Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering! Helaas werkte de beugel niet omdat het waarschijnlijk apneu is! Geld voor beugel en herstel mondstuk gelijk teruggestort! Jammer dat het niet werkte maar geweldige service... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Netthandel
  2. Søvnklinikk

Skrevet av virksomheten

Welkom bij DreamCare, waar onze passie en missie samenkomen om de slaapkwaliteit van mensen wereldwijd te verbeteren. Wij, het team achter DreamCare, zijn gedreven door de overtuiging dat een goede nachtrust de sleutel is tot een gelukkig en gezond leven. Daarom hebben we ons toegewijd aan het ontwikkelen van producten dat niet alleen snurken vermindert, maar ook de algehele slaapervaring verbetert.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tot dusver bevalt de beugel heel goed!!

Tot dusver bevalt de beugel heel goed!!
Mijn vrouw slaapt nu de hele nacht door!!

25. mars 2026

Hi Alex,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de beugel zo goed bevalt en dat je vrouw weer de hele nacht kan doorslapen.

Dat is precies waar we het voor doen, een betere nachtrust voor jullie beiden! Dank je wel voor je vertrouwen in DreamCare.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Producten zijn top en de service is ook…

Producten zijn top en de service is ook zeer goed.

26. mars 2026

Hee!

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie woorden! Daar doen we het voor.

Super om te horen dat je zowel over de producten als de service zo tevreden bent. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar!

Nannie van Dreamcare

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb heel mijn bestelling nooit…

Ik heb heel mijn bestelling nooit ontvangen?

25. mars 2026

Hoi Renzo,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen, dat begrijpen we echt heel goed, dit is natuurlijk niet de ervaring die je van ons mag verwachten.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via onze website? Dan kunnen we direct met je meekijken wat er mis is gegaan en zorgen dat je alsnog krijgt waar je recht op hebt.

Alvast bedankt voor je bericht en we helpen je graag verder!

We slapen weer…

We hadden een beugel maar er was een schroef deels kwijt en wilde een nieuwe schroef kopen. Uiteindelijk kregen we een nieuwe opgestuurd, ff wennen want de oude vond hij top maar we slapen weer. Super service 👌 echt ze lossen t netjes op

23. mars 2026

Hi Joyce,

Bedankt voor je mooie review! Jammer dat er een schroefje kwijt was, maar fijn om te horen dat we dit netjes voor je hebben kunnen oplossen met een nieuwe beugel.

Even wennen kan natuurlijk, maar goed om te lezen dat jullie weer lekker slapen!

Dank je wel voor je vertrouwen in DreamCare.

Fantastische winkel

Fantastische winkel, producten werken, snelle levering, helemaal blij

13. mars 2026

Hoi Dirk,

Dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze producten en de snelle levering.

Veel plezier ermee en we wensen je fijne nachten toe!

Snelle levering+ service

Snelle levering! Helaas werkte
de beugel niet omdat het waarschijnlijk apneu is!

Geld voor beugel en herstel mondstuk gelijk teruggestort!

Jammer dat het niet werkte maar geweldige service

Bedankt

18. mars 2026

Hi Daphne,
Bedankt voor je review en je mooie woorden over onze service!

Jammer dat de snurkbeugel voor jou niet het gewenste effect had.
Bij (een vermoeden van) apneu raden we aan om advies in te winnen bij je huisarts of een specialist, zodat je de juiste behandeling kunt krijgen.

Succes verder :)

Top service

December 2025 snurkbeugel besteld. Zeer tevreden erover. Helaas werkte het afstel schroef niet zo goed de afgelopen dagen. Dit heb ik gemeld aan Dreamcare en we kwamen snel tot een oplossing. Nieuwe snurkbeugel was in no time weer verstuurd en werkt weer als vertrouwd. Top service Dreamcare!

12. mars 2026

Beste Marcel,

Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snurkbeugel. Jammer dat het afstelschroefje even niet goed werkte, maar goed om te lezen dat we samen snel tot een oplossing zijn gekomen.

We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden en weer comfortabel kunnen slapen, dus het is prettig om te horen dat de nieuwe snurkbeugel weer werkt zoals je gewend bent. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpen we je natuurlijk graag verder.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kocht het met de gedachte het zal…

Ik kocht het met de gedachte het zal wel weer.
maar tot mijn grote verbazing werkt het perfect, heb zelfs nog een tweede besteld.

Hey Chrit,

Wat leuk om te lezen dat je in eerste instantie twijfelde, maar uiteindelijk zo positief verrast bent! Geweldig dat de snurkbeugel zo goed voor je werkt en dat je zelfs een tweede hebt besteld.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
We hopen dat je in de toekomst net zulke positieve ervaringen blijft houden!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snelle levering en goed product en…

Snelle levering en goed product en duidelijke beschrijving .

Hey!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en ons product! Hartelijk dank voor uw mooie review.

We hopen dat u bij een volgende bestelling net zo tevreden zult zijn.

Nannie van Dreamcare

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Daarvoor krijg je 5 sterren.

Het was even uitvogelen wat waarvoor was, want dat staat er niet bij. Extra lepel/stopje? Bijvoorbeeld en of dat je de onderkant nog kan verstellen.

Maar eerste nacht goed doorgekomen,‘even wennen ondertanden doen zeer. Heb mijn draai nog niet gevonden, hij sluit niet goed aan, blijft niet zitten wat slijm veroorzaakt.

Het snurken is wel voorbij dus dat is een 5!sterren plus

Hey Kim,

Wat fijn om te horen dat de snurkbeugel zo snel is geleverd én dat het snurken is gestopt. Dank je wel voor je mooie beoordeling!

Vervelend dat je ondertanden gevoelig zijn. In de eerste weken is dat heel normaal, omdat je tanden en kaak moeten wennen aan de nieuwe stand waarin de beugel ze ’s nachts houdt. Hierdoor kunnen je tanden wat gevoelig aanvoelen bij het opstaan. In de meeste gevallen neemt dit vanzelf af wanneer je de beugel consequent blijft dragen.

Bij aanhoudende gevoeligheid kan ons herstelmondstuk van DreamCare helpen. Dit gebruik je ’s ochtends om je kaak weer ontspannen terug te begeleiden naar de natuurlijke stand.

Goed dat je het lepeltje benoemt. Dit wordt meegeleverd om de beugel in heet water onder te dompelen voor de juiste pasvorm en staat vermeld in de handleiding. Mocht dat niet duidelijk zijn, dan zal ik dit direct aanpakken. Je kunt het vormproces ook gerust opnieuw doorlopen voor een betere aansluiting.

Twijfel je over de pasvorm of blijven de klachten, neem dan gerust contact op via onze website. We helpen je graag verder :)

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Te hard materiaal waardoor je stijfheid en pijn in de mond ervaart …

Ding is enorm hard qua materiaal waar mijn lippen en tong aan ‘schuren’. Dat haakje aan voorzijde is ook niet slim bedacht, moet allemaal veel ronder qua materiaal en zachter. Je kan het wel verstellen, zodat je onderkaak niet teveel naar voren wordt verplaatst. Dat scheelt pijn in de ochtend, want je kaak scharnier voelt dan wel stijf aan.

19. februar 2026

Hi Robin,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat je pijn en een strak gevoel in je mond hebt ervaren.

Ons product is gemaakt van stevig materiaal om voldoende ondersteuning te bieden tijdens het gebruik. We begrijpen dat dit in het begin als hard kan aanvoelen, zeker wanneer je kaak hier nog aan moet wennen. Een gevoel van spanning of lichte gevoeligheid in de eerste periode komt vaker voor.

Mocht je graag persoonlijk advies willen over de juiste afstelling of het verbeteren van het draagcomfort, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via de website. We denken graag met je mee.

Zoals verwachtingen

26. januar 2026

Hi Poem,

Dank je wel voor je vertrouwen in DreamCare. Fijn om te lezen dat alles is verlopen zoals je verwachtte. We hopen dat dit ook de komende nachten zo blijft en bijdraagt aan een fijne, rustige slaap.
We wensen je ontspannen nachten en prettige ochtenden toe.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Snurkbeugel pro besteld via…

Snurkbeugel pro besteld via 2dekansje.com.
Apparaat doet wat t beloofd, ik hield op met snurken echter de stelschroefjes zijn ondeugelijk en breken binnen een maand af.
Zou niet moeten mogen voor die prijs.
Heb er 2 geprobeerd maar allebei zelfde euvel aan de stelschroeven.
Zonder de schroeven blijft de beugel niet op zijn plaats en werkt dus niet meer

27. januar 2026

Hi Jochem,

Wat vervelend om te lezen dat de stelschroefjes zo snel zijn afgebroken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Dit soort feedback nemen we serieus, ook wanneer een product via een 2de kans-aanbieder is aangeschaft.

Neem gerust contact met ons op via de website DreamCare, dan denken we met je mee en kijken we wat er mogelijk is om dit netjes op te lossen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

het artikel vervult de verwachtingen

makkelijk te bestellen, snel geleverd, het artikel vervult de verwachtingen

21. januar 2026

Hi Eddy,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat alles soepel verliep: van het bestellen tot de snelle levering, en vooral dat het artikel doet wat je ervan verwachtte.

Bij DreamCare geloven we dat slapen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Gewoon iets dat past in je routine en je nacht net wat prettiger maakt. Mooi om te horen dat dit voor jou zo uitpakt!

Mocht je later nog iets willen delen of een vraag hebben, weet dat je ons altijd mag berichten.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tevreden

Via internet bestelt zijn nog in testfase maar de eerste indruk is al wel top

19. januar 2026

Hi Kristien,

Wat fijn om te horen dat je eerste indruk zo goed is!
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om alvast een review achter te laten, ook al ben je nog in de testfase.

Mocht je tussendoor vragen hebben over het gebruik of even willen checken of je ‘m goed afstelt: stuur ons gerust een berichtje, we denken graag met je mee.

Goede klantenservice

Goede klantenservice. Reageren snel en denken mee aan een passende oplossing.

9. januar 2026

Hi Marieke,

Dankjewel dat je een review hebt achtergelaten. We waarderen het dat je jouw ervaring met DreamCare deelt. Fijn om te horen dat je onze klantenservice als goed hebt ervaren.

Dankjewel voor je vertrouwen. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, staan we voor je klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Toch geen fabeltje, het werkt echt!

Ik dacht echt dat het een fabeltje was dat je na enkele dagen al verschil merkt. Maar het klopt echt. Ook de service is geweldig. Mijn mondstuk had een productie fout. Ik kreeg zonder problemen een nieuwe opgestuurd. Één ding wat er bij mij gebeurde is dat mijn lippen uitdroogde, nu gebruik ik lippenbalsem en is dat probleem ook verholpen.

27. desember 2025

Hi André,

Wat fijn om te lezen dat je écht verschil merkt en mooi dat je in het begin juist sceptisch was, maar nu zelf ervaart dat het werkt.

Ook super dat je onze service zo positief benoemt. Jammer van de productiefout, maar top dat de vervanging snel en zonder gedoe geregeld was.

En bedankt dat je je tip over droge lippen deelt! Slim opgelost met lippenbalsem!

Dankjewel voor je vertrouwen en je review!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Snel geleverd

Snel geleverd, beschrijving vond ik niet geheel compleet. Bijvoorbeeld:
- kun je net zoals een sportbitje het vormingswerk proces nogmaals doen met heet en koud water als je niet geheel tevreden bent met de vorm?
- wanneer verschuif je het onderbitje wel of niet naar voren?
- duw niet op 1 plek bij verhitting, dan vervormen de randen van het bitje
- welke kant hoort boven? Ook even specifiek genomen ipv op foto moeten ontdekken

27. desember 2025

Hi Ilse,

Dankjewel voor je review en je duidelijke feedback. Daar hebben we echt wat aan. Fijn dat de levering snel was, en je hebt helemaal gelijk: de beschrijving mag op een paar punten concreter.

Hierbij alvast antwoord op je vragen:

• Kun je het vormingsproces opnieuw doen?
Ja, dat kan. Als je niet tevreden bent met de vorm, kun je het bitje opnieuw verwarmen en opnieuw vormen. Dit kan ongeveer 3x

• Moet je het onderbitje naar voren schuiven?
Bij het sluiten hoort je onderkaak licht naar voren te komen, zodat je luchtweg meer ruimte krijgt. Het moet wel comfortabel blijven en niet “geforceerd” aanvoelen. Je kunt hierin zelf testen wat voor jou het beste werkt :)

• Niet op 1 plek duwen bij verhitting
Klopt! Het beste is om gelijkmatig te vormen (zonder hard op één punt te drukken), zodat de randen netjes aansluiten.

• Welke kant hoort boven?
Goede vraag! Dat is inderdaad iets wat we duidelijker op de foto’s moeten aangeven. Als je wilt, kun je ons even een bericht sturen met een foto van jouw bitje, dan kijken we direct met je mee zodat je zeker weet dat je ‘m goed gebruikt.

We helpen je graag tot het perfect zit.

Comfort snurkbeugel

Snelle levering, duidelijke info op website, 60 dagen geld terug garantie maar dat is niet nodig met de comfort snurkbeugel. Het is even wennen maar na 3 dagen al zoveel beter geslapen dan een heleboel jaren geleden.

20. desember 2025

Hi Trudy,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het doet ons oprecht goed om te lezen dat alles rondom de bestelling soepel is verlopen en dat de informatie op onze website je heeft geholpen om met een gerust gevoel te kiezen.

We begrijpen heel goed dat het dragen van een snurkbeugel in het begin even wennen kan zijn. Juist daarom is het bijzonder om te horen dat je al na enkele dagen zo’n duidelijk verschil hebt gemerkt en dat je nachtrust merkbaar is verbeterd na een lange periode van minder goed slapen.

Dat zijn momenten waarop wij weer bevestigd krijgen waarom we doen wat we doen.

Dank je wel voor je vertrouwen in DreamCare. We wensen je nog veel goede nachten toe en staan uiteraard voor je klaar als je ons ergens bij nodig hebt!

Bart van DreamCare
A better night, A better you

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv