Havde bestilt stegt flæsk med persillesovs - så ellers frem til et måltid fra MENY. MEN SKUFFELSEN VAR STOR - fulgte anvisningerne for tilberedelse til punkt og prikke - men kødet var som gummi... Vis mer
Vi bestilte på Wolt fra MENU Hjerting og de overholdt ikke erstatningskravene overhovedet. Sagde derefter de ville sende kompensation med, men det var der intet af heller. De var heller ikke villige t... Vis mer
Fremragende nytårsmenu fra Menu Holbæk for 3 gang i træk . Alt var igen super , super lækkert og nemt , at håndtere . Tak til udviklerne af menuen , personalet der fremstiller det og dem der di... Vis mer
Råddent kød. Menu Langenæs Aarhus For to dage siden købte jeg tre lammekoteletter hos Menu Langenæs Aarhus. Ved åbning af pakken bredte der sig en stank af råddent kød I dag henvendte jeg mig så i... Vis mer
Halvfriske grøntsager
Vi plejer ofte og og handle i MENY i Bymidten, men efter flere mindre gode oplevelser med halvfriske grøntsager er vi nu begyndt og handle grønt i Farum Bytorv, og det er en skam...
Meny Hørsholm.
Meny Hørsholm.
Varerne er ok. Dog ikke standarden fra dengang, det hed Købmand Dalgaard.
Men hvad værre er:
Toilet håndvask har været ude af drift meget længe.
Det betyder, at kunderne ikke kan vaske hænder efter besøget👀😩
Og i disse tider, hvor mange stadig er bekymrede ang. Covid.
Udover alle de bakterier, der trives et sådant sted.
Man rører ved håndtag på vejen ind og ud.
Man tører sig for og evt. bag. Osv.
Ikke ok.
Henvendte mig høfligt til en medarbejder i kiosken- nåh så der vel heller ikke gået længere😩😩
Jeg havde lige fortalt, at der mindst var gået 14 dage
Helt uacceptabelt.
Jeg bliver væk indtil det er fixet.
Og anbefaler alle andre til at gøre det samme.
Kender en hel del, der vil lytte til mig.
Så se og vågn op.
Menu skomagergade Roskilde,
Menu skomagergade Roskilde,
Varerne er ofte enten over dato eller på bedst før datoen.
Bager afdelingen er fyldt af gammelt bagværk. Vi købte en jordbærkage og spurgte direkte om den var fra i dag. Det lovede de, men da vi serverede den var jordbærrene under geléen hel smattede og smagte mugne. Vi fik pengene tilbage.
I dag købte jeg en croissant mod bedre vidende. Den smagte gammelt og måtte smide den ud.
Menu Jægersborg alle
Menu Jægersborg alle, Charlottenlund. Kommer hjem med en stor bakke jordbær ( 70kr) og kan omgående smide halvdelen ud!! Vi holder af mad🥴
Diskrimination
I Menu på galgebjergvej i Kolding må man tilsyneladende ikke handle i bar mave og shorts, ifølge en medarbejder, men der står ingen steder at man SKAL have tøj på.. må piger så heller ikke i bikini???
Menu Rønde er en fantastisk butik
Menu Rønde er en fantastisk butik, med masser af økologi - som f.eks. Aurion mel, urteteer, krydderier, surdej og andre økologiske specialprodukter. De har også egen slagterafdeling, der endda røger deres egen fisk! Det er derudover altid muligt at finde en hjælpsom medarbejder, hvis man har et spørgsmål. Virkelig dejlig butik!
Luxus stjerneskud fra MENY Skalborg
Jeg hentede 5.3.25, 6 luxus stjerneskud i
MENY, SKALBORG
HAVDE BESTILT TIL KL 17, skulle spises 17.30, det blev en dårlig oplevelse, brødet var kedeligt og fisk med videre var rodet sammen.
5+ min om at indtaste noget vand...
Menu ved Domus Vista. Der er ikke styr på butikken. Jeg kom til kassen med alle mine varer og foran mig står en rigmand med sine 25 ens fine dyre mineralvand som den unge pige i kassen ikke kan finde ud af at taste ind, de passer ikke ind i systemet eller noget, det tog 5+min for dem at betale for 25 flasker ens mineral vand, mens køen voksede og alle blev sure over det var gået helt i stå... Det er utroligt man ikke bare siger til den besværlige kunde at de må finde en anden vare i stedet for at genere en masse kunder som måske ikke har al tid i verden den dag !?!?!?!?! Virkeligt dårlig service, jeg savner selvcheckud kasser så man slipper for at vente på andre ofte besværlige kunder...
Nytårsmenu
Nytårsmenu
Vi købte 4 retters nytårsmenu i Hundested 👍Super nemt og rigtig lækkert 🎉 det er ikke sidste gang vi prøver det
Fantastisk menu
Fantastisk menu
Det smagte fantastisk, og der var styr på tingene. Flot sammensætning, og flot beskrivelse af udførelse. Tak til Søndervig
Menu Langenæs
Menu Langenæs, Aarhus.
4-retters nytårsmenu.
Kæmperos til Menu’s personale for at levere en supergod og meget velsmagende nytårs menu.
Gode varer, let at anrette og meget overskueligt i portionspakker!
Det bliver med sikkerhed en gentagelse til næste nytår!👏👍😋mums
MENU BIRKERØD EN MEGET DÅRLIG OPLEVELSE
MENU BIRKERØD.
Sendte for en uge siden en GLS pakke fra deres forretning som forsvandt og aldrig blev modtaget hos GLS.
Da jeg henvendte mig til den samme ekspedient 8 dage efter, oplevede jeg blot en uforskammet attitude og at jeg skulle kontakte GLS direkte og det på trods af at pakken jo aldrig havde forladt forretningen !
Jeg kontaktede GLS og beskrev situationen - de løste problemet inden for 24 timer og pakken var blevet fundet.
DEN LÅ STADIG I FORRETNINGEN EN UGE EFTER AT JEG TROEDE DEN VAR SENDT !!!!
Jeg har naturligvis også rettet henvendelse til MENU men INTET HØRT !!!
INTET - som ikke en tak for mail vi kigger på det eller nu en UNDSKYLDNING for at smide min pakke væk !!
SIDSTE GANG JEG SÆTTER MINE BEN I DEN FORRETNING !!!!!!!!!!!
Tror generelt at Meny selv synes de…
Tror generelt at Meny selv synes de klarer sig godt i konkurrence med andre supermarkeder. Men den selvfede opfattelse bygger ikke på kundernes oplevelser. I min Meny på Borups Alle har de åbent til klokken 21, men fra kl. 17 er butikken kun bemandet med billig arbejdskraft under 18 år, som reelt intet kan eller må, De ved intet, de kan intet, de må intet, og de sætter en ære i at sige nej, så de kan hygge sig med de andre børn. Så reelt er Meny lukket kl. 18. Er der smagsprøver, lukker det også senest kl. 18. Om du så ville købe 200 flasker vin, kan du ikke få en smagsprøve kl. 18 og derefter, medmindre det er en ekstern leverandør, for de vil gerne betjene kunderne, men Menys medarbejdere er slet ikke kontaktbare efter 18.00.
Så slagter og fisk er reelt ikke åbent efter 18.00, men det er stadig åbent til kl. 21.00 som selvbetjeningslager. Chefen selv overlader nu butikken til chefen for en Meny Amager. Det svarer til at den nye chef for D'angleterre kommer fra en stilling som chef for Comwell i Roskilde. Torben har været tilstede og er en venlig og kompetent chef, men totalt begrænset af Dagrofa og ikke ligefrem en chef der tager chancer eller er visionær, og i en alder af 66 gider han ikke mere, og går på pension. Så det må være overordentligt godt betalt.
Meny har et pænt stort udvalg af kvalitetsvarer, men dårlig service eller mangle på samme, trækker den overordnede berømmelse meget ned. I sammenligning med andre supermarkeder har de et nogenlunde godt udvalg, men mangler god service og respekt for kundernes ønsker. Ambitioner og vilje til at levere det sublime savnes big time.
Har hentet i lørdags luxus julefrokost…
Har hentet i lørdags luxus julefrokost i menu Hjørring…..
Det hele smagte bare så godt og alt var perfekt….kan varmt anbefales..
Købt er porretærte i Menu Vermlandsgade…
Købt er porretærte i Menu Vermlandsgade til 79kr. Som var uspiselig.
Fuldstændig rå selv om den var varmet i 30min. Fyldt med porrer som var trævlet.
Ad for en spise.
Var i forretningen og klagede over varen. En arogant ekspedient var totalt afvisende da det var mig som ikke kuunne lide varen.
Handlet ALDRIG mere i denne Menu.
Har hentet Stor Delikatesse buffet ved…
Har hentet Stor Delikatesse buffet ved Menu i Hjørring var klar som aftalt, alt var klar til servering flot anrettet det hele smagte supergodt alle gæster mente det samme,det er ikke sidste gang vi gør det mvh Per og Lise Sindal
Menu Svogerslev (4000 Roskilde)
Menu Svogerslev (4000 Roskilde)
Fantastisk energi, der er i den her butik. Personalet er glade, smiler og virker oprigtigt interesseret i at give den bedte service. Gode tilbud hver uge. Super flot butik.
Menu Faxe
Anmeldelse for Menu Faxe.
Alt for stort udvalg af sodavand, småkager, chips og slik.
Frugt og grønt er en kedelig omgang.
Når det gælder pålæg er der heller ikke særligt stort udvalg.
Generelt oplever jeg meget høje priser. På grænsen til uansvarligt! De er hurtige til at få priserne op når de hører at der er inflation men priserne er desværre ikke faldet igen. Selvom i flationen har været nedadgående længe.
Man skal være opmærksom på indkøb af varer med holdbarhed. Der er ofte kun et par dages holdbarhed på hylderne, især brød, kød og mejeriprodukter.
Kan ikke se at Menu svarer på dårlige…
Kan ikke se at Menu svarer på dårlige anmeldelser🤔jeg ville idag købe stjerneskud i Menu, selv om de reklamere med at have dem frem til 12.09 til 44.95kr havde de åbenbart valgt i Menu Langenæs Århus ikke at lave stjerneskud idag, dårlig kundeoplevelse , så sidste gang jeg cykler ind til dem
Menu Risskov
Menu Risskov. Hakkebøf sej og grå dertil sovs som smagte af medisterpølse. Skuffet