEL HIER NIKS!!!
NIKS HIER KOPEN AUB!!
NIKS HIER KOPEN AUB!!! SUPER SLECHT. HET DUURDE WEKEN VOORDAT IK ME ARMBANDJES HAD EN UITEINDELIJK KEN IK DE MENSEN OP DE FOTO NIET EENS!!! IN DE WEKEN DAT IK WACHTTE PAAR X GEMAILD EN CONSTANT hetzelfde antwoord
Oplichters
Oplichters! Geen bestelling doen.
Ze sturen vanuit China dropshipping en doen zich heel interessant voor. Bij voorbaat is het al vreemd dat ze goede review vragen in ruil tegen korting of geld terug zodat zij hun malafide praktijken kunnen voortzetten.
Ik ga zeker stappen nemen hiertegen want zo te zien ben ik niet de enige die deze neppe Alexandra oplicht.
Ben al 6 weken verder en ze proberen nu te doen alsof er niks is
ALEKSANDRA is een OPLICHTER!!!!
ALEKSANDRA is een OPLICHTER!!!!! 2 bestellingen gedaan (ongeveer 60,-) niet ontvangen. Ben al vanaf 7 juli 2023 heen en weer aan het mailen om mijn geld terug te krijgen..!! Als ze terug reageren stellen ze steeds dezelfde vragen, ze houden mij maar aan het lijntje!! Heb al meerdere keren aangegeven dat ik mijn geld terug wil! Ze doen zo BELACHELIJK moeilijk! Stelletje OPLICHTERS!!
Alles ik heb maar 1 armband gekregen…
Alles ik heb maar 1 armband gekregen terwijl ik de korting had van 1+1 gratis voor 29,95 dus ik heb nu voor de volle mep betaald echt oplichterij dit wat een stom bedrijf je kan ze niet eens bellen alleen mailen en die antwoorden bijna niet en je krijgt dan een antwoord waar je niet om vraagt echt raar en niet tof ik heb al zo veel mails gestuurd maar niet het antwoord wat ik wil ik bestel daar nooit meer wat zo kan ik ook verdienen om er een te geven en dan de volle mep betalen en de foto is ook slechte kwaliteit ik heb er een kat op staan maar zie niet eens ze koppie echt niet leuk dus mensen bestel hier nooit dat dit bedrijf nog bestaat ze nemen je gewoon in de zeik 30 euro en niet een mooie kwaliteit foto erin belachelijk
Het is een hele mooi kwaliteit van…
Het is een hele mooi kwaliteit van armband,en de foto is er perfect en heel duidelijk in verwerkt!🥰
Ik ben heel tevreden 👌🏼
Oplichters lokken je met 1 + 1 leveren…
Oplichters lokken je met 1 + 1 leveren er 1 na hele lange tijd en sturen je van het kastje naar de muur als je aangeeft dat je er een 2de bij zou krijgen met een onzin verhaal hoe jij iets verkeerd hebt gedaan.... 1e x zo'n vervelend gevoel bij een aankoop.
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!
Armbandjes compleet waardeloos (geen foto te zien zelfs niet met een loupe).
Je wordt door de (chatbot!) support afdeling weken/maanden lang aan het lijntje gehouden (stuur foto’s, wat jammer, stuur maar terug, hier is ons adres in Den Haag, als je verzendbewijs stuurt van retour storten wij je geld terug van aankoop etc.) en na een 20 a 30 tal mails, is de laatste mail van hun een standaard verhaal over hun retourbeleid.
Kortom, niet doen, ordinaire oplichters.
geen reactie op mijn mails
Met de eerste armband was ik zo verschrikkelijk blij dat ik er 6 heb bij besteld voor mijn kinderen en mij. Nu is bij alle 6 de foto veel te veel ingezoomd waardoor het nauwelijks te zien is. 2 zijn echt heel onscherp en 4 zijn er veel te veel ingezoomd waardoor ik niet de foto goed kan bekijken. Ik heb exact dezelfde foto gebruikt als bij de 1ste armband. Deze 6 zijn echt waardeloos en ik kan ze zo niet weg geven. Heb inmiddels al 4 mails gestuurd maar krijg maar geen reactie
Slechte ervaring
Ongeveer een maand geleden heb ik twee armbandjes met een foto erin besteld op Papajas.nl. Inmiddels heb ik al drie keer gemaild naar dit bedrijf, aangezien ik de bestelling nog steeds niet heb ontvangen. Helaas krijg ik geen enkele reactie.
Het is te hopen dat ik mijn bestelling nog binnen krijg. Zeker omdat het een cadeau is wat ik op 4 augustus wilde geven aan iemand...
2 foto armbandjes besteld, via FB add.
Ik heb een armbandje besteld nadat ik de add zag langskomen op Facebook.
Het wordt toch stilaan eens tijd dat ik er ook eens wat uit leer want meestal/altijd gaat het gewoon om jawel: dropshipping.
Ik betaalde 35 euro voor de zogenaamde 1+1 gratis en voor maar een bepaalde tijd deze aanbieding geldt.
5 euro extra voor extra snelle levering maar het duurde uiteindelijk toch ook gemiddeld +2 weken, niet verwonderlijk als het gewoon vanuit China komt.
Ik was enthousiast op zich toen de armbandjes aankwamen maar merkte dat ik 2 zwarte heb gekregen terwijl ik twee verschillende kleuren had besteld, best jammer.
De bandjes, het touw, is eigelijk sterk en stevig en goed verstelbaar.
Ik hou de armbandjes om, tenzij ik me ga douchen.
Helaas wanneer het in contact komt met water verduren de rondjes waar de foto in zit en gaat de herinnering verloren van de foto van je dierbare die erin zit en je met je mee wil dragen.
De foto in de sierraad is heel mooi gemaakt en van prima kwaliteit.
Het sieraad zelf dus niet want hij verkleurd.
Heel jammer van mijn geld omdat het niet lang zal meegaan, en ook dat het een dropshipping verhaal is.
Ik zal dus waarschijnlijk binnenkort opzoek moeten gaan naar iets anders en de armbandje best niet meer draag als ik ze wil houden.
Als je van plan bent om er te bestellen, ga dan best opzoek naar een ander mooie herinnering en kijk even zelf op Aliexpress , Wish,..
Die mensen halen hun inkomen uit de dropshippers en adverteren dat ook in hun productomschrijving.
Can't blame them.
Helemaal blij met mijn geweldige kraal…
Super blij met mijn armband met een kraal waar mijn dierbare instaat.
Afgeleverd in een mooi doosje .
Goede en snel service bij vragen per mail. Helemaal top
Twee mooie hartvormige hangertjes
Twee mooie hartvormige hangertjes
met foto
Rotzooi
Wat jammer, is gewoon een armbandje van Ali en binnen een week was ie verkleurd. Op de laatste mail reageren ze niet.
Scam: dropshipper koopt voor 3 euro vanuit China in, verkoopt voor 35 euro
Dit bedrijf koopt deze armbandjes van een chinese website zoals Aliexpress of Wish voor een paar euro en verkoopt het vervolgens voor minstens 30 euro meer door met het idee dat het uit Nederland komt. Op Etsy kun je exact dezelfde voor 3 euro kopen. Hier niet bestellen dus, want je wordt zwaar opgelicht. Het armbandje ziet er overigens wel leuk uit. Maar gewoon onzinnig om hier te bestellen.
Armband met foto besteld
Armband met foto besteld. Eerst maar 1 gekregen in plaats van 2 terwijl het 1 + 1 gratis was. De armband beviel niet want de foto was niet te zien. Mailtje gestuurd en volgens het bedrijf mocht ik hem terug sturen. Dit was wel voor eigen kosten. Ik heb hem terug gestuurd en nu nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Iedere keer als ik een mailtje stuur krijg ik een antwoord waarin ze zeggen dat ik hem terug kan sturen en dat dit voor eigen kosten is terwijl ik dat allang gedaan heb. Ze reageren helemaal niet op de inhoud van mijn mailtjes. Ik ben bang dat ik mijn geld niet meer terugkrijg en ben opgelicht door dit bedrijf.
Heb armbandje besteld
Heb armbandje besteld, kreeg t thuis nou gewoon belachelijk een kraaltje aan een touwtje waar zogenaamd een foto in zit! Nou echt niet ik heb er maar een gehad terwijl t 2 voor de prijs van een was. Nu wil ik het terugsturen en krijg geen contact meer met hun, ben gewoon opgelicht gelukkig niks betaald bestel hier niet kijk eerst bij de webshop Checker!
Armband met een herinnering
Een hele mooie armband gekregen met een mooie herinneringen erin voor onze dochter. Geleverd zoals gezegd. En mochten er klachten zijn reageren ze snel en willen het graag samen met jou oplossen. Ik zal zeker hier nog eens wat bestellen.
Zeer mooi juweeltje
Zeer mooi juweeltje. De foto is duidelijk. De kleindochter ws er blij mee
Een armband met foto besteld
Een armband met foto besteld. Foto is niet te zien en als je klantenservice benaderd krijg je antwoorden terug waar je niets aan hebt en retourneren is voor eigen rekening. Waardeloos bedrijf
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.