Conditori La Glace Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

OK kage, men lunken cacao til overpris. Det hele serveret uden så meget som et smil på læben, hverken hos pigerne bag disken eller tjenere. Toiletfaciliteter ikke særlig lækre og dørhåndtag der si... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig dårligt… 2 små stykker lagkage - fuldstændig uden smag.. det ene stykke, forårskage var med hindbærfromage og chokoladetrøffel - der var ikke skyggen af hindbærsmag i kagen. Og vi er i hø... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Var på La Glace i forbindelse med københavner-tur med familien. Vi besøgte stedet fordi det er en "must-do" ting,når man er i hovedstaden og lege turist på linje med Tivoli,Den lille havfrue og Kan... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dejlig oplevelse,gode kager,citronswirl,konges kage,sacher torte og cherry Christmas alle smukke og velsmagende.En ung pige bemærkede jeg rejste mig for at få genopfyldt vores kander kom straks hen o... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Konditori

Skrevet av virksomheten

Kager Kage-Kunde. Vi er altid glade for at høre fra vores kunder. Har du oplevet at vi alle gør os umage med at give dig en god oplevelse - så skriv det endelig her på Trustpilot. Hvis du har oplevet en utilfredsstillende behandling, så skriv endelig direkte til os, så vi kan få rettet op og rettet ind. Med kagelig hilsen La Glace

Kontaktopplysninger

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

25 anmeldelser i de siste 12 månedene

Overreklameret

Minder om optrækkeri Alt, alt for mange mennesker lukkes ind i underetagen - Her mangler brandtilsynet at komme forbi. Skulder med skulder, mast op ad hinanden, både dem fra eget selskab samt mindst 2 andre borde gnider man skuldre med. Der er nok pænt over 25 grader pga. de alt for mange gæster. Det var mit første besøg her og bliver også det sidste. En turistfælde også for Københavnere. Priserne, som forventet, pænt over middel uden at være rassende dyrt. Tebollerne med rosiner smagte dejligt, kager og lagkager ligeså, men husets La Glace te smagte bittert og opfyldningen gjorde det ikke bedre. En lille bitte tekande til deling for 2 persone, der så kunne genopfyldes, men os der ikke brugte noget i - måtte både anvende sukker og mælk, da den på den nærmeste var udrikkelig bitter. Stressede unge, tynde piger holdt øje med selskabernes størrelse udenfor i køen og gik hurtigt rundt mellem bordene. Både afrydning og servering. Hurtigt og effektivt på den plads, der næsten ikke var der. En del turister havde fundet vejen herind plus det kvindelige Københavner klientel. En enkelt børnefamilie huserede i det private rum ovenpå. Flotte toiletter og Jo. stedet var en oplevelse! Men til andre - I kan nemt leve foruden. Den enerverende larm fra service og alle de andre borde gjorde det umuligt for os 6 kvinder at føre en samtale. Kun nærmeste sidekvinde kunne man tale med, men hun sad jo også næsten på mit skød!

11. februar 2023

Fødselsdags chokolade ******

Jeg var med en veninde i La Glace og det var så behagelig oplevelse. Flag på bordet og fin hjælpsom , venlig professionel betjening. Vi kunne oven i købet få mere at den gode varme chokolade. Alt i alt en fin oplevelse, fra køen på gaden til vi gik. Og som en bibemærkning så foregik det hele på dansk, det er man snart ikke bevendt med i Kbh.

2. januar 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - havde booket gæstesalonen til et fødselsdagsarrangement med 9 personer. Fantastisk betjening af Marika. Lækre kager og god stemning. Vi kommer igen.

20. november 2022
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Hvor er det synd… men det er blevet en…

Hvor er det synd… men det er blevet en pengemaskine😳 det kunne være så godt, hvis de fjernede nogle af bordene.. når man nu giver næsten 300 kr for 2 kager og kaffe, så vil man gerne sidde godt/ okay , og føre en samtale ! Kager og betjening er rigtig god !

29. november 2022

Lang kø, turistfælde

Lang kø, stopfyldt lokale sidder som sild i tønde pga alt for mange borde, dårlig siddekomfort.
Kagerne på det jævne, kaffe/ the ok.Men som andre oplever vi ikke samme kvalitet som tidligere.Sød betjening

24. november 2022

Skuffende smagsoplevelse.

478 kr. for 4 stk. lagkager (små stykker) to kopper kaffe+to hyldeblomst.
Til den pris har jeg en forventning om en lækker smagsoplevelse. Den oplevelse fik vi desværre ikke - hverken lagkage eller kaffe.

29. juli 2022

Skuffet

Dejligt kaffe, men en stor skuffelse at smage deres jordbærkage. Skallen var så hård og tør. Jordbær ok. Men til den pris er det ikke ok.

21. juli 2022

En blandet fornøjelse

Jeg var på La Glace i eftermiddag med 4 udenlandske venner. Da jeg havde inviteret, ville jeg spare dem for at stå i kø, så jeg linede op udenfor. Da det blev min tur, blev jeg afvist at gå et bord til 5 med begrundelsen at alle skulle være til stede i køen. Når det omsider lykkes at komme ind, skal man igen vente i kø på at ens nummer kommer på tavlen. Herefter venter man igen i kø oppe ved disken, for at afgive sin bestilling. Det var besværligt at få menukort på engelsk. Først fik vi at vide at vi bare kunne scanne koden, men det fungerede ikke optimalt. Det var en blandet fornøjelse. Super skønne kager, dårlig service, laaang ventetid og høje priser. Det er desværre slet ikke godt nok La Glace!

6. juni 2022
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Var på la glace og bestilte en efterårs…

Var på la glace og bestilte en efterårs kage som var en chokolade lagkage da den bliver serveret var den skåret med en kniv som der ikke var ren så der var kommet kommet noget rødt snask fra en anden kage på min kage det er ikke i orden når man betaler 67kr for et stykke kage så det levede ikke op til mine forventninger og det var første gang jeg var der ved ikke om jeg kommer der igen

15. mai 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Lever ikke rigtig op til navnet længere…

Jeg ringede for at ville bestille en dimissionskage, da jeg januar 2022 blev uddannet sygeplejerske og ville gerne have en kage der repræsenterede det. Jeg snakkede i telefonen om min ønsker og bliver bedt om at sende dem en mail og i mailen er det hele vendt 180 grader, hvor intet var muligt. Jeg ønskede bl.a. en kage uden kaffe-smag eller nødder og fik af vide at jeg kunne kun vælge mellem deres udvalg på hjemmesiden. Derudover ville jeg gerne have nogle forskellige figurer på kagen såsom nogle piller, DSA-emblem m.m. hvilket i mailen heller ikke var muligt… vi var derfor heller ikke i tvivl om at det var spild af tid at snakke om en bryllupskage til 6 mdr. efter til 60 mennesker.

7. april 2022

En stressende oplevelse

For meget støj, for mange mennesker på for lidt plads.
Man skal scanne med sin telefon for at tjekke for udsolgte kager! Helt ærligt, hvor er det dårlig service.
Man skal vente på ens nummer bliver vist oppe ved disken ... men ens bord står i den anden ende af lokalet bag en væg ...!
Virkelig kedelig tebolle uden smag

Den varme chokolade var til gengæld rigtig god og masser af lækker rigtig flødeskum og jeg kunne have fået genopfyldning, hvis jeg ville

18. mars 2022
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg har flere gange været kunde på…

Jeg har flere gange været kunde på laglace. Min sidste oplevelse d 16 februar var desværre ikke så god. Synes
Lagkage stykkerne bliver mindre og mindre,men priserne stiger. Jeg fik et stykke lagkage som var helt
Blød og væltet på tallerkenen da den blev serveret. Jeg synes ikke det er i orden til de priser vi betaler for en oplevelse på Laglace. Min helt egen oplevelse er at der bare skal køres gæster igennem så der kan komme
Penge i kassen. Desværre ikke en god oplevelse.

1. mars 2022
Vurdert til 2 av 5 stjerner

They get 2 stars for the cake and…

They get 2 stars for the cake and lovely story of the shop. I'm danish but yesterday (9/2-22) I felt so badly treated I still bothers me today. The staff make you feel very unwelcome or they are treated badly, because I could barely get a smile from the girl helping me. She seemed nervous and unhappy. Waiting time even with loads of staff there, elevator looks on the customer to scan them. Yeah, I don't walk around in suit and tie but it's 2022 so welcome to the future, millionaires are wearing caps and hoodies, and we still WANT service! Especially for the price. Cake is amazing and so is the story of the place, but treat everybody like good customers please! Or I can find somewhere else!

10. februar 2022

En trist oplevelse...

Jeg er ærlig talt lidt trist over at skrive denne anmeldelse - men det virker som om at La Glace er hensunket i en forestilling om, at historiens vingesus er tilstrækkeligt til at oppebære et godt ry. Jeg skrev en mail til dem med samme indhold som denne anmeldelse - men har ikke hørt noget. Mon det er fordi de ikke tager deres kunder alvorligt - eller er det ren arrogance?

Hvis det ikke havde været for H C Andersen lagkagen havde der kun været én stjerne

Min datter og jeg havde i lang tid talt om et besøg hos La Glace - det blev så igår omkring 10:30.

Men det var ærlig talt en skuffelse.

La Glace har åbenbart ikke hele sortimentet hver dag hvorfor man ikke kan anvende “menu-kortet” men selv skal tjekke på hjemmesiden om den enkelte kage er på lager - og så var der kun én til at ekspedere.

Men det værste var nok temperaturen i lokalet - hundekoldt - hvilket også gjaldt de to af kagerne en Sarah Bernard og en Kartoffelkage - køleskabskolde - hvilket alt andet lige gør, at smagen ikke kan folde sig ud.
Marcipanlaget på Kartoffelkagen var iøvrigt så massivt, at smagen af kage og creme var væk og makronen i Sarah Bernard kagen blød.

Jeg havde ved en fejl lagt mit mundbind på bordet hvilket blev kommenteret med “Det må ikke ligge der”…

Lyspunkt - H C Andersen lagkagen var god.

Men samlet set slet ikke den oplevelse vi havde håbet på.

Trist at La Glace ikke formår at gøre det til en speciel oplevelse at være på besøg hos dem.

22. desember 2021

Altid godt

Altid godt
Vi kommer der trofast hver jul. Hvert år får vi en god betjening, trods travlhed, og altid skøn lagkage mm.
Absolut et besøg værd.

20. desember 2021

La glace i julestemning

Var for 3 gang på la glace og denne gang i julemåneden, måtte jo stå i kø, men det var vi klar over, men vi fik slet ikke fornemmelsen af det, fordi vi blev budt på småkager 2 gange og der blev undersøgt Corona passet udenfor så vi bare var klar til at gå ind, de er bare søde og ta'r sig god tid til at tag mod ordre, man føler sig velkommen og i butikken ovenpå ville jeg købe en snemand af mazipan, men fik at vide at de var udsolgt, men ejerens datter fik alligevel fremtryllet en til mig, som jeg er overlykkelig for og skal stå at pynte sammen med en gris også derover fra, vi fik igen varm chokolade og havde denne gang min niece med hun var også vild med stedet og købte en gris og min søn fik også handlet, kan varmt anbefales 🍰☕

15. desember 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Havde fået et gavekort af min chef på…

Havde fået et gavekort af min chef på 800 kr., så da min veninde havde fødselsdag i dag, var vi tre veninder som bestullede at det var da i dag at vi skulle opleve Laglaze, men den dame der skulle tage imod bestillingen , da det endelig blev vores tur, var noget af det surest jeg længe har mødt. Vi blev enige om at hun måtte da være en af familien, siden hun kunne betjene publikum på den måde uden konsekvens...ikke et sted jeg ønsker et gavekort fra en anden gang...Så må jeg håbe at min chef også læse på trustpilot en gang imellem

13. desember 2021

Dårlig betjening

Dårlig betjening. Dette er udelukkende en anmeldelse af deres service, da der ikke er en finger at sætte på deres kager. Kaffen er dog ikke den bedste jeg har fået, så kan ikke anbefales.
Man venter pænt på at komme ind, hvilket er forståeligt når det er så eftertragtet. Man bliver placeret ved et bord og får besked på at gå op når ens nr. kan ses på en tavle. Når man så kommer op for at bestille, bliver man mødt af en kvinde, som ser på en som om man slet ikke burde være der og knap nok vil tage imod ens bestilling. Magen til arrogance skal man da lede længe efter. Til den pris er det sidste gang jeg betaler for at komme ind et sted med så dårlig service!

12. desember 2021

Racist shop…

Racist shop they don't tell their stuff how to behave and it's up to every worker to behave as they thinks it's right if you are not Danish you are not welcome there you will be demanded payment before order is ready and its up to the workers to decide if they like to charge you before or after they make your order that was the answer from the company and be ready to not get any explanation about the cake they have they thinks they sell gold and as foreign you can't over a couple of dollars cake that's the look you will get from the worker there

3. desember 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv