North End Haarlem Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

LP besteld met een platenbon, netjes mailcontact over het inwisselen van de bon, restant overgeboekt en diezelfde dag nog verzonden. Vrouwlief is heerlijk maar DoeMaar aan luisteren, bedankt!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas aub. op met het bestellen bij deze winkel. Zoals meerdere mensen heb ik zeer nare ervaringen gehad hier. Ik heb meerdere producten besteld, waarbij ik voor 5 euro ook een deellevering heb toegev... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik las veel slechte reviews en had eigenlijk niet veel verwacht en daarom gekozen om mijn bestelling personlijk op te halen en achteraf betalen... Bleek absoluut niet nodig. Mijn bestelling van ach... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bought item and received vague email about shipping date when it would be available. After 2 months, contacted seller to enquire about whether they had it in stock yet (despite it still being readil... Vis mer

Middels

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

31 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bieden platen aan die nog niet bestaan

Ik heb op 10 december 2021 de LP van Silk and Sonic besteld. Dit was overigens de enige webshop waar dit product werd aangeboden, volgens andere websites zou de plaat nog niet eens geproduceerd zijn.

Ik heb NorthendHaarlem gebeld en zij zeiden dat de vinyl industrie vaak onvoorspelbaar is. De leverdatum die op de website staat (22 januari) zou een indicatie zijn. Dit is echter niet duidelijk vermeld op de website.

In de orderbevestiging stond dat ik op de hoogte zou worden gehouden over de levertijd per e-mail. We zijn nu enkele maanden verder en dat is niet gebeurd. Op dit moment staat op de website 22 mei.

Per whatsapp heb ik een aantal keer contact opgenomen met de hoop op verheldering van de situatie. Helaas wordt er erg slecht gecommuniceerd. Antwoord op mijn vraag blijft uit.

Ik wist dat er slechte reviews waren over deze website, maar ik wilde het toch een kans geven. Mede omdat er mij beloofd is dat ik altijd kosteloos kan annuleren. Dat ga ik nu proberen, want dit duurt mij te lang en er is geen vooruitzicht op verbetering.

22. mars 2022

Goed geregeld

Ik heb laatst online een platenspeler gekocht bij NorthendHaarlem en ik heb natuurlijk de reviews over de levering en service gezien dus ik heb zelf even contact opgenomen via whatsapp over de levering. Ik kreeg op de eerstvolgende werkdag meteen antwoord dus toen had ik hem maar besteld (met afterpay voor de zekerheid).

Er was een kortingscode voor accessoires bij aankoop van een Pro-ject platenspeler dus ik heb de code ingevuld tijdens het bestellen maar toen zag ik dat ik de code ook zonder accessoires toe kon voegen aan mijn wagentje. Ik ging ervan uit dat ik de aanbieding gewoon verkeerd had gelezen en had dus alleen de platenspeler besteld met de korting.
De volgende dag kreeg ik een bericht van NorthendHaarlem dat dit niet kon met een vriendelijk verzoek om een plaat gratis uit te zoeken maar de korting die ik eerder op de platenspeler had gekregen terug te betalen. Ik had een prachtig album van de foo fighters gevraagd en heb de korting die ik eerst op de platenspeler had gekregen overgemaakt. Het was inmiddels aan het einde van de dag dus ik kreeg het pakket twee dagen hierna binnen. Nog erg snel vond ik zelf!

Ik ben over het algemeen hartstikke tevreden over mijn aankoop bij dit bedrijf en als ik nog iets interessants vind in de webshop koop ik er graag nog iets.

Eigenlijk zat ik te denken om vier sterren te geven want ik vond het geval met die kortingscode een beetje raar maar omdat het goed en snel opgelost is geef ik ze gewoon de 5/5

14. mars 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik schrijf nooit reviews maar voor deze…

Ik schrijf nooit reviews maar voor deze maak ik graag tijd vrij. Wat een waardeloze tent is dit. Een arrogante over gepikeerd persoon aan de lijn die letterlijk schreeuwt aan de telefoonlijn wanneer je navraag doet over een bestelling (niet de eerste) die niet goed is geleverd. Luistert letterlijk niet naar zijn klant en reageert als een adder gebeten wanneer je stelt dat hier een fout is gemaakt. Gaat dan volledig over in de slachtofferrol zitten en blijft zichzelf dan maar herhalen zonder dat je er nog tussenkomt. Wat een zielig figuur is dit. Ik dien nog steeds 3 albums te ontvangen maar wanneer je navraag doet krijg je alleen maar te horen dat weet ik niet op een gepikeerde toon. Ik heb 25 december een bestelling gedaan en betaald waarvan ik nu nog steeds 3 albums dien te ontvangen. Ik heb alle begrip wanneer ik op een normale toon uitleg krijg of en waarom ik de rest van de bestelling mag gaan ontvangen maar niet op deze manier. Dit is mijn laatste bestelling ooit hier. NOOIT MEER. Wat een arrogantie zeg.

10. mars 2022

Arrogant

Ik houd er niet van om online te klagen, maar dit zit me aardig dwars en maak nu een uitzondering.
Zoals velen hier schrijven, is de communicatie en houding van de eigenaar zeer belabberd.
Op de website stond dat er 2 titels op voorraad waren. Blijkt achteraf niet het geval. Geen probleem, kan gebeuren. Maar vervolgens is het inderdaad lastig om contact te krijgen en uiteindelijk via whatsapp alleen de mededeling "Gaat komen, heb nog geduld"
Oke nog geen probleem.
Maar na een maand nog eens informeren, ook vragen naar info welk album vertraging heeft, maar dezelfde feedback: "nog even"
Maar na bijna 4 maanden toch nog doorgevraagd en aangeven dat er veel geklaagd wordt online. Dan wordt het vervelend en merk je dat de persoon totaal niets om klanten geeft. De mensen die klagen noemt hij wappies.
En het is niet zijn schuld dat Corona er is..
Het werd er niet mooier op.
En eigenlijk vind ik als klant de vertraging geen probleem, het gaat er om hoe er totaal niet over gecommuniceerd wordt en je aan het lijntje gehouden voelt.
Ik denk na 32 jaar platenzaak runnen, het nu tijd is voor functie elders.
(alle klachten hier en op andere websites interesseert hem totaal niet, ligt allemaal aan de klagers.)

25. februar 2022

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, levert nauwelijks je bestelling. Zeer onbeschofte communicatie welke alleen via whats app loopt. Had ze de voordeel van de twijfel gegeven. Advies niet doen, laat dit bedrijf links liggen. Prijzen zijn erg aanlokkelijk dat is dan ook het enige positive, voor de rest is alles misleiding. Zoals ze zelf communiceren laat hun alles koud, dus de klant staat hier niet op 1.

20. februar 2022

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring. Eén item was niet op voorraad, maar de rest werd direct opgestuurd. Terugbetaling niet leverbare LP was aangekondigd via mail en gebeurde direct. Levering naar België gebeurde echt supersnel via PostNL. Alles was zeer goed ingepakt en werd ook in perfecte verzegelde nieuwstaat geleverd. Kortom : zeer goede communicatie en zeer goede service. Mooi! Thanks!

6. februar 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer beroerde communicate en service/website

In het recente verleden een aantal aankopen gedaan. Deze verlopen prima. Enige wat me opviel was dat er vele, vele producten op de website stonden, je op het plaatje klikte en dan dat er niet beschikbaar stond. Mijn gedachte was dan elke keer: haal het dan weg of zet er direct neer “niet beschikbaar”.

Ook nu voor 100 euro aan LP’s besteld via de site. Alles stond op beschikbaar. Bleek helaas niet te kloppen. 1 product was niet leverbaar a 50 euro. Jammer maar kan gebeuren.

Via de app gecommuniceerd en kreeg daar inderdaad te horen dat deze niet leverbaar was. Ik zou mijn geld retour krijgen.

Kreeg 45 euro terug. Gevraagd waarom niet de prijs van het product (50 euro). Bleek dat ik onder het bedrag kwam waardoor ik de verzendkosten moest betalen…

Erg vreemd. Ik had uiteraard juist boven het minimum bedrag besteld zodat verzenden gratis was.

Geappt dat ik dit vreemd vond. Kreeg, na nog een keer appen zonder reactie,een erg vreemde reactie:”soms gaat dat zo, ik ben zelf al 4 maanden dicht. Ook niet echt fijn”.

Een hele bijzondere reactie… aangegeven dat ik dit een vreemde manier van communiceren vond. Na een week zonder reactie, nog een keer geappt dat ik deze reactie klant onvriendelijk vond.

Kreeg als reactie:”weet je die 5 euro, hoppa voor jou man, prima, tot ziens”.

Wederom erg bijzonder… de 5 euro ontvangen, maar qua service en garantie was hij met vakantie.

Zie dat ik zeker niet de enige ben die deze mindere ervaring heeft met deze zaak, erg jammer!

10. januar 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Herdruk annulering

Helaas zat de lp die ik wilde in de herdruk, het duurde mij iets te lang. Contact via whatsapp, mijn vragen werden goed en snel beantwoord. Bestelling geannuleerd. Uurtje later kreeg ik daar de bevestigingsmail van, geld stond een dag later alweer op de rekening.

29. desember 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

North end heeft niet de big picture

Al eerdere een plaatje in de stenen winkel gehaald. Dat ging best ok. Online echter een order geplaatst, maar duurde een beetje lang, Dus meerdere malen maar even aan de bel getrokken. Hierbij komt gelijk een verbeterpunt; waarom moet IK dit doen en meldt de winkel mij dit niet zelf een keertje per week, al is het een standaard/bulkmail?Puntje nummer twee; het album dat ik wilde stond gewoon op voorraad toen ik het bestelde (puntje drie; zorg dat deze sh*t gewoon werkt). Ik weet dat vinyl slecht leverbaar is en soms een overmachts kwestie maar als ik dan bel en de eigenaar me aanspreekt alsof ik met 'm geknikkerd heb, is het vertrouwen weg. Enige positieve punt; mijn geld is vlot gerestitueerd (duh). Voortaan lekker naar Sounds.

31. oktober 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gaat al jaren goed hier...

Bijzonder al die negatieve reviews...
Ik bestel al jaren LP's o.a. hier en ik ervaar letterlijk het tegenovergestelde van alle klachten die hier omschreven worden.

Ik heb nog nooit issues gehad met leveringen, ook niet als het gaat om retour vanwege (pers) fouten in LP's o.i.d.

Chat wordt gewoon beantwoord, bovendien is er ook een telefoonnummer wat bereikbaar is gedurende de openingstijden.

Ach ja, en de indicatie dat iets in voorraad is waarvan dan later blijkt dat dit niet zo is (misschien drukten er wel 5 tegelijk op de 'in winkelwagen' knop?) kan toch? Dan wordt het even iets langer wachten of er wordt gewoon geannuleerd als het helemaal niet meer leverbaar is... Het blijft allemaal mensenwerk, ook het bijhouden van voorraad (zelfs een geautomatiseerd systeem)

Je moest eens weten hoeveel webshops (ongeacht wat voor webshop) een indicatie 'op voorraad' hebben wat in werkelijkheid niet eens de voorraad van de winkel zelf is...

Gisteren toevallig voor het eerst een levende lijve bezoek gebracht omdat, jawel: ik iets moest omruilen, en dacht laat ik maar eens een keer langs gaan in die winkel waar ik al zo lang mijn LP's vandaan haal.

Aan de wil en motivatie om het allemaal goed te doen ligt het in ieder geval niet heb ik in levende lijve mogen ervaren, en nogmaals: bij mij gaat alles gewoon goed...

30. oktober 2021

Gewoon goede en nette levering

Gewoon goede en nette levering
Ik bestel regelmatig m’n elpees bij North End en gaat eigenlijk altijd goed. Niet voor niets al vele, vele jaren een begrip in Haarlem.

1. oktober 2021

Dit zijn duidelijk oplichters

Dit zijn duidelijk oplichters. Bestel hier niets. Een truc van oplichters is om af en toe een bestelling wel op te sturen zodat ze “tevreden” klanten hebben die dan een positieve review schrijven. Van de andere klanten wordt er gewoon het geld ontvangen en doen ze niets meer. Ook bij mij reageerden ze niet, geen communicatie en heb ik na drie maanden niets ontvangen. Via Paypal heb ik wel mijn geld kunnen terug claimen.

15. september 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mooie belofte zonder ruggegraat.....

Alles in voorraad , mooie belofte , droom verder maar niet meer met mijn centen. Na 2 maanden , niks van ontvangst noch mail of nieuws. Bij nader bekijken alleen per chat te bereiken tijdens de openingsuren . Maar....... geen vragen over je bestellingen , mooi , mag ik soms ook nog vragen hoe julie de eigen rekekningen spijzen met andermans geld of is dit ook al teveel gevraagd , goe bezig , doe zo verder .....

4. august 2021

Prima service

200 euro platen. Besteld 2 maanden geleden bijna. Prima telefonisch te bereiken. Niet te leveren plaat wordt geannuleerd, krijg geld terug. Andere 2 platen worden opgestuurd. Prima service. 👍

28. juli 2021

Koop hier niets online

Koop hier niets online. Veel vinyl op voorraad via de webwinkel hebben ze niet en bestellingen kunnen ze niet waarmaken. Dit was niet de eerste keer en ik trap er weer in. Daarbij slechte service!! Als klant ben je boos en winkel reageert op dezelfde manier terug. Niet professioneel. Tip voor de winkel: leer van fouten.

22. juli 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit is een verschrikelijk slechte Platenzaak

Dit is een verschrikelijk slechte platenzaak bestel hier nooit meer dit is wat ik besteld heb inclusief de single van Freddie Mercury let op de schrijfout in de naam van freddie ze hebben hem nu aangepast op de webside alleen zijn de sukkels vergeten de titel aan te passen en de vermelding van de single helemaal uit de titel te halen de single zit er er gewoon niet bij zo wordt het wel verkocht op de website kort om oplichters en leugenaars en ook geen contact mee te krijgen!!!! (Hieronder zoals het eerst op de webside stond!!!!)

Queen & Adam Lambert & Freddie Mercuty Live Around the World / Love Me Like There's No Tomorrow

1. I Want It All - Live At The Chiba Marine Stadium, Tokyo, 2014
2. The Show Must Go On - Live At The O2, London, UK, 04/07/2018
3. Somebody To Love - Live At The Isle Of Wight Festival, UK, 2016
4. Love Kills - The Ballad - Live At The iHeart Radio Theater, Los Angeles, USA, 2014
5. I Was Born To Love You - Live At Summer Sonic, Tokyo, Japan, 2014
6. Freddie Mercury Love Me Like There’s No Tomorrow

21. juli 2021

De reviews zijn waar

De reviews zijn waar, er is heel moeilijk contact te krijgen. Het werkt alleen als je via Facebook op 'contacteer ons' drukt, want dan verschijnt de button voor de live chat, die anders niet aanwezig is. Zonde voor zo een winkel die in het echt wel leuk is, maar echte baggerservice levert op het internet. Op een levertijd van 5 dagen heb ik 20 dagen gewacht zonder enig contact of reactie op de eerste chat. Pas toen ik vroeg om restitutie, kreeg ik pas een kort en interesseloos antwoord.

23. juni 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv