LP besteld met een platenbon, netjes mailcontact over het inwisselen van de bon, restant overgeboekt en diezelfde dag nog verzonden. Vrouwlief is heerlijk maar DoeMaar aan luisteren, bedankt!
Se hva andre synes
Ik las veel slechte reviews en had eigenlijk niet veel verwacht en daarom gekozen om mijn bestelling personlijk op te halen en achteraf betalen... Bleek absoluut niet nodig. Mijn bestelling van ach... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
LP besteld met een platenbon
Betaalt niet terug volgens afspraak en bestellingen worden niet bezorgd
Pas aub. op met het bestellen bij deze winkel. Zoals meerdere mensen heb ik zeer nare ervaringen gehad hier. Ik heb meerdere producten besteld, waarbij ik voor 5 euro ook een deellevering heb toegevoegd bij mijn bestelling. Hiermee wordt ieder individueel product verstuurd op het moment dat het op voorraad is. Echter heeft de winkel zich daar niet aan gehouden (zelfs nadat ze kortaf hadden gemaild "ja, stuur ik vandaag" en heb ik gevraagd om al mijn bestellingen te annuleren. In hun mail stond dat ze binnen 5 werkdagen zouden terugstorten, echter is dit niet gebeurd. Na meerdere mails, berichten, proberen te bellen etc. is het mij na 1.5 week gelukt om mijn geld terug te krijgen.
Zo zonde, het leek een leuke muziekwinkel, echter heeft de eigenaar helaas de zaken niet op orde.
Vreemde zaak
Vreemde communicatie. Artikel blijkt een gigantische levertijd te hebben. Artikel geannuleerd maar mijn geld krijg ik kennelijk niet terug.
Wij bestellen hier nooit meer
Wij bestellen hier nooit meer! In Januari een mega bestelling gedaan waarvan een deel snel klaarstond om op te halen. Resterende platen zouden later komen. Vijf maanden later nog geen zicht op de overige platen.
Wanneer je om info vraagt wordt er kortaf gereageerd met bijv: ‘niet nu helemaal anders had ik het wel gemeld’
Na vijf maanden maar gezegd dat wij ze niet meer hoeven en ons geld terug wilde. Ook hierop lang moeten wachten en dit kwam wederom in delen waarbij we twee keer hebben moeten mailen om te vragen waar het blijft.
Service en communicatie is echt slecht.
Na 5 maanden nog geen CD's
Ik wacht sinds 6 januari (nu dus al 5 maanden) op levering van 4 CD's (reeds 170 euro betaald).
Er zouden enkele CD's nog niet zijn uitgebracht en ik zou alles tegelijk ontvangen. Telefoonnummer is niet bereikbaar. Na een eerste vraag van mijn kant op 15 maart kreeg ik de volgende one-liner als antwoord op mijn mail (zonder naam onder de mail):
"aantal zitten in herdruk die komen er snel weer aan verwacht ik"
Geweldig
Geweldig. Heel mooi geprijsd en hele snelle verzending super dus zal er zeker weer bestellen
Lekker snelle levering
Lekker snelle levering. Kon nu makkelijk een rsd 2026 item bemachtigen en hoefde geen verzendkosten te betalen, omdat ik ook nog twee oversock/aanbiedingen kocht.
Geen antwoord op e-mail, slechte communicatie, bestelling incompleet.
Ik probeer North End al bijna een week te bereiken omdat mijn bestelling niet compleet is. Geen antwoord en geen terugbetaling. Dit is niet de eerste keer. Communicatie waardeloos en service beneden peil.
Mooie aanbiedingen, maar er gaat te vaak iets mis. Niet meer bestellen bij North End Haarlem.
Goede ervaring!
Goede website, duidelijk en mooie aanbiedingen. Zal vaker bezoeken!
Struinen in de overstock
De afgelopen weken een aantal platen gekocht uit de overstock. Fountains of Wayne, Michael Head, Hal Willner en een mooi RSD live album van Blood, Sweat and Tears. Vandaag een fraaie Serge Gainsbourg. Iedere dag weer nieuwe verrassingen en dus heb ik het idee toch een beetje in een platenzaak rond te struinen.
Contact onmogelijk. Levert niet!
Contact is onmogelijk. Heb voor ruim 90 euro besteld, zou woensdag geleverd worden. Niets. Gemaild, gebeld, maar geen gehoor. Niets.
Lever mijn spullen!
Onacceptabel. Geld wordt gewoon bijgehouden.
Onacceptabel: Geld wordt gewoon bijgehouden bij een gerechtvaardigde vraag voor teugbetaling.
in geen geval online bestellen bij North End Haarlem. Ik betaalde voor sacd's waarvan achteraf bleek dat ze nog niet eens in productie zijn, maar de winkel weigert simpelweg mijn geld terug te storten. Dit is een directe schending van de Wet Koop op Afstand.
In plaats van een oplossing te bieden bij een legitiem herroepingsrecht, wordt de communicatie gestaakt of word je als klant in de kou gezet. Het lijkt erop dat deze zaak de consumentenrechten volledig aan de laars lapt zodra er een probleem ontstaat. Bij elk dispuut worden de hakken irrationeel, onrechtvaardig en onwettelijk in het zand gezet. De zaakvoerder heeft overduidelijk een persoonlijkheidsstoornis. Ik adviseer iedereen om hier niets online te bestellen.
Dat is snel. Lijkt de Overtoom wel :-)
Dit is niet de eerste keer dat ik online iets bestel bij North End Haarlem. En wederom verbaast het mij in positieve zin dat op dezelfde dag van mijn bestelling het pakket al bij PostNL ligt en de daaropvolgende dag thuis wordt bezorgd. Geweldig!!
Doesn't follow through on sales.
Bought item and received vague email about shipping date when it would be available. After 2 months, contacted seller to enquire about whether they had it in stock yet (despite it still being readily available on the distributors website) and received a one worded response "nope".
Asked to cancel order and send a refund but ended up having to go through my bank to get money back.
Avoid.
Contact was gemakkelijk en verliep soepel
Contact was gemakkelijk. Moest een langere tijd wachten op een plaat die nog binnen moest komen vanuit Amerika wat ik niet wist. Na 2 weken wachten toch maar even opgebeld naar north end Haarlem. De verkoopmedewerker in kwestie was vriendelijk en legde goed uit waarom het wat langer duurde voordat de plaat zou aankomen.
nul sterren
onbeleefde klantenservice. Items blijken niet in stock te zijn. Wanneer men informatie vraagt dan krijgt men lompe reacties.
Levering niet zoals besteld
Levering liet lang op zich wachten met minimale communicatie. Ook bleek een deel van mijn bestelling niet leverbaar, waardoor ik onder het minimale bestelbedrag kwam voor gratis bezorging - ook hierover is niet gecommuniceerd. Volgende keer gewoon via m’n plaatselijke platenzaak of bol.com
3 maanden geleden vinyl ge pre-ordered
3 maanden geleden vinyl ge pre-ordered, nu netjes bezorgd, goed verpakt en met mailupdates
veel voordelen
regelmatig kortingen op overstock en aanbiedingen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.