Lichtendirect Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekend bedrijf met goede service. Hier mooie plafond LED lamp gekocht. Instructie over bediening via app ontbrak, waardoor ik veel tijd kwijt was met überhaupt de juiste app vinden. Gemeld aan za... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een bedrijf dat persoonlijke opvolging hoog in het vaandel draagt. Bij het wegblijven van mijn bestelling kreeg ik (na mijn negatieve review) een mail waarin werd aangegeven hoe dat kwam. Mijn lichtsn... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bedrijf verstuurt snel en de informatie is zorgvuldig. Ook de garantie bevalt me. Echter hetgeen ik gekocht heb kon ik op een welbekende Chinese site voor dik 20 euro minder kopen (ja exact hetzelde p... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De beste service, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Vorige week 2 plafondventilators besteld en geleverd gekregen in de bestelde kleur zwart. Deze week nog een derde besteld maar w... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Lampeforretning
  2. også i
  3. Hage

Skrevet av virksomheten

Lichtendirect – verlichting met aandacht voor kwaliteit en service Bij Lichtendirect geloven we dat de juiste verlichting een ruimte tot leven brengt. Onze missie is om de verlichtingservaring van onze klanten te verrijken met hoogwaardige producten, snelle levering en persoonlijke service. Wij beschikken over een eigen voorraad in Nederland, zodat we bestellingen direct kunnen verzenden en een betrouwbare levertijd kunnen garanderen. Bestelt u op een werkdag voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Ons klantenserviceteam staat klaar om te helpen bij vragen of technische ondersteuning – zowel vóór als na uw aankoop. Wij luisteren naar onze klanten en streven altijd naar een oplossing die past bij uw situatie. Elke maand breiden wij ons assortiment uit met nieuwe producten, waaronder LED-plafondlampen, lichtsnoeren, inbouwspots, tuinverlichting en designverlichting. Al onze producten zijn CE-gecertificeerd, energiezuinig en worden geleverd met 2 jaar garantie. Bij Lichtendirect staat service en klanttevredenheid centraal. We willen dat elke klant met een glimlach terugkijkt op zijn aankoopervaring. Ontdek verlichting met een glimlach – de juiste service, de beste prijs en kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

68 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slechte bezorging

Met de juiste bezorging werken zaterdag lamp moest komen heel de dag thuis niet gekomen maar staat er bezorging mislukt nu gaat pakket naar ophaal punt ik kan dat pakket niet tillen is bijna 7 killo

29. april 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw bericht en wat vervelend om te horen dat de bezorging niet naar wens is verlopen.

We begrijpen heel goed dat het teleurstellend is als u speciaal thuis blijft voor een levering die vervolgens niet aankomt. Helaas zijn wij in deze gevallen ook afhankelijk van de bezorgdiensten, en hebben wij geen invloed op de uitvoering van de aflevering zelf.

We adviseren u om het pakket niet op te halen als dit fysiek niet mogelijk is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken wij graag samen naar een passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle service en goede kwaliteit led…

Snelle service en goede kwaliteit led strip van 20m.

14. april 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw positieve review!
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de snelle service en de kwaliteit van onze 20 meter LED strip. Veel plezier ermee en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Top service!

Mijn lichtsnoer met buitenlampjes ging na ruim 2 jaar kapot. Ik dacht dat ik een nieuw onderdeeltje moest bestellen, maar ik kreeg gratis een heel nieuw lichtsnoer!

16. april 2025

Svar fra Lichtendirect

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review!
We vinden het belangrijk dat onze klanten lang plezier hebben van hun aankoop, dus we helpen graag als er iets misgaat — ook na langere tijd. Super dat je tevreden bent met de oplossing!

Veel plezier (weer) met je lichtsnoer!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Alleen jammer dat er zo weinig klemmen bij zitten op 10 meter neon led. Zou er graag meer zien omdat je dan de lichtslang mooier in bochten kan leggen. 15 op 10 meter is echt te weinig. Maar verder prima geleverd.

8. april 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw review en feedback!
Fijn om te horen dat de levering snel en goed is verlopen. We begrijpen uw opmerking over het aantal meegeleverde klemmen en waarderen uw suggestie. We gaan dit zeker meenemen in toekomstige leveringen, zodat de neon LED-strip nog makkelijker te monteren is.

Was goede bezorg tijd en kwam snel aan

Was goede bezorg tijd en kwam snel aan
Enige probleem was het kon niet echt naar de kleuren geel en roze maar dat boeit niet echt voor de rest goed product en levertijd

20. mars 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor je review en de positieve woorden over de levertijd en het product! Goed om te horen dat je bestelling snel is aangekomen. We waarderen je feedback over de kleurweergave – we nemen dit mee om onze producten verder te verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, laat het ons gerust weten. Veel plezier met je aankoop

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en super product !

Snelle levering , kwaliteit product super !!

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit van het product. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles snel en correct geleverd is. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan wij graag weer voor u klaar!

Ledstrip

Ledstrip besteld. Deze was snel en netjes verzonden en werkt heel goed! Zoon is blij.

Svar fra Lichtendirect

Wat fijn dat de LED-strip naar wens is en alles goed is verlopen! Extra leuk om te horen dat uw zoon er blij mee is!
Bedankt voor uw positieve review en tot de volgende keer!

prima snoer!

Heel goed licht voor een snoer dat gevoed wordt door zonne energie

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de lichtopbrengst van het zonne-energie snoer. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Goeie beschrijving / correcte levering

Goeie beschrijving / correcte levering. Dik in orde dus

18. mars 2025

Svar fra Lichtendirect

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat de beschrijving duidelijk was en de levering correct is verlopen. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Lampen waren nog beter dan verwacht

Lampen waren nog beter dan verwacht
Staan mooi in de tuin te schitteren

13. mars 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor je positieve review! Super om te horen dat de lampen nog beter zijn dan verwacht en mooi schitteren in de tuin. 🌟 Veel plezier met de Solar fakkel! Mocht je nog iets nodig hebben, hier is de link naar het product:

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een slechte ervaring met post NL…

Een slechte ervaring met post NL waardoor ik mijn lichten te laat heb gekregen. Wel een goede tussenkomst van jullie uut om de geleden schade goed te vergoeden met een tegemoetkoming

2. mars 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw feedback.

We begrijpen dat de vertraging in de levering van uw lichten via PostNL voor ongemak heeft gezorgd. Als bedrijf zijn wij ook afhankelijk van de bezorgdiensten en betreuren het wanneer dergelijke situaties zich voordoen. We zijn blij dat onze tussenkomst heeft bijgedragen aan een passende oplossing en hopen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Super mooie lamp

Super mooie lamp. Werd snel geleverd. Ga er binnenkort nog eentje kopen.

28. februar 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw geweldige review!

We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de lamp. Het is fantastisch om te horen dat u overweegt een tweede exemplaar aan te schaffen. U bent altijd welkom bij ons en we kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te zijn.

Fantastische service

Fantastische service ! De aanvankelijk bestelde ledstrip voldeed eigenlijk niet aan de verwachting. De strip functioneerde prima, maar het licht was in onze situatie eigenlijk te zwak. Na telefonisch contact bleek er eigenlijk geen probleem. Het aankoopbedrag werd direct teruggestort. Wat een service! Na opnieuw telefonisch contact met heldere uitleg, hebben we de Neon ledstrip 10 m. gekocht. Dit is werkelijk de Rolls Royce onder de ledstrips! Nogmaals hartelijk dank voor alle fantastische service. Heel prettig was ook dat we in Hilversum konden langskomen om het verschil tussen de strips te ervaren. Wel even bellen van te voren.

11. mars 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review!

Het doet ons plezier dat we samen tot een oplossing konden komen die aan uw verwachtingen voldoet. De Neon LED-strip van 10 meter is inderdaad een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige verlichting. We zijn blij dat u de mogelijkheid heeft gehad om in Hilversum langs te komen en het verschil tussen de strips zelf te ervaren. Uw waardering voor onze service en producten betekent veel voor ons.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

2. mars 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij dat u tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van onze producten. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heldere en vriendelijke communicatie en…

Heldere en vriendelijke communicatie en ze denken erg goed met je mee!
Heel klantvriendelijk!!

7. mars 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw positieve feedback!

We zijn blij dat onze heldere en vriendelijke communicatie, evenals onze bereidheid om met u mee te denken, gewaardeerd worden. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Licht zijn goed maar ik zie nog steeds…

Licht zijn goed maar ik zie nog steeds Licht als het uit is

19. februar 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw review en uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de verlichting.

Het effect dat u beschrijft, waarbij er nog licht zichtbaar is wanneer de lamp uitstaat, kan verschillende oorzaken hebben.

We helpen u graag verder! Neem gerust contact op met onze klantenservice, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel geleverd en alles werkt naar…

Snel geleverd en alles werkt naar behoren

18. februar 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw positieve review! Wij zijn blij te horen dat de levering snel verliep en dat alles naar behoren werkt. Het is altijd fijn om te weten dat onze klanten tevreden zijn met onze service en producten.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee kunnen wij helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar!

Team Lichtendirect

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv