OK kage, men lunken cacao til overpris. Det hele serveret uden så meget som et smil på læben, hverken hos pigerne bag disken eller tjenere. Toiletfaciliteter ikke særlig lækre og dørhåndtag der si... Vis mer
Se hva andre synes
Virkelig dårligt… 2 små stykker lagkage - fuldstændig uden smag.. det ene stykke, forårskage var med hindbærfromage og chokoladetrøffel - der var ikke skyggen af hindbærsmag i kagen. Og vi er i hø... Vis mer
Var på La Glace i forbindelse med københavner-tur med familien. Vi besøgte stedet fordi det er en "must-do" ting,når man er i hovedstaden og lege turist på linje med Tivoli,Den lille havfrue og Kan... Vis mer
Dejlig oplevelse,gode kager,citronswirl,konges kage,sacher torte og cherry Christmas alle smukke og velsmagende.En ung pige bemærkede jeg rejste mig for at få genopfyldt vores kander kom straks hen o... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Kager Kage-Kunde. Vi er altid glade for at høre fra vores kunder. Har du oplevet at vi alle gør os umage med at give dig en god oplevelse - så skriv det endelig her på Trustpilot. Hvis du har oplevet en utilfredsstillende behandling, så skriv endelig direkte til os, så vi kan få rettet op og rettet ind. Med kagelig hilsen La Glace
Kontaktopplysninger
Skoubogade 3-5, 1158, København K, Danmark
- conditori@laglace.dk
- www.laglace.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
To dårlige oplevelser
To dårlige oplevelser. 1 købte en julekage / kryderikage i dåse , tæt på udløbsdato, i dec. men til fuld pris, den var tør,og blev smidt ud. 2) dd. Ville jeg hente min kransekage ,som blev betalt 19 /11. Men godt nok aftalt at hente den i morgen. Det var for besværligt for La Glace, trods det var det eneste sted der ikke var travlt eller kø/kunder. Men fair nok, men 'servicen 'både den jeg fik og hende der var før mig, får man bedre i Netto. Kan man ikke bare lave en note at ordre nr. Xxx er hentet og så giv mig den der står på disken ? Vi ses i morgen, og det bliver for sidste gang!! PS. Vi er kommet det i mange år,flere gange,men det er gået ned af bakke,og nærmest kun for turister, der gider stå udenfor i kø.
Super lækker kage og venligt personale.
En kæmpe oplevelse
Vi havde en super dejlig oplevelse, der var godt nok en times kø, men det var det hele hver, alle ved bordet fik en mega lækker kage, og der var refill på te, kaffe og deres kakao
Hvad er der sket med det gamle hyggelige konditori?
Proppet og støjfyldt turistfælde
Det er i orden, at der er køstyring for at sørge for, at der ikke kommer flere ind end der er borde til. Men at man så skal vente 15-20 minutter for at bestille kage efter at have fået bordet, det er ikke optimalt. Priserne er skruet voldsomt i vejret, og det skjules ved, at der ikke skiltes med priserne, men at man i stedet skal skanne en QR-kode.
Dette forsøg på kamuflage er vist ikke helt i tråd med Markedsføringslovens § 13 samt Forbrugerombudsmandens fortolkning - Supermarkederne må som eksempel ikke "glemme" prisskiltning og henvise til, at kunden selv kan skanne for at få prisen
Formiddags forkælelse
Sød betjening, god kaffe og fantastisk kage. Mums
Mummelum!!!
Mummelum!!!
Har ikke andet end roser at give!! 🤩🤩
Føj for den lede
Jeg er stadig rystet over så forfærdelig en mocca eclair jeg fik serveret på La Glace, et konditori hvor man burde kunne lave perfekte vandbakkelser og tilhørende creme.
Min var ikke bagt samme dag og pakket ind i sukkerstads, hvilket er lige det modsatte af en vandbakkelse, som normalt ikke er speciel sød. Jeg burde have afleveret den ved disken, men opførte mig pænt af hensyn til mine og andre gæster.
Jeg er gennem 50 år kommet med års mellemrum i La Glace, men det er nok slut nu. Der findes så mange andre dygtige konditori, som jeg hellere vil aflægge et besøg.
Ekstrem dårlig oplevelse
Ekstrem dårlig oplevelse. Vi har efter længe ville prøve jeres kager. Den 11.
november stiller vi os i kø og venter 35 minutter foran jeres butik i regnvejr med et barn på 11 måneder. Når det så endelig bliver vores tur, får vi at vide af medarbejderen at vi ikke må tage klapvognen med ind og derfor skal efterlade den udenfor i regnvejr. Dette er ikke i orden, at man ikke kan tage en barnevogn/klapvogn med ind på en café, som man kan på alle andre caféer. I kan ikke forvente at man skal efterlade en barnevogn/klapvogn udenfor midt på Strøget, der har en værdi af 8000 kr, hvor der er stor chance for den bliver stjålet. I kunne havde informeret os da vi ventede i kø fra start af at den ikke kan tages med ind, i stedet for at i lader os vente i så lang tid og siger det først når vi skal til at gå ind. Virkelig dårlig stil af jer, vi kommer der ikke igen.
En del af min fødselsdagsgave i år var…
En del af min fødselsdagsgave i år var besøg på La Glace, og det blev så idag. Priserne er skyhøje, til gengæld er betjeningen og attituden virkelig skidt. Iskakao blev serveret med flødeskum, selvom det var fravalgt. Til gengæld var vanilleisen grynet og smagte syntetisk.. Kagerne smagte til gengæld skønt - men tør da ikke regne på kilo prisen. Jeg håber seriøst ejerne tager trustpilot anmeldelserne til sig og strammer op.
Middelmådige lagkager til skyhøje…
Middelmådige lagkager til skyhøje priser. Deres såkaldte specialitet, ‘Sportskage’ er en katastofe- det er praktisk talt flødeskum med nougat stykker. Aldrig La Glace
Dårlig service.
Var inde Fredag d. 7/7 og købe 2 stk kage med på weekend, bliver bedt 3 gange om at flytte mig af personalet mens jeg står og venter, får ikke det kage jeg har købt og betalt, kommer ind idag Mandag og forklarer mig, at jeg har fået en forkert bestilling og har kvittering, men bliver mødt med en besked, at det ikke deres problem. Jeg kunne være kommet i Fredags og bytte kagen. Dårligste service længe.
Virkelig kedelig men dyr oplevelse
Virkelig kedelig men dyr oplevelse
Var på la glace en dag hvor der for en gang skyld ikke var kø og efter den oplevelse må jeg sige at jeg ikke fatter at der plejer at være kø, det må være navnet, fil den mest dødsyge kartoffelkage jeg nogen sinde har fået og en kedelig kop cacao, kostede en formue, gør det aldrig mere
Manglende smag
Flotte kager, desværre følger smagen slet ikke med udseendet, vi har fået langt bedre kvalitet og større smagsoplevelser mange andre steder i København.
Er desværre en turistfælde og kan ikke anbefales.
Så er det prøvet, men det er ikke et sted vi kommer igen.
Stor skuffelse…
Var på besøg på La Glace igår og sikke en skuffelse . 72 kr for verdens mindste og smagsløse stykke lagkage . Det må være brandet man betaler for, da der hverken var smag eller kvalitet over det stykke kage. Hvor er det ærgerligt at sådan et gammelt fint konditori, synes det er okay at servere så ringe en kvalitet , blot fordi de har opnået prestige med deres navn.
Så lykkedes det også for mig at besøge…
Så lykkedes det også for mig at besøge La Glace.
Lagkagestykkerne kan vist ikke blive mindre, hvis man også skal kunne nå at smage det.
Til gengæld er lydniveauet så højt, at det er svært at føre en almindelig samtale. Der er alt for mange kunder på begrænset plads. Nu er det prøvet, men finder nok et andet sted næste gang, jeg får lyst til kaffe og kage 🥧
Flot forretning, MEN.....
Flot forretning, sød personale, kagerne lever ikke helt op til prisen og refill af te er en joke! 😡 da forretningen, på trods af det høje prisniveau, genbruger tebladene, så der ikke er noget smag, men blot lidt farvet vand i tekoppen!
DET GØR MAN BARE IKKE!
Føj en dårlig kakao alt får dyr 79kr
Føj en dårlig kakao som desuden også er alt for dyr 79kr.
Desværre ikke en særlig god oplevelse
Desværre ikke en særlig god oplevelse.
Nummersystem der ikke rigtig fungere, voldsomt dyr kaffe.
Min kæreste og jeg delte 4 små kager som alle sammen var så iskolde at de ikke rigtig smagte af noget.
Og der var flere af kagerne hvor det føltes som om de havde været frosset ned, da cremerne var vandede indeni.
Skønt besøg
Hyggelige lokaler. Eminent og behagelig betjening, og virkelig lækker kage. Stedet kan varmt anbefales
Det er overhovedet ikke hyggeligt mere
Det er overhovedet ikke hyggeligt mere, det drejer sig bare om at fylde lokalerne, få så mange penge i kassen som muligt uden at tænke på at det burde være en forkælelse at komme hos jer. Hvor irriterende at man ikke kan bestille ved bordet, at man skal holde øje med sit nummer, ligesom hos slagteren. Så man sidder ned, skal man konstant rejse sig for at holde øje med hvor langt de er kommet ved skranken. Serverer kagerne uden bestik, det måtte vi vente på. Hvis jeg skal have kage fra La Glace, så henter jeg og spiser hjemme.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.