Havde bestilt stegt flæsk med persillesovs - så ellers frem til et måltid fra MENY. MEN SKUFFELSEN VAR STOR - fulgte anvisningerne for tilberedelse til punkt og prikke - men kødet var som gummi... Vis mer
Vi bestilte på Wolt fra MENU Hjerting og de overholdt ikke erstatningskravene overhovedet. Sagde derefter de ville sende kompensation med, men det var der intet af heller. De var heller ikke villige t... Vis mer
Fremragende nytårsmenu fra Menu Holbæk for 3 gang i træk . Alt var igen super , super lækkert og nemt , at håndtere . Tak til udviklerne af menuen , personalet der fremstiller det og dem der di... Vis mer
Råddent kød. Menu Langenæs Aarhus For to dage siden købte jeg tre lammekoteletter hos Menu Langenæs Aarhus. Ved åbning af pakken bredte der sig en stank af råddent kød I dag henvendte jeg mig så i... Vis mer
Meny Bogense
Meny Bogense
Sælger ringriderpølser, der ikke har noget med ringriderpølser at gøre uden krydderier.
Smager af mel og vand.
Niels
Delikatessen i Menu Harlev J
Menu Harlev J
Bestilte dagen før 4 stk. Stjerneskud.
De var super flotte da vi hentede dem,
og de smagte så godt.
Stor ros til delikatessen
Mvh
AB
Koldpresset appelsinjuce
Koldpresset appelsinjuce kræver appelsiner. Jeg fik presset 1 liter, men ønskede 2. Kunne se, at der ikke var appelsiner nok. Gik til kassen spurgte om en fra "grønt" kunne fylde op med appelsiner. Kassemedarbejderen ville give beskeden videre. Jeg gik tilbage for at presse juice af de sidste appelsiner. Det blev til en halv flaske. Ventede nogen tid men ingen kom og fyldte op. Gik med den halve flaske og fandt en medarbejder. Fortalte min historie og fik derefter at vide, at der ikke var flere appelsiner i dag. Jeg spurgte så om jeg kunne købe min halve flaske til halv pris. Jeg fik forklaret, at det ikke var muligt, men jeg kunne købe den til prisen for en halv liter. Jeg afslog (jeg var trods alt uden skyld i hændelsen) og stillede flasken ved jucepressen. En halv liter har nemlig en pris, der er højere end halvdelen af prisen for en liter.
Det skete i Hals. Og jeg vil lægge hovedet på blokken og påstå, at det aldrig ville være sket i Meny i Skalborg.
Igen dårlig service i menu Karlslunde.
Igen dårlig service i menu Karlslunde.
På facebook skriver de at ombytning af 5 kg flaskegas koster 189 kr. da jeg kommer ned i butikken vil de ikke sælge til den pris, da opslaget er fra 2020. Der står ingen udløbsdato i opslaget, så jeg gik ud fra det var en fast pris. Silvan, bauhaus, xl byg, føtex og bilka, tager også 189 kr. for en ombytning, så prisen er markedspris.
Menu karlslunde vil dog have 202 kr. på trods af deres reklame.
Først benægtede damen annoncen eksisterede, da hendes medarbejder fandt den, siger hun blot meget nedladende den er 4 år gammel, så den gælder ikke mere.
Fjern dog annoncen hvis i ikke vil sælge til den pris i skriver, eller sæt en udløbsdato !!!
Menu Horsens.
Menu Horsens.. delikatessen - super god mad.
Dog er maden det ikke værd - hvis jeg skal leve med den uhøflige betjening!! At være sådan i et servicefag som SÅ uhøflig person er skræmmende.
Menu Skanderborgs slagerafdeling
Jeg besøgte Menu i Skanderborg og blandt mine indkøb var fersk ikke-marineret flank-steak og en hel kylling.
Desværre viste det sig at begge dele lugtede fælt fordærvet og måtte kasseres. Begge havde holdbarhed til i dagen efter og burde kunne spises men dem her var ikke egnet til menneskeføde.
Jeg skrev til Menu men har endnu ikke fået svar. Så jeg er ret sur over at måtte kasserer for over 120 kr. fødevarer uden så meget som at få en undskyldning eller et svar.
Mandag eftermiddag var jeg så inde for at købe fiskefars og i montren var der to der havde sidste anvendelse dagen før. Og en enkelt fra samme dag. Desværre havde det en ret mærkelig konsistens og det var som ustegt efter lang tid på panden. Så det røg også ud.
Så jeg kan varmt anbefale at man holder sig langt væk fra deres slagterafdeling i Skanderborg.
Svampemix eller champignon ?!
Lørdag før påske købte min mand svampemix i Meny Domhus Vista.
Da jeg åbnede bakken med mix, indeholdt den champignon og 3 små stykker østershatte,- det kalder jeg ikke for svampemix! Så ku jeg lige så godt ha købt en bakke champignon til en helt anden pris 😒
Meny Skibby
Meny Skibby. Jeg kan varmt anbefale deres smørrebrød. 😊.
Meny hjørring!!!har handlet meget i…
Meny hjørring!!!har handlet meget i meny igennem årene men for Ca en uge siden var jeg i meny og handle med min kæreste som vi tit har gjort.. men det kommer vi så aldrig til igen.. vi havde puttet de ting i indkøbskurven som vi havde tænkt os at købe ,men ombestemte os og lagde kød, kartofler osv tilbage igen, vi havde ikke lagt alle varerne på sin plads igen, men det meste af det da vi fik lidt travlt og skulle videre .. og tog så nogle rejer med os, som vi betalte for.. så lige efter at have betalt, kom der en butikschef ved navn CHRISTIAN DAM og hans slagter elev eller hvad nu det var ?? Han trak os til siden og bad os begge to komme ind på hans kontor eller hvad det nu var ved siden af kasseapparaterne og bad os komme ind på kontoret og tømme vores taske, hvor der kun var vores sure sokker og underbukser/trusser da vi lige kom fra svømmrhallen, som var meget ydmygende både for mig og min kæreste.. jeg blev ophidset af situationen og sagde at han selv kunne tømme taskeren hvis han ville, men det ville han ikke?? Så det gjorde vi for ham.. da han så fandt ud af at der ikke var noget at komme efter bad jeg om en undskyldning som han ikke havde gjort ,hvis ikke jeg havde bedt om en.. jeg blev så gal at jeg sagde til ham at jeg ville have en undskyldning foran kassen hvor alle kunderne stod så de også kunne se at der ikke var tale om tyveri men at vi simpelthen ikke havde lagt alle varerne på sin plads igen.. han var godt kæk i munden og svarede at det havde han allerede givet mig, hvilket er rigtigt fordi jeg selv bad om en undskyldning.. jeg sagde til ham at det var sidste gang jeg kom der og handlede hos ham efter den behandling som han gav mig og min kæreste, hvor han svarer frækt tilbage foran alle kunderne at det var han ligeglad med og at det var privat grund og hans butik!!! Og at vi ikke behøvede at komme igen, nok fordi han har følt sig riiimelig dum efter at han fandt ud af at der ikk var tale om butikstyveri..og blev 5 år gammel i situationen og åbenbart skulle have det sidste ord inden vi gik? .. så til den såkaldte butikstyv ekspert CHRISTIAN DAM husk at alle går altså ikke og stjæler i din butik!! Men vi støtter dig ikke længere .. det var så et surt opstød fra en tidligere kunde som så aldrig sætter sine ben i din butik igen!!
SNYDER kunderne
Købte 2 x Lurpak smørbar i MENY Christiansfeld. De stod til 15 kr pr stk men jeg fik desværre ikke checket bon i den jeg forlod forretning så betalte den nettet sum af 54 kr for 2 stk. Jeg ringer så får fat i en butikken , som siger jeg bare skal komme ned med dem og så får jeg diff refunderet. FINT TÆNKER jeg men kort qfter bliver jeg ringet op at prisen ikke er korrekt at prisen for 2 stk er 54 kr. Jeg forklarer der stod et skilt KLART og tydeligt at prisen stod til 15 kr pr stk , men dette afvises blankt. Jeg siger så at jeg vil komme med smørret igen, men dette NÆGTER MENY at tage tilbage !!!! I sku f..skamme for at vildlede kunderne , jeres priser er dyre nok i forvejen og jeg har altid været en trofast kunde hos jer , MEN DET er S...slut nu !!!! SKAM jer for at lyve overfor kunderne!!!!!
Meny Hjørring
Meny Hjørring.
Min kæreste og jeg var for en uges tid siden i Meny, en butik hvor vi som oftest handler, det gør vi så ikke mere.
Vi havde været i svømmehallen og havde travlt, efter at prisen og mængden af skaldyrssalat overhovedet ikke passer sammen i deres slagter afdeling valgte vi ikke at købe det. Vi havde puttet nogen småting i vores kurv, kartofler, kød, rejer osv. men da vi skulle skynde os, valgte vi at putte kød, og nogen andre ting tilbage, vi tømte ikke kurven helt, men kølevare blev stillet på plads. Herefter går vi op til kassen, for at betale for rejerne. Da vi lige har været i svømmehallen, har vi begge tasker på ryggen.
Efter rejerne er betalt, kommer butikschefen Christian Dam sammen med hans slagter eller slagter elev, og ville tale med os, vi troede at vi skulle have besked på ikke bare at efterlade kurven, og at vi derfor skulle sætte de resterende vare på plads, men sagen tog en uventet drejning, da vi bliver beskyldt for at stjæle, og at vi skulle tømme vores tasker, min kæreste bliver selvfølgelig meget overvældet og derfor også vred, og siger til chefen at han selv må tømme dem, hvilket han ikke vil, og går i forsvarsposition og vil have slagteren til at trykke på overfaldsalarmen, som han selvfølgelig ikke gør, vi tager derfor vores badetøj, sure sokker og undertøj op, hvilket var meget ydmygende.
Til Christians store overraskelse har han denne gang ikke fanget nogen tyve, men blot ydmyget to kunder foran hele butikken, min kæreste forlanger en undskyldning, og får en lille ubetydelig en inde på kontoret, da vi kommer ud igen beder han om endnu en, så alle kunderne kan se at det ikke er os der har lavet fejlen, dette er chefen ikke meget for, og siger at vi allerede har fået en, men min kæreste holder ved, og Christian siger igen ubetydeligt, og ligegyldigt undskyld. Herefter siger vi at vi er skuffet over den behandling vi har fået, og at vi ikke længere ønsker at handle hos ham, Christian bliver meget vred og siger 'SÅ KAN I HANDLE I FØTEX, KOM UD HER FRA DET ER PRIVAT GRUND'.
Vi er begge meget overrasket og sætter aldrig nogen sinde vores ben i Meny i Hjørring igen.
FØJ!!!
Ydmygende og grænseoverskridende oplevelse
Ydmygende og grænseoverskridende oplevelse hos Menu på Mågebakken i Odense.
Har siden butikken åbnede for mange år siden været fast kunde i butikken og følt mig godt tilpas.
I går blev jeg så pludselig bedt om at åbne mit Menu net da jeg skulle betale ved kassen - som om jeg var en simpel tyv -jeg blev helt mundlam og fik slet ikke sagt noget men følte mig meget krænket.
Og nej det var ikke en ny kassedame.
Fremover vil Menu ikke mit førstevalg.
I øvrigt har butikken nok Danmarks mest sure frugt og grønt mand.
Glemte varer, intet problem!
Meny er mit foretrukne supermarked, hvis jeg skal have særligt gode varer. Jeg bruger den på Nordens Plads, men var så uheldig at glemme to små varer, en gastrorullepølse (findes ikke bedre) og en Unika- ost (findes heller ikke bedre😄). Der var for 140 kr i de to varer, så jeg var noget ærgelig, da jeg kom hjem fredag eftermiddag. Lørdag morgen tog jeg tidligt til butikken, og mødte Conrad i kassen, hvor jeg havde glemt varerne. Han tog lynhurtigt et hæfte frem, hvor de åbenbart noterer, hvad der er blevet glemt. Vi fandt fælles varerne i butikkens kølediske, og stor var min glæde, dels over at have fået mine varer, men også over deres tjek! Godt gået, Meny! I har styr på det. Tak for jeres tjek (når nu kunden ikke havde det😎)
Vi har den 29/12 købt smørrebrød hos…
Vi har den 29/12 købt smørrebrød hos jer.
Det var blevet forberedt den 27, men I havde blot sat mærker over denne dato🤢
Maden smagte virkelig dårligt og bl.a. var alt grønt frossent.
Vi forsøgte at klage men blev spist af med at I evt kan lave et nedslag næste gang vi handler der.
Men vi handler ikke hos jer mere og som minimum kræver vi da selvfølgelig at få vores penge retur.
Deres nytårs menu var bare ikke i…
Deres nytårs menu var bare ikke i orden, det var alt for små portioner, der er ingen voksne mennesker der kan blive mætte af det. Det er bare for dårligt!
Dårlig nytårs menu
Dyr og dårlig kvalitet vare
Var i Menu - Himmelev - en lille dåse Klejner 55,- max ca 15 små klejner som var for tørre. Pinligt at byde gæster, alt for dyrt at handle i menu. desværre kan man ikke give 0 stjerner
Kommunikation/kundebetjening
Menu Korup i Odense
På venlig forespørgelse om ekspedition i brødafdelingen (efter at have ventet i lang tid)
Får jeg et flabet svar tilbage,om at jeg lige skal have tålmodighed, jeg kan vel se, at de har travlt. Jeg har som regel altid forståelse for ventetid, men bliver sgu sur når man får et flabet svar tilbage. Jeg havde jo set der var andre i butikken, som måske kunne have ekspederet mig. Der var ihvertfald en som lige havde hjulpet ved kassen, som bare gik igen.
Dårlig service og aggressiv opførsel !
MENU HILLERØD
Ser mig selv som en fast og stabil kunde der tit handler i menu.
Blev sørme noget overrasket i dag da jeg spurgte ind til før prisen på noget vin der var sat ned...
Damen i delikatessen sagde citat: Man kan ikke se førprisen . Varen skal scannes... Fair nok. Min ven finder en scanner og påtager sig opgaven... da hun åbenlyst ikke har tænkt sig at yde den service eller kalde på en medarbejder...
Efterfølgende vil jeg købe noget pålæg der ikke er pris på.. Jeg spørger om det kan være rigtig at man som kunde nu selv skal gå og scanne priser på varerne.. Jeg er tydeligt irriteret da jeg egentligt ikke føler mig mødt som kunde ,hvorefter slagteren i delikatessen aggressivt råber at jeg skal tale pænt til hans kollega ,hvorefter jeg spørger ham om han kan scanne pålægget for mig. Han er tydeligvis træt af mig og tonen er hård. Han påtager sig dog opgaven .
Efterfølgende vil jeg købe noget Lindt chokolade som ej heller er pris på. Må indrømme at jeg nu er træt og tænker ... det må vente til kassen. Bliver mødt af en fantastisk sød ung og imødekommende kassemedarbejder som fortæller mig pris og eventuelle andre muligheder hvis jeg syntes det er for dyrt. SE.. DET ER GOD SERVICE .
Jeg følte mig mødt og ovenikøbet med et smil ...Dog stadigvæk forundret over den mangel på service fra Delikatessen /slagteren.
Et lille tip :
Kan man se og høre på en kunde er frustreret så mød dem i en nysgerrig samt med en venlig tone.. Jeg kan høre du er ? Kan jeg hjælpe dig ? Måske en forklaring på de manglende priser osv..
I stedet for en åbenlyst ligegladhed.
En del af god service er at føle sig hørt og mødt !
Meny hørsholm / luksus smørrebrød
Meny - hørsholm ( Dalgaard )
Så er det 3 gang der blev hentet smørrebrød , denne gang 16 stk - men magen til dårlig mad skal der ledes længe efter . Flæskesteg tør , bismag ved hønsesalat, fiskefilet der har fået for meget så de er seje . Hvide sild med lidt løg og kapers kartofler var rå inden i .
Har desværre oplevet det før i september ( 49 stk ) men værst er det at de bare forbliver tavse efter min reklamation , dette gælder både butikschefen og delikatessemedarbejder Camilla . Til trods for oplyst tlf nr .
Prisen er nu høj nok pr stk 37kr , så min opfordring Til alle er at man skal holde sig væk evt købe sin mad i Føtex i stedet for .