Selskapet har svart
Snelle levering! Helaas werkte de beugel niet omdat het waarschijnlijk apneu is! Geld voor beugel en herstel mondstuk gelijk teruggestort! Jammer dat het niet werkte maar geweldige service... Vis mer
Selskapet har svart
Welkom bij DreamCare, waar onze passie en missie samenkomen om de slaapkwaliteit van mensen wereldwijd te verbeteren. Wij, het team achter DreamCare, zijn gedreven door de overtuiging dat een goede nachtrust de sleutel is tot een gelukkig en gezond leven. Daarom hebben we ons toegewijd aan het ontwikkelen van producten dat niet alleen snurken vermindert, maar ook de algehele slaapervaring verbetert.
Graafschap Hornelaan 116B, 6004HT, Weert, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Tot dusver bevalt de beugel heel goed!!
Mijn vrouw slaapt nu de hele nacht door!!

Svar fra DreamCare
Producten zijn top en de service is ook zeer goed.

Svar fra DreamCare
We hadden een beugel maar er was een schroef deels kwijt en wilde een nieuwe schroef kopen. Uiteindelijk kregen we een nieuwe opgestuurd, ff wennen want de oude vond hij top maar we slapen weer. Super service 👌 echt ze lossen t netjes op

Svar fra DreamCare
Fantastische winkel, producten werken, snelle levering, helemaal blij

Snelle levering! Helaas werkte
de beugel niet omdat het waarschijnlijk apneu is!
Geld voor beugel en herstel mondstuk gelijk teruggestort!
Jammer dat het niet werkte maar geweldige service
Bedankt

Svar fra DreamCare
December 2025 snurkbeugel besteld. Zeer tevreden erover. Helaas werkte het afstel schroef niet zo goed de afgelopen dagen. Dit heb ik gemeld aan Dreamcare en we kwamen snel tot een oplossing. Nieuwe snurkbeugel was in no time weer verstuurd en werkt weer als vertrouwd. Top service Dreamcare!

Svar fra DreamCare
Ik kocht het met de gedachte het zal wel weer.
maar tot mijn grote verbazing werkt het perfect, heb zelfs nog een tweede besteld.

Svar fra DreamCare
Snelle levering en goed product en duidelijke beschrijving .

Svar fra DreamCare
Super snel geleverd. Daarvoor krijg je 5 sterren.
Het was even uitvogelen wat waarvoor was, want dat staat er niet bij. Extra lepel/stopje? Bijvoorbeeld en of dat je de onderkant nog kan verstellen.
Maar eerste nacht goed doorgekomen,‘even wennen ondertanden doen zeer. Heb mijn draai nog niet gevonden, hij sluit niet goed aan, blijft niet zitten wat slijm veroorzaakt.
Het snurken is wel voorbij dus dat is een 5!sterren plus

Svar fra DreamCare
Ding is enorm hard qua materiaal waar mijn lippen en tong aan ‘schuren’. Dat haakje aan voorzijde is ook niet slim bedacht, moet allemaal veel ronder qua materiaal en zachter. Je kan het wel verstellen, zodat je onderkaak niet teveel naar voren wordt verplaatst. Dat scheelt pijn in de ochtend, want je kaak scharnier voelt dan wel stijf aan.

Svar fra DreamCare
Snurkbeugel pro besteld via 2dekansje.com.
Apparaat doet wat t beloofd, ik hield op met snurken echter de stelschroefjes zijn ondeugelijk en breken binnen een maand af.
Zou niet moeten mogen voor die prijs.
Heb er 2 geprobeerd maar allebei zelfde euvel aan de stelschroeven.
Zonder de schroeven blijft de beugel niet op zijn plaats en werkt dus niet meer

Svar fra DreamCare
makkelijk te bestellen, snel geleverd, het artikel vervult de verwachtingen

Svar fra DreamCare
Via internet bestelt zijn nog in testfase maar de eerste indruk is al wel top

Svar fra DreamCare
Goede klantenservice. Reageren snel en denken mee aan een passende oplossing.

Svar fra DreamCare
Ik dacht echt dat het een fabeltje was dat je na enkele dagen al verschil merkt. Maar het klopt echt. Ook de service is geweldig. Mijn mondstuk had een productie fout. Ik kreeg zonder problemen een nieuwe opgestuurd. Één ding wat er bij mij gebeurde is dat mijn lippen uitdroogde, nu gebruik ik lippenbalsem en is dat probleem ook verholpen.

Svar fra DreamCare
Snel geleverd, beschrijving vond ik niet geheel compleet. Bijvoorbeeld:
- kun je net zoals een sportbitje het vormingswerk proces nogmaals doen met heet en koud water als je niet geheel tevreden bent met de vorm?
- wanneer verschuif je het onderbitje wel of niet naar voren?
- duw niet op 1 plek bij verhitting, dan vervormen de randen van het bitje
- welke kant hoort boven? Ook even specifiek genomen ipv op foto moeten ontdekken

Svar fra DreamCare
Perfecte service met meteen goede oplossingen mocht er iets zijn.

Svar fra DreamCare
Snelle levering, duidelijke info op website, 60 dagen geld terug garantie maar dat is niet nodig met de comfort snurkbeugel. Het is even wennen maar na 3 dagen al zoveel beter geslapen dan een heleboel jaren geleden.

Svar fra DreamCare
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.