Conditori La Glace Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

OK kage, men lunken cacao til overpris. Det hele serveret uden så meget som et smil på læben, hverken hos pigerne bag disken eller tjenere. Toiletfaciliteter ikke særlig lækre og dørhåndtag der si... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig dårligt… 2 små stykker lagkage - fuldstændig uden smag.. det ene stykke, forårskage var med hindbærfromage og chokoladetrøffel - der var ikke skyggen af hindbærsmag i kagen. Og vi er i hø... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Var på La Glace i forbindelse med københavner-tur med familien. Vi besøgte stedet fordi det er en "must-do" ting,når man er i hovedstaden og lege turist på linje med Tivoli,Den lille havfrue og Kan... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dejlig oplevelse,gode kager,citronswirl,konges kage,sacher torte og cherry Christmas alle smukke og velsmagende.En ung pige bemærkede jeg rejste mig for at få genopfyldt vores kander kom straks hen o... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Konditori

Skrevet av virksomheten

Kager Kage-Kunde. Vi er altid glade for at høre fra vores kunder. Har du oplevet at vi alle gør os umage med at give dig en god oplevelse - så skriv det endelig her på Trustpilot. Hvis du har oplevet en utilfredsstillende behandling, så skriv endelig direkte til os, så vi kan få rettet op og rettet ind. Med kagelig hilsen La Glace

Kontaktopplysninger

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

25 anmeldelser i de siste 12 månedene

Gammel croissant

Købte morgenmad til 175 kr incl kaffe og juice. Der var eet par i cafen foruden mig, men alligevel ventede jeg 20 minutter på at få det leveret. Chokolade croissanten var mindst en dag gammel - chokoladen faldt af i tørre skiver og brødet var sunket sammen. Juicen var ikke kold men lunken. Ganske enkelt skuffende.

20. september 2024

Føj siger jeg bare

Jeg havde bestilt en hel sportskage til 10 personer. Da jeg skal afhente den er der kun 1 mand foran mig og 2 medarbejdere der hellere vil stå og sludre om hvad de lavede i går end at betjene mig. Da det så bliver min tur er damen da også sød nok og de henter min kage og jeg får betalt uden bøvl.

Her går det så virkeligt galt, sportskagen er decideret ulækker og ingen af mine gæster kunne lide kagen så det var 720kr ud i skralderen. Jeg har sjældent smagt noget så ækelt i mit liv og den består af 2% middelmådig bund og så 98% flødeskum der smager af tis.

Kan hverken anbefale service eller smag, det er overhyped og Kvickly bageren har bedre kager

2. september 2024

Købte 4 kager

Købte 4 kager, fin service. Meget dyrt, over 230,- Men meget flad smag af alle kagerne, sikke en skuffelse.. Been There, done that.. aldrig mere 🥹

20. august 2024

Conditori La Glace er Danmarks ældste

Conditori La Glace er Danmarks ældste, og nok også dyreste “To good to go” konditori.

Vi havde fornøjelsen at have købt to billetter á 425 kr. for to timers Conditori historie på første række.
Historien blev præsenteret af et par passionerede konditorpiger i top form. Deres præstation levede fuldt ud op til vores forventninger 9/10 mulige.

Men konditorens indre købmand spændte ben for smagsoplevelsen.
Vi blev bænket med to gange træt gelétærte!

Vi havde simpelthen købt plads på første række med adgang til hvad der ikke var blevet solgt i løbet af dagen! Farvel til drømmen om Sport, Rubinstein og Valnøddekagen.

Tak for kaffen, vi glæder os stadig til at smage kagerne.

10. april 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Gode kager, men storslem kaffe

Min veninde og jeg bestilte 2 kager, som var fine, men kaffen kan La Glace simpelthen ikke være bekendt at servere. I en tid, hvor der findes så meget god kaffe, er det under al kritik at servere bitter Karatkaffe.
Desuden sad vi klemt og dårligt - måtte iøvrigt flytte væk fra det første bord ved døren, hvor det trak slemt. Næste gang finder vi et andet sted til kaffe/kage-besøg.

23. mai 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Trods laaaang kø

Trods laaaang kø, både til at få bord og too go, så var ventetiden kagerne det hele værd. Fantastisk personale der formår, at holde hovedet koldt og smil på læberne, trods enorm travlhed, her i påsken.
Desuden super fint, at der uddeles gratis småkager i køen udenfor. Ingen sure miner i den ellers lange kø.
La Glace gør bare altid de bedste for deres kunder og kvaliteten af kager, brød mm kan slet ikke sammenlignes med andet.

30. mars 2024

OK kager men banegårdsstemning

OK kager - men det bør det også være på et konditori.

Lokalet er ikke specielt flot eller hyggeligt indrettet. Akustikken er så dårlig, at det samme med myldret af mennesker, gav en banegårdsstemning.

Lever vist højt på navnet og renomméet fra gamle dage.

9. mars 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Middel eller under middel karakter

Middel eller under middel karakter. Æbletærte lidt kedelig og kaffen uinteressant.
Til gengæld 0 point mht toiletforhold.
Beskidt og ulækkert. Både sæbedispenser og papirbeholder tomme. Pinligt.

27. februar 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Sød betjening, lav standard kage og omgivelser

Super fantastisk betjening ved dør og bestilling (5;stjerner)
Men 2 kager som var mere flødeskum end kage, kan findes meget bedre i Kvickly bageren (der passer pris og kvalitet)
1 kølig kaffe og kedelig smagskakao, selv min sukkerglade datter kunne ikke spise op eller drikke kakaoen.
300 kr. Dyr 20 min. oplevelse på en "banegård", hvor man sad 6 Meter fra dør og det føltes som udenfor.

17. februar 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Wow hvor var det en ærgerlig oplevelse!

Wow hvor var det en ærgerlig oplevelse!
Forventede at La Glace ville byde på skønne kager, lækre omgivelser med historisk klasse og professionel betjening.... Det eneste vi fik var skønne kager!
Jeg havde inviteret to amerikanske gæster, og vi fik et bord i stueetagen i et stuvende fyldt lokale med horribel akustik... personalet var forvirrede og havde ikke styr på bordnumrene... Vi skyndte os og spise de skønne kager, så vi kunne komme ud af det som mest af alt mindede om en banegård.

11. februar 2024
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Tak for en god fødselsdag

+ Rigtig skønne smukke kager, virkelig sødt og serviceminded personale, varm kaffe (tak fordi I endelig har fået koffeinfri kaffe og havremælk)

- ALT for koldt (bed om at få plads længere inde), Ingen privatliv (man sidder meget tæt), dårlig akustik og toiletterne mangler lidt rengøring.

5. februar 2024
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Flot udvalg af de skønneste kager

Så fik jeg endelig besøgt det legendariske konditori. Så fin en oplevelse.

Var spændt på, om vi kunne få bord, og vi var heldige at få det sidste ledige bord anvist af en sød ung pige. Da vi gik stod folk i lang kø for at få bord, så vores tidlige eftermiddags ankomst var en god idé.

Sikken et fantastisk udvalg af kager. Vi valgte to, og de var begge pragtfulde. Betjeningen var trods travlhed også så fin.

Den eneste grund til fire i stedet for fem stjerner er indretningen og de lokaler, man sidder i - det kunne godt gøres smukkere og mere hyggeligt end det er lige nu.

1. februar 2024
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Flot udsmykning i vinduet…

Flot vinduesudsmykning i anledning af tronskiftet. Lækre konge kager og dejlig kaffe men skift damen uden smil ud ved indgangen. Hun skulle fordele kunder til køb af kager og kunder der skal sidde i konditoriet. Hun burde være lige så serviceminded og smilende som pigerne bag disken.

16. januar 2024

Spild af tid og penge

Bestilling via QR-kode
Ingen prisangivelser
Overmåde tætpakkede lokaler.
Dårlig luft
Forårslagkage frossen i midten!
Smagsløs.
Koncensuskage smagsløs.
Uoverkommeligt at komme op til disken og reklamere for frossen lagkage.
Gjorde dette ved udgangen:
Overfladisk og afglidende reaktion på den frosne lagkage: Jeg beklager. Jeg vil lade det gå videre.
Hvorefter vi blev gelejdet ud af døren, så det næste hold gæster kunne komme ind.
Gud fader bevares for en gang turistpengemaskine uden ægte kvalitet.

27. desember 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Købte den 22.12.2023 5 eksklusive…

Købte den 22.12.2023 5 eksklusive stykker kransekage pakket i æske til den nette sum af kr.275,00
Alle stykker var så tørre og uden den forventede smag.
Som la glase så fint selv beskriver.
Ikke pengene værd sidste gang jeg køber kransekage der.

22. desember 2023

Lang ventetid

Vi var i går eftermiddags inde og skulle købe vores kransekage og ville da lige købe et stykke kage og en kop kakao. Vi fik anvist et bord lige midt i det hele. Det tager desværre alt fra oplevelsen at sidde ved det bord. Der blev et ledigt bagved op af vinduet og vi fik lov at flytte os. Min mand fik bestilt og så gik ventetiden ellers igang. Et nyt par fik anvist vores tidligere bord men også de flyttede sig. Dette skete yderlige to gange. Hyggen ved at besøge jeres ellers dejlige sted er ikke hvad den har været. Der er stillet borde så tæt og det virker som om at det mere handler om at tjene penge end at give jeres kunder en oplevelse. I går var der mange turister og min tanke var at de da måtte tænke sit med den ventetid. Først venter man i kø. Så venter man på at blive kaldt op for at bestille og så venter man på at få det bestilte. I vores tilfælde 20 minutter. Desuden kom den unge pige med en bakke to gange og ville give dem ved siden af os der hun stod med. Sidste gang var det vores hun stod med. Ingen undskyldning da jeg sagde at jeg troede de havde glemt os. Det bestilte smagte dejligt og kakaoen utrolig lækker. Stjernerne udelukkende på grund af det andet

30. desember 2023

Dårlig mave

Dårlig mave
Fortryder så meget at jeg ikke har læst jeres anmeldelse før jeg igen besøgte jeres “berømte “ forretning . Jeg spiser næsten aldrig kager men en gang imellem forkæler jeg mig selv med noget lækkert. Jeg købte et stykke æbleterte blandt andre småkager . Den spiste jeg om eftermiddag hjem , og jeg syntes den var lidt for blød i bundet og var ikke så lækkert som jeg huskede men spiste den alligevel der jeg slet ikke drømte at I den berømte “La Glace” kunne finde på at salge dårlige kager. Nu ligger jeg kl 4 om morgen med min mave sår åben igen efter jeg har kastet op det jeg kunne. Aldrig nogensinde kager fra jer… nu tør jeg heller ikke at spiser de andre kager , så 300 kr smidt ud af vinduet. Men pyt med de penge , håber jeg snart få det bedre og ikke behøver at ringer til en læge nu den 31 Dec. Skam jer , har altid stået med glæde i kø for lidt god kage hos jer , det gør jeg godt nok ikke mere.

30. desember 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv