North End Haarlem Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

LP besteld met een platenbon, netjes mailcontact over het inwisselen van de bon, restant overgeboekt en diezelfde dag nog verzonden. Vrouwlief is heerlijk maar DoeMaar aan luisteren, bedankt!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas aub. op met het bestellen bij deze winkel. Zoals meerdere mensen heb ik zeer nare ervaringen gehad hier. Ik heb meerdere producten besteld, waarbij ik voor 5 euro ook een deellevering heb toegev... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik las veel slechte reviews en had eigenlijk niet veel verwacht en daarom gekozen om mijn bestelling personlijk op te halen en achteraf betalen... Bleek absoluut niet nodig. Mijn bestelling van ach... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bought item and received vague email about shipping date when it would be available. After 2 months, contacted seller to enquire about whether they had it in stock yet (despite it still being readil... Vis mer

Middels

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

31 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Communicatie is er niet, leveren ook niet.

Ik snap dat door corona en de sluiting winkel alles anders gaat, maar juist dan is online verkoop en after sales zo vreselijk belangrijk om je toko in de lucht te houden.
North End kan het waarschijnlijk niets schelen.

Ik heb op 13 december 3 lp's besteld.
Kon met platenbon, dus vul netjes alles in zodat ze het bedrag van de platenbon af kunnen schrijven en boek het resterende bedrag over via ING.

Dus je zou denken.. komt goed..
Nou niet dus, totale stilte.. al weken, bellen dan maar.
Hop Voicemail, dus ingesproken.. je hoort niets.
Mail doen ze niet aan en de bekende live chat heb ik nu net geprobeerd na dagen dat het niet aanwezig is.
Helaas ook via de live chat word er niets gezegd.
Dus ook dat is een loos communicatie middel.

Wil je als winkel nu nog overeind blijven dan zal je after sales beter moeten zijn dan wat ik nu ervaren heb.
Ik kijk het nog even aan of er op de live chat gereageerd word, anders cancel ik alles.

Advies: Bestel hier niet!!!! communicatie is er niet.

7. januar 2021

After-sales terrible

Do not order online here. Is not reachable by email (as stated on the website), but is also not reachable on chat/phone. I received a wrong product, I was promissed a label to return/switch the product. Not received it, although I asked for it multiple times. Then I got a block from FB/messenger (!!!) Strange way to treat your customers and very unprofessional.

19. desember 2020

5 Sterren +

Voor vinyl ben je hier aan het juiste adres.
Onlangs voor meer dan 6 platen gekocht waarvan 1 de bestelling ophield ( ik wist dat dit ook ging gebeuren) staat ook duidelijk op de site maar dan duurt het gewoon even langer voor je het thuis in ontvangst mag nemen.
Zowel een mail gestuurd als telefonisch contact gehad, zeer vriendelijk en over heel de lijn een geweldige service.
Hier moet je zijn voor je platen. Uren kijk plezier en unieke exemplaren die je niet overal vind.
Eerlijk is eerlijk ik las ook eerst de referenties van andere klanten en was hier wat van aan gedaan. Heb toch een bestelling geplaatst vanwege prijs kwaliteit verhouding en omwille dat ik deze mensen het wel van harte gun was namelijk echt wel een groot bedrag haha,...
Verzending was ook tip top, geen enkele scheur, deuk, ik zou echt moeten liegen om iets slechts te vinden.
Nu kan ik alleen maar zeggen, wil je iets omtrent muziek ? Surf naar "northendhaarlem." Dit is voor mij, verre van mijn laatste bestelling geweest,.. eerder,.. een groot begin. Hoedje af.

7. desember 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Berichten worden gelezen, maar geen reactie en met platenbon niet mogelijk.

Ik wil betalen met een platenbon. Dat kan volgens heb door de platenbon aan te vinken op de site. Ik heb een bon t.w.v. €10, maar de CD die ik wil is €9,99 daarom kan bestellen niet. Ik heb contact gezocht via Facebook messenger, dit wordt gelezen, maar er wordt totaal niet op gereageerd.

Op de site staat dat ze niet reageren op mails, maar alleen via live chat. Maar op de site is nergens een mogelijkheid om die aan te klikken....

Contact krijgen is schijnbaar niet mogelijk. Totaal niet klantvriendelijk. Zeker niet als je ziet dat de berichten gelezen zijn.

6. desember 2020

Wees gewaarschuwd!

Het lieft zou ik helemaal geen ster geven, want zelfs één ster is nog teveel voor dit ballenbedrijf.

Bestelde eerder dit jaar 3 platen, waarvan ééntje helaas beschadigd vinyl heeft. Ineens is dan contact krijgen met Onno (eigenaar) erg moeilijk en wanneer je het al weet te krijgen is hij ronduit onbeschoft en zegt zelfs 'ik heb hier helemaal geen tijd voor'.
Begin dan geen winkel als je geen tijd hebt voor klantencontact.
We zijn een half jaar later en mijn kwestie is helaas nooit opgelost.

Dat was dus eens en nooit meer. Wees gewaarschuwd!

5. oktober 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

bestelling gedaan die na 3 dagen zou…

bestelling gedaan die na 3 dagen zou worden verzonden.
Na een week contact gezocht. Dit is niet makkelijk.
Het moet via de live chat maar er is geen link te vinden op de site.
dan maar via plaats een bericht.
gelukkig een antwoord. geen voorraad.
Als je dus geen contact opneem wordt er niets voor je gedaan.
Daarna een review op de site geschreven deze zijn overigens allemaal positie.
Mijn negatie wordt niet geplaatst.
geen aanrader.

26. september 2020
Vurdert til 2 av 5 stjerner

leuk aanbod, maar klantenservice laat te wensen over

Ik heb eerder dit jaar twee platen besteld en die waren de volgende dag keurig binnengekomen. Dit was voor mij de aanleiding om nogmaals een bestelling te doen voor een verjaardagscadeau. Echter kreeg ik een mail dat het product toch niet op voorraad was. Er is geen telefonisch contact mogelijk met NorthEnd, dus communicatie moest middels een chat. Deze chat verliep heel anders dan verwacht. Ik kreeg eerst een melding dat ik een minuut moest wachten op ene "Onno" die mij dan kon helpen, maar na bijna een kwartier had ik nog steeds geen bericht gekregen. Ik stuurde een zandlopertje uit verveling en toen opeens vroeg hij me "wat er was". Ik legde uit dat ik al een tijdje wachtte op deze chat en hij vond dat ik maar eerst een vraag had moeten stellen, hetgeen natuurlijk niet comform de norm is. Het duurde in totaliteit een halfuur voordat ik antwoord had op twee vragen, en het gesprek verliep mijns inziens nogal kortaf en bot. Ik denk dat er zeker het een en ander te verbeteren valt rondom de benadering van klanten op de webshop.

20. august 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Webwinkel reageert nergens op bij klachten..

Bestelde LP was niet op voorraad ondanks dat de website dat wel aangaf. Kan gebeuren natuurlijk. Echter omdat het een cadeau voor iemand anders was heb ik vervolgens aangegeven dat ik de bestelling dan wilde annuleren. Geen reactie op mijn mail gehad tot een week later een mail kreeg maar helaas, geen reactie maar de melding dat de LP alsnog was opgestuurd. Nogmaals een mail gestuurd om mijn teleurstelling aan te geven met de vraag instructies te sturen hoe het pakketje te retourneren. Wederom geen enkele reactie van deze winkel. Heb het zelf maar op een andere manier opgelost. Laatste keer dat ik hier wat bestel.

24. juni 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

27 april een 3-dubbel LP besteld !!

27 april een 3-dubbel LP Woodstock besteld én betaald. Dit is de gebruikelijke gang van zaken zoals overal. Wat ongebruikelijker is, is het feit dat ik nu al bijna 7 weken wacht op mijn bestelling. Op mijn vragen via mail slechts 1 keer (3,5 week geleden) een reactie op gehad: 'staat in backorder, alles is lastig nu'.
1,5 week geleden order geannuleerd met het verzoek om het betaalde bedrag terug te storten. Geen reactie en nu dus maar opnieuw aan herinneren.

15. juni 2020
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Een 2LP besteld een 1LP ontvangen!

Een 2LP besteld. Was een 1 LP. Kan gebeuren. Na veel stugge en onvolledige info kon ik in principe mijn geld terug krijgen incl. de porto voor terug sturen. Kon de LP aan een vriend verkopen. Geen enkele reactie of bedankje van north end. Dit zijn toch min puntjes. Ook een berichtje op de site geplaatst. Deze laat hij dus niet zien. Plaatst alleen de positieve reviews?? Jammer north end. Foutjes worden gemaakt. Vriendelijkheid en duidelijk communiceren doen veel goed maken.

30. mai 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte online service en arrogante…

Slechte online service en arrogante communicatie: voor 140,- (!) aan vinyl online besteld. Volgens de website allemaal uit voorraad leverbaar. De dag erna een mail dat een aantal artikelen niet op voorraad zijn. Kan natuurlijk gebeuren. Na andershalve week maar eens navraag gedaan:

hallo Onno. Vorige week zaterdag heb ik een bestelling geplaatst (order nummer 4XXX0). Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

En het antwoord luidde:
2 dagen 6 uur 8 seconden, het is oorlog als ik het wist dan was ik hoofd van RIVM.

Laat ik duidelijk zijn: er zijn genoeg platenzaken in mijn omgeving. Ik hoef niet in Haarlem te kopen. Ik doe dat omdat ik de ondernemer wil steunen. Blijkbaar wil de ondernemer geen steun. Ik ga mijn spullen voortaan bestellen bij een ondernemer die wel omzet maken wil en die wel bereid is om klanten op een fatsoenlijke manier te helpen. Onvoorstelbaar dit: hij is zijn zaak naar de haaien aan het helpen.

12. mai 2020

Perfect geregeld

Perfect geregeld, laat in de middag een aantal lp’s besteld afgerekend met de Nationale Platenbon, de volgende dag in huis, ondanks de huidige crisis.

Een grote pluim voor het team van Nort End Haarlem. Inmiddels een respectabel aantal lp’s aangeschaft, nooit een probleem 👍

26. april 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte service & communicatie.

Zeer slechte service. Geld teveel rekenen en niet reageren op mail/telefoon. Commicatie zeer slecht, hier een voorbeeldje. Ik vroeg me af waarom een LP niet was geleverd, maar toch weer op voorraad stond op hun site. Op de vraag of ie alsnog geleverd zou kunnen worden kwam (na 3 reminders) dit antwoord:

NEE NEE NEE
geen voorraad
geen voorraad
order geanuleerd
order genauleerd

Het bleek dat ze in de tussentijd de prijs hadden verhoogd en niet wilden leveren tegen de oude prijs. Ook werden ten onrechte verzendkosten ingehouden nadat ze de order gedeeltelijk (en zonder overleg) hadden aangepast en verstuurd. Foutje kan en niet reageren (vanwege drukte?) misschien ook. Maar deze toon niet. Ik bestel er nooit meer. Geld retour is uiteindelijk wel gelukt, maar pas na heel veel telefoontjes en mailtjes.

21. januar 2020

Veel praatjes geen plaatjes

17 oktober 2019 de Pearl Jam Black Friday release besteld die op 29 november 2019 is uit gekomen, ruim op tijd dus. Van te voren even gebeld om er zeker van te zijn dat het eea goed zou komen. LP niet ontvangen en 3x gebeld waarbij mij verzekerd werd dat ik mij geen zorgen moest maken want hij zou mij de plaat een dag later leveren.

Ondertussen op 12 december een mooie foto op Facebookpagina van Northend met veel Pearl Jam Black Friday LP's en een opmerking dat de eigenaar niet begrijpt waarom mensen zich zorgen maken over de levering vd LP........

Tot op de dag van vandaag (11 januari 2020) de LP nog niet ontvangen.

De "koning van de Randstad" vergeet zijn onderdanen........ Misschien moet je tot de innercircle behoren om bij de uitverkorenen te horen.

Deze review had ik ook geschreven op de website van Northend maar is nooit geplaatst..... Kritische reviews zijn er op de Northend website niet te vinden. Zegt genoeg over de werkwijze van deze winkel.

11. januar 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv