Lichtendirect Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekend bedrijf met goede service. Hier mooie plafond LED lamp gekocht. Instructie over bediening via app ontbrak, waardoor ik veel tijd kwijt was met überhaupt de juiste app vinden. Gemeld aan za... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een bedrijf dat persoonlijke opvolging hoog in het vaandel draagt. Bij het wegblijven van mijn bestelling kreeg ik (na mijn negatieve review) een mail waarin werd aangegeven hoe dat kwam. Mijn lichtsn... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bedrijf verstuurt snel en de informatie is zorgvuldig. Ook de garantie bevalt me. Echter hetgeen ik gekocht heb kon ik op een welbekende Chinese site voor dik 20 euro minder kopen (ja exact hetzelde p... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De beste service, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Vorige week 2 plafondventilators besteld en geleverd gekregen in de bestelde kleur zwart. Deze week nog een derde besteld maar w... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Lampeforretning
  2. også i
  3. Hage

Skrevet av virksomheten

Lichtendirect – verlichting met aandacht voor kwaliteit en service Bij Lichtendirect geloven we dat de juiste verlichting een ruimte tot leven brengt. Onze missie is om de verlichtingservaring van onze klanten te verrijken met hoogwaardige producten, snelle levering en persoonlijke service. Wij beschikken over een eigen voorraad in Nederland, zodat we bestellingen direct kunnen verzenden en een betrouwbare levertijd kunnen garanderen. Bestelt u op een werkdag voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Ons klantenserviceteam staat klaar om te helpen bij vragen of technische ondersteuning – zowel vóór als na uw aankoop. Wij luisteren naar onze klanten en streven altijd naar een oplossing die past bij uw situatie. Elke maand breiden wij ons assortiment uit met nieuwe producten, waaronder LED-plafondlampen, lichtsnoeren, inbouwspots, tuinverlichting en designverlichting. Al onze producten zijn CE-gecertificeerd, energiezuinig en worden geleverd met 2 jaar garantie. Bij Lichtendirect staat service en klanttevredenheid centraal. We willen dat elke klant met een glimlach terugkijkt op zijn aankoopervaring. Ontdek verlichting met een glimlach – de juiste service, de beste prijs en kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

68 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Amper na 1 maand en nu al kapot doet…

Amper na 1 maand en nu al kapot doet niks meer

30. januar 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw reactie. Wij begrijpen dat het vervelend is dat het product na slechts één maand al niet meer werkt. Graag willen wij u eraan herinneren dat wij altijd 2 jaar garantie bieden op onze producten. Dit betekent dat wij u kunnen helpen met een reparatie of vervanging.

Wij hebben gecontroleerd of u contact met ons heeft opgenomen, maar hebben hier niets over kunnen vinden. Wij raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u verder helpen en een oplossing bieden voor het probleem. U kunt onze klantenservice bereiken via
info@lichtendirect.nl
0352063056

Alvast bedankt voor uw medewerking en wij hopen dat het probleem snel wordt opgelost.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hadden een klein mankementje met ons…

We hadden een klein mankementje met ons lichtsnier en dat werd professioneel en snel opgelost.
Knap

13. februar 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw positieve feedback!

Het doet ons plezier dat we het kleine mankement aan uw lichtsnoer snel en professioneel hebben kunnen oplossen. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste, en we staan altijd klaar om u te helpen.

Snel geleverd

Snel geleverd, vriendelijk gereageerd op verzoek verandering naam factuur

11. februar 2025

Bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij dat uw bestelling snel is geleverd en dat we vriendelijk konden reageren op uw verzoek om de naam op de factuur aan te passen. Als bedrijf streven we ernaar om flexibel en klantgericht te zijn, zodat uw ervaring bij ons zo prettig mogelijk is.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige en vriendelijke service!

Geweldige en vriendelijke service!

24. februar 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw enthousiaste review!

Het doet ons plezier dat u onze service als geweldig en vriendelijk ervaart. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Nederlandse gebruiksaanwijzing energie…

Nederlandse gebruiksaanwijzing energie code geeft op Android telefoon aan voor gevaar

10. februar 2025

Svar fra Lichtendirect

We willen u informeren dat de eerder ervaren melding over een "energiecode" in de Nederlandse gebruiksaanwijzing het gevolg was van een tijdelijke storing in onze app. Deze storing is inmiddels opgelost met de laatste update. Mocht u verdere vragen hebben of aanvullende ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle verzending en aantrekkelijke prijzen. Bij Lichtendirect streven we ernaar om producten van hoge kwaliteit snel en tegen concurrerende prijzen aan te bieden. Mocht u in de toekomst verdere vragen hebben of meer producten willen bekijken, dan staan we graag voor u klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goed geholpen met mooien sanitair.

Zeer goed geholpen met mooien sanitair.
🙏

9. februar 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw positieve feedback!

Het doet ons plezier dat u tevreden bent met onze service en het sanitair. Bij Lichtendirect streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Mocht u in de toekomst verdere vragen hebben of aanvullende producten willen bekijken, staan we graag voor u klaar.

Hele mooie lampen besteld

Hele mooie lampen besteld! Snel bezorgd en heel netjes ingepakt. Aanrader :)

12. februar 2025

Bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij dat u tevreden bent met de mooie lampen, de snelle levering en de nette verpakking. Uw aanbeveling betekent veel voor ons en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

6. februar 2025

Bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij dat uw bestelling snel is geleverd. Bij Lichtendirect streven we ernaar om bestellingen die voor 17:00 uur zijn geplaatst de volgende werkdag te leveren. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een track & trace-code om uw pakket te volgen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goede klantenservice en snelle…

Zeer goede klantenservice en snelle levering!

5. februar 2025

Svar fra Lichtendirect

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze klantenservice en de snelle levering. Uw feedback motiveert ons om onze service hoog te houden.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

L'article n'était plus en stock

L'article n'était plus en stock, et le remboursement a été effectué immédiatement

2. februar 2025

Svar fra Lichtendirect

Nous nous excusons à nouveau pour le manque de disponibilité des lampes. Comme promis, nous avons reçu les lampes en stock dans un délai d'une semaine et avons pu les commander à nouveau. Nous espérons vous revoir très bientôt en tant que client

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles was oké de levering was wel 5…

Alles was oké de levering was wel 5 dagen wat lang vond ik

31. januar 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat verder alles in orde was met uw bestelling.

Wij streven altijd naar een snelle levering, maar zijn hierbij ook afhankelijk van de bezorgdiensten. We begrijpen dat 5 dagen langer kan aanvoelen dan gewenst, en we zullen dit blijven monitoren om onze service te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 😊

Lichtendirect

Bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Bij Lichtendirect streven we ernaar om altijd snelle en duidelijke communicatie te bieden. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Heel Fijn bedrijf!

Heel Fijn bedrijf!! Hele goede service, snelle reactie en snelle terugbetaling.
Kortom: ik raad lichtendirect zeker aan!

6. januar 2025

Bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij dat u tevreden bent met onze service, snelle reacties en terugbetalingen. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ledsnoer besteld maar niet ontvangen

Antwoord op reactie:
Dat ik al contact heb gehad met iDeal is jullie bekend want dat heb ik al eerder gemeld. De reactie van iDeal is dat het geld automatisch wordt teruggestort als het niet is overgemaakt, binnen ca 4 weken.

Het is inmiddels al maanden geleden en niet teruggestort..
Het bewijs wat jullie aanleveren is dat ik jullie op jullie woord moet geloven. Ik heb jullie mijn bankafschrift laten zien waarop het is afgeschreven.

Feit is dat ik via jullie site wordt doorgestuurd naar een betaalsysteem van iDeal, ik betaal, en ontvang geen product.
En vervolgens schuiven jullie dit probleem bij mij in de schoenen.

8. mars 2024

Beste Jeroen,

Zoals besproken hebben wij contact opgenomen met iDEAL. Zij hebben bevestigd dat Lichtendirect het bedrag niet heeft ontvangen en wij hebben hiervan het bewijs ontvangen en aan u gedeeld.
Daarnaast bevestigt het feit dat u geen bestelnummer heeft ontvangen ook dat de order bij ons niet is geregistreerd.

Wij hebben iDEAL gevraagd hoe dit verder opgelost kan worden en kregen als antwoord dat u direct contact moet opnemen met iDEAL. Wij hebben ons uiterste best gedaan om dit probleem op te lossen en hebben voldoende bewijs aangeleverd waaruit blijkt dat de betaling niet bij ons is binnengekomen.

Ons advies: Neem contact op met iDEAL of uw bank om na te gaan waar het bedrag zich bevindt en hoe dit verder kan worden afgehandeld. Mocht er toch aanvullende informatie nodig zijn van onze kant, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Wij begrijpen dat dit vervelend is en waarderen uw geduld. Laat het ons gerust weten als we nog iets voor u kunnen betekenen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering goede kwaliteit klant…

Snelle levering goede kwaliteit klant vriendelijk.

8. januar 2025

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor je mooie review, Sef! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super goede en snelle service.

Zeker een positieve review waard.
Na 3 maanden hield ons buiten lichtsnoer ermee op. Kon de oorzaak niet vinden en nam contact op met Lichtdirect. Na het probleem ook op de e-mail te hebben gemeld kreeg ik een uur later een antwoord met het bericht dat er een nieuw lichtsnoer zou worden opgestuurd. Ongelooflijk toen 24 uur later de postbode voor de deur stond met een pakket van Lichtdirect. Wat een snelle service. Ik raad iedereen aan die verlichting wil aanschaffen bij Lichtdirect te kopen.

11. januar 2025

Svar fra Lichtendirect

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, Eric! We streven er altijd naar om snel te reageren en klanten tevreden te stellen. Bedankt voor je positieve woorden en het aanbevelen van Lichtdirect!

Goed product, goede service

Goed product, goede prijs, snelle levering, klantenservice reageerde snel op mijn vragen die ik had voor mijn aankoop.

14. desember 2024

Svar fra Lichtendirect

Dank je wel voor de positieve feedback!
We zijn blij dat het product en onze service aan je verwachtingen voldoen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snelle levering, ondanks drukke periode. Goede verpakking!

28. desember 2024

Svar fra Lichtendirect

Bedankt voor je review, Olga! Fijn dat de levering snel was, zelfs in de drukke periode. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te mogen bedienen!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv