Hvorfor bruke disse svindlerne. Ta deres penger før de stjeler dem. Som de gjorde med oss norske. De har stjålet over 30 mill av oss våkne opp og ta deres penger før de gjør det igjen. Tidsspørsmål f... Vis mer
Hei MuchBetter! Jeg lurer på om det er noe fremgang i samtalene med National bank of Litauen? Har ikke skrive til dere før, men leste om samtalene i går og da blei jeg litt spent! Når jeg tenkte på å... Vis mer
OBS! Vær forsiktig med MuchBetter. Mange av oss har opplevd at kontoer blir stengt uten forvarsel og midler holdes tilbake uten tilfredsstillende forklaring. Kundeservice svarer ofte med standardtekst... Vis mer
Har alldri hatt problemer med mutchbetter. Men np får jeg ikke betalt på nett . Butikk. Å ialfall ikke ta ut penger i minibank. Noe jeg i grunn alldri har fått te .. hva skjer ? Når kan man forve... Vis mer

MuchBetter is the eWallet that everyone’s talking about; the award-winning, innovative and rewarding payment app!
2019 saw MuchBetter receive multiple accolades from industry peers, including awards for ‘Mobile Payment Solution of the Year’ from SBC Awards and ‘Best Alternative or Digital Payments Programme’ from the Card & Payments Awards, and we’re only just getting started.
We’re on a mission to provide the world with a unique payment app that works in harmony with modern life and rewards you for your spending. So, for unrivalled security, seamless process from start to end, in-app cash rewards and real-time budget management, choose MuchBetter.
MuchBetter accounts are protected with device pairing, touch ID and dynamic security codes. Our Mastercard’s are also protected with a dynamic CVV.
Storbritannia
Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Really bad. I have tried for months to acess my funds, but only lame exuses, and no money. I dont trust them anymore, and i guess ill never see this money again :(
At MuchBetter forsøkte å flagge denne meldingen som uriktig, slik at jeg måtte sende dokumentasjon til trustpilot,for at ikke innlegget skulle bli slettet, sier vel også litt om hvor de legger "arbeids innsatsen" i forhold til dette problemet.

Svar fra MuchBetter
Dere skrev til meg på lørdag 2/4-23 at jeg skulle få beskjed de nærmeste dagene og at det var mulig å ta ut pengene. Ingenting skjer, bare gjentagende mailer om at dere ikke kan si noe tidspunkt. Hva er dette for noe useriøse greier!! Det har gått 2 mnd og ingenting skjer. Har virkelig mista troen på dere.

Svar fra MuchBetter
Nå har det gått veldig lang tid uten noen forklaring på hva som kommer til å skje med pengene våre. Lei av samme forklaring uten forklaring. Kan dere ikke overføre pengene våre tilbake til hvor de kom fra? Så vi får muligheten til å få tatt de ut? Hva med å være ærlig med kundene deres?

Svar fra MuchBetter
Antar d er noe mer her enn det de sier, over en uke siden jeg ba om min crypto, som de sier fungerer, men fortsatt ikke mottatt de, selv om
De ble fjernet fra mb kontoen umiddelbart.
Kommer bare med nye unnskyldninger hele tiden. Er redd pengene aldri kommer🤷♀️

Svar fra MuchBetter
Helt tragisk.Jeg får heller ikke brukt minibank, betalt i butikk eller foretatt innskudd til kortet.
De skriver at de ikke vet når det kommer en løsning, men ikke noe om årsaken. Svar fra Muchbetter:
Takk for spørsmålet ditt.
Vær oppmerksom på at vi dessverre ikke er i stand til å gi en estimert tid for en løsning, og vi ønsker ikke å spekulere i hvor lang tid denne gjennomgangen vil ta, men vi gjør vårt beste og samarbeider for å ha en tilfredsstillende oppdatering for kundene våre så snart som mulig.
Når vi har noen oppdateringer, vil vi kommunisere med alle våre berørte kunder.
Tusen takk for din tålmodighet og forståelse, og vi beklager ulempene dette måtte medføre.
Hvis du har noen spørsmål, står jeg til din disposisjon.
Ha en flott dag!

Svar fra MuchBetter
Vært svært fornøyd ned kortet til nå, men nå er det ikke mulig å benytte det i verken butikker eller kontantuttak. Skal prøve å handle med kortet i Sverige. Få orden på kortet i Norge, ellers er det bortkastet å ha.

Svar fra MuchBetter
Når kan man forvente at dette er fikset ? Å er det noen som vet noe om dette 😊👍

Svar fra MuchBetter
Min konto har vært under review siden 22 desember. Jeg har sendt all etterspurt dokumentasjon. MB ga meg de høyeste limitene som er tilgjengelig.
Jeg har sendt to formelle complaints. Jeg har ikke mottatt svar på disse. Jeg har vært i kontakt med support uendelig mange ganger. De kommer med bortforklaringer, unnskyldninger og tomme løfter.
Jeg har en stor saldo på MB. Midlene mine har ikke vært tilgjengelige siden 22 desember. Dette er ikke akseptabelt lenger.
Anbefaler kunder å holde seg unna. Disponibel saldo er ikke trygg.

Svar fra MuchBetter
Benyttet MuchBetter for å overføre penger fra nordicbet og unibet til bet365. Jeg tok ut tilsammen 2000kr, og endte med 1999,88kr på bet365. Appen var veldig lett og bruke, og hele tjenesten var i det hele tatt veldig enkel og god.

Svar fra MuchBetter
Det tar svært lang tid med respons på mail, selv de enkleste ting burde være lettere å få svar på raskt.
Ticket 1336700
Verifikasjon som skulle ta 10min har sålangt tatt 2 dager

Elendig tjeneste. Svarer ikke på mail. Ren scam

Svar fra MuchBetter
Jeg var i utlandet i julen 2022 og overførte 1000 USD fra min konto i Norge til mitt Muchbetter kort. Dette var penger som jeg måtte ha. Nå viser kalenderen 2 Januar og pengene har fremdeles ikke kommet inn på Muchbetter. De er ikke lengre reservert, men godtatt fra Muchbetter. Nå kommer de bare med unnskyldninger og at de etterforsker hendelsen. Har anmeldt de til FBI internett crime, så det er en pågående sak. Anbefaler ALLE om å holde seg vekk fra disse svindlerene. De kommer med lovnader hele tiden. Ingenting skjer. Jeg skal gjøre slt for å knekke denne svindelen.

Hei,
jeg prøver å bruke kortet online på feks Klarna men den godkjenner ikke, er det noe jeg gjør feil?
UPDATE!
jeg fikk svar og alt løste seg, jeg får brukte kortet på alle nettsteder som ikke er tilknyttet norsk bank ID
veldig fornøyd :)

Svar fra MuchBetter
Jeg får ikke godkjent kortnummeret når jeg prøver å bruke det online. Det står også at man kan bruke det på Google Pay, men det funker heller ikke.

Hei!
Skulle ta ut penger fra minibank men transaksjonen ble nektet og pengene borte fra min MuchBetter konto. Ingen svarer på Mail heller.
Ticket nr: 1274985
Oppdatering: Ingen respons å få fra MuchBetter support på Mail etter 6 dager!
Heller ingen respons fra personen som svarte her på Trustpilot. Sendt in mitt Mail, tlf nr og navn.

Svar fra MuchBetter
Hei. Jeg har ikke hatt noe problemer med å få hjelp av Muchbetter kundesupport. Jeg synes at det er veldig lett å få hjelp, og å bruke Muchbetter. Og bestandig hyggelige folk som hjelper deg med glede.

Svar fra MuchBetter
Bestilte kort og det kom til meg meget raskt. Er fornøyd jeg😊
Hei etter så mange negative kommentarer og opplevelser som folk skriver her inne ang muchbetter så begynte jeg å tro at dette firmaet er kun spam. Jeg hadde overført pengene mine til muchbetter konto også bestilt muchbetter kort. Jeg må si at kortet kom innen 2 uker også var det bare å bruke den da:) Ikke no problem å ta ut pengene i minibanker🙌🏻Jeg vet ikke hvorfor folk klager ang kundeservice, jeg har fått hjelp fra de flere ganger og ventet maks 1-2 dager på å få svar. Jeg tenker at enten folk har hatt uflaks eller så har muchbetter kundeservice blitt mye flinkere. Jeg er veldig fornøyd tusen takk og derfor gir jeg de 5 stjerner:))

Svar fra MuchBetter
Jeg er relativt ny bruker men er så lang veldig fornøyd med app og hastighet på transaksjoner. Jeg har også fått mitt MC men det fungerer ingen stedet. Ikke på bensinstasjoner eller butikker. Hva kan være problemet med dette?